Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ιδού η σωστή λίστα !!




Ας υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση τρελαίνεται, παίρνει πίσω τη λίστα, ζητάει ταπεινά συγνώμη από τους εταίρους γιατί σπατάλησε τον πολύτιμο χρόνο που της δόθηκε και γιατί προσπάθησε να τους εκβιάσει με φληναφήματα του τύπου (προτιμώ να πληρώσω μισθούς και συντάξεις παρά τις δόσεις στο Δ.Ν.Τ), πετάει στο καλάθι όλες τις βαρύγδουπες προεκλογικές υποσχέσεις της και συντάσσει σε χρόνο ρεκόρ νέα λίστα με τα εξής δέκα μέτρα:


Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Έμμεσοι φόροι, υγεία και Θατσερικές αντιλήψεις.


Με αφορμή την φημολογούμενη αύξηση των έμμεσων φόρων σε ποτά και τσιγάρα, έχουν αρχίσει και διακινούνται απίστευτες Θατσερικές αντιλήψεις από «αριστερούς» σχετικά με το ότι όσοι πίνουν ή καπνίζουν πρέπει να πληρώνουν περισσότερα στο ΕΣΥ αν προκύψει ανάγκη νοσηλείας τους.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Κάνει πλακίτσα με την Ιστορία αυτού του τόπου….




Αναμφιβόλως, εκφράζει καλύτερα από κάθε άλλον το πνεύμα της αντίθεσης στη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων:


«Μέσα σε κλίμα «πατριωτισμού» και «εθνικής ανάτασης» η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, διάλεξε να πάει στη, νομοθετικώς άπραγη Βουλή, το θέμα της Γερμανικής κατοχής! Μια και πλησιάζει η 25η Μαρτίου, καλό θα ήταν να γίνει και μια συζήτηση για τα 400 χρόνια της τουρκικής σκλαβιάς. Ενδεχομένως θα ήταν χρήσιμη και μια αποτίμηση των καταστροφών του Πελοποννησιακού Πολέμου!»
Πλακίτσα με την Ιστορία. Χιουμοράκι με τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς της γερμανικής κατοχής και τις καταστροφές που προκλήθηκαν εξαιτίας της σ” αυτό τον τόπο.

Είναι ο κ. Γιώργος Φλωρίδης. Συμμετείχε από το 1998 έως το 2004 στις κυβερνήσεις Σημίτη. 
Έχει λόγους να υπερασπίζεται τα γερμανικά συμφέροντα…


(του Γ.Αλεξάτου).

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ο «αντιεθνικιστής» του Μπόμπολα!


«Κάποιοι ανεγκέφαλοι στήνουν σκηνικό έντασης Ελλάδας – Γερμανίας και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Η χώρα έχει ανάγκη από συμμάχους – δεν έχει ανάγκη από εχθρούς», είπε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στους βουλευτές – υπαλλήλους του κ. Μπόμπολα. «Η ελληνική σημαία δεν είναι λάβαρο ευκαιρίας», είπε ο αντιεθνικιστής Σταύρος. «Η αναζωπύρωση των εθνικισμών και των εθνολαϊκισμών είναι αυτή την στιγμή ό,τι απεύχεται η προοδευτική Ευρώπη», συμπλήρωσε ο διεθνιστής Θεοδωράκης.

Έχασε την ψυχραιμία του ο υπάλληλος του μεγαλοεπιχειρηματία, με όλους εκείνους που ξαναθυμήθηκαν την Κατοχή και θέλουν και αποζημιώσεις. «Ας πετύχαινε η ενοποίηση της Ευρώπης που επιδίωξε τότε το Ράιχ και θα σας έλεγα εγώ τι αποζημιώσεις θα ζητάγατε…», σκέφτεται ο Σταύρος στα γερμανικά.


(από τον Γ.Αλεξάτο)