Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Οχυρωθείτε !!

Κλειδαμπαρώστε πορτοπαράθυρα...


Προμηθευτείτε κονσέρβες και νερό για...20 χρόνια...
Εφοδιαστείτε με χάπια για πίεση, καρδιά, εγκεφαλικά...
Εκπαιδευτείτε στα σήματα Μορς, νάχετε να επικοινωνείτε
με τον Εξω Κόσμο...
Καθορίστε πράσινη ζώνη πέριξ της τρύπας σας...
Απαγορέψτε στο μακρύ χέρι του...νεοφιλελευθερισμού να
την παραβιάζει...
Κάντε το σκατό σας παξιμάδι...

Κρυφτείτε στην Τρύπα σας...
Διαφυλάξτε τη Ζωούλα σας...
Προστατέψτε το κάτι τι σας...
Αφήστε τους άλλους να ψοφολογούν...
Επιλέξτε έναν έντιμο και κομματικό Θάνατο...

Αυτό σας  Α Ξ Ι Ζ Ε Ι !!

Οχυρωθείτε στους Καναπέδες!!
...κι αφήστε τους Αλλους...να σφάζουν!!




32 σχόλια:

  1. "Επιλέξτε έναν έντιμο και κομματικό Θάνατο..."
    Μα η κομματίλα αγαπητέ μας έφαγε. Πρώτα αυτή και μετά οι άλλοι.

    Καλώς επέστρεψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μη χάνεσαι! μας κάνεις και ανησυχούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερωτηση:
    Τί και από που κρατούν οι Τσιγγάνοι (Σίντι Ρομά);


    Απάντηση:
    Είναι οι Απευθείας απόγονοι από τους ενωτικούς γάμους που επέβαλε ο Αλέξανδρος ο επονομαζόμενος Μέγας με της ντόπιες γκομενες της περιοχής! Αυτό πρώτοι το ανακάλυψαν τα Ναζιστικά γουρούνια αλλά δεν συνέφερε να το διαδώσουν! Άλλωστε ο Ναζισμός δηλαδή η ίδια φύση του Ναζισμού ΕΙΝΑΙ εχθρική προς την Ελληνική "Φύση"! Ο Ναζισμός είναι ένα κράμα από κλεμμένα πολιτιστικά και αλλά στοιχεία από διάφορους λαούς, ότι τούς συμφέρει δηλαδή, και ιδιαίτερα του συμφέρει να κλέβουν και να αλλοιώνουν στοιχεία του ανώτερου πολιτισμού του Ελληνικού! Διότι όπως το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα έτσι και ο Ναζισμός ως γνήσιο τέκνο του καπιταλισμού δεν έχει πατρίδα και άρα ούτε πολιτιστικές αξίες! Άλλωστε έκλεψαν (;;;) και την θρησκευτική έννοια των εβραίων (εκλεκτός λαός του θεού!) καί την κάναν δική τους ότι είναι η εκλεκτή φυλή! Ορισμένοι επιστήμονες θεωρούν ότι ο Ναζισμός είναι το κάλυμμα του Σιωνισμού μέσα στους μη εβραίους!
    Και ωωωω τι σύμπτωση και ο Σιωνισμός είναι καθαρός ανθελληνισμος! Και βάση τους κανόνες της Λογικής του Αριστοτέλη βγάζουμε το συμπέρασμα Ναζισμός και Σιωνισμός είναι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΡΟΣ 1/2 PART 1/2

    Οπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει!

    Ο Φίλος Ποιητής και υπάλληλος του ΥΠΕΞ ταξιδεύοντας είδε πολλά Αλλά το ΒΑΣΙΚΌ Του λάθος είτανε ότι έψαχνε την Ελλάδα σαν τον Δον Κιχιώτη την οπτασία της Ντουλτσινέας! Αυτό που Σε πλήγωνε και πληγώνει Τους Έλληνες ΔΕΝ Είναι η Ελλάδα Αλλά Ένας Αποικιοκρατούμενος Ντενεκεδομαχαλάς! Επιβεβαίωση;;

    Παραθέτουμε ΜΈΡΟΣ ΑΠΌ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ


    Τρίτη, 2 Μαΐου 2017
    Επιστολή Φ. Πετσάλνικου στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς, για το σχολείο του Μονάχου.

    Eπιστολή στα μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, για το σχολείο του Μονάχου.έστειλε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ
    ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


    Προς τον Πρόεδρο
    Προς τον Αντιπρόεδρο
    Προς τον Γραμματέα
    Προς τα Μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς

    Κυρίες και κύριοι Βουλευτές,

    Πληροφορήθηκα ότι στις 26 Απριλίου 2017 συνεδρίασε η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς (στην οποία είχα την τιμή να προεδρεύω πριν από πολλά χρόνια και γνωρίζω την ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία της αποστολής της) με μόνο θέμα τις «εξελίξεις σχετικά με το σχολείο του Μονάχου».

    Επειδή η προσπάθεια για την ανέγερση του Σχολικού Συγκροτήματος ξεκίνησε επί των ημερών μου στο Υπουργείο Παιδείας το 2001 και επειδή, όπως διάβασα στα πρακτικά, στην Επιτροπή ειπώθηκαν πολλά αλλά ίσως όχι όλα, επιτρέψτε μου, με μοναδικό στόχο να συμβάλλω στην πληρέστερη ενημέρωσή σας για το θέμα αυτό που έχει μόνο εθνική διάσταση, να σας γνωρίσω τα εξής:

    Πείσαμε τον Δήμο του Μητροπολιτικού Μονάχου να διευκολύνει την δημιουργία ενός σχολικού συγκροτήματος στο Μόναχο, που θα αναβάθμιζε τις συνθήκες λειτουργίας και εκπαίδευσης για τα ελληνόπουλα της περιοχής.

    Στόχος ήταν ένα σύγχρονο κτίριο με υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας (αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, αίθουσα μουσικής και καλλιτεχνικών, αίθουσα εκδηλώσεων, κλειστό γυμναστήριο) που θα αποτελούσε εκπαιδευτήριο αλλά και χώρο πολιτισμού για τον Ελληνισμό του Μονάχου.

    Ο Μητροπολιτικός Δήμος του Μονάχου δέχθηκε τότε να δώσει στην Ελλάδα έναντι χαμηλού τιμήματος οικόπεδο 15.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ η Περιφερειακή Κυβέρνηση της Άνω Βαυαρίας δέχθηκε να χρηματοδοτήσει την ανέγερσή του με 80% του συνολικού κόστους! Αργότερα μείωσε την συμμετοχή της στο70%.
    Όμως τον Μάιο του 2016 διάβασα έκπληκτος σε γερμανική εφημερίδα ότι ο Δήμος του Μονάχου «παίρνει πίσω το οικόπεδο».

    Από τα στοιχεία που συνέλεξα αμέσως διαπίστωσα ότι:

    · Η οικοδομική άδεια από τις αρμόδιες γερμανικές αρχές εκδόθηκε μετά από επτάμιση χρόνια (!), μόλις τον Αύγουστο του 2008.
    · Οι καθυστερήσεις όλων αυτών των ετών δεν ήταν ευθύνη της ελληνικής πλευράς. Ακόμη και προσφυγές κατοίκων και περιοίκων που δεν ήθελαν σχολείο στην περιοχή (για να μην ενοχλούνται από τις φωνές των παιδιών;) χρειάστηκε να απορριφθούν από τα τοπικά δικαστήρια.
    · Ακόμη και η οικοδομική άδεια που είχε χορηγηθεί στις 19 Αυγούστου 2008 από το Δήμο Μονάχου, είχε προσβληθεί δικαστικά και η οριστική απόφαση εγκυρότητας της άδειας εκδόθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2009.
    · Η Ελλάδα (ΟΣΚ) προκήρυξε δημοπρασία για την ανέγερσή του το 2010, αλλά η διαδικασία με την ανάθεση ολοκληρώθηκε το 2013.
    · Εν τω μεταξύ ο Δήμος Μονάχου είχε αλλάξει στάση, είχε γίνει επιθετικός και από τον Ιούλιο του 2012 (!) με έγγραφό του δήλωσε την πρόθεση να επιτύχει αναμεταβίβαση του ακινήτου!! Από τις 12/12/2013 άρχισε να προβαίνει σε συγκεκριμένες ενέργειες για αναστροφή της πώλησης του οικοπέδου και ματαίωσης της ανέγερσης ελληνικού σχολείου.
    · Δυστυχώς οι ενέργειες του ορισθέντος από την Ελλάδα εκπροσώπου για το θέμα αυτό, Έλληνα που δικηγορεί στο Μόναχο, δημιουργούν μεγάλα ερωτηματικά.
    · Είναι χαρακτηριστικό (προς το παρόν λέω μόνο αυτό) ότι ενώ η ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου) επανειλημμένως του λέει από το 2013 γραπτώς να πάψει να συζητά και να διαπραγματεύεται όρους τροποποιητικής σύμβασης για αναστροφή της πώλησης, υπογραμμίζοντας ότι η ΕΤΑΔ «δεν αποδέχεται τροποποιητική σύμβαση», αυτός συνέχιζε να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες!.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΡΟΣ 2/2 PART 2/2

    Απευθύνθηκα με επιστολές μου στον Δήμαρχο του Μονάχου, κ.Reiter, στους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων, στον Πρωθυπουργό της Βαυαρίας κ. Seehoffer, στον Υπουργό και αντικαγκελάριο κ. Sigmar Gabriel, καθώς και στην Καγκελάριο κα. A. Merkel. ( για να μην κουράζω σας επισυνάπτω μόνο αντίγραφο της επιστολής μου προς την Καγκελάριο καθώς και την απάντηση που έλαβα με την οποία μου γνωστοποιήθηκε ότι την υπόθεση την ανέθεσε στο γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών.)

    Πρότεινα επίσης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα καθώς και τον ΥΠΕΞ κ. Κοτζιά, να θέσουν το θέμα στον τότε Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας κ. Steinmeier κατά τις συναντήσεις που είχαν μαζί του στην επίσημη επίσκεψή του στην Ελλάδα πριν από τα Χριστούγεννα, πράγμα που έγινε, όπως με πληροφόρησαν.

    Εξακολουθεί όμως να υπάρχει θέμα με την συμπεριφορά του περί ου ο λόγος δικηγόρου που συνεχίζει να αναμειγνύεται, χωρίς να έχει αρμοδιότητα, να κάνει δημόσιες δηλώσεις που προκαλούν σύγχυση στην ομογένεια και στους Γερμανούς, και να δημιουργεί προβλήματα στην προώθηση της Ελληνικής θέσης, εμφανιζόμενος μάλιστα σαν πληρεξούσιος/αντίκλητος της Ελλάδας, ισχυριζόμενος ότι έχει 5ετή ανέκκλητο (!) εντολή που του χορηγήθηκε το 2015(!) και να συνομιλεί απευθείας με τον προιστάμενο της υπηρεσίας Τοπικών Υποθέσεων του Δήμου.

    Για αυτό έχω υπογραμμίσει στην Κυβέρνηση και στο Ν.Σ.Κ ότι πρέπει να τελειώνει οριστικά αυτή η κωμική κατάσταση που μπορεί να έχει επιπρόσθετες αρνητικές επιπτώσεις στην υπόθεση του σχολείου.

    Θέλω να πιστεύω ότι και η Κυβέρνηση και τα κόμματα και βεβαίως εσείς που ασχολείστε με τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού θα καταβάλλετε κοινή προσπάθεια για ένα θέμα που έχει μόνο εθνική διάσταση ως προς τον σκοπό της δημιουργίας του.

    Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση είμαι στη διάθεσή σας.
    Με εκτίμηση
    Φ. Πετσάλνικος
    ..................
    Συμ πληρώνουμε τα ... κρατούμενα:
    1. 15000 τετραγωνικών. Στο κέντρο σχεδόν του Μονάχου!
    2. Τιμή Οικοπέδου ... Τζαμπέ σχεδόν!
    3. Οι "κακοί" γερμανοί δίνουν ... 80%.. ΈΤΣΙ! Το κάνουν 70% επειδή βρήκαν χοντροαπάτες από τους στερημένους και πεινασμένους γκασταρβειτερ και τα λαμόγια των Ελληνικών Υπουργείων (Παιδείας, ΥΠΕΞ και Οικονομίας!)!
    4. Στο Μόναχο Υπάρχει τεράστια Μεγαλοπρεπής Ελληνική Εκκλησία φτιαγμένη πριν περίπου 15 χρόνια! Αυτή ανήκει στο ... Πατριαρχείο Κων/Πολ. Την έφτιαξαν ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ... ΜΠΌΡΕΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΤΟ ΚΤΗΡΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ!!!!
    5. Ερώτηση: Ποιός Είναι ο Ρόλος του Πατριαρχείου που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ;;;;; ΥΠΟΨΙΝ: Το Πατριαρχείο ΕΙΝΑΙ ... ΤΟΥΡΚΙΚΏΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ! Όπως και ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΓ!!!
    6. ... ΒΓΆΛΤΕ ΆΚΡΗ ΤΩΡΑ!!!

    ΡΕΖΟΥΜΕ: ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΜΑΧΑΛΆΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναφερόμενος, τέλος, στην ισχυρότατη μη πυρηνική βόμβα την οποία έριξαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στο Αφγανιστάν πριν από τρεις εβδομάδες, ο Φραγκίσκος θέλησε να τονίσει με έμφαση:

    «Nτράπηκα για το ότι την ονόμασαν "μητέρα όλων των βομβών". Η μητέρα μάς δίνει τη ζωή και η βόμβα αυτή προκαλεί θάνατο. Αποκαλούμε μητέρα αυτόν τον μηχανισμό, τι μας συμβαίνει;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνοπτικά:

    Καλή η προσπάθεια του Μεγάλου Μίκη Μας αλλά θα διαφωονήσουμε με τον όρο "Μαδουρισμό" διότι υπάρχει έλλειψη της πραγματικής παγκόσμιας διάστασης των "τοπικών" φαινομένων που με μια αναγωγή σε Πολιτική Επιστημονική Ολοκληρωμένη Στρατηγική που τολμά το Παγκόσμιο Κεφαλαίο στα πλαίσια της Αναγκαστικότητας Του στο Ιμπεριαλιστικό Του Στάδιο/Φάση του μπορούμε να το "τοποθετήσουμε" και Χρονικά! Έχωντας το Παγκόσμιο Κεφάλαιο πραγματικούς "Επιστήμονες" (πράγμα που δεν υφίσταται καθόλου Επιστημονικό Δυναμικό στον Χώρο της Αριστεράς/Κουμουνιστικής Αριστεράς!) έδρασε με πλήρης επιτυχία!
    Το Έναυσμα για "Απελευθερωτική" κίνηση από τα Τρομερά Του Αδιέξοδα Του Παγκόσμιου Κεφαλαίου δόθηκε (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ... ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΏΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ!!!) με την ... "Αραβική Άνοιξη "! Βλέποντας τον Χάρτη της Μεσογείου παρατηρούμε κάτι: Στον Αραβικό Κόσμο "Ξεκίνησαν" με της Σφαγές ενώ στην Ευρώπη με τα ... Οικονομικά!

    Οι Χρονικές Συμπτώσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ (Αραβική Άνοιξη και Οικονομική Κρίση στην Ευρώπη)! Το "Καζάνι" στην Ευρώπη έβραζε άγρια όταν η Γερμανική Οικονομία (Ο Λαός της) απέκρουσε την Αμερικάνικη επίθεση με την υπόθεση Lehman Bros. ξεκίνησε το 2008 και ολοκληρώθηκε το ... 2009! Η οικονομία της ΟΔΓ έχασε σχεδόν 180 (εκατόν ογδόντα) Δισεκατομμύρια!!! Μόλις απεκρούσθει αυτή η "επίθεση" το 2009 τότε βάλανε οι Αγγλοαμερικάνοι την καλύτερη Αποικία/Λακέ που έχουν στην Ευρώπη-ΤΗΝ Ελληνική Πολιτεία/Εξουσία! (Ο προεκλογικός Αγώνας του Κωστάκη και Γιωργάκη το 2009 τα λέει ΌΛΑ!) Παράλληλα στην Αραβική και Αφρικανική περιοχή ξεκινούν τα της ... Δημοκρατίας "Αραβική Ανοιξη"! Και το "Επίσημο" ξεκίνημα της ΝΤΠ είτανε το "Ελληνικό Χρέος" και ο Αυτοπυρπολισμός στην Τυνησία ΌΛΑ το ... 2010! Με ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΌΣΟ ΤΗΣ "ΑΡΑΒΙΚΉΣ ΑΝΟΙΞΗΣ" ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΉ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ (που θα έχει και εδαφική εθνική καταστροφή!!!)!!! Επίσης ένα σημείο που δεν έχεται δώσει καθόλου σημασία είναι όταν ο Υπουργός Οικονομίας επί κυβερνήσεως Schröder ο Oskar Lafontaine παραιτήθεικε! Ο πραγματικός λόγος; Ήθελε έλεγχο και καταγραφή των γερμανικών κεφαλαίων στους .... γαλλικούς τραπεζικούς και χρηματιστηριακούς οίκους!!! Πράγμα ΤΑΜΠΟΥ! Διότι οι γαλλικές τράπεζες έχουν και ... αμερικάνικα εικονικά κεφάλαια! Οι Γερμανοί όμως είναι του Πραγματικού και όχι του Εικονικού (δεν μιλάμε για τα Ναζί!)! Ο Lafontaine είθελε το Real γερμανικό κεφάλαιο στην Γαλλία!

    Α) Η Ελλάδα ΔΕΝ ΈΧΕΙ (ΟΥΔΕΝ) ΧΡΕΟΣ! Πληρώνουμε Άλλων Εικονικές Χασούρες!!!
    Β) Η Χώρα ΜΑΣ ΜΊΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ! Και το ξέρεις Εσύ πολύ καλά!!!
    Γ) Στην Βενεζουέλα παίζουν η ΝΤΠ άλλα παιχνίδια/κόλπα (π.χ. τα κλασικά πραξικοπήματα)! Καμιά σχέση με τους Ντόπιους Λακέδες μας!

    Και Έχεις Απολύτως Δίκαιο Μίκη που στο τέλος λές: Για Νέο Πατριωτικό Μέτωπο!

    Διότι η Αριστερά/Κουμουνιστική Αριστερά ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γύριζε, μη σταθείς ποτέ, ρίξε μας πέτρα μαύρη,
    ο ψεύτης είδωλο είν' εδώ, το προσκυνά η πλεμπάγια,
    η Αλήθεια τόπο να σταθή μια σπιθαμή δε θάβρη.
    Αλάργα. Μόρα της ψυχής της χώρας τα μουράγια.

    Η Πολιτεία λωλάθηκε, κι απόπαιδα τα κάνει
    το Νου, το Λόγο, την Καρδιά, τον Ψάλτη, τον Προφήτη
    κάθε σπαθί, κάθε φτερό, κάθε χλωρό στεφάνι,
    στη λάσπη. Σταύλος ο ναός και μπουντρούμι το σπίτι.

    Από θαμπούς ντερβύσηδες και στέρφους μανταρίνους
    κι από τους χαλκοπράσινους η πολιτεία πατιέται.
    Χαρά στους χασομέρηδες! Χαρά στους αρλεκίνους!
    Σκλάβος ξανάσκυψε ο ρωμιός και δασκαλοκρατιέται.

    Γύρω μου αδιάφοροι κι οχτροί, και ουρλιάζουνε μπροστά μου,
    κ' εμέ μ' αδράχνει ένας θυμός κ' ένας σκοπός με πάει
    κ' ένα παλιό τραγούδι μου, μέσ' απ' τη θάλασσά μου
    ξανάρχεται στα χείλη μου, κύμα κι αφρός, και σπάει.

    Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα,
    ραγιάδες έχεις, μάννα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
    κούφιοι κι οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,
    των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι.

    Και δημοκόποι Κλέωνες και λογοκόποι Ζωίλοι,
    και Μαμμωνάδες βάρβαροι, και χαύνοι λεβαντίνοι
    λύκοι, ώ κοπάδια, οι πιστικοί και ψωριασμένοι οι σκύλοι
    κ' οι χαροκόποι αδιάντροποι και πόρνη η Ρωμιοσύνη!

    Και το επικό παλάτι, να! (για σένα εγώ το υψώνω,
    κορώνα του βυζαντινού θυμού, Βουλγαροχτόνε),
    το παρατώ πολεμική καστέλλα θεμελιώνω.
    Είν' εδώ μέσα οι βούλγαροι και οι τούρκοι και μας τρώνε.

    Το Τότε μια για πάντα πάει γεννήσου από το Τώρα,
    γκρεμιστή, πλάστη, φύσηξε το φύσημά σου, ώ μάγε,
    σκολαστικός και ρουσφετλής ρημάζουνε τη χώρα
    βουλγαροκτόνε φρύαξε, και ρίξου, Τουρκοφάγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ (Το Ευγενικό Σπαθί Του Καραγκιόζη)!

    Η επιστολή της Ένωσης Σ. Μονάχου


    An Oberbürgermeister Dieter Reiter,
    Bürgermeister Josef Schmidt
    SPD, CSU, Die Grünen, Die Linke, Bayernpartei


    München, 13.07.2016
    Betreff: Griechische Schule München


    Sehr geehrter Herr Oberbürgermeister,

    in Vertretung der über 30.000 griechischen Mitbürger in München, haben wir das politische und rechtliche Interesse, dass die Griechische Schule München in Berg am Laim gebaut und den griechischen Schulkindern zur Verfügung gestellt wird.

    Zu einem ist es für die griechischen Schulkinder in München sehr wichtig eine zweisprachige kulturelle und erzieherische Umgebung aufzuwachsen, sowohl für die Qualität ihres eigenen Lebens, wie auch für die Verstärkung der Verbundenheit unserer Völker, zumal diese Kinder die informellen aber essentiellen Botschafter für beide Länder werden.

    Trotz der Finanzkrise, die Griechenland besonders hart getroffen hat und die daraus resultierenden politischen Änderungen, ist Tatsache, dass unser Land an dem Projekt Griechische Schule weiterhin festhält und diese Einstellung der Regierung ( hier vertreten gemeinsam durch das Entwicklungs- und das Erziehungsministerium) durch die mehrfache Anwesenheit in München und das Interesse des griechischen Erziehungsministers Prof. Pelegrinis unmissverständlich und unwiderruflich bekundet und bestätigt wurde. Mit Schreiben des Erziehungsministers vom 14.6.16 an die Regierung von Oberbayern anlässlich der Mitfinanzierung des Projekts gem. BaySchFöG wurde die Sicherstellung des notwendigen Budgets von insgesamt 26.100.000 € bestätigt. Ebenfalls wurde die Auszahlung der für dieses Jahr notwendigen Geldmittel in Höhe von 5.000.000 € an die staatliche Baubehörde KtYP AG, welche mit dem Schulbau beauftragt worden ist, freigegeben.

    Sowohl der von Ihrer Seite ausgeübter „Druck“ zur zügigen Vervollständigung des Bauwerks, wie auch die Intention, mit der unser Bund der griechischen Vereine das Schulprojekt auf allen Ebenen verfolgt, hat erheblich dazu beigetragen, dass die griechische Schulbaubehörde KtYpAG verinnerlicht hat, dass ....

    die unbedingten Voraussetzungen dafür sind, dass sich beide Seiten – die Stadt München und Republik Griechenland- zum Wohl der griechischen Schulkinder, verständigen können.

    Wir wissen, dass die Prämisse der Stadtpolitik eine zeitgemäße, anziehende und durch Toleranz geprägte Weltoffenheit, in Europa und weltweit, ist. Dieses Stadtbild aufzubewahren ist der Kern der Stadtpolitik. Dabei dürfte allgemein verständlich sein, dass die aus den großen ausländischen Bürgergemeinden, wie hier der Griechen mit ihrer beispiellosen Integrität, ausgehende Dynamik wesentlich zur Verfestigung dieses Mit-Einander-Lebens in unserer Stadt beiträgt. Die Mitwirkung von den hier lebenden Griechen in allen Bereichen des Stadtlebens (in der Wirtschaft, im Handel, im Transport, im Tourismus, in der Wissenschaft und im Kulturleben) ist nicht zu übersehen und stellt eine Bereicherung für alle dar.

    Die traditionellen kulturellen Beziehungen zwischen den Griechen und den Bayern sind historisch belegt und respektiert und daher unantastbar.

    Wir sind zuversichtlich, dass in der Sache der Griechischen Schule alle Fraktionen unserer Stadt diese unsere Einschätzung teilen und dass den Griechen die notwendige Unterstützung für die Vollendung dieses bedeutenden Schulbauwerkes gewährt wird.


    Επειδή τα γερμανικά μας πάσχουν όπως και τα γερμανικά του ΥΠΕΞ, κρατάμε μόνο αριθμούς και νούμερα πάσεις φύσεως! Μιλάμε για μπόλικο χρήμα που δίνουν οι Κακοί Γερμανοί για Ένα Σχολικό ΚΤΗΡΙΟ που θα ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ! ΌΛΑ ΤΖΆΜΠΑ! Αλλά τον γύφτο στο παλάτι τον έβαλες στην αυλή του παλατιού τσαντήρι έκτησε! Αυτή είναι η Ελληνική Πολιτεία με τους Στερημένους και πεινασμένους γκασταρβειτερ !

    Μετράμε Χρήμα Σπαρταριστό: 26.100.000+5.000.000 = 31.100.000 Ευρουλάκια! Και ΑΥΤΑ με το Καλημέρα! Ε ΡΕ Οικογένεια Αβάντι Μαέστρο!

    Για ευνόητους λόγους παραλείψαμε τα ονόματα των στερημένων γκάσταρβειτερ! Πεινασμένοι γεννήθηκαν πεινασμένοι θα πάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν είμαστε σε Πόλεμο και γίνεται Προδοσία η Ποινή Είναι στο Εκτελεστικό Απόσπασμα!

    Όλοι Αυτοί οι Ιδιοι λέγαν ότι "Βρισκόμαστε σε Οικονομικό Πόλεμο"! Στον Οικονομικό Πόλεμο τα Όπλα Είναι Αλλά (προς το παρόν) Είναι Οικονομικά!
    Όταν Σαυτόν τον Εθνικό Οικονομικό Πόλεμο γίνεται Προδοσία (που έγινε) Η Ποινή Είναι η Ιδια: Δίκη και Εκτέλεση!

    Τί ΔΕΝ Καταλαβαίνεται;;;;



    Σημ.: Ο Clausewitz έλεγε ότι ο Πόλεμος Είναι Πολιτική με Αλλά Μέσα!!! Και η Πολιτική Είναι .... Οικονομία δηλ. Χρήμα - Money - Buissens!!! Πόλεμος Εστί Οικονομία και Οικονομία Εστί Πόλεμος (Καπιταλισμός Ιμπεριαλισμός έλεγε κάποιος Marx Engels and Lenin!!!)!


    Κ. Μητσοτάκης!


    Αυτές ΟΛΕΣ οι Πολιτικές Προσωπικότητες έφεραν την Χώρα τον Ελληνικό Λαό στο Βάθρο του Βόθρου!

    Ένα μόνο από τα πολλά καλά που έκανε Αυτή η "Πολιτική Προσωπικότητα": Επί Πρωθυπουργίας του κοιτάξτε πόσοι Έλληνες... Μετακόμισαν στο Εξωτερικό!
    Αυτές οι Πολιτικές Προσωπικότητες Στόχο και Σκοπό Έχουν Το Εξανδραποδισμό Του Ελληνικού Λαού! Τα Ίδια κάναν ΌΛΟΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ των Αποικιοκρατών στην Χώρα μας! Από τον ΕΜΦΎΛΙΟ ΠΌΛΕΜΟ, το 50 το 60 μάλιστα επί της Αμερικάνικης Χούντας τα πράγματα έγιναν πιό "Εξυπνα" οι Δημοκράτες/Αριστεροί/Κουμουνιστές έπερνα πιο εύκολα το Εξιτήριο το Pasaporti για πιο γρήγορο... ξεφόρτωμα!!! Και Αντί για Έλληνες φέρναν κατά δεκάδες χιλιάδες "Οργανωμένα" τα Χουντοβασιλικά Σκατά Πακιστανούς και Φιλλιπινέζους για ένα ξεροκόματο! Ο Πειραιάς Αναστέναξε!!! Και ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΘΥΜΙΘΗΚΑΝ όλοι οι Ελληνες το Ρητό του 40/50 "Στην Ελλάδα Ζείς Δεν Υπάρχει Ελπίς!!!" Ρίξαν ΜΑΎΡΗ ΠΈΤΡΑ όχι Στην Ελλάδα όχι Στον Εαυτό Τους ΑΛΛΆ ΣΑΥΤΌ ΤΟ ΛΑΚΕΔΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ κ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!

    Αυτές ΌΛΕΣ ΟΙ "Πολιτικές Προσωπικότητες" Κατέστρεψαν την Ελλάδα ΤΩΝ Ελληνικό Λαό!

    Και Η Κατάρα Συνεχίζεται Μέχρι Σήμερα με το ψέμα και την Εθνική Προδοσία!

    Τι να πρωτοθυμηθώ τι να Ξεχάσω;;;;; Τον Εμφύλιο;; Της "Νόμιμες" Εκτελέσεις μέχρι τέλη του 50; Εξωρίες/Δολοφονίες;; Τα Χρωματισμένα Παιδιά που τους κόβαν το μέλλον Τους επειδή οι Γονείς Τους είτανε Αντάρτες Πατριώτες Δημοκράτες Αριστεροί Κουμουνιστές Πραγματικοί Ελληνες;;; Δολοφονικά Του Παρακράτους ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών;;; Την Χούντα;;; Την Κύπρο;; Το Σήμερα;;;;

    ΚΑΙ Έχεις την Παραφυάδα του Ανθελληνικού Πολιτικού Συστήματος την "Εκκλησία Της Αγάπης και Της Αλήθειας" να μοιράζουν .... φασολάδες!!!

    Φτού Σας!

    Αυτό που ήσουν κάποτε, θα γίνεις ξανά.
    Πρέπει να γίνεις, πρέπει να κλάψεις.
    Ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος.
    Η εκπόρθηση να φτάσει ως τις ρίζες των βουνών.
    Είσαι Έλληνας. Είσαι Έλληνας.
    Πίνεις την προδοσία με το γάλα.
    Πίνεις την προδοσία με το κρασί.
    Ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος.
    Πρέπει να δεις, πρέπει να γίνεις.
    Αυτό που ήσουν κάποτε, θα γίνεις ξανά.



    Σου είπαν ψέματα πολλά
    ψέματα σήμερα σου λένε ξανά
    κι αύριο ψέματα ξανά θα σου πουν.
    Ψέματα σου λένε οι εχθροί σου
    μα κι οι φίλοι σου με ψεύτικες αλήθειες σε κοιμίζουν.
    Ψεύτικη δόξα σου τάζουν οι ψεύτες
    μα κι οι φίλοι σου σού κρύβουν την αλήθεια.
    Πού πας με ψεύτικα όνειρα;
    Πού πας με ψεύτικα όνειρα;
    Καιρός να σταματήσεις
    καιρός να τραγουδήσεις
    καιρός να κλάψεις και να πονέσεις
    καιρός να δεις. --- καιρός και να παλέψει Αντισταθεί καιρός να επαναστατήσεις για να Ζήσεις
    Και όταν θα νικήσεις ο Πόνος θα φύγει χωρίς να τον γνωρίσεις όπως την ώρα που γεννιούνται/ γεννίωσουν τους πόνους συνειδητά τους απαρνιώνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!


    Σου Είπαν Ψέματα Πολλά
    Ψέματα Σήμερα Σου λένε Ξανά
    κι Αύριο Ψέματα Ξανά θα σου πουν.
    Ψέματα σου λένε οι Εχθροί Σου
    μα κι οι Φίλοι Σου με Ψεύτικες Αλήθειες Σε κοιμίζουν.
    Ψεύτικη δόξα σου τάζουν οι ΨΕΥΤΕΣ
    μα κι οι Φίλοι Σου σού κρύβουν την Αλήθεια.
    Πού Πας με Ψεύτικα ΟΝΕΙΡΑ;
    Πού Πας με Ψεύτικα ΟΝΕΙΡΑ;
    Καιρός ΝΑ σταματήσεις
    καιρός ΝΑ τραγουδήσεις
    καιρός ΝΑ κλάψεις και να πονέσεις
    καιρός ΝΑ Δεις.
    Καιρός ΝΑ παλέψεις.
    Καιρός ΝΑ Αντισταθείς.
    Καιρός να Επαναστατήσεις για ΝΑ Ζήσεις!


    Ιβάν!
    Κόψε της Ηλίθιες εκφράσεις σου! Μην παίζεις το παλιό παιχνίδι που παίζανε οι Δοσίλογοι και Ταγματασφαλίτες μετά τον Εμφύλιο! Μην χωρίζεις την Χώρα σε Αθήνα και υπόλοιποι Ελλάδα ως προκάλυμμα το Ποδόσφαιρο! Είσαι "Νέος" στην Χώρα και Δεν ξέρεις το Βοθροσύστημα! Μην παίζεις το Παιχνίδι Τους! ΜΗΝ ΒΡΊΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΊΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΏΡΑ! Πρόσεχε τους "καλοθελητές" που σε τριγύριζουν και συμβουλεύουν!
    Είσαι Πόντιος και Αυτό Είναι Ιστορική Τιμή!

    Οι Πόντιοι ή ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ Είναι ή Τομάρια!
    Κοίταξε να είσαι Παλληκάρι και Κόψε το βρισίδι!

    Γανέβεις;;;


    Φίλε Μανώλη!

    Το κατέβασμα της σημαίας Του Εχθρού Της Ανθρωπότητας μαζί με τον Σιάντα Σε Άφησε Στην Ελληνική Ζωντανή Ιστορία! Άλλωστε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΆ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΟΙ! Όπως και η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΈΓΙΝΕ ΑΥΤΟ! ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΕΑΜ/ΕΛΑΣ!

    Αλλά Μανώλη να σε ρωτήσω κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να το ξέρεις καλύτερα από πολλούς:

    ΑΥΤΟΙ ΈΧΟΥΝ και ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ;;;;

    Τα ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ (και ξέρεις αυτήν την έννοια/φράση!!) ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΩΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ- Ουδείς Άλλος!!!

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ- Απλός ΟΡΚΟΣ ΖΩΗΣ!!!



    ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ κ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΧ Έρημα μου νιάτα μου που τσαλακωθείκατε!

    Επεξήγηση Συντακτογραμματικού της Ελληνικής Γλώσσας κατά Καθηγητή Σκορδοπούτσογλου!

    1. ΑΧ ΈρηΜΑ ΜΟΥ ΝΙΑτα.........
    2. ΑΧ Έρημα ΜΟΥ ΝΙΑτα μου ....
    3. ΑΧ Έρημα ΜΟΥ ΝΙΑτα μου ΠΟΥ ΤΣΑλαλακωθείκατε!

    και...

    4. ... Παρακαλώώώώ να συνεχίσει (+ ΝΑΙ ΧΙΣΕΙ) ο φίλτατος ... Χαμμένος!


    Το βιβλίο Της Ελληνικής Γραμματικής και Συντακτικού του Καθηγητή Dr. Dr. Skordopoutsoglou Είναι στην διάθεση ΌΛΩΝ στο Βιβλιοκατάστημα μας στην Οδό Αβύσσου Αριθμός Μηδέν (0)!

    Με ιδιαίτερη χαρά θα σας εξυπηρέτηση η καθηγήτρια Dr. Mitromana!

    Για Υπάλληλους της Ελληνικής Πολιτείας (βουλευτές/Σκατοκυπατζίδες/ΠτΔ και άλλα Barcode) Η Dr. Mitromana βάζει ΑΒΑΖΕΛΟΤΟ Dildo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΧ Έρημα μου νιάτα μου που τσαλακωθείκατε!

    Επεξήγηση Συντακτογραμματικού της Ελληνικής Γλώσσας κατά Καθηγητή Σκορδοπούτσογλου!

    1. ΑΧ ΈρηΜΑ ΜΟΥ ΝΙΑτα.........
    2. ΑΧ Έρημα ΜΟΥ ΝΙΑτα μου ....
    3. ΑΧ Έρημα ΜΟΥ ΝΙΑτα μου ΠΟΥ ΤΣΑλαλακωθείκατε!

    και...

    4. ... Παρακαλώώώώ να συνεχίσει (+ ΝΑΙ ΧΙΣΕΙ) ο φίλτατος ... Χαμμένος!


    Το βιβλίο Της Ελληνικής Γραμματικής και Συντακτικού του Καθηγητή Dr. Dr. Skordopoutsoglou Είναι στην διάθεση ΌΛΩΝ στο Βιβλιοκατάστημα μας στην Οδό Αβύσσου Αριθμός Μηδέν (0) εκεί κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια!

    Με ιδιαίτερη χαρά θα σας εξυπηρέτηση η καθηγήτρια Dr. Mitromana!

    Για Υπάλληλους της Ελληνικής Πολιτείας (βουλευτές/Σκατοκυπατζίδες/ΠτΔ και άλλα Barcode) Η Dr. Mitromana βάζει ΑΒΑΖΕΛΟΤΟ Dildo!������



    Υ.Γ. Την γραβάντα του Α-λέξη μας την έχει ο Χαμμένος (Τσιπ.Χαμμένος)!!! Αφήστε τα Βίτσια διότι θα πάρω την Βίτσα!!! ����������


    ...........

    Ούτε Nano sec πίσω!
    Άλλοιώς.... ΠΟΛΕΜΟΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!

    ΈΞΩ ΟΙ ΑΓΓΛΟΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ Βάσεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

    ΈΞΩ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

    ΈΞΩ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

    ΈΞΩ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ [;;!!!] (Τούρκοι Υπήκοοι!!!) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!



    Τι δεν Καταλαβαίνεται Ρέ Αποικιοκρατούμενα Τομάρια Ραγιαδοκοτσαμπάσιδες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτά Είπε ο Αρχή Φαρισσαίως Σιωνιστής Κοτσαμπάσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Τα Κατάλοιπα που μας ταλανίζουν μέχρι σήμερα! Είναι ένας Από Τους Πυλώνες Του Ανθελληνικού Συστήματος μέχρι Σήμερα! ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΧΘΥΣ!!!

    Σας Παραθέτουμε Τον Φαρισσαϊσμό Τους Την Ψυχική και Πνευματική Βρωμιά Τους:

    «Μας χρειάζεται ο φιλόσοφος γιατρός, ο στοχαστής, ο ενάρετος. Τέτοια πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά της ηθικής της υγείας», και πρόσθεσε ότι «αυτό που πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτο, είναι η προσήλωση μας στο αγαθό της ζωής και αυτό δεν μπορεί ποτέ να θυσιαστεί στον βωμό του κέρδους και της οικονομικής σκοπιμότητας», τόνισε ο αρχιεπίσκοπος μεταξύ άλλων.



    Υ.Γ. Εάν Αυτός Έχει Σχέση ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΙΧΘΥΣ τότε Εμείς Είμαστε Τουλάχιστον ... Ανθέλληνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλέξη άστα και βράστα!

    Είσαι εκτός Πραγματικότητας! Τόσο Κοινωνικής όσο και Πολιτικής!
    Αλλά Αυτό και Αυτά Είναι τα Χαρακτηριστικά ΤΩΝ Αποικιοκρατούμενων Λακέδων μιας πολύς ξεπεσμένης Αποικίας! Αλλά να είσουν μόνο Εσύ πάει στο διάολο Αλλά Είσαστε Όλοι Σας ή Ίδια Δομή Αυτής Της Σαπιλοβοθρήλας που το Παίζει Κυρίαρχο Κράτος και Κυρίαρχος Λαός!
    Εδώ το Ψάρι Δεν βρωμά από το κεφάλι αλλά έχει Όλο Βοθροσαπίσηει!
    Εσείς ΌΛΟΙ Είσαστε Φωστήρες Στην Υπότελεια Στην Υποταγή και Στην (ήδη) Υποδούλωσης Της Χώρας και Του Λαού Της! Αξιοι Λακέδες!

    Και να Ξέρουν Ολοι: Όπως Είναι Στην Πολιτική οι Λακέδες Έτσι ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!! Ανωστοι Αγευστοι Ανίκανοι Ανοργασμικοί Ανώμαλοι Ακοινώνιτοι Αστοιχείωτοι και Αυτιστικοί!!!

    Δεν Διαφέρουν από Τον "Αρχιραβίνο" που τολμά να ξεστομά (Βλ. κάτωθεν) Ασυναρτησείες λές και μόλις είρθε από κάποιο Αστρικό Νεφέλωμα στην ... Ελλάδα! Παραθέτουμε:

    Αυτά Είπε ο Αρχή Φαρισσαίως Σιωνιστής Κοτσαμπάσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Τα Κατάλοιπα που μας ταλανίζουν μέχρι σήμερα! Είναι ένας Από Τους Πυλώνες Του Ανθελληνικού Συστήματος μέχρι Σήμερα! ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΧΘΥΣ!!!

    Σας Παραθέτουμε Τον Φαρισσαϊσμό Τους Την Ψυχική και Πνευματική Βρωμιά Τους:

    «Μας χρειάζεται ο φιλόσοφος γιατρός, ο στοχαστής, ο ενάρετος. Τέτοια πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά της ηθικής της υγείας», και πρόσθεσε ότι «αυτό που πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτο, είναι η προσήλωση μας στο αγαθό της ζωής και αυτό δεν μπορεί ποτέ να θυσιαστεί στον βωμό του κέρδους και της οικονομικής σκοπιμότητας», τόνισε ο αρχιεπίσκοπος μεταξύ άλλων.



    Υ.Γ. Εάν Αυτός Έχει Σχέση ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΙΧΘΥΣ τότε Εμείς Είμαστε Τουλάχιστον ... Ανθέλληνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η "Διαπραγματεύση" με Τους Τούρκους για το "Κυπριακό" πρέπει να ΞΕΚΙΝΆ ΕΤΣΙ:

    1ον. ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    2ον. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    3ον. ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 74!


    ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 67 ... και Τώρα ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ de facto ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ... ΑΙΓΑΙΟΥ!

    ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ (όπως η Χώρα Μας με Μνημόνια και Εθνικά Θέματα/Ζητήματα!)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο κύριος Χαμμένος* στην Εσθονία!


    Πέστε στον κύριο Χαμμένο ότι ΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ:

    1. ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΗΤΗΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΞΩΝΑ ΤΟ 40!

    2. ΩΣ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 41-45!

    3. ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

    4. ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ!

    5. ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!

    6. ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΛΟΥ!

    7. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ!

    8. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΟΡΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50!

    9. Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ "ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΚΕ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ 67!

    10. ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ" ΠΟΥ ΣΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΣΑΥΤΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!

    και...

    11. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ!



    *Αυτός είναι ο άλλος Χαμμένος!

    Υ.Γ. α) Και να ξέρεις κύριε Χαμμένε ότι εάν δεν υπήρχε η Σοβιετική Ενωση τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΘΑ ΕΙΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΒΡΕΤΑΝΟΚΟΓΚΟΛΕΖΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!

    β) Η Ελλάδα (Ελληνικός Λαός) ποτέ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΟΠΩΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΏΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ "ΑΝΤΙΓΡΑΦΕ"! Και εάν ΔΕΝ το καταλαβαίνεις Αυτό μάλλον Ραγιάδικα και Ξένων Βιβλία εδιάβασες μικρουλάκι!

    γ) Αφού Αυτό Εξισωτικό "Κουμουνισμός=Ναζιζοφασισμός" που γίνεται στην Εσθονία το ΣΠΟΝΤΣΙΑΡΗ η Ε.Ε. εξ' όλοκληρου Οικονομικά με Αδρά ποσά δεν μας λές πόσο και σε τι είδος πλερώνουν.... για να πάμε και εμείς;;

    δ) ... και για να ξέρεις βλάκα Τέτοιες Είδους Εξισώσεις κάνουν και χρηματοδοτούν τα ΕλιτοΝαζιστοΦασιστικά στοιχεία για να καλύψουν το Πρόσωπο Τους που Είναι η ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να μιλήσουμε Στην γλώσσα που καταλαβαίνεις!

    Herr Kyriakoulis/Mitsos!

    Das Unternehmen el dorado Gold basiert auf das Gedanken Gut der Belgische Königsfamilie bzgl Belgische Kongo! In Belgische Kongo wurde eine Völkermord begangen/passiert! Es ist keine Zufall das die Europäische Union in Belgien ist!

    Herr Kyriakoulis! Hellas SOLL keine (obwohl SIE Es IST) Moderne Kolonie WERDE!

    HERR KYRIAKOULIS! HELLAs wurde Durch die Kolonialpolitik der Engländer und später die US-AMERIKANISCHE Politik zu eine schäbige Kolonialland! Die Tatsachen des Bürgerkrieges und der Faschistische US-AMERIKANISCHEN Junta von 67 mit das Ergebnis der Besetzung Cypern 74 zeigt Eure schäbigkeit!

    Unsere Erachtens nach Hellas und das Hellenische Volk wurde und wird Missbrauch bzgl die sogenanten schulden! Hellas und Sein Volk hat keine Schulden!

    Herr Mitsos! Günter Grass hat eine "Text" geschrieben! Und das sagt ALLES bzgl Sie (als Person) und der Elitäre Europa. "Europas Schande"! Wir Sind sicher Sie (garantiert) haben Es NICHT VERSTANDEN! Es war immer So das die Lakaien nicht verstehen wollen und können!

    Herr Kyriakoulis! El dorado Gold Company IST und WIRD die Katastrophe vom Hellas Sein! Und das ist so sicher wie das Amen in der Kirche!

    Herr Kyriakoulis! Wenn Sie ein Hellen Sind müssen Sie Sich Schämen und nicht nur Sie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή