Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Οχυρωθείτε !!

Κλειδαμπαρώστε πορτοπαράθυρα...


Προμηθευτείτε κονσέρβες και νερό για...20 χρόνια...
Εφοδιαστείτε με χάπια για πίεση, καρδιά, εγκεφαλικά...
Εκπαιδευτείτε στα σήματα Μορς, νάχετε να επικοινωνείτε
με τον Εξω Κόσμο...
Καθορίστε πράσινη ζώνη πέριξ της τρύπας σας...
Απαγορέψτε στο μακρύ χέρι του...νεοφιλελευθερισμού να
την παραβιάζει...
Κάντε το σκατό σας παξιμάδι...

Κρυφτείτε στην Τρύπα σας...
Διαφυλάξτε τη Ζωούλα σας...
Προστατέψτε το κάτι τι σας...
Αφήστε τους άλλους να ψοφολογούν...
Επιλέξτε έναν έντιμο και κομματικό Θάνατο...

Αυτό σας  Α Ξ Ι Ζ Ε Ι !!

Οχυρωθείτε στους Καναπέδες!!
...κι αφήστε τους Αλλους...να σφάζουν!!
10 σχόλια:

 1. "Επιλέξτε έναν έντιμο και κομματικό Θάνατο..."
  Μα η κομματίλα αγαπητέ μας έφαγε. Πρώτα αυτή και μετά οι άλλοι.

  Καλώς επέστρεψες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μη χάνεσαι! μας κάνεις και ανησυχούμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ερωτηση:
  Τί και από που κρατούν οι Τσιγγάνοι (Σίντι Ρομά);


  Απάντηση:
  Είναι οι Απευθείας απόγονοι από τους ενωτικούς γάμους που επέβαλε ο Αλέξανδρος ο επονομαζόμενος Μέγας με της ντόπιες γκομενες της περιοχής! Αυτό πρώτοι το ανακάλυψαν τα Ναζιστικά γουρούνια αλλά δεν συνέφερε να το διαδώσουν! Άλλωστε ο Ναζισμός δηλαδή η ίδια φύση του Ναζισμού ΕΙΝΑΙ εχθρική προς την Ελληνική "Φύση"! Ο Ναζισμός είναι ένα κράμα από κλεμμένα πολιτιστικά και αλλά στοιχεία από διάφορους λαούς, ότι τούς συμφέρει δηλαδή, και ιδιαίτερα του συμφέρει να κλέβουν και να αλλοιώνουν στοιχεία του ανώτερου πολιτισμού του Ελληνικού! Διότι όπως το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα έτσι και ο Ναζισμός ως γνήσιο τέκνο του καπιταλισμού δεν έχει πατρίδα και άρα ούτε πολιτιστικές αξίες! Άλλωστε έκλεψαν (;;;) και την θρησκευτική έννοια των εβραίων (εκλεκτός λαός του θεού!) καί την κάναν δική τους ότι είναι η εκλεκτή φυλή! Ορισμένοι επιστήμονες θεωρούν ότι ο Ναζισμός είναι το κάλυμμα του Σιωνισμού μέσα στους μη εβραίους!
  Και ωωωω τι σύμπτωση και ο Σιωνισμός είναι καθαρός ανθελληνισμος! Και βάση τους κανόνες της Λογικής του Αριστοτέλη βγάζουμε το συμπέρασμα Ναζισμός και Σιωνισμός είναι ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΕΡΟΣ 1/2 PART 1/2

  Οπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει!

  Ο Φίλος Ποιητής και υπάλληλος του ΥΠΕΞ ταξιδεύοντας είδε πολλά Αλλά το ΒΑΣΙΚΌ Του λάθος είτανε ότι έψαχνε την Ελλάδα σαν τον Δον Κιχιώτη την οπτασία της Ντουλτσινέας! Αυτό που Σε πλήγωνε και πληγώνει Τους Έλληνες ΔΕΝ Είναι η Ελλάδα Αλλά Ένας Αποικιοκρατούμενος Ντενεκεδομαχαλάς! Επιβεβαίωση;;

  Παραθέτουμε ΜΈΡΟΣ ΑΠΌ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ


  Τρίτη, 2 Μαΐου 2017
  Επιστολή Φ. Πετσάλνικου στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς, για το σχολείο του Μονάχου.

  Eπιστολή στα μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, για το σχολείο του Μονάχου.έστειλε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ
  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


  Προς τον Πρόεδρο
  Προς τον Αντιπρόεδρο
  Προς τον Γραμματέα
  Προς τα Μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς

  Κυρίες και κύριοι Βουλευτές,

  Πληροφορήθηκα ότι στις 26 Απριλίου 2017 συνεδρίασε η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς (στην οποία είχα την τιμή να προεδρεύω πριν από πολλά χρόνια και γνωρίζω την ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία της αποστολής της) με μόνο θέμα τις «εξελίξεις σχετικά με το σχολείο του Μονάχου».

  Επειδή η προσπάθεια για την ανέγερση του Σχολικού Συγκροτήματος ξεκίνησε επί των ημερών μου στο Υπουργείο Παιδείας το 2001 και επειδή, όπως διάβασα στα πρακτικά, στην Επιτροπή ειπώθηκαν πολλά αλλά ίσως όχι όλα, επιτρέψτε μου, με μοναδικό στόχο να συμβάλλω στην πληρέστερη ενημέρωσή σας για το θέμα αυτό που έχει μόνο εθνική διάσταση, να σας γνωρίσω τα εξής:

  Πείσαμε τον Δήμο του Μητροπολιτικού Μονάχου να διευκολύνει την δημιουργία ενός σχολικού συγκροτήματος στο Μόναχο, που θα αναβάθμιζε τις συνθήκες λειτουργίας και εκπαίδευσης για τα ελληνόπουλα της περιοχής.

  Στόχος ήταν ένα σύγχρονο κτίριο με υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας (αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, αίθουσα μουσικής και καλλιτεχνικών, αίθουσα εκδηλώσεων, κλειστό γυμναστήριο) που θα αποτελούσε εκπαιδευτήριο αλλά και χώρο πολιτισμού για τον Ελληνισμό του Μονάχου.

  Ο Μητροπολιτικός Δήμος του Μονάχου δέχθηκε τότε να δώσει στην Ελλάδα έναντι χαμηλού τιμήματος οικόπεδο 15.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ η Περιφερειακή Κυβέρνηση της Άνω Βαυαρίας δέχθηκε να χρηματοδοτήσει την ανέγερσή του με 80% του συνολικού κόστους! Αργότερα μείωσε την συμμετοχή της στο70%.
  Όμως τον Μάιο του 2016 διάβασα έκπληκτος σε γερμανική εφημερίδα ότι ο Δήμος του Μονάχου «παίρνει πίσω το οικόπεδο».

  Από τα στοιχεία που συνέλεξα αμέσως διαπίστωσα ότι:

  · Η οικοδομική άδεια από τις αρμόδιες γερμανικές αρχές εκδόθηκε μετά από επτάμιση χρόνια (!), μόλις τον Αύγουστο του 2008.
  · Οι καθυστερήσεις όλων αυτών των ετών δεν ήταν ευθύνη της ελληνικής πλευράς. Ακόμη και προσφυγές κατοίκων και περιοίκων που δεν ήθελαν σχολείο στην περιοχή (για να μην ενοχλούνται από τις φωνές των παιδιών;) χρειάστηκε να απορριφθούν από τα τοπικά δικαστήρια.
  · Ακόμη και η οικοδομική άδεια που είχε χορηγηθεί στις 19 Αυγούστου 2008 από το Δήμο Μονάχου, είχε προσβληθεί δικαστικά και η οριστική απόφαση εγκυρότητας της άδειας εκδόθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2009.
  · Η Ελλάδα (ΟΣΚ) προκήρυξε δημοπρασία για την ανέγερσή του το 2010, αλλά η διαδικασία με την ανάθεση ολοκληρώθηκε το 2013.
  · Εν τω μεταξύ ο Δήμος Μονάχου είχε αλλάξει στάση, είχε γίνει επιθετικός και από τον Ιούλιο του 2012 (!) με έγγραφό του δήλωσε την πρόθεση να επιτύχει αναμεταβίβαση του ακινήτου!! Από τις 12/12/2013 άρχισε να προβαίνει σε συγκεκριμένες ενέργειες για αναστροφή της πώλησης του οικοπέδου και ματαίωσης της ανέγερσης ελληνικού σχολείου.
  · Δυστυχώς οι ενέργειες του ορισθέντος από την Ελλάδα εκπροσώπου για το θέμα αυτό, Έλληνα που δικηγορεί στο Μόναχο, δημιουργούν μεγάλα ερωτηματικά.
  · Είναι χαρακτηριστικό (προς το παρόν λέω μόνο αυτό) ότι ενώ η ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου) επανειλημμένως του λέει από το 2013 γραπτώς να πάψει να συζητά και να διαπραγματεύεται όρους τροποποιητικής σύμβασης για αναστροφή της πώλησης, υπογραμμίζοντας ότι η ΕΤΑΔ «δεν αποδέχεται τροποποιητική σύμβαση», αυτός συνέχιζε να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες!.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΕΡΟΣ 2/2 PART 2/2

  Απευθύνθηκα με επιστολές μου στον Δήμαρχο του Μονάχου, κ.Reiter, στους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων, στον Πρωθυπουργό της Βαυαρίας κ. Seehoffer, στον Υπουργό και αντικαγκελάριο κ. Sigmar Gabriel, καθώς και στην Καγκελάριο κα. A. Merkel. ( για να μην κουράζω σας επισυνάπτω μόνο αντίγραφο της επιστολής μου προς την Καγκελάριο καθώς και την απάντηση που έλαβα με την οποία μου γνωστοποιήθηκε ότι την υπόθεση την ανέθεσε στο γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών.)

  Πρότεινα επίσης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα καθώς και τον ΥΠΕΞ κ. Κοτζιά, να θέσουν το θέμα στον τότε Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας κ. Steinmeier κατά τις συναντήσεις που είχαν μαζί του στην επίσημη επίσκεψή του στην Ελλάδα πριν από τα Χριστούγεννα, πράγμα που έγινε, όπως με πληροφόρησαν.

  Εξακολουθεί όμως να υπάρχει θέμα με την συμπεριφορά του περί ου ο λόγος δικηγόρου που συνεχίζει να αναμειγνύεται, χωρίς να έχει αρμοδιότητα, να κάνει δημόσιες δηλώσεις που προκαλούν σύγχυση στην ομογένεια και στους Γερμανούς, και να δημιουργεί προβλήματα στην προώθηση της Ελληνικής θέσης, εμφανιζόμενος μάλιστα σαν πληρεξούσιος/αντίκλητος της Ελλάδας, ισχυριζόμενος ότι έχει 5ετή ανέκκλητο (!) εντολή που του χορηγήθηκε το 2015(!) και να συνομιλεί απευθείας με τον προιστάμενο της υπηρεσίας Τοπικών Υποθέσεων του Δήμου.

  Για αυτό έχω υπογραμμίσει στην Κυβέρνηση και στο Ν.Σ.Κ ότι πρέπει να τελειώνει οριστικά αυτή η κωμική κατάσταση που μπορεί να έχει επιπρόσθετες αρνητικές επιπτώσεις στην υπόθεση του σχολείου.

  Θέλω να πιστεύω ότι και η Κυβέρνηση και τα κόμματα και βεβαίως εσείς που ασχολείστε με τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού θα καταβάλλετε κοινή προσπάθεια για ένα θέμα που έχει μόνο εθνική διάσταση ως προς τον σκοπό της δημιουργίας του.

  Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση είμαι στη διάθεσή σας.
  Με εκτίμηση
  Φ. Πετσάλνικος
  ..................
  Συμ πληρώνουμε τα ... κρατούμενα:
  1. 15000 τετραγωνικών. Στο κέντρο σχεδόν του Μονάχου!
  2. Τιμή Οικοπέδου ... Τζαμπέ σχεδόν!
  3. Οι "κακοί" γερμανοί δίνουν ... 80%.. ΈΤΣΙ! Το κάνουν 70% επειδή βρήκαν χοντροαπάτες από τους στερημένους και πεινασμένους γκασταρβειτερ και τα λαμόγια των Ελληνικών Υπουργείων (Παιδείας, ΥΠΕΞ και Οικονομίας!)!
  4. Στο Μόναχο Υπάρχει τεράστια Μεγαλοπρεπής Ελληνική Εκκλησία φτιαγμένη πριν περίπου 15 χρόνια! Αυτή ανήκει στο ... Πατριαρχείο Κων/Πολ. Την έφτιαξαν ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ... ΜΠΌΡΕΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΤΟ ΚΤΗΡΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ!!!!
  5. Ερώτηση: Ποιός Είναι ο Ρόλος του Πατριαρχείου που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ;;;;; ΥΠΟΨΙΝ: Το Πατριαρχείο ΕΙΝΑΙ ... ΤΟΥΡΚΙΚΏΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ! Όπως και ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΓ!!!
  6. ... ΒΓΆΛΤΕ ΆΚΡΗ ΤΩΡΑ!!!

  ΡΕΖΟΥΜΕ: ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΜΑΧΑΛΆΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αναφερόμενος, τέλος, στην ισχυρότατη μη πυρηνική βόμβα την οποία έριξαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στο Αφγανιστάν πριν από τρεις εβδομάδες, ο Φραγκίσκος θέλησε να τονίσει με έμφαση:

  «Nτράπηκα για το ότι την ονόμασαν "μητέρα όλων των βομβών". Η μητέρα μάς δίνει τη ζωή και η βόμβα αυτή προκαλεί θάνατο. Αποκαλούμε μητέρα αυτόν τον μηχανισμό, τι μας συμβαίνει;»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Συνοπτικά:

  Καλή η προσπάθεια του Μεγάλου Μίκη Μας αλλά θα διαφωονήσουμε με τον όρο "Μαδουρισμό" διότι υπάρχει έλλειψη της πραγματικής παγκόσμιας διάστασης των "τοπικών" φαινομένων που με μια αναγωγή σε Πολιτική Επιστημονική Ολοκληρωμένη Στρατηγική που τολμά το Παγκόσμιο Κεφαλαίο στα πλαίσια της Αναγκαστικότητας Του στο Ιμπεριαλιστικό Του Στάδιο/Φάση του μπορούμε να το "τοποθετήσουμε" και Χρονικά! Έχωντας το Παγκόσμιο Κεφάλαιο πραγματικούς "Επιστήμονες" (πράγμα που δεν υφίσταται καθόλου Επιστημονικό Δυναμικό στον Χώρο της Αριστεράς/Κουμουνιστικής Αριστεράς!) έδρασε με πλήρης επιτυχία!
  Το Έναυσμα για "Απελευθερωτική" κίνηση από τα Τρομερά Του Αδιέξοδα Του Παγκόσμιου Κεφαλαίου δόθηκε (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ... ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΏΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ!!!) με την ... "Αραβική Άνοιξη "! Βλέποντας τον Χάρτη της Μεσογείου παρατηρούμε κάτι: Στον Αραβικό Κόσμο "Ξεκίνησαν" με της Σφαγές ενώ στην Ευρώπη με τα ... Οικονομικά!

  Οι Χρονικές Συμπτώσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ (Αραβική Άνοιξη και Οικονομική Κρίση στην Ευρώπη)! Το "Καζάνι" στην Ευρώπη έβραζε άγρια όταν η Γερμανική Οικονομία (Ο Λαός της) απέκρουσε την Αμερικάνικη επίθεση με την υπόθεση Lehman Bros. ξεκίνησε το 2008 και ολοκληρώθηκε το ... 2009! Η οικονομία της ΟΔΓ έχασε σχεδόν 180 (εκατόν ογδόντα) Δισεκατομμύρια!!! Μόλις απεκρούσθει αυτή η "επίθεση" το 2009 τότε βάλανε οι Αγγλοαμερικάνοι την καλύτερη Αποικία/Λακέ που έχουν στην Ευρώπη-ΤΗΝ Ελληνική Πολιτεία/Εξουσία! (Ο προεκλογικός Αγώνας του Κωστάκη και Γιωργάκη το 2009 τα λέει ΌΛΑ!) Παράλληλα στην Αραβική και Αφρικανική περιοχή ξεκινούν τα της ... Δημοκρατίας "Αραβική Ανοιξη"! Και το "Επίσημο" ξεκίνημα της ΝΤΠ είτανε το "Ελληνικό Χρέος" και ο Αυτοπυρπολισμός στην Τυνησία ΌΛΑ το ... 2010! Με ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΌΣΟ ΤΗΣ "ΑΡΑΒΙΚΉΣ ΑΝΟΙΞΗΣ" ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΉ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ (που θα έχει και εδαφική εθνική καταστροφή!!!)!!! Επίσης ένα σημείο που δεν έχεται δώσει καθόλου σημασία είναι όταν ο Υπουργός Οικονομίας επί κυβερνήσεως Schröder ο Oskar Lafontaine παραιτήθεικε! Ο πραγματικός λόγος; Ήθελε έλεγχο και καταγραφή των γερμανικών κεφαλαίων στους .... γαλλικούς τραπεζικούς και χρηματιστηριακούς οίκους!!! Πράγμα ΤΑΜΠΟΥ! Διότι οι γαλλικές τράπεζες έχουν και ... αμερικάνικα εικονικά κεφάλαια! Οι Γερμανοί όμως είναι του Πραγματικού και όχι του Εικονικού (δεν μιλάμε για τα Ναζί!)! Ο Lafontaine είθελε το Real γερμανικό κεφάλαιο στην Γαλλία!

  Α) Η Ελλάδα ΔΕΝ ΈΧΕΙ (ΟΥΔΕΝ) ΧΡΕΟΣ! Πληρώνουμε Άλλων Εικονικές Χασούρες!!!
  Β) Η Χώρα ΜΑΣ ΜΊΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ! Και το ξέρεις Εσύ πολύ καλά!!!
  Γ) Στην Βενεζουέλα παίζουν η ΝΤΠ άλλα παιχνίδια/κόλπα (π.χ. τα κλασικά πραξικοπήματα)! Καμιά σχέση με τους Ντόπιους Λακέδες μας!

  Και Έχεις Απολύτως Δίκαιο Μίκη που στο τέλος λές: Για Νέο Πατριωτικό Μέτωπο!

  Διότι η Αριστερά/Κουμουνιστική Αριστερά ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Γύριζε, μη σταθείς ποτέ, ρίξε μας πέτρα μαύρη,
  ο ψεύτης είδωλο είν' εδώ, το προσκυνά η πλεμπάγια,
  η Αλήθεια τόπο να σταθή μια σπιθαμή δε θάβρη.
  Αλάργα. Μόρα της ψυχής της χώρας τα μουράγια.

  Η Πολιτεία λωλάθηκε, κι απόπαιδα τα κάνει
  το Νου, το Λόγο, την Καρδιά, τον Ψάλτη, τον Προφήτη
  κάθε σπαθί, κάθε φτερό, κάθε χλωρό στεφάνι,
  στη λάσπη. Σταύλος ο ναός και μπουντρούμι το σπίτι.

  Από θαμπούς ντερβύσηδες και στέρφους μανταρίνους
  κι από τους χαλκοπράσινους η πολιτεία πατιέται.
  Χαρά στους χασομέρηδες! Χαρά στους αρλεκίνους!
  Σκλάβος ξανάσκυψε ο ρωμιός και δασκαλοκρατιέται.

  Γύρω μου αδιάφοροι κι οχτροί, και ουρλιάζουνε μπροστά μου,
  κ' εμέ μ' αδράχνει ένας θυμός κ' ένας σκοπός με πάει
  κ' ένα παλιό τραγούδι μου, μέσ' απ' τη θάλασσά μου
  ξανάρχεται στα χείλη μου, κύμα κι αφρός, και σπάει.

  Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα,
  ραγιάδες έχεις, μάννα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
  κούφιοι κι οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,
  των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι.

  Και δημοκόποι Κλέωνες και λογοκόποι Ζωίλοι,
  και Μαμμωνάδες βάρβαροι, και χαύνοι λεβαντίνοι
  λύκοι, ώ κοπάδια, οι πιστικοί και ψωριασμένοι οι σκύλοι
  κ' οι χαροκόποι αδιάντροποι και πόρνη η Ρωμιοσύνη!

  Και το επικό παλάτι, να! (για σένα εγώ το υψώνω,
  κορώνα του βυζαντινού θυμού, Βουλγαροχτόνε),
  το παρατώ πολεμική καστέλλα θεμελιώνω.
  Είν' εδώ μέσα οι βούλγαροι και οι τούρκοι και μας τρώνε.

  Το Τότε μια για πάντα πάει γεννήσου από το Τώρα,
  γκρεμιστή, πλάστη, φύσηξε το φύσημά σου, ώ μάγε,
  σκολαστικός και ρουσφετλής ρημάζουνε τη χώρα
  βουλγαροκτόνε φρύαξε, και ρίξου, Τουρκοφάγε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΘΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ (Το Ευγενικό Σπαθί Του Καραγκιόζη)!

  Η επιστολή της Ένωσης Σ. Μονάχου


  An Oberbürgermeister Dieter Reiter,
  Bürgermeister Josef Schmidt
  SPD, CSU, Die Grünen, Die Linke, Bayernpartei


  München, 13.07.2016
  Betreff: Griechische Schule München


  Sehr geehrter Herr Oberbürgermeister,

  in Vertretung der über 30.000 griechischen Mitbürger in München, haben wir das politische und rechtliche Interesse, dass die Griechische Schule München in Berg am Laim gebaut und den griechischen Schulkindern zur Verfügung gestellt wird.

  Zu einem ist es für die griechischen Schulkinder in München sehr wichtig eine zweisprachige kulturelle und erzieherische Umgebung aufzuwachsen, sowohl für die Qualität ihres eigenen Lebens, wie auch für die Verstärkung der Verbundenheit unserer Völker, zumal diese Kinder die informellen aber essentiellen Botschafter für beide Länder werden.

  Trotz der Finanzkrise, die Griechenland besonders hart getroffen hat und die daraus resultierenden politischen Änderungen, ist Tatsache, dass unser Land an dem Projekt Griechische Schule weiterhin festhält und diese Einstellung der Regierung ( hier vertreten gemeinsam durch das Entwicklungs- und das Erziehungsministerium) durch die mehrfache Anwesenheit in München und das Interesse des griechischen Erziehungsministers Prof. Pelegrinis unmissverständlich und unwiderruflich bekundet und bestätigt wurde. Mit Schreiben des Erziehungsministers vom 14.6.16 an die Regierung von Oberbayern anlässlich der Mitfinanzierung des Projekts gem. BaySchFöG wurde die Sicherstellung des notwendigen Budgets von insgesamt 26.100.000 € bestätigt. Ebenfalls wurde die Auszahlung der für dieses Jahr notwendigen Geldmittel in Höhe von 5.000.000 € an die staatliche Baubehörde KtYP AG, welche mit dem Schulbau beauftragt worden ist, freigegeben.

  Sowohl der von Ihrer Seite ausgeübter „Druck“ zur zügigen Vervollständigung des Bauwerks, wie auch die Intention, mit der unser Bund der griechischen Vereine das Schulprojekt auf allen Ebenen verfolgt, hat erheblich dazu beigetragen, dass die griechische Schulbaubehörde KtYpAG verinnerlicht hat, dass ....

  die unbedingten Voraussetzungen dafür sind, dass sich beide Seiten – die Stadt München und Republik Griechenland- zum Wohl der griechischen Schulkinder, verständigen können.

  Wir wissen, dass die Prämisse der Stadtpolitik eine zeitgemäße, anziehende und durch Toleranz geprägte Weltoffenheit, in Europa und weltweit, ist. Dieses Stadtbild aufzubewahren ist der Kern der Stadtpolitik. Dabei dürfte allgemein verständlich sein, dass die aus den großen ausländischen Bürgergemeinden, wie hier der Griechen mit ihrer beispiellosen Integrität, ausgehende Dynamik wesentlich zur Verfestigung dieses Mit-Einander-Lebens in unserer Stadt beiträgt. Die Mitwirkung von den hier lebenden Griechen in allen Bereichen des Stadtlebens (in der Wirtschaft, im Handel, im Transport, im Tourismus, in der Wissenschaft und im Kulturleben) ist nicht zu übersehen und stellt eine Bereicherung für alle dar.

  Die traditionellen kulturellen Beziehungen zwischen den Griechen und den Bayern sind historisch belegt und respektiert und daher unantastbar.

  Wir sind zuversichtlich, dass in der Sache der Griechischen Schule alle Fraktionen unserer Stadt diese unsere Einschätzung teilen und dass den Griechen die notwendige Unterstützung für die Vollendung dieses bedeutenden Schulbauwerkes gewährt wird.


  Επειδή τα γερμανικά μας πάσχουν όπως και τα γερμανικά του ΥΠΕΞ, κρατάμε μόνο αριθμούς και νούμερα πάσεις φύσεως! Μιλάμε για μπόλικο χρήμα που δίνουν οι Κακοί Γερμανοί για Ένα Σχολικό ΚΤΗΡΙΟ που θα ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ! ΌΛΑ ΤΖΆΜΠΑ! Αλλά τον γύφτο στο παλάτι τον έβαλες στην αυλή του παλατιού τσαντήρι έκτησε! Αυτή είναι η Ελληνική Πολιτεία με τους Στερημένους και πεινασμένους γκασταρβειτερ !

  Μετράμε Χρήμα Σπαρταριστό: 26.100.000+5.000.000 = 31.100.000 Ευρουλάκια! Και ΑΥΤΑ με το Καλημέρα! Ε ΡΕ Οικογένεια Αβάντι Μαέστρο!

  Για ευνόητους λόγους παραλείψαμε τα ονόματα των στερημένων γκάσταρβειτερ! Πεινασμένοι γεννήθηκαν πεινασμένοι θα πάνε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή