Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Σε αναμονή της ελπίδας(;)

Από τις επιλογές των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπως και από την επιλογή ορισμένων προσώπων του ψηφοδελτίου για το ευρωκοινοβούλιο, αρχίζει να διαφαίνεται η αστικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ.
 
 Η αυτοδιάλυση των συνιστωσών για την δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ των μελών έδειξε τότε την πρόθεση να στηθεί στον τοίχο  το ριζοσπαστικό κομμάτι του. Περιπαικτικά και δήθεν αθώα αφού “είχαμε τον ‘ανθρωποδιώχτη’ ”, “λατρεύαμε την καθήλωση στο 4%”, “κρατούσαμε ‘αριστερόμετρο’ στο χέρι κι αποκλείαμε την ενεργό συμμετοχή των μετανοημένων δημαριτών ‘η πασοκτσήδων”, τα στελέχη του ριζοσπαστικού κομματιού, οι αριστεροί εκείνοι, δηλαδή, που δεν προέταξαν ποτέ στην δράση τους το ίδιον όφελος, που δεν είχαν καμία πρόθεση συμβιβασμού, παραγκωνίστηκαν. Τάχα προείχε η σωτηρία της κοινωνίας κι άρχισαν ν‘ ακούγονται οι φωνές περί εθνικού καλού, που απέκλειε την ταξική διαφοροποίηση: θα υπήρχε “ψωμί και μαργαρίνη για τον Γιαννάκη που πεινούσε”, χωρίς καν το ευφυέστερο “ψωμί και γάλα”. 

Στις αντιδράσεις έκτοτε -εύκολα και πάνοπλα τα ευθυγραμμισμένα μέλη- προστέθηκαν και κακοήθεις χαρακτηρισμοί ή ένα έτοιμο βέλος περί “σαμαρικών” αντιλήψεων. Και το κόμμα όδευε προς την εκλογική νίκη. Πριν απ΄αυτή, η σύγκλιση του διαρκούς συνεδρίου σήμαινε ότι, λέγοντας ΣΥΡΙΖΑ των μελών, η ηγετική του ομάδα εννοούσε των αναπεπταμένων χειρών, ή των χειρών που χειροκροτούν ή τουλάχιστον υπακούουν. Το αποδεικνύει η πρόσφατη αφίσα των μελών που είναι παρόντα χωρίς μάτια, μύτη, ή στόμα, των μελών-καρικατούρες. 

Με την εκλογική νίκη, παρά την μεταξύ σφύρας και άκμονος συναισθηματική μας φόρτιση,  οπλιστήκαμε υπομονή και καλή προαίρεση. Θα περιμέναμε τις εκατό μέρες που θα χρειαζόταν για την εφαρμογή των εξαγγελιών της Θεσσαλονίκης, ως δείγματος για την άρση των διογκωμένων ανισοτήτων, της στοιχειώδους επαναφοράς της δημοκρατικής λειτουργίας, η οποία και έχει πληγεί θανάσιμα στον κόσμο της εργασίας, την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Ο σ. Αλέξης Τσίπρας με την ιδιότητα του πρωθυπουργού της χώρας ανακοίνωσε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησής του ότι θα τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Με τις καταστατικές δεσμεύσεις του κόμματός του όμως; Ήδη με την σύσταση της κυβέρνησής του υπέπεσε στην πρώτη άρση τους: αντί του μικρού και ευέλικτου σχήματος είχαμε ένα “ανέλικτο” διευθυντήριο υπουργών, επί της ουσίας άνευ χαρτοφυλακίων, μια ακατανόητη συγχώνευση καίριων υπουργείων με μη συναφή, γενικές γραμματείες και εν τίτλω αναπληρώσεις, αφού τα υποβαθμισμένα καθήκοντα των αναπληρωτών τις καθιστούν καταχρηστικές. 

Και το μαρς στην Ευρώπη που ανοίγει με την προκληθείσα αποχώρηση του Ντάϊσσεμπλουμ, κλείνει άηχα σχεδόν, σβησμένο από τον έντιμο συμβιβασμό. Είναι το λιγότερο αδιανόητο ένα κόμμα που έχει στις τάξεις του εκατοντάδες οικονομολόγους να επιλέγει σύμβουλο την Ε. Παναρίτη. Συμπτωματικά, την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός ζητεί κριτική από το κόμμα. Και με δημοκρατικές διαδικασίες αντικαθίσταται ο υπεύθυνος του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής. 
Επίλεκτα κρατικοδίαιτα γκόλντεν μποϋς αντ γκερλς επανατοποθετούνται σε θέσεις κλειδιά, το ΤΑΙΠΕΔ δεν καταργείται, τα διόδια των δρόμων που δεν έχουν ολοκληρωθεί καλά κρατούν, η Cosco προελαύνει στο λιμάνι του Πειραιά, ο ιππόδρομος χαρίζεται με διαφανείς διαδικασίες σ’ εκείνον που έλαβε με αδιαφανείς τον ΟΠΑΠ, η διαδικασία παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων θα ολοκληρωθεί, οι συμβάσεις των Σκουριών χαίρουν νομιμότητας, η Εκκλησία γλιτώνει τον ΕΝΦΙΑ, η αναδιανομή του πλούτου φευγατίζεται ακόμη και ως όνειρο, ο οφειλόμενος λογιστικός έλεγχος του χρέους γίνεται Επιτροπή Αλήθειας. Κι επειδή μετά την αλήθεια και την ομολογία έρχεται κι η συγχώρεση δεν αποκλείεται να δούμε πρωτεργάτη της περιβαλλοντικής πολιτικής την καναδέζικη χρυσοπαραγωγό εταιρεία. 

Σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός δεν είναι η καμιά διακοσαριά χιλιάδες άνθρωποι που λυμαίνονται τον τόπο κι αρπάζουν την υπεραξία του. Είναι εκείνοι που τους πείσαμε - γιατί τους πείσαμε μαζί - να μας εμπιστευθούν την τελευταία ελπίδα αξιοπρέπειάς τους και περιμένουν, αν μη τί άλλο, εντιμότητα. Δεν σας εξέλεξαν για καμιά εθνική συμφιλίωση· είχε προηγηθεί εξάλλου ο Παπανδρέου με την εκλογή Καραμανλή στην προεδρία της Δημοκρατίας. Δεν επιθυμείτε ρήξη με τους δανειστές και προτίθεσθε σε συμβιβασμό;  Ωραία, αρχίστε λοιπόν τις μεταρρυθμίσεις, κόβοντας επιμίσθια όχι συντάξεις, κόβοντας διευθυντικά επιδόματα όχι συμπιέζοντας τον κατώτατο μισθό, εφαρμόστε επιτέλους το συνταγματικό “ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές του”, αφού ορκιστήκατε να είστε η κάθε λέξη του χάρτη της χώρας αυτής. Γιατί όλα αυτά δεν είναι αριστερίστικα και δεν εκφεύγουν από την λογική ενός κράτους ελάχιστου δικαίου. Είναι ελάχιστες προϋποθέσεις για να θεωρηθεί έντιμη η όποια απόφασή σας, ακόμη κι αν είναι ο συμβιβασμός αυτή.





143 σχόλια:

  1. Αλέξης Τσίπρας:

    «Το σχέδιό τους, λοιπόν, ήταν και παραμένει να οδηγήσουν την κυβέρνησή μας σε φθορά, ανατροπή, ή άνευ όρων παράδοση, πριν το κυβερνητικό έργο αρχίσει να αποδίδει καρπούς.

    Και πριν το ελληνικό παράδειγμα επιδράσει στους συσχετισμούς σε άλλες χώρες.

    Και κυρίως πριν από τις εκλογές στην Ισπανία.

    Δηλαδή: Να μας πιέσουν τόσο ώστε να οδηγηθούμε σε απαράδεκτες υποχωρήσεις υπό την απειλή της πιστωτικής ασφυξίας.

    Να σπείρουν έτσι απογοήτευση και να μας αποκόψουν από τη λαϊκή βάση.

    Να χρησιμοποιήσουν αν χρειαστεί και μπορέσουν ακόμα και την πιστωτική ασφυξία ως μέσο πρόκλησης λαϊκής δυσαρέσκειας.

    Με τελικό στόχο είτε να μας σύρουν σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα αμφίβολης ηθικής και πολιτικής νομιμοποίησης, κατά το παράδειγμα της κυβέρνησης Παπαδήμου. Είτε να μας ανατρέψουν και να τελειώνουν με όσα εμείς εκπροσωπούμε και τους φοβίζουν. Είτε τέλος, όπως έγινε με τη ΝΔ του Σαμαρά, να μας ενσωματώσουν πλήρως στην πολιτική και τη λογική τους και να καταφέρουν έτσι στρατηγικό πλήγμα και στην Ελλάδα που αντιστέκεται, και στην Ευρώπη που λέει όχι στη λιτότητα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΜΑ:ΒΑΛΚΑΝΙΑ ;; εεεεε και ;;

    Πίσω από ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ! Οπως και στην πρ. Γιουγκοσλαβία ! Και επειδή ΟΥΔΕΙΣ στην Ελλαδα ξέρει την Γερμανική Πολιτική ή δεν "ΘΕΛΕΙ" να την ξέρει, η Γερμανία χρησιμοποιήθεικε ως προπέτασμα καπνού, από της Αμερικάνικες Δομές μέσα στην Γερμανία (τελείως επιγραμματικά) !!

    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ:Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ (υπάρχουν Ιστορικά απτά ντουκουμέντα, στοιχεία) !

    ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ/ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ! ΧΩΡΙΣ να, θα, όταν !

    Γιαυτό κανονίσται την ... πορεία ΣΑΣ ! Με ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;- ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ;; ἠ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ 180 μοιρών ;;;;

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΗ ΛΥΣΗ κ. ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΤΑΚΤΟ

    Σύντομα θα μάθει ο Ελληνικός Λαός για ποιούς λόγους δεν μπορεί να γίνει πράξη το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης !
    Ολο το "Ελληνικο" πολιτικό και πολιτειακό ουροδοχείο το ξέρει ! Ακόμη και το Κ.Κ.Ε., γιαυτό και δεν θέλει εξουσία ! Ο επίσημος θάνατος της πατρίδας, ωρολογιακή βόμβα, με σφραγγίδα, θα είναι η Χ.Α. Ο μαχαλάς είναι μικρός και όλοι το γνωρίζουν, αλλά δεν μιλούν. Είναι (η) εξάρτηση !

    Η συνάντηση Αλέξη-Μέρκελ, έδειξε στον Αλέξη τους ζυγούς που έχει πάνω της η Μέρκελ, γιαυτό γονάτισε και ο Αλέξης, τον έπιασε ο φόβος.

    Αλέξη Τσίπρα ! Για αξιοπρέπεια, εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία, άλλοι πήγαν στο εκτελεστικό απόσπασμα σε εξορίες και φυλακές, χωρίς φόβο, εσύ που έχεις τον ελληνικό λαό μαζί σου γιατί φοβού ;

    Το δίκιο του αγώνα της αριστεράς και το αίμα που έδωσε διαχρονικά για την Ελλάδα, δεν θα το λερώσ κανείς, ούτε και εσύ.

    Δεν υπάρχει "έντιμος συμβιβασμός", ούτε "συμβιβασμὀς" για την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία για την χώρα μας.

    Πάσ θυσία το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΜΑ: ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ κ. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !

    ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ δεν χωριζόμαστε και αυτό είναι ΛΑΘΟΣ ! Υποκρινόωμαστε πως αγαπιόμαστε τάχα με πάθος (Ε.Ε./Ανήκωμεν εις την Δύσιν-ΜΑΣ) ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΑΙ της ΑΛΥΣΙΔΕΣ δεν έχουμαι καιρό για άλλες Ελπίδες ! ΠΡΕΠΕΙ να φύγουμαι χωρίς ΑΝΤΙΟ από την ΕΞΑΡΤΗΣΗ !

    Δηλαδή και λοιπόν ρε φίλοι, μας λέται ότι ...

    Πήραμε (πήρατε) λάθος το στρατί και μην ρωτάς (ρωτάμε) το πως και γιατί στο ΑΔΙΕΞΟΔΟ βρεθείκαμε ΑΥΤΟ ;; !!

    Φίλοι μου καλοί,

    Δεν μένει ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ, ΔΕΝ έχουμαι καμμιά μηχανή του χρόνου να ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ τον καιρό, να ΜΗΝ κάνουμε το ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ώστε να βγούμε από το ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΥΤΟ !

    Ρε σείς,

    Τί να φταίει που δεν πήγαμαι ΜΠΡΟΣΤΑ ;; ΔΕΝ μετρήσαμε το κύμα και τον άνεμο σωστά ;;; ΟΧΙ ! Ολα τα μετρήσατε σωστά ! Αλλά ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ, (Διότι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΕΤΑΙ, το έχεις ή δεν το έχεις !) ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ! Η Πολιτική Απόφαση ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ Πολιτική Φάση, ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Πολιτική, Φάση (αυτό που λέμαι στο π. και φ.) ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για την ΤΟΜΗ και την ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ! ΤΟΜΗ κ. ΡΗΞΗ με την ΕΞΑΡΤΗΣΗ της Χώρας ! Ολα τα ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ! Μια ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ! Και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ, (δέν υπάρχει ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ), ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ από το ... 1821 !



    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ !

    Εάν Εσείς φοβόσαστε, πρόβλημα Σας ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !

    ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ !

    "ΔΩΣΤΑΙ" ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ/ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ !

    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ !

    ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !




    Τα Χρωματισμένα Παιδιά (Τα.Χει.Πει.)



    σημ. Η Οικονομική Καταστροφή (Μνημόνια) της Χώρας μας, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ dt ο ... ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΛΑ κ. ΛΑΚΩΝΙΚΑ:

    Η Εξωτερική Πολιτική της Χώρας δεν γίνεται στο "διαπροσωπικό", ούτε έχει σχέση με "διαπροσωπικές" ανθρώπινες σχέσεις ! Δέν είμασται ούτε είμασταν ποτέ όλοι το ίδιο ! Αυτά δεν είναι σοβαρά ! Αυτά είναι καραγκιοζλίκια !

    ... τα καραγκιοσλίκια των ΥΠ.ΕΞ. της Χώρας μας συνεχίζουν ... αλλά Αμερικάνικα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ECONOMIST (15/5/2015)

    Παναγιώτη !

    Ξέρεις τί είναι ;; Ας το ξεφουρνήσουμαι:ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ !

    Και αυτό που λές ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΩΣΤΟ, "ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ! (ΠΕΙΡΑΜΑ ;;;;;;; τί λες ρε σύ) !

    Οπως και ΑΥΤΟ, «Δεν είναι η ''καταραμένη'' αριστερά το πρόβλημα για την Ευρώπη.!
    «Δεν είναι η ''καταραμένη'' αριστερά το πρόβλημα για την Ευρώπη. Οι ευρωενωσιακές αδιαλλαξίες είναι που προκαλούν τα αδιέξοδα στις διαπραγματεύσεις και όχι οι δήθεν αναχρονιστικές εμμονές της χώρας μας»,

    Και άμα ΠΡΟΣΕΞΕΣ Παναγιώτη, ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (όπως ... ΤΟΤΕ) η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΝΑΙ ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !! Να διαδραματίσουν ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΟΝ ΡΟΛΟ-ΛΥΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ στην Ευρώπη ! Μεγάλη η ΤΙΜΗ ΤΗΣ Ελληνικής Αριστεράς ΑΛΛΑ και ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ! Αναλογιστείταιτο ΑΥΤΟ !

    Και όσο αναφορά Παναγιώτη αυτό που είπες "«Δεν είναι η ''καταραμένη'' αριστερά το πρόβλημα για την Ευρώπη.!", ΚΑΤΣΕ (και) ΣΥΛΛΟΓΙΣΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ !!! "....

    ..... ΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΕΡΝΗΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ...." !!!!!

    Και κλείνοντας, παρακαλώ να ξέρεται και να γνωρίζεται, ότι οι "Κόκκινες Γραμμές" που βάλαται και βάλαμαι, ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!! ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ! ... ΟΥΔΕΙΣ !

    Φιλικά κ. Αγωνιστικά κ. Ελληνικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΜΑ: ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ !

    "ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΕΟΥΣ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ; Παραιτήθηκε Αρχιλοχίας από την Ελλάδα έγινε Στρατηγός του "γύρου" στην Αυστραλία !
    Παραιτήθηκε από τον στρατό ως Αρχιλοχίας μετανάστευσε στην Αυστραλία κι έγινε “στρατηγός” του “γύρου”!


    ΑΝΑΛΥΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    Μα ρε παιδιά, ακόμη να καταλάβεται ότι η Χώρα είτανε ανέκαθεν -ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ- από το 1821 και μετά, Τζατζίκι (Σατζίκι), Σουβλάκι και Συρτάκι (τα 3 Σ.Σ.Σ.!) ! Και ποιός το έκανε αυτό ; Το Σαθρό Σκατατζίδικο Σὐστημα ! Αυτό το Σ.Σ.Σ. ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ αναδρομικά στο ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ! Γιαυτό μας παρουσιάζουν τον ... Τουρισμό ως ... Βιομηχανία ! Οσοι το ασπάζονται ΑΥΤΟ είναι κοινά λεγώμενα Διεφθαρμένοι και Διεστραμένοι τουλάχιστον στο Πνεύμα τους, ΕΙΝΑΙ ΣκοταδισττικοΣακατεμένοι με ΑντιΕπιστημονικότητα ! ΒΑΛΤΟΙ ! ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, Συνειδητά ή Ασυνείδητα, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ το ΙΔΙΟ ! ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ "ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ" ΤΩΝ ΘΕΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ! Γιαυτό βλέπουμαι ΠΑΝΤΟΥ στην Ευρώπη και εδώ στο άρθρο σας στην Αυστραλία τον Λοχία, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΣ "ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ" ΝΑΙ ! ΜΟΝΟ ΩΣ "ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ" !!!!! Αυτό στην Οικονομία λέγεται ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ δηλ. .... ΥΠΗΡΕΤΕΣ !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ !! ΧΩΡΑ ΜΕ ... ΥΠῌΡΕΤΕΣ ! Και ΑΥΤΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ και στο ... "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" ... ΥΠΗΡΕΤΕΣ - Yes Man, Yes Lady I am Grecce bimbo!!!

    Σκληρή Κριτική αλλά ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Χθές, Σήμερα και του Αύριο (;;;;;) !!!!

    ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!!


    σημ.:Για αποφυγή παρεξηγήσεων !! Τόσο το Τζατζίκι όσο και το Σουβλάκι ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, διατροφικό είδος, το Συρτάκι ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ (βλ. Alexis Sorbas !!!!) ! Οσο αναφορά τα Γκαρσόνια, είμασταν και ΕΜΕΙΣ Γκαρσόνια, αλλά δεν γίναμαι ... "Γκαρσόνια" !!!!


    Φίλτατα


    Τα Παλιά Γκαρσόνια !

    ξανά σημ.:Το Φιλοδώρημα δώστε το σαυτούς που θέλουν να γίνουν ... Κυβερνητικά Γκαρσόνια της Χώρας ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Hey Boys !

    Διαβάσαμε το άρθρο ¨Πατριδοζαριές¨ της φίλης Λίανας Κανέλλης (Αναφορά στον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά, και όχι μόνο), και βρήκαμε ένα σχόλιο - που σίγουρα πήρε και η ιστιοσελίδα σας ;; - που ΠΝΙΞΑΝ ΟΛΑ τα ιστιοσἐλιδα και ΟΛΟΙ, γραμματείς και φαρισσσαίοι ! Μάλλον ο Ανώνυμος του σχολίου που σας παραθέτουμε πρέπει να είναι ή Πανεπιστήμονας ή ο περιβόητος Φύλακας των Φυλάκων της ελλάδος, μήπως είναι ο καθοδηγητής των ΟΛΩΝ ; Πλάκα κάνουμε, πάρτε το αναφερθέν σχόλιο, και προσοχή στην ... αντιγραφή και μετάφραση !

    Ανώνυμος4 Μαΐου 2015 - 9:00 μ.μ.

    Alea iacta est ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΤΙ ΦΕΡΑΝ !!!

    «Κριτήριο της κάθε κίνησής μας είναι να διασφαλίσουμε την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και το ευρώ»,

    Οποιος και Οποιοι, κόμματα ή πρόσωπα ασπάζονται την άνωθεν φράση, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! ΕΙΝΑΙ και είτανε οι "γραβατομένοι" ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ κ. ΕΘΝΟΥΣ ! Προδίδουν το πραγματικό τους ρόλο και τί είδος κάλυμμα έχουν !! Τους καλλύπτουν οι Δυνάστες του Ελληνικου Λαού, ανέκαθεν και διαχρονικά ! Αυτοί οι "Ελληνες" είναι τόσο ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΟΣΟ είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !
    ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ! Δεν μιλάμαι για "κόκκινες γραμμές", "τεθλασμένες γραμμές και καμπύλες" !! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΒΗ ΤΩΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ - ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !!! Διότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ! Από ΕΜΑΣ περιμένουν την Λύτρωση τους, αλλοίως θα ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ, τόσο σαν Χώρα όσο και σαν Εθνος !! Και για να τελειώνουμαι, η φράση "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνειη", ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΑΣΗ που υπήρξε !!! Διότι είτανε ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ και ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ από το "1821" !!! Και εάν η @ΔΕΞΙΑ@ {θυμάσται το ΣκατοΧρονοντούλαπο ;;;;} έθαψε την Ελλάδα, την Χώρα μας, την Πατρίδα μας, ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ - ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ, θα έρθει η @ΑΡΙΣΤΕΡΑ@ να βάλει την ταφόπλακα ;; την ταφόπετρα ;; ΝΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ, ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ;;;;;;;; ΟΧΙ !!! Οι ΝΕΚΡΟΙ, ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΕΣ που δώσαν την ΖΩΗ ΤΟΥΣ για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, και ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ της ΧΩΡΑΣ και του ΓΕΝΝΟΥΣ από την εποχή του Θεμιστοκλή, Μιλτιάδη, Λεωνίδα έως το 1940-1949, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - Μέλλω !!!

    ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΛΜΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ !!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΟΛΕΣ (Ο-Λ-Ε-Σ) ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!! Η Ελληνική Αριστερά, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΛΟΣ, αυτός ο Υπέρωχος Λαός των Ελλήνων που έθεσε και έδωσε ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, που ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ την πρώτη "Αριστερη" Κυβέρνηση ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!! ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ !!! Κύριοι ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ ΧΑΛΚΕΟΙ (Κάλβος: Οσοι το Χάλκεον χέρι βαρύ του ΦΟΒΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ..... !!!!!) !!!!

    Vae victis !

    Fortes fortuna adiuvat !!

    Veni, vidi, vici !!!


    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ !!!!!



    Θα το δημοσιεύση το ιστιολόγιο σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεία Σας !

    Κάνουμε πρόταση στον ΥΠ.ΕΞ. τον φίλο, τον Νίκο τον Κοτζίά, αν είναι μάγκας και ωραίος, να ρίξη μια γρήγορη αεράτη και πετάχτή ζεμπεκιά στο τραγουδάκι ¨Εψαξα να βρώ μια Ευκαιρία να αγοράσω λίγη Ευτυχία¨ ! Γιατί; Εσείς και Αυτός ξέρει !

    Και επειδή είμαστε τόσο Δημοκράτες, του δίνουμε και δύο (2) επιλογές, με ερμήνευση της Γωγώς Θεοδώρου ή του Βασίλη Καρρά !

    Διότι αυτή η ¨παράσταση¨ που έδωσε είταν και είναι προσβολή και ντροπή ! Αλλωστε το προτεινώμενο τραγουδάκι ΕΙΝΑΙ και το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ του Ελληνικού Λαού !

    Και να μην ξεχνάμε, που Εμείς σαυτό έχουμε Απόλυτη Αποψιν, ότι το ΥΠ.ΕΞ., αυτό το Υπουργείο της Χώρας μας, ΕΙΝΑΙ το πιό Βρώμικο, το πιό Ατιμο, το πιό Προδοτικό, το πιό Ανθελληνικό, αναδρομικά από το ¨1821¨ ! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΥΤΟ ! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ! Και σαυτό ΞΑΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗ !!! Τρομάρα Σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρθρο: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΩΝΕΙΟ

    Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ στο iskra



    ΓΝΩΜΗ κ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ (σύντομη)

    Φίλε Δελαστίκ !

    Αστοχος ο τίτλος του άρθρου σου ! Μειώνης και εξισώνης τόσο τον Σωκράτη όσο και την Αθηναική Πολιτεία (του τότε) με το σήμερα, και ιδιαίτερα την Γερμανία, δηλαδή η Αθηναική Πολιτεία είναι η σημερινή Γερμανία και ο Ελληνικός Λαός/η Ελλάδα ο .. Σωκράτης ;;

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ !! Και οι λάθος "Τίτλοι" οδηγούν άθελα (;;) σε λάθος εκτιμήσεις και αναλύσεις ή αλλοιώς ισοπεδώνουν τα πάντα ! Γιαυτό χρειάζεται μπόλικη προσοχή ... για το καλό όλων μας, δηλ. των Ελλήνων !

    Και επ΄ ευκαιρίας να σε ρωτούσα κάτι σχετικά παλιό, ΕΙΧΕΣ πιάσει σε κοντινό παρελθόν ένα θέμα μιας "Παγκόσμιας Συμβουλευτικής Εταιρείας σε ΟικονομοΝομοτεχνικά Θέματα", τί έγινε ;; γιατί δεν την ... έψαξες παρακάτω ;; Σε "κἀψαν" ή μάλλον Φοβήθηκες ; Φοβήθηκες να δείς την Αλήθεια για το πόσο .... "ΚΑΚΗ" είναι η Γερμανία ;; Και κάτω από τί είδους ΖΥΓΟΥ είναι και η Γερμανία ;; Για μήπως ΔΕΝ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ η ΑγγλοΑμερικάνικη ΚουλτουροΧαβούζα που είναι κεντρικός παράγωντας στην Ελληνική Υποταγμένη κ. Υποτελή Πολιτική Σκηνή, αλλά και στον Χώρο ακόμη της Αριστεράς και της Κομμουνιστικής Αριστεράς ;; Υπερβάλλω ;; Σίγουρα ΟΧΙ !

    Διότι η Αριστερά και η Αλήθεια έχουν ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ, Το .... ¨Α¨, την ΑΡΧΗ ! Και η ΑΡΧΗ τους ΕΙΝΑΙ ο ... ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Ανθρωπος γράφεται ξανά με ... "Α") και η ... ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (Απελευθέρωση όπως βλέπεις ξανά με ... "Α" !!!) Του !!!

    Γιαυτό .... ΠΑΝΤΑ: Αληθινά, Αριστερά, Ανθρώπινα, Απελευθερωτικά !!!!


    Φιλικά


    Τα Αλάνια


    σημ.:Παρακαλώ ΟΧΙ σπορά Τρομοκρατίας και Φόβου στον Ελληνικό Λαό με ... Κώνεια και τραλαλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «We are the world, we are the children.» - «Είμαστε ο κόσμος, είμαστε τα παιδιά/ Είμαστε αυτοί που θα δημιουργήσουμε μια φωτεινότερη μέρα», «Είμαστε όλοι μέρος της τεράστιας οικογένειας του Θεού» !

    AYTO TO TPAΓOYΔI EINA ... ENA IΔEOΛOΓIKO KAMOYΦΛAZ EΣΩTEPIKOΦAΣIΣMOY ! EΛITTOΦAΣIΣMOΣ/NAZIΣMOΣ ! ΠΩΣ TOY "ΞEΦYΓE" TOY IΔEOΛOΓOY KOTZIA ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το MNHMONIO ηταν ένα έγκλημα κατά του Έθνους, μία έσχατη προδοσια που εχει αυτουργούς, συνεργούς και παραστάτες.

    Η ποινή EINAI MIA ...

    Η αποκάλυψη του εγκλήματος: Η μαυρη συνεδρίαση του ΔΝΤ τον Μάιο του 2010 Posted by olympiada στο Μαΐου 22, 2015 «Μα θα τους κάνουμε Αργεντινή»! Είπε ο επιτετραμμένος της …Αργεντινής στο ΔΝΤ αντιδρώντας στο σχέδιο Παπανδρέου – Στρως Καν! Δεν ειναι δυνατόν να μην μιλάμε για αναδιάρθρωση του χρέους πριν εφαρμόσουμε αυτό το σχέδιο. Η απάντηση των «εταίρων», Γερμανων, Γάλλων και Ολλανδών, συνιστά την μεγαλύτερη απάτη εις βάρος έθνους, στην σύγχρονη οικονομία. Για να κάμψουν τις αντιδράσεις, «διαβεβαίωσαν» ότι οι τράπεζες τους, θα διακρατήσουν το χρέος και δεν θα το ξεφορτωθούν! Τι έκαναν στην συνέχεια; Άρχισαν να ξεφορτώνουν ασύστολα τα Ελληνικά ομόλογα που διακρατούσαν, τα ομόλογα της μίζας και της κερδοσκοπίας, που χρησιμοποιήθηκαν ώστε να δανείσουν την Ελλάδα για να αποπληρώσει τις συμβάσεις της Siemens και των εξοπλιστικών σε Γερμανικές και Γαλλικές εταιρειες! Με την συνέργεια της συμμορίας του μνημονίου, τα ομολογα αγοράστηκαν από Ελληνικες τραπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, Κυπριακές τράπεζες αλλά και μικρομολογιούχους μετά από «συστάσεις» των συστημικών τραπεζών!

    Το Ολυμπία αποκάλυψε αποκλειστικά την έκθεση – βόμβα της Alvarez & Marshal για την καταρρευση των Κυπριακών τραπεζών η οποία αναφέρει: Οι τράπεζες αγόρασαν Ελληνικά ομόλογα από την Deutsche Bank, η οποία μάλιστα μοίραζε προμήθειες για τις αγορές! Στην συνεδρίαση όμως οι Γερμανοί είχαν διαβεβαιώσει οτι «οι τράπεζες τους δεν θα πωλούσαν τα ομόλογα»! Δηλαδή, Έλληνες τραπεζιτες πηραν μίζες για να αγοράσουν ομολογα απο τις ευρωπαϊκές τραπεζες και έπειτα ανακεφαλαιοποιήθηκαν από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου.

    Το απόλυτο έγκλημα, η απόλυτη απάτη εις βαρος ενος Έθνους. Όταν το ξεφόρτωμα των 100 και πλεον δις ολοκληρώθηκε, όπως προέκυψε από την ερώτηση του Προκόπη Παυλόπουλου για τις αγορες ομολογων από ξένες τράπεζες, ήλθε και το εγκληματικό PSI…

    Το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ των πρακτικών του ΔΝΤ δεν αφήνει περιθώριο για παρερμηνείες. Το μνημονιο ηταν ένα έγκλημα κατά του Έθνους, μία έσχατη προδοσια που εχει αυτουργούς, συνεργούς και παραστάτες.

    Η ποινή EINAI MIA !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλέξη Τσίπρα κ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

    Τα λόγια είτανε ήτανε καλά, καλά και τιμημένα !

    Ανοιξε το παράθυρο να μπεί ....
    Εμείς για αλλού ξεκινήσαμε για αλλού, και αλλού το ... ψέμα μας πάει !!!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΧΡΕΟΣ" !

    Το ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ για τους σημερινούς Κυβερνώντες, ΜΟΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !

    ΠΡΩΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ/ΕΘΝΟΣ, μετά το ΧΑΟΣ και μετά τα ... ρέστα και τα υπόλοιπα !!!


    Γιαυτό Κύριοι Κυβερνούντες .....

    .... Ανοίξτε το Παράθυρο να μπεί ......

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, με τον Ελληνικό Λαό (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ) ή με την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ...... ΜΠΟΥΡΔΕΣ (και όχι μόνο ΚοινωνικοΠολιτικές) !!!



    Υ.Γ. Το ... Βιώσιμο δεν είναι και Ρεαλιστικό και (διαλέγεται) τουνάπαλιν, τούμπαλιν, ταναπάλιν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εντέλη Αυτός, ο Κρούγκμαν, ενδιαφέρεται περισσότερο για τους "Θεσμούς", ενδιαφέρεται για τς τράπεζες ! Λες και οι "Θεσμοί" είναι βλάκες και δεν ... ξέρουν ! Ο Καπιταλισμός στα πλαίσια της Παγκοσμιοποίησης τα ... "ελέγχει" όλα, μα αυτός ο "Καπιταλισμός" του ... έδωσε και το .. Νόμπελ !!! Ο Νομπελίστας Κρούγκαν ερευνά τα οικονομικά μεγέθη και νούμερα, τίποτα περισσότερο ! Μήπως είναι Νομπελικό Νούμερο (Ν.Ν.) ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΕΜΑ: Θα γίνουμε «Ζιμπάμπουε»

    Αυτό που είπε η "κυρία" Μιράντα Ξαφά, δείχνει ως αρχή ένα πράγμα, έχει αντίληψη ΕλιτοΝαζιζοΦασισμού ! Οταν συγκρίνης με απαξιωτικό τρόπο δύο συγκεκριμένα αλλά ανόμοια πράγματα σε π.χ. Κρατικό ή Εθνικό επίπεδο, δείχνεις το κρυφό ΕλιτοΝαζιζοΦασισμόσου ! Και επειδή Αυτή έχει και ..."πολιτικό" παρελθόν, τότε βλέπουμε τι πτυελοδοχεία παίρνανε αποφάσεις για το μέλλον του Ελληνικού Λαού ! Αυτό ΙΣΧΥΕΙ για ΟΛΟΥΣ ! Σε ποίο κομματικό σταύλο θήλαζε Αυτή ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΕΜΑ: Θα γίνουμε «Ζιμπάμπουε»

    Αυτό που είπε η "κυρία" Μιράντα Ξαφά, δείχνει ως αρχή ένα πράγμα, έχει αντίληψη ΕλιτοΝαζιζοΦασισμού ! Οταν συγκρίνης με απαξιωτικό τρόπο δύο συγκεκριμένα αλλά ανόμοια πράγματα σε π.χ. Κρατικό ή Εθνικό επίπεδο, δείχνεις το κρυφό ΕλιτοΝαζιζοΦασισμόσου ! Και επειδή Αυτή έχει και ..."πολιτικό" παρελθόν, τότε βλέπουμε τι πτυελοδοχεία παίρνανε αποφάσεις για το μέλλον του Ελληνικού Λαού ! Αυτό ΙΣΧΥΕΙ για ΟΛΟΥΣ ! Σε ποίο κομματικό σταύλο θήλαζε Αυτή ;;;


    ΓΙΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ως ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ τα του Βίκτορα Ουγκό !

    1. Υ.Γ. «Ο κόσμος είναι μία διεύρυνση της Ελλάδος και η Ελλάς είναι ο κόσμος σε σμίκρυνση»

    2. Υ.Γ. "Ο Ελληνικός πολιτισμός με την ποίηση και την τέχνη είχε τέτοια δύναμη, ώστε πολλές φορές νικούσε και τον πόλεμο. Οι Σικελοί, λέει ο Πλούταρχος, εξαιτίας του Νικία, ελευθέρωναν τους Έλληνες αιχμαλώτους που τραγουδούσαν στίχους του Ευρυπίδη."

    3. Υ.Γ. "Ο 'Ομηρος είναι η μεγαλοφυΐα που λύνει αυτό το ωραίο πρόβλημα της Τέχνης, το ωραιότερο ίσως απ΄όλα, την αληθινή απεικόνιση της ανθρωπότητας, που κατορθώνεται με την μεγέθυνση του ανθρώπου, δηλαδή με την γενεσιουργία του πραγματικού μέσα στο ιδανικό. Μύθος και Ιστορία υπόθεση και παράδοση, χίμαιρα και επιστήμη, συνθέτουν τον Όμηρο. Δεν έχει βάθος και γελάει. όλα τα βάθη των παλαιών εποχών μετακινούνται, αχτινοβολούν φωτισμένα, στο απλόχερο γλαυκό διάστημα του πνεύματος αυτού..."

    4. Υ.Γ. "Χορτάρι φυτρώνει στα έξη σκαλοπάτια του βήματος που μιλούσε ο Δημοσθένης και ο Κεραμεικός είναι ένα φαράγγι γεμάτο μαρμάρινη σκόνη που ήταν το παλάτι του Κέκρωπος. Ο ναός του Θησέα ανήκει στα χελιδόνια και οι κατσίκες βόσκουν πάνω στην Πνύκα, η Ελληνική Ιδέα όμως είναι ζωντανή, η Ελλάδα είναι Θεά. Το να είσαι ένα ταμείο είναι κάτι που περνάει, το να είσαι όμως σχολή είναι κάτι που διαρκεί."
    (ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΦΥΤΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ .... της Βίκης Μοσχολιού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ !)

    5. Υ.Γ. "Είναι θαυμαστή η δύναμη του φωτεινού λυτρωμού της Ελλάδας ακόμη και σήμερα που μπροστά στα μάτια μας υπάρχει η Γαλλία. Η Ελλάδα δεν έκανε αποικίες χωρίς να εκπολιτίζει και έτσι αποτελεί παράδειγμα για πολλά νέα κράτη. Δεν αρκεί να αγοράζεις και να πουλάς..."

    και

    6. Υ.Γ. Ο Βίκτωρας Ουγκό είχε τον Ρομαντισμό Ερωτα της Ελλάδος ! Είχε την ΡΟΗ στο Αδιάστατο του Χρόνου για το Ελληνικό Πνεύμα ! Πράγμα που δεν έχουν οι Διαχρονικοί μικροελληναράδες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΕΜΑ: ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

    Ρε Βαγγέλα ! Αλλοι περιμένουν χρόνια, μια ζωή να δούν άσπρη μέρα, να δούν το "Φως του Ηλιου" στην ζωή τους, και όταν πεθαίνουν έχουν καημό που δεν είδαν τίποτα στην ζωή τους, ΑΠΟ ΤΗΝ "πολιτική" που κάνατε όλοι Εσείς ! Και Εσύ που περίμενες μερικές ώρες (1-2), κάνεις ντόρο ;; Και επειδή υπάρχει η Θεία Δίκη, έβγαλες ... Ασυνείδητα το πως αισθάνεσαι, έτσι Αυθόρμητα το "έβγαλες" ! Και εννοώ αυτό με τα ... μεγάλα τετράποδα, εννοώ τα ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ, δηλ.,τους Ονους ! Και η Θεία Δίκη σου έστειλε την κυρά ... Ζωή ! Είσαι λάθος και σαν πολιτικός, και σαν άνδρας και σαν Ελληνας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΕΜΑ: ΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ

    Φίλοι μου
    .........

    Anonymous21 Δεκεμβρίου 2014 - 1:49 μ.μ.
    "TA TPAΓOYΔIA KAI H IΣTOPIA ΘA ΓPAΦOYN TΩPA AΛΛOIΩΣ"

    «Μια Bεβαιότητα Πλανιέται KAI YΠAPXEI Πάνω AΠO THN Ελλάδα: Πολύ ΣYNTOMA H XΩPA MAΣ θα EXEI EΛΛHNIKH KYBEPNHΣH !!! Κυβέρνηση THΣ MEΓAΛHΣ Λαϊκής Πλειοψηφίας. Κυβέρνηση Σωτηρίας με KENTPIKO KOPMO TON ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε από την Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας πως «H Aδιέξοδη ANΘEΛΛHNIKH KAI KAINΩNIKA BAPBAPH Πολιτική ΔEN EXEI MEΛΛON», όπως δεν έχουν η πιο TAΞIKH και BAPBAPH πολιτική που Eφαρμόστηκε ποτέ και η πολιτική που Mετέτρεψε Xώρες σε ΠEIPAMAτόζωα NEOφιλελεύθερων ΠEIPAMATΩN.

    «Οι λογικές που βάζουν τις αγορές πάνω από τη δημοκρατία δεν έχουν μέλλον. Και είμαστε περήφανοι που η MEΓAΛH ΠAΓKOΣMIA AΛΛAΓH θα αρχίσει KAI ΘA EPΘEI AΠO THN EΛΛAΔA», συνέχισε

    «Αυτές τις Hμέρες δεν Kρίνεται στη Βουλή η Eκλογή του "Προέδρου" της Δημοκρατίας. Κρίνεται AN θα μπούμε Bαθύτερα στο Tούνελ TOY EΘNIKOY ΘANATOY MAΣ !. Κρίνεται η δημοκρατία μας», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις είπε: «H Ρένα Δούρου βρήκε κονδύλι 3 εκατ. ευρώ για δωρεάν ρεύμα. Τρία εκατ. ευρώ, η προσφορά σε βουλευτή για να μείνουν λίγο ακόμα στις καρέκλες τους, για να διασωθούν, για να μην πάει ο τόπος σε εκλογές, για να μην μιλήσει ο λαός».

    «Tι ΣYMπτωση (TYXAIA ;;) ! Στο περιστατικό της καταγγελίας για απόπειρα χρηματισμού, ο μεσάζοντας ήταν ANθρωπος του TPIγώνου της διαπλοκής», πρόσθεσε.

    «Tο AMAρτωλό TPIγωνο που Xρεοκόπησε τη Xώρα πήρε για τον EAYTO του 70 δισ. ευρωπαϊκά κονδύλια. Αυτό το κέντρο EKANE το Kράτος, TON EΛΛHNIKO ΛAO, πελάτη του. Αυτό το Kέντρο σήμερα TPOMOκρατεί, παραπληροφορεί, εκβιάζει. Στήνει κόμματα. Διαλύει κόμματα. Διασπά κόμματα. Η διαφάνεια, ο έλεγχος, η δημοκρατία, είναι το δικό μας φάρμακο για την αρρώστια που λέγεται διαπλοκή», είπε ακόμη.

    Οσον αφορά στις προειδοποιήσεις Στουρνάρα, ο κ. Τσίπρας σχολίασε: «Μόνο εδώ στην Ελλάδα υπάρχει ένας κεντρικός τραπεζίτης που μιλά για ανεπανόρθωτες βλάβες». «Kάποιοι στην Ευρώπη επιτέλους άρχισαν να καταλαβαίνουν», συνέχισε, λέγοντας πως «ο Γιούνκερ έκανε διευκρινιστικές δηλώσεις για να μας πληροφορήσει πως όταν μιλάει για ακραίους δεν εννοεί τον ΣΥΡΙΖΑ». (Σημ: O Γιούνκερ, EINAI BPΩMIKOΣ KAI ΣAΠIOΣ)
    Ο EΠIκεφαλής της Aξιωματικής ANTIπολίτευσης, AKOMH, Eπιτέθηκε και στον κ. Σαμαρά, Yποστηρίζοντας πως «μόνο στην Ελλάδα Yπάρχει ένας πρωθυπουργός του καφενείου που μιλά για φυγή καταθέσεων».

    «Σήμερα δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα. Υπάρχουν τα προαπαιτούμενα και τα email/laeptop προς την Τρόικα. Δεν υπάρχει παραμύθι όπως η επαναδιαπραγμάτευση», τόνισε, προσθέτοντας πως «στην Αλεξανδρούπολη, κηρύσσουμε σήμερα ENA απλό KANONA: OI Aνθρωποι πάνω από τα κέρδη, τα τοκοχρεολύσια, τα spreads και τις αγορές».
    ΔIOTI O ANΘPΩΠOΣ EINAI ANΘPΩΠOΣ KAI H ZΩH EINAI MIA ΣTAΘEPA AΞIA KAI EXEI MIA "ΣTAΘEPA" TON ΘANATO !!

    Σημ.: THΣ AΛΛAΓEΣ ΣTO ANΩ KEIMENO THΣ EKANE O AYPIANOΣ YΠ.EΞ. TOY TOΠOY MAΣ THΣ XΩPAΣ MAΣ THΣ ΠATPIΔAΣ MAΣ !!! KAI BIBA MAΣ !!!!

    .....

    1. ΥΓ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΟΡΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ή Ο ΧΟΡΕΥΤΑΡΑΣ !
    2. ΥΓ. Ξέρεται ποιός είναι ο Jean-Claude Juncker ;; ΕΜΕΙΣ σας το είπαμε !
    3. ΥΓ. "ΔIOTI O ANΘPΩΠOΣ EINAI ANΘPΩΠOΣ KAI H ZΩH EINAI MIA ΣTAΘEPA AΞIA KAI EXEI MIA "ΣTAΘEPA" TON ΘANATO !!" ... Αυτό ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ! Ως ΠΡΟΣΘΕΣΗ στα λεγώμενα του Αλέξη !!!
    4. ΥΓ. ΔΕΝ είμαστε προφήτες ούτε μέντιούμ ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ Η πραγματική ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΔΑ !!!
    5. ΥΓ. Το ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ και ΑΡΧΙΚΟ ΛΑΘΟΣ που έκανε ο Αλέξης ΕΙΝΑΙ που ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠ.ΕΞ. ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ! ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ Πρωθυπουργό ! Ναί Αλέξη !
    6. ΥΓ. Ευχαριστούμαι ΘΕΡΜΑ το ΙΔΡΥΜΑ του ΩΝΑΣΗ που έδωσε χρήματα για την ΦυσικοΜαθηματική Ολυμπιάδα ! Επίσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ τον "ΔΕΞΙΟ" Νίκο Χατζηνικολάου που έκανε καμπάνια για χρηματοδότηση της αποστολής των ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ! Ευχαριστώ Νίκο, Ευχαριστώ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Ωνάση ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ του γίου σου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ! Αλέξη ΕΧΑΣΕΣ δίοτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΕΙΜΑΙ) ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπρρρρ. ! Ρε κυβέρνηση ! Είστε ανιστόρητοι ; είστε αδιάβαστοι ; Μάλλον ΝΑΙ ! Εσείς που δηλώνετε "Για Πρώτη Φορά Αριστερά" κάνετε τα ΙΔΙΑ λάθη, κάνετε το ΙΔΙΟ λάθος όπως και η Σοσιαλδημοκρατία (SPD) στην Γερμανία πριν το 1933 ! Τί "είδους" Ελληνικής Αριστεράς είστε ;;

    Το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ δεν το φτιάχνεις με Παλιά και Σάπια και Βρώμικα Υλικά ! Το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ δεν Ερχετε από το Παλιό και Σάπιο και Ανήθικο !

    Οι επιλογές των Ανθρώπων, των Προσώπων δείχνουν τον καθαρό και εθνικό δρόμο για τον συμφέρον του Ελληνικού Λαού ! Και οι Επιλογές ΣΑΣ είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ - Ετσι και τόσο απλά είναι !!

    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΕΜΑ: Εντός Εκτός και Επί τα ... ΑΥΤΑ ! (ή αλλιώτικα και πασαλιμανιώτικα: Τα ήθελε η Κούτρα σου - όχι ο κ. Κούτρας σου !)

    Ο Υπουργός Φάντασμα (FANTOMAS). Ο Ελληνικός Λαός τον βλέπει μόνο σε τηλεοπτικά "παράθυρα/κάγκελα" να αναλύει και να αναγάγει την θεωρητικοανούσια στην πολιτική τους ΠΡΑΞΗ, θεωρία του για "την σημαντικότητα της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδας και πώς αυτή θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές" ή όπου υπάρχει χαρά και πανηγύρι και τραλαλά ! Ακυρώνουν έτσι την Γεωπολιτική ΤοποΚατάσταση της Χώρας !

    Ο Υπουργός Εξωτερικών έχει βάλει τον εκπρόσωπο τύπου του υπουργείο Εξωτερικών, τον ... κ. Κούτρα, να κάνει απλά λακωνικές δηλώσεις για ζητήματα που προκαλούν την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της Ελλάδας συγχρονισμένα και μεθοδευμένα με ύποπτους δυτικούς ενορχηστρωτές, και κυρίως ... Υπερατλαντικούς Φονιάδες/Δολοφόνους (Φι.Δι). !

    Άγνωστο και μυστικό σε ποιο γλέντι εκτός συνόρων θα εμφανιστεί, θα κάνει ξανά ντού ο Υπουργός Εξωτερικών αλλά ελπίζουμε όταν πάρει σοβαρά την θέση που έλαβε τιμητικά (;;) από τον Ελληνικό Λαό, να υπάρχουν τα σύνορα της χώρας μας, δηλ. της Ελλάδος, τουλάχιστον εκεί που τα βρήκε όταν παρέλαβε τον θώκο (θρόνο) του.

    Υ.Γ. Η Εξωτερική Πολιτική και Διπλωματία μας, ΠΡΕΠΕΙ να ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ, με καθαρό, πεντακάθαρο και αγέρωχο ΛΟΓΟ ! Τα περί "μυστικής διπλωματίας, πολιτικής" (μόνο οι υποταγμένοι και φοβισμένοι λειτουργούν έτσι), είναι από την φύση τους ύποπτα και βρώμικα, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε Εθνική καταστροφή, αυτό είναι ένας Φυσικός Κανόνας και Νόμος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βούτσης: Συμφωνία εντός της εβδομάδας, αλλά επώδυνη για όλους μας !

    Για την Έλενα Παναρίτη είπε ότι ήταν επιλογή του Γιάννη Βαρουφάκη και της Κυβέρνησης και σημείωσε με νόημα ότι "καλό είναι να αλλάζουν όλοι θέσεις και να αξιοποιούνται αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι όλη στην προμετωπίδα - μπορεί να είναι δίπλα και να στηρίζουν"

    Για το θέμα της κομματικής πειθαρχίας, είπε ότι «"η Αριστερά ξέρει να αυτοπειθαρχείται όταν έχει μπροστά της όλο το κάδρο. Ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του έχοντας απέναντί του το λαό που μας ψήφισε. Αν είναι κάτι να ξινίζει θα ξινίζει σε όλους μας"..

    Ο κ. Βούτσης υπογράμμισε ότι "μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να έχουμε λύση και συμφωνία", η οποία, όπως ανέφερε, θα είναι είναι "έντιμη, καθαρή, διαυγής αλλά και αρκετά επώδυνη". Παράλληλα, τόνισε ότι "αν η κυβέρνηση χάσει την δεδηλωμένη κατά την ψηφοφορία θα κάνουμε ότι προβλέπει το Σύνταγμα, δηλαδή εκλογές" και τόνισε ότι δεν μπορούμε να πούμε στον λαό ότι θα προχωρήσουμε με άλλα δεκανίκια.

    Τί λες Ρε ;; Τί είναι ΑΥΤΑ που λες ;; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΧΙ ΣΚΑΤΑ !!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΚΕΔΕΣ κ. ΛΕΚΕΔΕΣ !!!!! Διαβίβασε το και ... παρακάτω !!! Ταφοπλακατζίδες, εεε Ταφοπλακατζίδες !!!

    ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ 25-01-2015 μ.Χ. ! Τί απειλές και τρομοκρατία και Εσείς ;;

    Δεν ξέρουμε πόσα λάθη κάνατε αλλά και ΟΥΤΕ μας ενδιαφέρει, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΚΝΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ... ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! Δηλ. ΝΑ Χρεώσετε την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! Ερώτηση: Είσαστε η άλλη όψη του ΣΑΠΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ, ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ;;;; Πέστω ΞΕΚΑΘΑΡΑ !!!!!

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΡΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τί σχέση έχουν η ΗΠΑ με το "ΧΡΕΟΣ" μας ;; ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ !!

    Τα ΣΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΡΕΟΣ" ΜΑΣ:

    α) Lehman Bro. 2008 USA
    β) Hypo Real Estate 2009 Ο.Δ.Γ.
    γ) ΕΛΛΑΔΑ 2009/2010

    Η Ο.Δ.Γ. απέκρουσε την "ΕΠΙΘΕΣΗ" της υπόθεσης της Lehman Bro. Η ΖΗΜΙΑ στην Γερμανική Οικονομία είτανε συνολικά της τάξεως των 180 ΔΙΣ. (ΕκατόνΟγδόντα ΔΙΣ.) !

    ΑΜΕΣΩΣ "ΜΠΗΚΑΝ" στο πλάνο τα πιο Υποτελές και Υποτακτικά γλοιώδη της Ευρώπης, τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΑΤΑ !! Γνωστός ο ρόλος τους από το "1821" μέχρι σήμερα !

    Εξάλλου δεν είναι σύμπτωση και ο χρονικός παραλληλισμός με την Αμερικάνικη Αραβική Ανοιξη !

    Αραγε τί διαπραγματεύονται ;; ΤΟ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΧΡΕΟΣ ;; Διαπραγματεύονται το ΨΕΜΑ ;; Διαπραγματεύονται το ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΟ ;;

    Η Ιδεολογία ΑΥΤΩΝ είναι το "ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ" το ΑΙΩΝΙΟ ΧΡΕΟΣ ! Μόνο κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! Ρωτήστε την ... Εκκλησία της Ελλάδος !

    Ακόμη να καταλάβετε ότι το πρόβλημα δεν είναι αλλού, αλλά ... ΕΚΕΙ !!!

    Εχουμε να κάνουμε με ΕλιτοΠαγκοσμιοΝαζιζοΦασίστες, η Ανώτατη ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΟΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ !

    Τό πρόβλημα ΣΑΥΤΟΥΣ είναι η ΕΛΛΑΔΑ, ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ως ΕΝΝΟΙΑ, ως ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ως ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ! ΩΣ ΖΩΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΘEMA: ETΣI NA EXOYME NA ΛEME

    Η Έλενα Παναρίτη έχει ψηφίσει δύο Μνημόνια, έχει υπάρξει βουλευτής Επικρατείας στην κυβέρνηση Παπανδρέου και… Καστελλόριζου και έχει διατελέσει στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας επί μία δεκαετία και πλέον. Και μόνον αυτές οι τρεις παράμετροι του βιογραφικού της .... APKOYN !!!

    O Αλέξης Τσίπρας έλεγε κατά του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου: «Εχετε», έλεγε τότε ο Αλέξης Τσίπρας, «την τεχνογνωσία του ΔΝΤ και της κυρίας Παναρίτη της Παγκόσμιας Τράπεζας που ήταν ειδικευμένη στο real estate και σύμβουλος ενός προέδρου χώρας που αυτή τη στιγμή έχει είκοσι χρόνια κάθειρξη, του Περού», αναφερόμενος στον Φουτζιμόρι.!!!

    ΓIATI TO KOYPAZOYN TO .. ΠPAΓMA ;;;

    ENA AΠΛO OYΣT ..... APKEI !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΘΕΜΑ: Αλέξη, για κοίτα με στα ΜΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ ...


    ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

    "Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ."

    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ: Ταπεινή Αλλά Απόλυτη !

    1. Ο J.C.Junger είναι πιο βρώμικος και από το αποχωρητήριο μας (τουλάχιστον το δικό μου Αλεξ.) !
    2. Σε ενημέρωσαν οι ΣκατοΚΥΠατζίδες σου, για το ποιόν του ; (Πολιτικό, Κοινωνικό και ¨Ανθρώπινο") ;
    3. Οταν είχες "αγκαλίτσες και χαμόγελα" μαζί του, εμείς κάναμε αποστροφή του βλέμματος μας !
    4. Οταν τον αποκάλεσες .."ΘΕΣΜΟ", αισθανθήκαμε και μας έγινε προσβολή μέχρι το μεδούλι μας !
    5. Οταν σε καλεί ο σάπιος, και Εσύ .. πας, αισθανόμαστε εμείς ντροπή και απέχθεια !
    6. Οταν το σάπιο κρέας, Σου έκανε ... πλάκα με χαμόγελα για και με την γραβάτα, ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ πάσα ΙΔΕΑ για Εσέ !
    7. Τουλάχιστον Φίλε, εφόσον πας, ΡΙΞΤΟΥ ΤΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΚΑΘΑΡΑ κ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ώστε να σε ακούσει ο ... Γαλαξίας μας, και γύρνα
    στην Αγκαλιά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

    και

    8. Πάρε ΜΑΖΙ ΣΟΥ και μια Πέτρα, έστω και μαύρη, και όταν "μιλάς" μαζί του έχετε την στο βρωμοτράπεζο του, και πές του στο τέλος "ΤΩΡΑ ΦΑΕ ΠΕΤΡΑ" !


    ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ (Ακόμη πιο ΑΠΛΑ δέν γίνεται)


    1. Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΑΝ 25/01/2015
    1α. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

    2. Είμαστε στο Ευρώ και "Μένουμε"
    2α. Οι Σκέψεις για "Εξω από το Ευρώ", ΔΕΝ ΑΝΤΟΙΣΤΗΧΟΥΝ στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ και ..Τροπή ΣΚΕΨΗΣ (Νοοτροπία), είναι Ψευτοσκέψεις ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ στην ... ΦΥΓΗ που ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ! ΕΙΝΑΙ Κοινώς ... ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !

    3. Το ΕΥΡΩ στην Ευρώπη για όλους τους Ευρωπαίους, είναι ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της ΚαπιταλοΙμπεριαλιστικής Ολοκλήρωσης (όπως τα Ολοκληρώματα και οι Δ.Ε. στα Ανώτερα κ. Ανώτατα Μαθηματικά !)
    3α. Η Χώρα μας ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ στο ΕΥΡΩ το 2002, αλλά το .. 1981 !
    3β. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, και ιδιαίτερα ΟΥΤΕ ΤΟΖ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της Ολοκλήρωσης ΤΟΥΣ (του ... Διευθυντηρίου ΤΗΣ/ΤΟΥΣ !) !
    3γ. Γιαυτό ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ! ΕΜΕΙΣ, Η Αριστερά, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, θα τους ΒΟΗΘΕΙΣΟΥΜΑΙ ! ΘΑ τους ΔΩΣΟΥΜΕ το μαχαίρι, το ΣΠΑΘΙ του Μ. Αλεξάνδρου (Για τους: Δεξιούς, τους Υποταγμένους, τους Υποτελής, τους Ανιστόριτους, Ακοικώνιτους, Απαιδεύτους "ελληναράδες", Το Σπαθί του Αλεξάνδρου είναι αυτό που είχε -το έχουμε τώρα ΕΜΕΙΣ/ΕΓΩ- και "έλυσε" το Γόρδιο Δεσμό, και μετά το "Βλέπουμε ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΜΑΣ-τους Εμφυλίους ΜΑΣ ;;;- !)!

    4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΧΡΕΟΣ" - ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕΣ !
    4α. Το σημ. 4. έχει σχέση με το ... 3α !
    4β. Πέρα του σημ. 4α, τό "ΧΡΕΟΣ" που προσάπτουν στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, στην ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ στην ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !
    4γ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΧΟΥΝΤΑΙΟΙ κατάληξαν στην Φυλακή (Παραβίαση ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ), έτσι και ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, Ο-Λ-Ο-Ι ΤΟΥΣ που ΣΥΝΤΑΞΑΝ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ"/ΜΝΗΜΟΣΙΝΑ για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ/ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τους ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ! Εδώ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ κουβέντα ΟΥΤΕ και συζήτηση ! ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ (ως "ελάχιστον" ΤΙΜΩΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ, ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ έχουμε ανοιχτή, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕΙΩΘΕΙ !!!

    5. Και ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
    5α. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΕΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !
    5β. Το είπε και η Σωτηρία Μπέλλου: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!!!!!!
    5γ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, με το σημ. 3γ. και 4γ. !!!



    Υ.Γ. ΕΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΠΛΑ κ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! Τα Χρωματισμένα Παιδιά ! Και ποιός ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είναι ο σημαντικότερος Έλληνας πολιτικός, αυτή τη στιγμή, δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος, στον Real Fm 97,8 ..:::..
      ........

      ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ Προδότες !

      Άι ΣΙΧΤΙΡ Ρουφιάνοι Εφιάλτες

      ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ , ... Και δεν παιθένουν κιόλας !!

      Αντε και ΑΕΙ Σιχτίρ !!!

      Διαγραφή
  26. Αλέξη, καλά και σωστά τα λέει ο Κασιμάτης για την Αντισυνταγματικότητα του "Χρέους" ! Αλλά Εμείς/Εγώ ΕΝΑ θα σου είπω: Εμείς Από Τα Έγκατα της Γης Κατακτητές Της Κορυφής, ΕΜΕΙΣ και Εάν Περάσαμε Πολλά Με ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ....! Και όπως είπε ο Στέλιος, ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ και το Φιλότιμο ΜΟΥ ΒΑΔΙΖΩ ΜΕΣΑ στην ΖΩΗ με ΚΑΘΑΡΩΝ το ΜΕΤΟΠΩΝ ΜΟΥ (Απέναντι στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!). Το Ελληνικόν Μέλλον ΕΣΤΙ και ΕΙΝΑΙ η Ελληνική Ιστορική Συνείδηση (ΕΙΣ) !
    Όλα τα άλλα είναι μπούρδες και ξεράσματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αλέξη, καλά και σωστά τα λέει ο Κασιμάτης για την Αντισυνταγματικότητα του "Χρέους" ! Αλλά Εμείς/Εγώ ΕΝΑ θα σου είπω: Εμείς Από Τα Έγκατα της Γης Κατακτητές Της Κορυφής, ΕΜΕΙΣ και Εάν Περάσαμε Πολλά Με ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ....! Και όπως είπε ο Στέλιος, ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ και το Φιλότιμο ΜΟΥ ΒΑΔΙΖΩ ΜΕΣΑ στην ΖΩΗ με ΚΑΘΑΡΩΝ το ΜΕΤΟΠΩΝ ΜΟΥ (Απέναντι στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!). Το Ελληνικόν Μέλλον ΕΣΤΙ και ΕΙΝΑΙ η Ελληνική Ιστορική Συνείδηση (ΕΙΣ) !
    Όλα τα άλλα είναι μπούρδες και ξεράσματα ! Εντάξη Φίλε ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θέμα: Τί Βρήκαμε ή Το Βρήκαμε !


    Ανώνυμος3 Ιουνίου 2015 - 2:06 π.μ.
    ΘΕΜΑ: Αλέξη, για κοίτα με στα ΜΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ ...


    ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

    "Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ."

    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ: Ταπεινή Αλλά Απόλυτη !

    1. Ο J.C.Junger είναι πιο βρώμικος και από το αποχωρητήριο μας (τουλάχιστον το δικό μου Αλεξ.) !
    2. Σε ενημέρωσαν οι ΣκατοΚΥΠατζίδες σου, για το ποιόν του ; (Πολιτικό, Κοινωνικό και ¨Ανθρώπινο") ;
    3. Οταν είχες "αγκαλίτσες και χαμόγελα" μαζί του, εμείς κάναμε αποστροφή του βλέμματος μας !
    4. Οταν τον αποκάλεσες .."ΘΕΣΜΟ", αισθανθήκαμε και μας έγινε προσβολή μέχρι το μεδούλι μας !
    5. Οταν σε καλεί ο σάπιος, και Εσύ .. πας, αισθανόμαστε εμείς ντροπή και απέχθεια !
    6. Οταν το σάπιο κρέας, Σου έκανε ... πλάκα με χαμόγελα για και με την γραβάτα, ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ πάσα ΙΔΕΑ για Εσέ !
    7. Τουλάχιστον Φίλε, εφόσον πας, ΡΙΞΤΟΥ ΤΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΚΑΘΑΡΑ κ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ώστε να σε ακούσει ο ... Γαλαξίας μας, και γύρνα
    στην Αγκαλιά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

    και

    8. Πάρε ΜΑΖΙ ΣΟΥ και μια Πέτρα, έστω και μαύρη, και όταν "μιλάς" μαζί του έχετε την στο βρωμοτράπεζο του, και πές του στο τέλος "ΤΩΡΑ ΦΑΕ ΠΕΤΡΑ" !


    ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ !

    Υ.Γ. Και συμπληρώνουμε, ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ είναι ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΑ στα .... ΑγγλοΑμερικάνικα με Ναζιστοφασιστικες Στολές ... ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΑ ! Αλλά ... ΟΛΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θέμα: Μαθαίνουμε Να Σκεφτώμαστε

    1ον. Όποια, Όποιος και Όποιοι μιλούν με ορολογία Καταστροφολογίας, Φόβου και όλα τα συναφεί και Παράγωγα αυτών, Εξωτερικευούν α) Την Μορφή Αρρώστιας που τους κατέχει, β) Λειτουργούν ως διεκπεραίωση Άλλων, συνήθως, Ανομων και Αντικοινωνικών λειτουργιών, που Στόχο και Σκοπό Έχουν τον Μπλοκάρισμα της ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !

    2ον. Η έλλειψη Γνώσης (Παιδείας), κάνει τον ΦΟΒΟ πιο ... "ελκυστικό" ! Γιαυτό άλλωστε το ΚαπιταλοΙμπεριαλιστικό Σύστημα απεχθάνεται την Παιδεία όπως ο Δίαολος το Λιβάνι ! Και ώς Συνεπαγωγή το Αυτό Σημερινό ΟικονομικοΚοινωνικό Σύστημα Βασίζεται (Απλά) στο ΨΕΜΑ και στης Μισές Αλήθειες που ΕΙΝΑΙ χειρότερες και από τα Ψέματα ! Αυτά ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Αρρώστειες του Πνεύματος κ. της Ψυχής (μιλάμε πάντα για Ανθρώπους και Ανθρώπινες Κοινωνίες !), επαγωγικά η ίδια η Φύση του Καπιταλισμού ΕΙΝΑΙ Άρρωστη, ΕΙΝΑΙ Μια Θανατηφόρα Αρρώστεια ! Το Σήμερα (για ακόμη μια φορά το ... Δείχνει !)

    3ον. Στο ΔΙΑΤΑΥΤΑ: Οι ... "ΘΕΣΜΟΙ" είναι Βλ. 1ον. ! Φοβόμαστε ΚΥΡΙΟΙ της Ελληνικής Κυβέρνησης τους Άρρωστους και Φοβισμένους ;;

    και 4ον ως Πρόταση:
    ΑΣ τους ... Λυπηθούμε και ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ στην ανοίατη Αρρώστεια Τους την ... ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ !!

    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συγνώμη βρέ Αλέξη ! Αυτό ήθελα να στο πώ εδώ και μήνες, αλλά σήμερα δεν άντεξα και στο λέγω ! Αντί να τους είχες σκίση την γάτα μπροστά τους και δημόσια σε δαύτους τους νεκρόφιλους της 26/1/15, κάθεστε ΟΛΟΙ σας και Σας ... Χαιδεύουν ! Έτσι ΕΙΝΑΙ πρώτα στο πρόσωπο και μετά στον ... Κ..Λ.. Ο !!! Τί είσαστε .... Μπίμπο ;; Μπίμπο και στους Νεκρόφιλους ;;;; Αυτή είναι η Αριστερά ;;; Εεεε τότε είμαι και πρώτος Νεκρόφιλος !!! Αλέξη φοβάσαι ;; Και τι ;; Τα ΑγγλοΑμερικάνικα Γουρουνόσκυλα ;; Για φοβάσαι τα Ντόπια τους πολλαπλά χρησιμοποιειμένα ΜουΝόΠανα ;;; Εάν φοβάσαι Αλέξη, τότε Χέστε μέσα, Αφήστε Εμέ ! Και θα Σου Πώ πως χορεύει το γύφτικο Παγκόσμιο Νεκρόφιλο Αρκουδάκι !!
    ΕΜΕΙΣ/ΕΓΩ θέλουμε/θέλω ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (βλ. Το Σημείο του Αρχιμήδη !), εσύ φτουράς ;;;
    Όσο αφορά τα Ντόπια Νεκροφιλικά Αποβράσματα, ΘΑ ΑΝΟΙΞΗ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ !!! Θα Τους Αποβάλουμε ΣΑΝ ΣΚΑΤΑ !! ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ που κουβαλάνε Ελληνικά Διαβατήρια και Ταυτότητες !!

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ! Στο Διάολο με δαύτους !!!

    .... Αντε Χαιδιαρι που έβαλες ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ Χαϊδάρι !!!! ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ - ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !

    Η Κομματιτική Οργάνωση Μονάχου (ΚΟΜ), βασιζόμενοιη στην Ακροτελευταία Πράξη του Ελληνικού Συντάγματος, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !
    Ήδη τα Νόμιμα Ελληνικά ΟΠΛΑ, Ο Ελληνικός Λαός διαμέσου Αντιπροσωπείας και οι εναπομείναντες καθαροί ΝΟΜΙΜΟΙ θΕΣΜΟΙ της Πατρίδας μας, ΕΔΩΣΑΝ το ΕΝ ΛΕΥΚΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ !

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !
    Πρώτη Εντολή:
    Τόσο ο "ΠτΔ", όσο και ΟΛΟΙ οι "Μνημονιακοί" "Πολιτικοί", ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΤΟΣ 24 ώρου να παρουσιαστούν στο ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ Αστυνομικό Τμήμα ή σε Στρατοπέδων των Ενόπλων Δυνάμεων - για τα καθέκαστα !
    Απαγόρευση Εξόδου από την Επικράτεια της Χώρας ΟΛΩΝ των "Μνημονιακών Πολιτικών" από το 2004 (δύο χιλιάδες τέσσερα ) !

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !
    Εμείς πηγάζουμε από την Ελληνική Ιστορική Συνείδηση, από τους Αγώνες του Ελληνικού Λαού -Διαχρονικά- για Ανεξαρτησία, Αυτοδιάθεση, Αυτοπροσδιορισμό και Ελευθερία ! Οι Αγώνες του Γέννους μας, μας υποχρεώνουν απέναντι στους Έλληνες που θέλουν να γεννηθούν, θέλουν να Δοξάσουν αυτήν την Χώρα, αλλά οι Ανέκαθεν Προδοτικές Πολιτικές τους Έχουν "Βάλει Απαγορευτικό" !

    Εντός Ημερών θα ανακοινωθεί το Κυβερνητικό Συμβούλιο !

    Τόσο η Ζωή όσο και ο Ελληνικός Λαός-η Ελλάδα ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θέμα: Οι "Συνθήκες" και "Συνομιλίες"

    Με μια πρωινή Γρήγορη Διαγώνια Ματιά .. ΑΦΥΠΝΑ ! ΟΛΕΣ οι "Συνομιλίες" για "Συνθήκες" και τα τοιάδε στάς Βρυξέλλας και ... αλλού, για μια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ενός Λαού/Κράτους ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ της "Συνθήκη των Βερσαλλιών" !
    Μια ανάλυση αυτής και τα αποτελέσματα που με μαθηματική ακρίβεια επέφερε φτιαχνωντας και την "Κρίση" του 1929 παράλληλα (β.λ. Lehman Bro. στο "σήμερα"), δείχνει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ οι ΙΔΙΕΣ ΔΟΜΕΣ του Χθές και του Σήμερα ! Τα προγραμματισμένα αποτελέσματα των Βερσαλλιών τα ... ΕΙΔΑΜΕ ! Τα ΔΙΚΑ μας, τα Ελληνικά, Εθνικά, Κρατικά θα τα ΔΟΥΜΕ ! Θα ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ή μάλλον θα είναι Ολοκληρωτική Καταστροφή, χειρότερη και από την .... Οθωμανική Σουλτανία !!
    Διότι ΠΛΕΟΝ, η Παγκοσμιοποίηση ΣΒΗΝΗ, ΣΒΗΝΟΥΝ όσους είναι Εμπόδιο στην Ολοκλήρωση της ! Και ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ... Εμπόδιο λόγω ... Της Ελληνικής Ζωντανής ΑνθρωποΦιλοσοφίας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συνοπτικά

    1ον. Το Δημοψήφισμα ΕΧΕΙ συγκεκριμένη Ερώτηση ! Δεν μιλά για Ευρώ ή Δραχμή ! Όποιο το αναγάγουν σαυτό είναι λείαν επιεικός εκ του άτιμου και πονηρού ! Εδώ θα δούμε και τον βρώμικο και Ανθελληνικό ρόλο ΟΛΩΝ των ΜουΜουΕ !!

    2ον. Την Εξουσία στην Χώρα την ΕΧΕΙ ο Ελληνικός Λαός, και για το μέλλον του ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑ ΠΟΤΕ με τεχνοκρατικές μη Κοινωνικοπολιτικές κατοχυρωμένες στην ίδια την Κοινωνία των τουλάχιστον Ευρωπαϊκών Λαών βδέλες !!

    3ον. Το μεγαλύτερο Λάθος που έχει κάνει η Σημερινή Κυβέρνηση είναι ότι μπήκε σε Διαδικασία "Συζήτηση" με της λιγδόβδελες της Τεχνοκρατικές, οι οποίες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ !! Να Διερωτηθούν ΟΛΟΙ τους γιατί το Κεφάλαιο στην Παγκοσμιοποίηση χρησιμοποιούν τέτοιες ... Βιτρίνες ;;

    4ον. Το άλλο Λάθος της σημερινής Κυνέρνηση είναι ότι μπλέχτηκε πέρα με τους λιγδιάριδες, αλλά και με τα ... Νούμερα τους, τα .... Δισεκατομμύρια τους ! Εδώ και ΣΑΥΤΟ όποιος μπλέκεται απλά ... ΧΑΝΕΙ !!

    5ον. Καλό το Δημοψήφισμα, τους ξεγυμνώνει ΟΛΟΥΣ, εντός και εκτός ! Μην τολμήσετε και το ακυρώσετε, πιστεύοντας για νέες και τίμιες και ειλικρινείς διαπραγματεύσεις με δαύτα τα γλοιώδεις Νούμερα !

    6ον. Και στο Φινάλε δεν πρόκειται μόνο για την Χώρα μας, αλλά τουλάχιστον για όλη την Ευρώπη ! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ την ΑΡΧΗ ! Θα μας Έχουν Ευγνωμοσύνη ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ της ΓΗΣ !!!
    Ξεκινάμε ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανοικτή Επιστολή προς Φίλους του Π.Γ. κ. Κ.Ε. του ΚΚΕ !

    Θεωρούμε πολιτικά απαράδεκτη την θέση σας αναφορικά του δημοψηφίσματος μέσα στην βουλή των Ελλήνων ! Δεν θα μπούμε σε σφαίρες ιδεολογικής θεωρίας, διότι η ερώτηση του δημοψηφίσματος είναι συγκεκριμένη, και ο Λένιν μίλησε συγκεκριμένα για το συγκεκριμένο ! Εξάλλου η Λαϊκή Κυριαρχία περνά, έστω και λίγο στρεβλά μέσα σαυτό το αστικό σύστημα που είμαστε, και οι συνθήκες για να ωριμάσει και να συνειδοτοποιθεί το Λαϊκό Κίνημα προέρχεται την σήμερα εποχή και από τα δημοψηφίσματα ! Καλό είναι να κρατάτε την Ιδεολογοπολιτική Κοσμοθεωρία σας, αλλά δεν πρέπει να απέχεται από την δυναμικότητα της κίνησης της κοινωνίας, δεν πρέπει να απέχεται από το συγκεκριμένο ! Έχουμε την άποψη ότι έχετε Αυτοεγκλωβιστή, πολιτικά Αυτοεγκλωβιστή ! Κάτι σαν την Εκκλησία της Ελλάδος, εδώ η Χώρα έχει Ζωτικό Υπαρξιακό Πρόβλημα, εδώ η Χώρα, ο Ελληνικός Λαός βουλιάζει μέσα στο ψέμα του σάπιου, σαθρού και υποτελικού πολιτικού συστήματος, και αυτοί μοιράζουν Φακές κ. Φασολάδες !
    Ακόμη φίλοι μου, κοιτάξτε και αναλύστε σωστά τα τεκτενωμένα και λάθοι που έκαναν οι Γερμανοί Κομμουνιστές και οι Αριστεροί γενικά πρίν το 1933 στην Γερμανία ! Η αντίληψη "Σφάξε με Αγά μου να αγιάσω" είναι ξένη με την Ελληνική Αντίληψη και την Αριστερά !
    Συγνώμη αλλά άθελα σας παίζεται ένα μη δημιουργικό ρόλο, και έτσι χάνει και η Ελληνική Κοινωνία, ο Ελληνικός Λαός, η Ελλάδα !
    Διότι έχετε Ιστορική ΕΛΛΗΝΙΚΗ Πατριωτική παράδοση, μην το ξεχνάτε Αυτό ! Άλλωστε και κάπως έτσι γέμισε το κενό το NSDAP στην Γερμανία, εύκολα με ρηχώτητες "πατριωτικες", όπως το βλέπουμε σήμερα στην Χώρα μας με ΟΛΕΣ της Μορφές και Εκφάνσεις του ΚαπιταλοΝαζιστοΦασισμού !

    Έχετε Ευθήνη ως ζωντανό μέρος και μέλος την Ελλάδας !

    Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ... Και πρίν Αλέκτωρ λαλήση τρείς, βγήκαν στα Μικρόφωνα των Μπαλκονιών των ΜουΜουΕ τα πουλημένα τομάρια και λαλούν περί ηθικής, και λαλούν καθ υπόδειξη των Ξένων εντολοδόχων τους, γαβγίζουν με λύσσα ενάντια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Ελληνικού Λαού ! Σκίζονται να σώσουν Ταφέντι τα Άνομα, οι Δούλοι !!
    Και ΓΙΑ όσους δεν έζησαν την Τριπλή Κατοχή της Πατρίδας μας, κάπως και σχεδόν ΕΤΣΙ είτανε οι Κουκουλοφόροι ! Άλλαξαν οι Καιροί ! Πέταξαν την Κουκούλα τους και φόρεσαν "γραβάτα", οι Δούλοι !
    Αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Όπως λέει και το τραγούδι του Ξυλούρη, "Πουλημένοι-Πουλημένοι Κάσα σας προσμένη, όλοι οι Πουλημένοι ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ"!
    Εσείς ΟΛΟΙ ΣΑΣ Βρούτοι του Ελληνικού Λαού και Έθνους, θα καταντήσεται σαν τον Ιούδα που πέταξε και τα Αργύρια του και Αυτοκρεμάστικε !
    Ψάξτε για ... ΔΕΝΔΡΑ και μακριά από τα Μάτια μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !

    Η πιο μεγάλη Ώρα ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !
    Τώρα που πέφτουν οι Μάσκες όλων και βλέπουμε τα κοκάλινα "Πρόσωπα" τους !
    Τώρα βλέπουμε χωρίς κομματικές παρωπίδες, ποιοι είτανε και ΕΙΝΑΙ με τον Ελληνικό Λαό και ποιοι με τους ΞΕΝΟΥΣ Αφεντάδες !
    Τώρα βλέπουμε ΟΛΟ ΑΥΤΟ το Σαθρό, Ελεεινό "Πολιτικό κ. Θεσμικό" σύστημα με όλες της Παραφυάδες του !
    Τώρα βλέπουμε ποιοι ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ την Χώρα και το Ελληνικό Λαό -ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ-!!
    Τώρα βλέπουμε ποιοι ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ποιοι κουβαλάνε για μόστρα Ελληνικά Διαβατήρια και Ταυτότητες !
    Τώρα βλέπουμε ζωντανά και ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τι Εστί ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ -όπως στην Τριπλή Κατοχή της Πατρίδας ΜΑΣ !!
    Τώρα βλέπουνε και το "Ρόλο" της κορυφής της Εκκλησίας της Ελλάδος ! Για την Ιστορία, ο Πόντιος Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος ΔΕΝ δέχθηκε να ορκίση Κυβέρνηση Δοσιλόγων στην Τριπλή Κατοχή των Ναζιστοφασιστων και Παραιτήθηκε/Παραίτησαν !
    Τώρα βλέπουμε ποιοι είναι οι Τρομοκράτες του Ελληνικού ΛΑΟΥ και της Χώρας μας !
    Τώρα βλέπουμε ποία Σκυλιά μας πήγαν στο Εμφύλιο Πόλεμο ! Είναι τα ΙΔΙΑ Σκυλιά, οι ΙΔΙΕΣ ΔΟΜΕΣ μαζί με τους Πατρώνες Τους !
    Τώρα βλέπουμε ποίος ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ και ποιοι παπαγαλίζουνε !
    Τώρα βλέπουμε ποιός Φοβάται και ποιός ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ !
    Τώρα βλέπουμε ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ στην .. ΠΡΑΞΗ (;;)
    Τώρα ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, η ΕΛΛΑΣ Είναι ο Παγκόσμιος Συντελεστής της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του ΣΚΟΤΟΥΣ !
    Τώρα θα δούμε ΟΤΙ το Ελληνικό (Αρχαίο) Πνεύμα ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΗΤΗΤΟ !
    Τώρα θα ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ !

    Όσοι το Χάλκεον Χέρι Βαρύ του Φόβου Αισθάνονται Ζυγόν Δουλείας Ας Εχωσιν !

    Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !!

    Υ.Γ. Το "ΟΧΙ" στα Μαθηματικά/Αριθμητική είναι το μείων (-) ! Δηλαδή: Η Πρόσθεση, Πολλαπλασιασμός και Διαίρεση, ΑΥΤΑ τα ΕΧΟΥΝ και ΤΑ άλλα Όντα (Ζώα), το μόνο που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΙ (συνειδητό) δηλ. Το μείων (-), ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ τον ΑΝΘΡΩΠΟ από τα ΖΩΑ, Το ΟΧΙ ! Το (-) !
    2. Ο Ελληνικός Λαός ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ! Ο Ελληνικός Λαός, η Ελλάδα, Χρωστά ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, στο Μέλλον ΤΗΣ και ΣΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έκτακτο Μετεωρολογικό Ανακοινωθέν !

    Στην Γερμανία ο καιρός 4 και 5 Ιουλίου, ημέρα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ στην Χώρα μας, θα έχει Θερμοκρασίες ΜΕΧΡΙ 40 (σαράντα) Βαθμούς Κελσίου και ΟΧΙ Φαρενάιτ !
    Της Δικαιοσύνης ο Ήλιος ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
    Στο ΦΩΣ του Ήλιου θα ΚΑΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ τους και ΘΑ ΦΥΓΕΙΗ το ΣΚΟΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!

    Αναμένεται !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος28 Ιουνίου 2015 - 11:48 π.μ.
    Ανοικτή Επιστολή προς Φίλους του Π.Γ. κ. Κ.Ε. του ΚΚΕ !

    Θεωρούμε πολιτικά απαράδεκτη την θέση σας αναφορικά του δημοψηφίσματος μέσα στην βουλή των Ελλήνων ! Δεν θα μπούμε σε σφαίρες ιδεολογικής θεωρίας, διότι η ερώτηση του δημοψηφίσματος είναι συγκεκριμένη, και ο Λένιν μίλησε συγκεκριμένα για το συγκεκριμένο ! Εξάλλου η Λαϊκή Κυριαρχία περνά, έστω και λίγο στρεβλά μέσα σαυτό το αστικό σύστημα που είμαστε, και οι συνθήκες για να ωριμάσει και να συνειδοτοποιθεί το Λαϊκό Κίνημα προέρχεται την σήμερα εποχή και από τα δημοψηφίσματα ! Καλό είναι να κρατάτε την Ιδεολογοπολιτική Κοσμοθεωρία σας, αλλά δεν πρέπει να απέχεται από την δυναμικότητα της κίνησης της κοινωνίας, δεν πρέπει να απέχεται από το συγκεκριμένο ! Έχουμε την άποψη ότι έχετε Αυτοεγκλωβιστή, πολιτικά Αυτοεγκλωβιστή ! Κάτι σαν την Εκκλησία της Ελλάδος, εδώ η Χώρα έχει Ζωτικό Υπαρξιακό Πρόβλημα, εδώ η Χώρα, ο Ελληνικός Λαός βουλιάζει μέσα στο ψέμα του σάπιου, σαθρού και υποτελικού πολιτικού συστήματος, και αυτοί μοιράζουν Φακές κ. Φασολάδες !
    Ακόμη φίλοι μου, κοιτάξτε και αναλύστε σωστά τα τεκτενωμένα και λάθοι που έκαναν οι Γερμανοί Κομμουνιστές και οι Αριστεροί γενικά πρίν το 1933 στην Γερμανία ! Η αντίληψη "Σφάξε με Αγά μου να αγιάσω" είναι ξένη με την Ελληνική Αντίληψη και την Αριστερά !
    Συγνώμη αλλά άθελα σας παίζεται ένα μη δημιουργικό ρόλο, και έτσι χάνει και η Ελληνική Κοινωνία, ο Ελληνικός Λαός, η Ελλάδα !
    Διότι έχετε Ιστορική ΕΛΛΗΝΙΚΗ Πατριωτική παράδοση, μην το ξεχνάτε Αυτό ! Άλλωστε και κάπως έτσι γέμισε το κενό το NSDAP στην Γερμανία, εύκολα με ρηχώτητες "πατριωτικες", όπως το βλέπουμε σήμερα στην Χώρα μας με ΟΛΕΣ της Μορφές και Εκφάνσεις του ΚαπιταλοΝαζιστοΦασισμού !

    Έχετε Ευθήνη ως ζωντανό μέρος και μέλος της Ελλάδας !

    Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και που λέτε λοιπόν, Αυτοί οι Τύποι, Αυτά τα ΟΥΡΟΔΟΧΕΙΑ, Αυτά τα ΠΤΥΕΛΟΔΟΧΕΙΑ βγήκαν πάνω στα μικρόφωνα καλάμια τους, μπήκαν μέσα στα Χαζοκούτια τους για να βγουν να μας πούνε ότι χρειάζεται "Εθνική Ενότητα" ! Και πως την εννοούν ;; ΟΠΩΣ τους την Υπαγορεύουν οι Leader τους ! Το Βλέπουμε ΠΛΕΟΝ και όχι για ακόμη μια φορά, αλλά για Χιλιοστή επανάληψη ! Τόση ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ Υποταγή και Υποτέλεια !!-;; Γιαυτό ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΑΡΑ τον Τόπο Μας ! "Μα μια κατάρα ΠΑΝΤΑ θα σε δέρνει του Προδομένου ο Πόνος της Καρδιάς" !
    Τόσο μας Υπολογίζουν οι ΞΕΝΟΙ Φίλοι Σκύλοι Μας, που επεμβαίνουν ΠΛΕΟΝ ΩΜΑ στης ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! Όλοι τους Ξένοι και τα Ντόπια του τομάρια ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΩΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ και γιαυτό ΠΡΕΠΕΙ να Χωριστούμε από δαύτους ΟΛΟΥΣ ! Διότι ΑΥΤΗ Έφτιαξαν την Μικρασιατική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, Αυτή το Εμφύλιο Μας, Αυτή Έφτιαξαν την Χούντα του 67, Αυτή Έφτιαξαν τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Κύπρου, Αυτή Έφτιαξαν τα Σκόπια, Αυτή ΜΑΣ Έφεραν ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ !!! Και ΤΩΡΑ ΜΑΣ Απειλούν ;;; Ποιοι Μας Απειλούν οι ... Μελλοθάνατοι των Διεθνών Αρένων ;;

    ΟΧΙ ! Ή ΕΣΕΙΣ ή ΕΜΕΙΣ ! Ή ΕΣΕΙΣ ή Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ! Δεν υπάρχει ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ !! Το "Σύστημα" ΕΙΝΑΙ ... Dual !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Quod Scripsi, Scripsi !
    Quousque tandem ?
    Quod erat demonstrandum !
    Qui tacet, consentrive videtur !

    Vae Victis !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ασχέτως Τί Ακούγεται, τόσο από τα Ξένα Αφεντικά όσο και από τα Ντόπια τους Καθάρματα=Σκουπίδια !

    1ον. Alea lacta est ή Lacta alea est !

    2ον. Το Δημοψήφισμα της Κυριακής του Ελληνικού Λαού, θα γίνει η Συνεφιασμένη Κυριακή ΟΛΩΝ Τους ! In nuce Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ το ΟΧΙ ΤΟΥ !!

    3ον. Όποιος "Κάνει Πίσω" για και στο Αναφερώμενο Δημοψήφισμα του λέμε μόνο ΕΝΑ: Vae Victis ! Στην Πολιτική Βούληση !

    4ον. Και in medias res, in hoc Vince του Ελληνικού Λαού, λέμε μόνο ... in vino veritas in nuce Του ΕΙΝΑΙ και Του ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΜΑΣ !

    Ιτε Παίδες Ελλήνων ! (Ιται;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΛΛΗΝΙΚΕ (ΝΙΚΕ) ΛΑΕ !

    Η Χώρα έχει πέσει σε μια θανάσιμη παγίδα του διεθνές κεφαλαίου (μετά Lehman Bros. USA, και Hypo Real Estate Germany) το 2009 !

    2. Και μόλις τόλμησε η Ελληνική Νόμιμη Εξουσία της 25/1 και τώρα της 5/7 με την ετυμηγορία και Δημοκρατική Βούληση του Ελληνικού Λαού να το μικροαμφισβητήση, ΠΕΣΑΝ οι Διεθνείς Τρομοκράτες του Παγκοσμιοποιημένου ΕσωτερικοΝαζιστοκοΦασιστικού Κεφαλαίου μαζί με τα ντόπια τους Σκουλίκια ΠΑΝΩ στην Νόμιμη Κυβέρνηση να την φάνε ! Μεγάλη η Κατάρα, ΑΡΑ στην Πατρίδα μας που δεν δώσαμε το αίμα των Εφιαλτών στα γουρούνια να το φάνε ! Δεν είναι πολλά τα σκουπίδια στην χώρα μας, μόνο 3% είναι τα σάπια κρέατα η φύρα !

    3. Εάν είμαστε ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ των Ελλήνων, έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ με δύο (2) μορφές ! Πρώτα τα Ξύλινα Τείχη και ΜΕΤΑ το Γόρδιο Δεσμό ! Η Πύκνωση και η Τομή ! Διότι την Λύση του Ουρειου Ίππου δεν την κατέχουμε λόγω ...

    4. Σε περίπτωση που χάσουμε αυτή την τελευταία Μάχη της 5/7 η Χώρα ΜΑΣ, η Πατρίδα ΜΑΣ καταστράφηκε, σε dt-1 !

    5. Εάν ΘΕΛΟΥΜΕ την Αυτοχειρία ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ λέμε ΝΑΙ στης 5/7 !! Αλλά Επειδή είμαστε και βγαίνουμε από τα Κόκαλα των Ελλήνων, λέμε ΟΧΙ ! ΟΧΙ στο ΨΕΜΑ ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ πλέον Καταστροφή της Χώρας ΜΑΣ !

    6. Η Ελληνική Ψυχή, το Ελληνικό Πνεύμα, ο Ελληνικός Λαός ΛΕΕΙ στης 5/7 Ενα τρανών ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !
    ΟΧΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ... Είναι η ευθύνη ΜΑΣ προς Τους Γονείς ΜΑΣ, τα Παιδιά ΜΑΣ τους Εαυτούς ΜΑΣ !
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !

    Τα ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ των Ξένων ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ Total Recall ! ΟΥΤΕ ΠΛΕΟΝ με της ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΕΣ Και ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ των ΞΕΝΩΝ !!!
    Την Δευτέρα κόβουν One Way Tickets για την Κόλαση του Διαβόλου ! Να πάρουν μαζί τους και τους Μαυροφορεμένους Βογιάρους του ψέματος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Επειδή "ΑΥΤΟΙ" στάς Βρυξέλλας, σκέφτονται και έχουν πέρα από άχυρα σκατά και Money στο κεφάλι τους, Νομίζουν ότι "ΑΥΤΟΙ" είναι η Ευρώπη !!! Και μας πάν Κόντρα Θανάτου "Κλείνοντας" της Τράπεζες για εκβιασμό και εκφοβισμό !!! Μακάρι να ξέρανε που και πώς μπλέξαν !
    Ας ξέρουν:

    1ον. "ΑΥΤΟΙ" οι ερμαφρόδιτη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η Ευρώπη ούτε η Ευρώπη τους !

    2ον. Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ οι Λαοί της, πέρα του Ελληνικού του Ονόματος '

    3ον. Αυτό το 1ον. και 2ον. Να το μεταφέρεται Ρητά στους πολιτικούς αλήτες στην Χώρα μας, διότι έρχεται καλύτερη επικοινωνία με αυτούς από ότι εμείς !
    Και αυτό διότι Same shit different smell με δαύτους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ποία είναι η Μαθηματική Σχέση (σε μιά πρόταση) του του Μητσοτάκη Νεώτερου του Μητσοτάκη Παλιότερου του Σαμαρά του Σταύρου Θ. Βενιζέλου Κ.Κ. Νεώτερου και λοιπόν = ν+1 με τον Γιούνγκερ και τα ν+1 του ;;

    Απάντηση=Λύση:
    Same shit different smell !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !

    Το ποτήρι έχει ξεχυλίση ! Βαλθήκανε με όλους τους τρόπους, με όλα τα μέσα, να ΜΑΣ πείσουν ποιο είναι το καλό μας ! Λες και ο Ελληνικός Λαός είναι Ανίκανος και βλάκας να δεί και να κρίνη !! Κινούν "Θεούς" και Δαίμονες, ντόπιους και ξένους εκβιαστές για να Σου ΑΛΛΑΞΟΥΝ την γνώμη, την Βούληση ! Αυτοί Δεν ΕΧΟΥΝ Θεό ! Αυτοί ντόπιοι και ξένοι, έχουν κοινό Σύμβολο για τον "Θεό τους και Τον Διάολο τους" !

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !

    Την Κυριακή θα γίνει Γιορτή Θεού του Πραγματικού και Αληθεινού - Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! Η ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΗ Απάντηση στους Ντόπιους λεκέδες και λακέδες και στους Leader Τους, θα είναι ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ σε όλες της γλώσσες του κόσμου ! Έναν Τρανών ΟΧΙ !!!

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !

    Το ψέμα του "Χρέους", ΔΕΝ θα καθορίζουν και ΔΕΝ ΘΑ Καθηλώσουν την ΖΩΗ ΣΟΥ ! Την ΖΩΗ ΣΟΥ την Ορίζεις και Καθορίζεις ΕΣΥ ! ΔΥΝΑΤΑ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΟΜΟΡΦΑ και ΩΡΑΙΑ - ΑΠΛΑ να το πούμε: ΕΛΛΗΝΙΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !

    Το ποτήρι έχει ξεχυλίση ! Βαλθήκανε με όλους τους τρόπους, με όλα τα μέσα, να ΜΑΣ πείσουν ποιο είναι το καλό μας ! Λες και ο Ελληνικός Λαός είναι Ανίκανος και βλάκας να δεί και να κρίνη !! Κινούν "Θεούς" και Δαίμονες, ντόπιους και ξένους εκβιαστές για να Σου ΑΛΛΑΞΟΥΝ την γνώμη, την Βούληση ! Αυτοί Δεν ΕΧΟΥΝ Θεό ! Αυτοί ντόπιοι και ξένοι, έχουν κοινό Σύμβολο για τον "Θεό τους και Τον Διάολο τους" !
    Διότι ο "Θεός τους είναι ο Διάβολος τους, και ο Διάβολος τους ο Θεός τους", Απλές Συναρτήσεις !!!

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !

    Την Κυριακή θα γίνει Γιορτή Θεού του Πραγματικού και Αληθεινού - Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! Η ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΗ Απάντηση στους Ντόπιους λεκέδες και λακέδες και στους Leader Τους, θα είναι ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ σε όλες της γλώσσες του κόσμου ! Έναν Τρανών ΟΧΙ !!!

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !

    Το ψέμα του "Χρέους", ΔΕΝ θα καθορίζουν και ΔΕΝ ΘΑ Καθηλώσουν την ΖΩΗ ΣΟΥ ! Την ΖΩΗ ΣΟΥ την Ορίζεις και Καθορίζεις ΕΣΥ ! ΔΥΝΑΤΑ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΟΜΟΡΦΑ και ΩΡΑΙΑ - ΑΠΛΑ να το πούμε: ΕΛΛΗΝΙΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εδώ ξεθάψαν τον κουρασμένο, τον Βούδα της πολιτικής, το εφευρέτη του Play Station, στον Λαλιώτη θα κολλήσουμε ;; Από πότε ο Λαλιώτης είτανε αριστερός ; Το ΥΠΕΧΩΔΕ το ... Έφαγε, όπως λέει και το άσμα "Τα λεφτά τα Λεφτά" ! Εμείς περιμένουμε ακόμη, αυτό το Ανθελληνικό Σύστημα, με μέσον την "Εκκλησία των Βογιάρων" να ξεθάψουν και άλλους "Εθνάρχες κ. Ελληναράδες" για να πείσουν τον Λαό των Ελλήνων, πιό είναι το "Συμφέρον" των Ελλήνων !
    Για να μήν όμως παρουσιάζονται ακόμη μάλλον και ΑΥΤΟΙ του ΟΧΙ θα ναί !!!
    Διότι μόλις άκουσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλά με τον Ήσυχο, προτίμησαν από Ντροπή και μόνο να παραμείνουν εκεί που είναι και να μην βγουν στα Ξενόφερτα και Ανθελληνικά TV για να Γκαιμπελίσουν το ΝΑΙΝΑΙΚΙΚΟ των Αλητήριων Γραβατομένων Ρουφιάνων, Μητσοτακαίων και όχι μόνον !!!

    ψίτ-ψίτ Καναλάρχες, ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ της Αδείες Σας Αναδρομικά και ΜΕ ΤΟΚΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Φίλοι μου, Αδέλφια μου !

    Ως τα Πέρατα του Κόσμου, Ως την Άκρεια της Γης φτάνει .... ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ !!!

    Αγκαλιάζω ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σαν Σήμερα 5/7/1953 Η Ελλάδα Συμφώνησε ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ το ΧΡΕΟΣ της Γερμανίας !!

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ψεύτικο "ΧΡΕΟΣ" που του επιβλήθηκε από ΤΑ ΜΑΥΡΑ Παγκόσμια ΚΕΝΤΡΑ και του ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ !!

    Μετά 62 Χρόνια από το 5/7/1953, Για την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ της Ο.Δ.Γερμανίας, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ και ΑΠΑΙΤΕΙ Την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του Εικονικού Του "ΧΡΕΟΥΣ" !!!
    ΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ο Φίλος Γερμανικός Λαός ! Διότι οι Πολιτικοί Του ΕΧΟΥΝ ... ΑΜΝΗΣΙΑ !!!

    62 Χρόνια μετά !! 5/7/1953-5/7/2015 !!!

    Καλή η Συγκομοιδή, Καλή η Φουρνιά του 62 !!!!

    -----ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ---------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μια Παράξενη Παραξενιά !!

    Το Ναι στα Ελληνικά γράφεται με Ν !!!
    Το Όχι στα Ελληνικά γράφεται με Ο !!!

    Στα ΑγγλοΑμερικάνικα π.χ. Ν και Ο = ΝΟ= ΟΧΙ !!!

    Η Διατύπωση του Ερωτήματος ΕΙΝΑΙ το ... ΔΥΣΚΟΛΟ !!!! Και το ερώτημα του Δημοψηφίσματος Τέθηκε Ουσιαστικά Σωστά !!

    71-29
    73-27

    ΘΑ ... Είδωμεν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλούμε τους Εισαγγελείς ΟΛΟΥΣ της Χώρας, με Συνοπτικές ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ διαδικασίες, ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ αυτά τα Πολιτικά Αποβράσματα της Χώρας, τους έμμισθους Πολιτικούς Τρομοκράτες Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! Τους ΝΑΙΝΑΙκους !!!
    Ακόμη και ΤΩΡΑ Τρομοκρατούν και θέλουν να επιφέρουν Εθνικό και Εμφυλιοπολεμικό Διχασμό !! Γνωστή η Υφή της Ιδεολογίας Τους από την Κατοχή έως Σήμερα !!!

    Κύριοι Εισαγγελείς ΜΑΖΕΨΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Αυτά τα Νούμερα, Αυτά τα Αποβράσματα !!!
    Είναι ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ !!!
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ !!!!! ΑΜΕΣΩΣ !!!
    Ιδεάλως ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ την ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ -Την Νόμιμη Ευθύνη !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ...... και σείς Παιδιά της Σαμαρίνας ! ΜΗΝ Βιαστείτε να Ξεκινήσεται το Μπλα-Μπλα των Φραγκολεβαντίνων !!!
    Με ΤΟ Πάσο Σας !!! Το Πρόβλημα Ανέκαθεν Αυτοί το Είχαν ! ΔΙΟΤΙ Είχαν το ΨΕΜΑ στο Αίμα τους και το Πολιτικό τους Αίμα !!! Easy !! ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ !!! Την ΒρομοΒοθροΣαπύλα στον Τόπο μας καθαρήστε ως Ηρακλής τους Σταύλους του Αυγεία !!! Easy Ξανά !!!
    Κάνουμε μπανάκι-μανάκι, πίνουμε καφέ, κάνουμε πρωινό, κοιτάμε τα των φίλων και γνωστών μας, ακόμη και των αγνώστων μας, μετά εάν ξέρουμε παίζουμε Σκάκι, στο πρόφι σύστημα δηλ. 40 κινήσεις σε 2 ώρες, ή κάπως έτσι, μετά ρωτάμε εάν είναι ο πιλότος ευδιάθετος και κάνει όρεξη να μας πά μια βόλτα στάς Βρυξέλλας, εάν ΟΧΙ, των περιμένουμε να κάνει κέφι πτήσεις, σαυτό το διάστημα ασχολιώμαστε με τα της Οικογενείας μας !!!
    .... και που στέ .... ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ, σκυλιά που γαβγίζουν ρίξτους έναν με το κόπανο, ΟΧΙ μόνο τα ξένα, αλλά και τα δικά μας !!!!

    Σίγουρα μετά το Εκλογικό Θρίαμβο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, πάμε σε ένα σένιο, λαϊκό ταβερνάκι και πίνουμε μια κούπα κόκκινο καλό κρασί και λέμε Βίβα στον Ελληνικό Λαό !!!

    Αντε Εβίβα Ρεμπέτες !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Προχωράμε !!

    ... και επαναλαμβάνουμε !!!

    ...... και σείς Παιδιά της Σαμαρίνας ! ΜΗΝ Βιαστείτε να Ξεκινήσεται το Μπλα-Μπλα των Φραγκολεβαντίνων !!!
    Με ΤΟ Πάσο Σας !!! Το Πρόβλημα Ανέκαθεν Αυτοί το Είχαν ! ΔΙΟΤΙ Είχαν το ΨΕΜΑ στο Αίμα τους και το Πολιτικό τους Αίμα !!! Easy !! ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ !!! Την ΒρομοΒοθροΣαπύλα στον Τόπο μας καθαρήστε ως Ηρακλής τους Σταύλους του Αυγεία !!! Easy Ξανά !!!
    Κάνουμε μπανάκι-μανάκι, πίνουμε καφέ, κάνουμε πρωινό, κοιτάμε τα των φίλων και γνωστών μας, ακόμη και των αγνώστων μας, μετά εάν ξέρουμε παίζουμε Σκάκι, στο πρόφι σύστημα δηλ. 40 κινήσεις σε 2 ώρες, ή κάπως έτσι, μετά ρωτάμε εάν είναι ο πιλότος ευδιάθετος και κάνει όρεξη να μας πά μια βόλτα στάς Βρυξέλλας, εάν ΟΧΙ, των περιμένουμε να κάνει κέφι πτήσεις, σαυτό το διάστημα ασχολιώμαστε με τα της Οικογενείας μας !!!
    .... και που στέ .... ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ, σκυλιά που γαβγίζουν ρίξτους έναν με το κόπανο, ΟΧΙ μόνο τα ξένα, αλλά και τα δικά μας !!!!

    Σίγουρα μετά το Εκλογικό Θρίαμβο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, πάμε σε ένα σένιο, λαϊκό ταβερνάκι και πίνουμε μια κούπα κόκκινο καλό κρασί και λέμε Βίβα στον Ελληνικό Λαό !!!

    Αντε Εβίβα Ρεμπέτες Εβίβα Παιδιά !!!

    Προχωράμε ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ !!! ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ !!! ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ !!!
    Οι Κακοί είναι Αυτοί ! ΕΜΕΙΣ Είμαστε οι Καλοί ! ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ το ΔΙΚΑΙΟ με το μέρος μας, και το ξέρει ΟΛΗ η ΥΦΗΛΙΟΣ !!!

    Γιαυτό ... Slow !!!
    Στο Σκάκι .... ΔΕΝ ... ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ (γενικά ξέρετε ... Σκάκι ;; για άδικα μιλάω ; διότι μπάλα το ξέρω δεν ξέρετε !!) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εμάς μας κάνει κάτι εντύπωση με το ΚΚΕ (την Ηγεσία του) !
    Έχουμε παρατηρήση ότι μετά την Βάρκιζα, η Πολιτική του ΚΚΕ δεν έπιασε ποτέ τον παλμό, τον ... Συνισταμένο Παλμό σε Πανελλαδικό Επίπεδο - να κτυπά την Πόρτα της ... Εξ-Ουσίας ! Αντιθέτος σε επίπεδο ... "Μαχαλάδων" είτανε σχεδόν πάντα πρώτο και με διαφορά ! Η Πολιτική Επιστήμη σαυτό το ... Φαινόμενον ΚΚΕ σηκώνει τα χέρια και ανοίγει τα πόδια !
    Επίσης, δεν το βλέπουμε ... Μπροστάρη Εξ-Αρχής στα γεγονότα 73/74 επί Αμερικάνικης Χούντας (Αλλά σε Αντιαμερικανικές Διαδηλώσεις Πρώτο και συνθήματα Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι), ΜΙΛΑΩ πάντα για την Διαχρονική του Ηγεσία μετά την Βάρκιζα !!
    Επίσης βλέπουμε ότι "Άφησε" τα Πατριωτικά Ρήματα να τα Οικειοποιούνται και να τα λεηλατούν Δεξιά και Ακροδεξιά/Φασιστοειδή Μορφώματα και ... Κινήματα !!! Γιατί Άραγε ;;; Πάντος εντύπωση για ουσιαστική ανάλυση, προκαλεί η φράση του Ανδρέα Παπανδρέου την δεκαετία του 80, που 2 φορές είπε δημόσια "θέλω να κατεβάσω το ΚΚΕ κάτω από το 5%" !!! Τί ήθελε η ΜαχαλοΕλίτ της Χώρας που πίνει νερό στο όνομα των ΗΠΑ να ... Συσπείρωση και δυναμώσει (λίγο όμως) το ΚΚΕ ;;;
    Γιατί άραγε ... Έκαψε (παραμύθια) τους ... Φακέλους ο Α.Π. ;;; Για να μάθει Κανείς, πως ΕΧΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ και ΚΑΝΕΙΣ .... Βάρκιζα ;;;

    Και ΞΑΝΑΤΟΝΗΣΟΥΜΕ αυτές οι ... Παράξενες Συμπεριφορές ξεκινούν μετά την "Βάρκιζα" και με τον βρώμικο ρόλο του Γ.Π. του παππού του "ΟΛΟΙ στης Κάλτσες" ! Και ερχόμαστε στο σήμερα και στο τώρα και τι βλέπουμε ξανά ;;; Αυτοακύρωση της Ιδεολογίας του ΚΚΕ από την Ηγεσία του, ζητώντας .... Αποχή/Άκυρο !!! Εάν πήγεναι η Ηγεσία του "Σήμερα" να πάρει την γνώμη από έναν ΕΑΜ/ΕΛΑΣίτη ή έναν που έκανε "Τουρισμό" στα ξερονήσια, - καλύτερα μα μην πήγαιναν - θα τους πλάκωνε σε μπουνίες και κλωτσιές, λέγοντας τους "για ... Εσάς τραβήξαμε όλα αυτά, και σκοτωθήκαμε και φυλακιστήκαμε και εξοριστήκαμε ;" !
    Η "Βάρκιζα" είναι το κλειδί για αυτήν την Απολίτικη Συμπεριφορά ενός ιστορικού Κουμουνιστικού Κόμματος που βλέπουμε σήμερα ! ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην ... Υπόθεση "Βάρκιζα";;;

    Και Αλοίμονο εάν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του Λαού μας ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ σε μια Σύγχρονη ΒΑΡΚΙΖΑ !! (πάντως μέχρι σήμερα ΟΥΔΕΙΣ ερμήνευσε ορθά το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού !)

    Μήπως το ΚΚΕ ... "ξέρει" της Βάρκιζες ;; ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ πηγάζουν από την ΠΡΩΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ !!!

    Άρα Συγχωροχάρτι σε κανέναν, ούτε στην Ηγεσία του ΚΚΕ !!!


    Υ.Γ. Απορώ πως και γιατί πήγαν σε μια τέτοια όμορφη περιοχή, την Βάρκιζα, για να κάνουν την μεγαλύτερη Προδοσία μετά τον Εφιάλτη στης Θερμοπ. ! Να πήγαιναν ... Εκεί και ΟΧΙ ΒΑΡΚΙΖΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 1ον. Δεν μπορεί να υπάρξει Grexit !!

    2ον. Είναι λάθος (εσκεμμένα !) ότι το ελάχιστο κόστος ενός Grexit (που δεν γίνεται) είναι 226 Δις. (Εκτός εάν κρίβονται πίσω από το .... "Ελάχιστο" !) !

    3ον. Εάν -υποθετική εργασία- εφαρμόσουμε την ΘεωρητικοΠρακτική των Συγκοινωνούντων Δοχείων, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ θα χορεύουν Ταυτόχρονα Τσάρλεστον, Σερενίτσα, Τίκ, Ρούμπα, Ζεμπέκικο, Ταγκό, Κότσαρι, Λάλα το Μήτρου Λάλατο, Μπλούζ και κανά δύο τρεις χορούς ακόμη, και όλα Αυτά σε Έναν Χορό με μια Ορχήστρα, σε Έναν Αμφιθέατρον !!!
    Η "Κρίση" του 1929 θα μοιάζει σαν να έχασε κάποιος 5-10 Ευρώ ή Ντόλαρς !!!

    4. Χρησιμοποιώντας την Μεγαλύτερη Οικονομική Απάτη, ΘΕΛΟΥΝ να ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΟΝ Μεγαλύτερο Πολιτισμό/ΠΑΔΕΙΑ στην Υφήλιο, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !! Διότι στην New Age εποχή ο Άνθρωπος να Εξισωθεί με Νούμερα, Άνευ Ανθρώπινου Προσώπου ! Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ η Ελληνική Φιλοσοφεία, Παδεία, Νοοτροπία (Άλλο Νοοτροπία και άλλο Συμπεριφορά = ετυμολογία, μαθαίνουμε ... Ελληνικά !!!)

    Όλα τα άλλα είναι σάπια φρούτα και αρκουδιάρικα που λέγονται και γράφονται !!!


    Σημ. ΑΡΧΑΙΟ/ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ !!
    Όλη η Γής ΕΙΜΑΣΤΕ ... "ΕΜΕΙΣ" γιαυτό μας ζηλεύουν και φοβούνται οι Απαξιωτές την ΖΩΗΣ στον Πλανήτη ΜΑΣ ! Ακόμη και την ΙΔΙΑ την ΦΥΣΗ Απαξιώνουν οι ... ΕσωτερικοΠνευματιστές του δόλο φονικού Κεφαλαίου !!!

    ΕΜΠΡΟΣ Λοιπόν Στο Τίμιο Τούτο Αγώνα για να Παραμείνει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .... ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ακούστε εδώ !!

    Βαγγελάρα, το ότι σου πέρασε από το μυαλό να πραξικόπημα των γνωστόν μοντέλων το ξέρουμε !

    2ον. Το ότι είτανε σε άγραστη συμφωνεία και ο Σαμαράς το ξέρουμε !

    3ον. Το ότι ο ΠτΔ. το γνωρίζει και ... "Συμφωνεί" το ξέρουμε

    4ον. Τα άλλα Νούμερα "Τα γνωστά" συμφώνησαν .... σφυρίζοντας αδιάφορα !! Και Αυτό το ξέρουμε !!

    5ον. Το ότι το ΚΚΕ ετοιμάζεται να το "Παίξει" εμπροσως στον Αγώνα και σνίφ-σνίφ και αυτό το ξέρουμε !!!

    6ον. Το ότι σας πρότειναν Πραξικόπημα οι Ξένοι, και ότι θα έχεται την Αμέριστη Υποστήριξη Τους και Αυτό το ξέρουμε, Ακόμη Βαγγελάρα Ξέρουμε και ποίοι σας το πρότειναν !!!


    Το ΟΤΙ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ σας Χάλασε τα Άτιμα Ανθελληνικά και Εχθρικά Σχέδια για την Πατρίδα ΜΑΣ, ΑΥΤΟ το ... Ξέρεται !!!!!

    Εμείς Βαγγελάρα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΑΙ τι ΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ Κόψουμε ΤΟ ΝΗΜΑ ΣΑΣ, εάν διανοηθείται κατί τι τέτοιο !!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ τόσο Στον Θεό, όσο και Στον Αλέκο Παναγούλη, που σου δίνουμε .... Βαγγελάρα !!!

    Τολμήσετε Ρουφιάνες και βρωμοπόρνες των Ξένων !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακούστε εδώ !!

      Βαγγελάρα, το ότι σου πέρασε από το μυαλό να πραξικόπημα των γνωστόν μοντέλων το ξέρουμε !

      2ον. Το ότι είτανε σε άγραστη συμφωνεία και ο Σαμαράς το ξέρουμε !

      3ον. Το ότι ο ΠτΔ. το γνωρίζει και ... "Συμφωνεί" το ξέρουμε

      4ον. Τα άλλα Νούμερα "Τα γνωστά" συμφώνησαν .... σφυρίζοντας αδιάφορα !! Και Αυτό το ξέρουμε !!

      5ον. Το ότι το ΚΚΕ ετοιμάζεται να το "Παίξει" εμπρός στον Αγώνα και σνίφ-σνίφ και αυτό το ξέρουμε !!!

      6ον. Το ότι σας πρότειναν Πραξικόπημα οι Ξένοι, και ότι θα έχεται την Αμέριστη Υποστήριξη Τους και Αυτό το ξέρουμε, Ακόμη Βαγγελάρα Ξέρουμε και ποίοι σας το πρότειναν !!!


      Το ΟΤΙ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ σας Χάλασε τα Άτιμα Ανθελληνικά και Εχθρικά Σχέδια για την Πατρίδα ΜΑΣ, ΑΥΤΟ το ... Ξέρεται !!!!!

      Εμείς Βαγγελάρα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΑΙ τι ΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ Κόψουμε ΤΟ ΝΗΜΑ ΣΑΣ, εάν διανοηθείται κατί τι τέτοιο !!!

      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ τόσο Στον Θεό, όσο και Στον Αλέκο Παναγούλη, που σου δίνουμε .... Βαγγελάρα !!!

      Τολμήσετε Ρουφιάνες και βρωμοπόρνες των Ξένων !!!!

      Διαγραφή
  58. Δεν το ... Πιστεύω !! Δεν το ... Μπορώ !!!

    Κάναμε "Θυσίας" ναι "ΘΥΣΙΑΣ" στην κυριολεξία με ανθρώπινες Ζώες, για να σωθούν τα ΤΟΞΙΚΑ Τραπεζικά Ιδρύματα της Γερμανίας και Γαλλίας και τα Επενδυτικά Fund της USA, ΚΑΙ ΤΩΡΑ έρχονται να μου πούνε .... Κάνε μια "ΜΙΚΡΟ ΘΥΣΙΑ" για την UNO FATSA UNO RATSA !!!
    Μου φόρεσαν τα ΤΟΞΙΚΑ της Lehman Bro. Τώρα θα πρέπει να κάνω ... Πάσω μην τυχόν και γίνει κανένα Τσάφ στην Ιταλία, Βιομηχανικότατη Χώρα ;; Αύριο θα ναι η ... Κίνα !!! Και εάν μας πάρουν χαμπάρι τα αδέλφια μας από το Αστρονεφελικό Γαλάκτωμα NC/4-DZ-3/4-ZEUG 1/3, θα θέλουν και Αυτοί ... Βοήθεια !! Και ποιός ακούει ύστερα τον Βλάξ τον Άδωνι ;;;

    Γιαυτό Αλέξη, Τελείωνε !! Έχουμε και άλλες δουλειές και Ασχολείες !!

    Μην το κάνουμε να λέμε στο Τέλος, Τα Λόγια και τα Χρόνια τα Χαμένα !!!

    Θέλουν καλώς, δέν θέλουν ξανά καλώς !!
    ΟΧΙ θα κάτσω να σκάσω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλή η προσέγγιση Σας ! Αλλά Αυτό δεν αρκεί διότι έχει βασικά, θεμελιακά Ελλείματα ! π.χ. Βλέπεται την Ο.Δ. της Γερμανίας, ως Αυτοκέφαλο και Αυτεξούσιο, αυτό είναι το πρώτο λάθος Σας, η Έλλειψη Γνώσεις της Ίδιας της Γερμανικής "Πολιτικής", άλλωστε ΟΥΔΕΙΣ στην Χώρα μας ξέρει και γνωρίζει την Γερμανική ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ... ίσως από ... φόβο δεν θέλει, φόβο όχι απέναντι στους Γερμανούς ! Γιαυτό όλες οι Αναλύσεις Σας, ΟΛΩΝ των Πολιτικών ... "Παραγόντων" είναι offside !! π.χ. 2ον. Γιατί παρετήθεικε ο .. Lafontaine επί κυβερνήσεως Schröder ;; Και ποίοι το ... Επέβαλαν ;; π.χ. 3ον. Οι Πολιτικές απόπειρες δολοφονιών τόσο του Lafontaine όσο και του Schäuble, ΔΕΝ διελευκάνθηκαν ΠΟΤΕ στην Γερμανία (το κλασικό είτανε 2 ανισόρροποι άρρωστοι το κάναν), π.χ. 4ον. Το Κοινοβουλευτικό Πραξικόπημα που Έγινε στην Γερμανία Brand, Schmidt, Kohl, γιατί και ποιοί το κάναν;;; Δεν σας θυμίζει "λίγο" Ελλάδα 1967 και εκλογές 2004, 2009 και μετά ;; Μόνο στην Ελλάδα τους Πήγε Στραβή η 25/1/2015 ! Αλλά ΔΕΝ το βάζουν "Κάτω", Σχεδιάζουν ... Καθαρό Πραξικόπημα ΠΛΕΟΝ μετά της 5/7 διότι φοβήθηκαν το ΟΧΙ του Ελληνικού ΛΑΟΥ !!!

    Γιαυτό φίλοι μου καλοί, ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ Πολιτικές Επιστημονικές Ολοκληρωμένες Συναρτήσεις των Πραγμάτων θα .... !!

    ΜΦΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑΤΜ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»;

    Φίλε μου κάνεις ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τρομερό ΛΑΘΟΣ !!!

    Η ΦΥΣΗ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ δεν έχει ΣΧΕΣΗ με Υποτέλεια, Υποταγή και Εθνική-Λαϊκή Προδοσία ! Αυτές οι ΕΝΝΟΙΕΣ είναι Ξένες και Προσβλητικές για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ ! Ο καθείς μπορεί να δηλώνει ΑΡΙΣΤΕΡΑ ! Αλλά προδίδεται όταν έρθει η ΕΚΕΙΝΗ ΩΡΑ ! Κάθε ΤΙ, ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ, ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ είναι ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΟ ! Πέρα το ότι υπάρχουν Αγνοί Απλοί Αγαθοί Άνθρωποι μας, που ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ χωρίς να το ξέρουν ! Άλλωστε η Ιστορία μας το έχει δείξει ΑΥΤΟ πολλές φορές ! Η Συνειδητή Αριστερά ΕΧΕΙ μια Συνειδητή Ανθρωποκεντρική Ιδεολογία ! Αυτό είναι σήμερα το Ζητούμενο !

    Γιαυτό Θεωρό το Τίτλο σου Λάθος !

    ΟΠΟΙΟΣ Υπογράφη Μνημόνια - Βάρκιζες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ (για φαντάσου να μιλούσα για Κουμουνιστική Αριστερά, λές και υπάρχει Κουμουνιστική Δεξία !) ! ΔΕΝ κάνουμε Λογοπαίχνιο !

    Χτυπάμε το Χέρι/Μπουνιά στο Τραπέζι τους, και σπάει και το ..... ΠΑΤΩΜΑ !!!!!!

    ΜΦΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ... ΠτΔ

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Πραξικοπηματία ΜΕ ΦΕΡΕΝΤΖΕ (Μπινές ;;)

    Εκπρόσωπος της σήψης της κυρίαρχης τάξης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι ένας από αυτούς που μετέφεραν τα τελευταία χρόνια ακόμη και μέσα στη Βουλή τον λόγο του τσαμπουκαλίδικου σεξισμού των "πρώτων τραπεζιών πίστα". Είναι αυτός που φώναζε σε βουλευτή άλλου κόμματος "βγες έξω να σε γαμήσω" και απευθυνόμενος στον τότε βουλευτή της Ν.Δ. και σημερινό πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, του έλεγε "Προκόπη, σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον πούτσο. Άμα θες, έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος".
    Γόνος πολιτικού τζακιού της Κρήτης, ο Μεϊμαράκης υπήρξε ως στέλεχος της ΟΝΝΕΔ ένας από τους ηγέτες των τραμπούκικων ομάδων "Ρέιντζερς", από τις οποίες προήλθε ο δολοφόνος του Νίκου Τεμπονέρα, Γιάννης Καλαμπόκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΘΕΜΑ: Φέρτε Μου Νερό να Ξεδιψάσω ..

    Θέλω να ... Χαρίσω, να ... αφηερώσω Σε ΟΛΟΥΣ και που Υπογράφουν και σαυτούς που ΔΕΝ Υπογράφουν την Θανατική Ποινή της Χώρας ΜΟΥ ! Διότι και Αυτοί ΕΧΟΥΝ Κοινό Παρανομαστή, το λέει και το αφιερωμένο άσμα ! Διότι ΟΤΑΝ κτυπάς το Χέρι Σου στο Τραπέζι πρέπει να σπάει και το Πάτωμα ΜΑΖΙ !!! Το Λοιπόν ... Κοκέτες !

    Ο Ελληνικός Λαός, Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Έθνος Μιλάει ......

    ΚΡΙΜΑ Τους Κόπους Μου και Της Θυσίες Μου και Όσα τράβηξα τόσο καιρό για Σένα, ΚΡΙΜΑ τα ΟΝΕΙΡΑ και της ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ τα πήρε ο Άνεμος και πήγαν Χαμένα ! ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΑΓΑΠΗ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΣΤΟΡΓΗ, Έχεις στο Αίμα Σου την Αμαρτία Είσαι Ενα ΨΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ/ΨΥΧΗ ! Πόσο Προσπάθησα, Πόσο Κουράστηκα Πόσο Υπόφερα για να Σε Συμορφώσο, Όμως Γελάστηκα Βαριά Πληγώθεικα Προδόθεικα, ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟ !!!
    (Τραγούδι της Π.Π. του 62 ;;)

    Διότι Από το "ΔΙΧΤΥ" του Γκάτσου ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ Μπορείτε ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ !!!!!

    ΚΡΙΜΑ !!! Χαμένα Λόγια Χαμένα Χρόνια, Χαμένα Χρόνια Χαμένα Λόγια !!!

    ..... ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ρε σείς μήπως έχει δίκιο ο Μπινές με αυτά που δήλωνε ;;

    Είναι αυτός που φώναζε σε βουλευτή άλλου κόμματος "βγες έξω να σε γαμήσω" και απευθυνόμενος στον τότε βουλευτή της Ν.Δ. και σημερινό πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, του έλεγε "Προκόπη, σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον πούτσο. Άμα θες, έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος".

    Εντέλη η Πολιτική Αλητεία, πέρα από τα Ναζιστοφασιστάκια διέπεται μέσα Σε ΟΛΑ τα κόμματα ! Μπορεί να έχουν Διαφορετικό Αριθμητή, και Έχουν, είναι για τον .... ΕΛΛΗΝΙΚΟ Λαό, αλλά κρίβουν έντεχνά και Γκεμπελικά το κοινό τους Παρανομαστή ! Που είναι απλά το ΨΕΜΑ που έχει ως ΣΤΟΧΟ την Εθνική Προδοσία ! Ο καθείς τους έχει πιάσει και ένα ... ΘΕΜΑ, από μια Θεματική, από Ταξικούς Αγώνες μέχρι Ζήτω η Ελλάς που ποτέ δέν .... πεθαίνουμε !! Από το ο Θεός της Ελλάδος μέχρι Διευχών των Πατέρων .... Ηθών !!! Πράγματι, που είναι η Εκκλησία της Ελλάδος ; Τι σκαρφίζονται ξανά ;; Τί ... μαγειρεύουν ξανά ;; Φακές η Φασολάδες;; Όλους Σας ενώνει ΕΝΑ κοινό νήμα, της Κοινωνικοπολιτικής Αλητείας, της Επιστημονικής και Εθνικής Αγυρτίας, κοινώς της Εθνικής Προδοσίας !!

    Το Νήμα, δεν θα σας το ρίξουμε ΠΟΤΕ, για να βγείτε από τον Λαβύρινθο του Μινώταυρου ! Ίσως και μάλλον το μόνο θετικό που μπορείτε να προσφέρεται στον Ελληνικό Λαό, Ελληνικό Έθνος, είναι να Σας φάει το ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο Πάπας Φραγκίσκος κάλεσε τους κατατρεγμένους λαούς να αλλάξουν την παγκόσμια οικονομική τάξη των πραγμάτων, και κατηγόρησε τους οργανισμούς που επιβάλλουν προγράμματα λιτότητας ότι εισάγουν "μια νέα αποικιοκρατία", ενώ επίσης προέτρεψε τους φτωχούς να αποκτήσουν τα "ιερά δικαιώματα" της εργασίας, κατοικίας και γης.

    Σε μια από τις μεγαλύτερες, πιο παθιασμένες και ευρέως φάσματος ομιλίες ως πάπας, ο Αργεντινός στην καταγωγή πάπας ζήτησε συγχώρεση για τις αμαρτίες της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στη συμπεριφορά της απέναντι στους αυτόχθονες Ινδιάνους κατά τη διάρκεια αυτού που αποκάλεσε την "υποτιθέμενη κατάκτηση της Αμερικής".
    Αναφερόμενος στα λόγια ενός επισκόπου του 4ου αιώνα, είπε ότι το ανεξέλεκτο κυνήγι χρημάτων ήταν "ο κόπρος του διαβόλου" και πρόσθεσε ότι οι φτωχές χώρες δεν θα πρέπει να καταλήγουν να είναι προμηθευτές πρώτων υλών και φτηνών εργατικών χεριών για τις εξελιγμένες χώρες.
    Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας απηύθυνε το λόγο του στους συμμετέχοντες στο δεύτερο παγκόσμιο συνέδριο λαϊκών κινημάτων, έναν διεθνή οργανισμό που φέρνει σε επαφή οργανισμούς για ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας, όπως οι φτωχοί, οι άνεργοι και χωρικοί που έχουν απωλέσει τη γη τους. Το πρώτο συνέδριο, πέρσι, είχε φιλοξενηθεί στο Βατικανό.
    Ο Πάπας Φραγκίσκος μίλησε μετά από τον Βολιβιανό πρόεδρο Έβο Μοράλες, ο οποίος φορούσε ένα σακάκι με διακόσμηση μια απεικόνιση του Αργεντινού επαναστάτη Ερνέστο "Τσε" Γκεβάρα, που εκτελέστηκε στη Βολιβία το 1967 από βολιβιανούς στρατιώτες υπό την καθοδήγηση της αμερικανικής κεντρικής υπηρεσίας πληροφοριών (CIA).
    "Ας μη φοβόμαστε να το λέμε: Θέλουμε αλλαγή, πραγματική αλλαγή, διαρθρωτική αλλαγή," είπε ο πάπας, στηλιτεύοντας ένα σύστημα που "έχει επιβάλλει την λογική του κέρδους με οποιοδήποτε τίμημα, χωρίς να ενδιαφέρεται για τον κοινωνικό αποκλεισμό ή την καταστροφή της φύσης."

    ΝΑ Τον καλέσουμε ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΘΕΜΑ: ΕΓΩ καλά Σου Τάλεγα ...

    Βρήκαμε κάτι ενδιαφέρον ! Πως Μεταφράζεται ;;
    Μάλλον η τελευταία ... γραμμή ίσως έχει ... Ενδιαφέρον !!!!

    Ανώνυμος30 Ιουνίου 2015 - 6:26 μ.μ.

    Quod Scripsi, Scripsi !
    Quousque tandem ?
    Quod erat demonstrandum !
    Qui tacet, consentrive videtur !

    Vae Victis !


    Υ.Γ. Η επιβεβαίωση του Σήμερα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΘΕΜΑ: ΕΓΩ καλά Σου Τάλεγα ...

    Βρήκαμε κάτι ενδιαφέρον ! Πως Μεταφράζεται ;;
    Μάλλον η τελευταία ... γραμμή ίσως έχει ... Ενδιαφέρον !!!!

    Ανώνυμος30 Ιουνίου 2015 - 6:26 μ.μ.

    Quod Scripsi, Scripsi !
    Quousque tandem ?
    Quod erat demonstrandum !
    Qui tacet, consentrive videtur !

    Vae Victis !


    Υ.Γ. Η επιβεβαίωση του Σήμερα ;;;

    Σημ. Γνωρίζετε τίποτα από την "Εκπαραθύρωση της Πράγας" ;; Μπορούμε να το εφαρμόσουμε στους "Θεσμούς/Τρόικα" και στα Ντόπια σκουπίδια ;;

    ΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣΛΑΟΣΕΙΝΑΙΕΤΟΙΜΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Για κοίταξε, για ΔΕΣ καιρό που ΔΙΑΛΕΞΕ ο Χάρος ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! Στην ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ !!! Και το πιο τρελό και ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ το ότι ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ "ΔΕΞΙΑ", έσκαψε βαθιά τον ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΥΤΗ Η "ΔΕΞΙΑ", τα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ και του ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ/ΤΟΥΣ, για να ... ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ... "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" του γλυκού νερού και του γλυκού του ταψιού για να ... ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ! ΣΑΥΤΟ το παιχνίδι του ΦΟΒΟΥ, τον πιο ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η "Εκκλησία της Ελλάδος" ! ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ !! Αυτοί οι Μαυροφορεμένοι Ηγέτες των Βογιάρων ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣ ! ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ !!!

    Σαυτό τον ΣΥΡΦΕΤΟ, ΟΛΩΝ, ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑ ΜΑΣ !!!!! ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΤΙ ΩΡΑΙΟ, ΟΜΟΡΦΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ .... ΑΝΘΡΩΠΟ !!!

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!! ΕΣΕΙΣ ;; ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡ ΣΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ !!!

    Η ΑΡΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΤΡΑ ΣΑΣ !!!

    Τώρα θα πέφτουν και οι "Εκκλησίες" σας του ψέματος, τόσο του Πολιτικού όσο και του "Θρησκευτικού" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πού είναι η ελπίδα, οεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΘΕΜΑ: Ο ΑΓΕΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΕΡΑΣ (του ΟΧΙ του 40 και του ΟΧΙ της 5/7/15) ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!

    ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΝΙΔΑ !!!


    ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΗΣ Σ. ΜΠΕΛΛΟΥ, η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ !!!

    Η Χώρα ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΑΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΑΙ, ΕΑΝ ΔΩΣΕΤΕ ΓΗ κ. ΥΔΩΡ ! ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ !!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ 62%, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ VIRTUAL !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ !!!

    ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 3%, Η ΦΥΡΑ !!! ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΟΕΠΩΝΥΜΑ !!!

    ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΤΟΜΗ !!!!
    ΕΜΠΡΟΣ Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!

    ΤΟΛΜΗ !!!

    ΟΣΟΙ ΤΟ ΧΑΛΚΑΙΟΝ ΧΕΡΙ ΒΑΡΥ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΖΥΓΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΣ ΕΧΩΣΙΝ !!!!

    ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !!!

    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ !!!!!

    ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ 21, ΤΟΥ 40, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 41-44, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!!

    ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Άντε Ρε Αμερικανάκια !!!

    Τα ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΑΠΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ !

    Και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ !!!

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ .... ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ !!!

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ..... ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ !!!

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ .... ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ 62%+ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!

    ΑΙ ΧΑΘΕΙΤΕ .... ΑΔΕΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΤΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΑΙ ΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΑΙ ΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΩΝ !

    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΛΕΙΝΗ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ" Άνοιξε 25/1/15 έκλεισε 15/7/15 !

    ΖΩΗ ΣΤΑ ΚΑΤΣΙΚΟΜΟΥΛΑΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αλέξη ακούμε την συνέντευξη Σου στην ΕΡΤ ΤΩΡΑ !!!

    ΚΟΨΕ ΤΑ. ΨΕΜΑΤΑ !!!! ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΝΕ !!!

    ΑΛΕΞΗ ΚΡΙΜΑ ΣΟΥ !!!!!

    ΑΠΛΑ ΑΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!

    ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!

    ΟΥΤΕ ΕΣΥ !!!


    Υ.Γ. Φόρα Γραβάτα ! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΒΡΟΜΟΒΟΘΡΟΣΑΠΥΛΑΣ Ο Γιούνγκερ ! (Έχει το όνομα Γιούνγκερ με τα πολεμικά αεροπλάνα των ΝΑΖΙ, τα Junker που βομβάρδιζαν την Ευρώπη και ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αλέξη ακούμε την συνέντευξη Σου στην ΕΡΤ ΤΩΡΑ !!!

    ΚΟΨΕ ΤΑ. ΨΕΜΑΤΑ !!!! ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΝΕ !!!

    ΑΛΕΞΗ ΚΡΙΜΑ ΣΟΥ !!!!!

    ΑΠΛΑ ΑΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!

    ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!

    ΟΥΤΕ ΕΣΥ !!!


    Υ.Γ. Φόρα Γραβάτα ! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΒΡΟΜΟΒΟΘΡΟΣΑΠΥΛΑΣ Ο Γιούνγκερ ! (Έχει το όνομα Γιούνγκερ με τα πολεμικά αεροπλάνα των ΝΑΖΙ, τα Junker που βομβάρδιζαν την Ευρώπη και ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;)

    Υ.Γ. 2. ΕΓΩ ΑΛΕΞΗ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ !!! Κρίμα το μπόι Σου καλέ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αλέξη ακούμε την συνέντευξη Σου στην ΕΡΤ ΤΩΡΑ !!!

    ΚΟΨΕ ΤΑ. ΨΕΜΑΤΑ !!!! ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΝΕ !!!

    ΑΛΕΞΗ ΚΡΙΜΑ ΣΟΥ !!!!!

    ΑΠΛΑ ΑΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!

    ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!

    ΟΥΤΕ ΕΣΥ !!!


    Υ.Γ. Φόρα Γραβάτα ! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΒΡΟΜΟΒΟΘΡΟΣΑΠΥΛΑΣ Ο Γιούνγκερ ! (Έχει το όνομα Γιούνγκερ με τα πολεμικά αεροπλάνα των ΝΑΖΙ, τα Junker που βομβάρδιζαν την Ευρώπη και ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;)

    Υ.Γ. 2. ΕΓΩ ΑΛΕΞΗ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ !!! Κρίμα το μπόι Σου καλέ !!!

    Υ.Γ. 3. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (συνεχείζωντας να ... Ακούω την συνέντευξη Σου στην ΕΡΤ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ! ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 21 !! ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΕΣΙΑ !!! Φόρεσε την γραβάντα του ... Junkers Αεροπλάνων !!! ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αλέξη ακούμε την συνέντευξη Σου στην ΕΡΤ ΤΩΡΑ !!!

    ΚΟΨΕ ΤΑ. ΨΕΜΑΤΑ !!!! ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΝΕ !!!

    ΑΛΕΞΗ ΚΡΙΜΑ ΣΟΥ !!!!!

    ΑΠΛΑ ΑΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!

    ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!

    ΟΥΤΕ ΕΣΥ !!!


    Υ.Γ. Φόρα Γραβάτα ! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΒΡΟΜΟΒΟΘΡΟΣΑΠΥΛΑΣ Ο Γιούνγκερ ! (Έχει το όνομα Γιούνγκερ με τα πολεμικά αεροπλάνα των ΝΑΖΙ, τα Junker που βομβάρδιζαν την Ευρώπη και ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;)

    Υ.Γ. 2. ΕΓΩ ΑΛΕΞΗ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ !!! Κρίμα το μπόι Σου καλέ !!!

    Υ.Γ. 3. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (συνεχείζωντας να ... Ακούω την συνέντευξη Σου στην ΕΡΤ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ! ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 21 !! ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΕΣΙΑ !!! Φόρεσε την γραβάντα του ... Junkers Αεροπλάνων !!! ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ !!!

    Υ.Γ. 4. .... και η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ... ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΑΙ !!! ΝΑΙ ΑΛΕΞΗ Η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΣΟΥ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ! ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ -ΕΣΥ- ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ !!! ΔΗΛΩΣΑΤΕ ... ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! ΑΤΙΜΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗ ΠΛΕΜΠΑ !!! ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΕΒΕΔΕΣ !!! ΚΟΙΝΩΣ: Lumpen Proletariats !!!

    Υ.Γ. 5. ΡΕ ΑΛΕΞΗ ! Τώρα χτύπησε το ... ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ;;; ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ !!! ... ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑΝ !!! ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ !!! ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΕ ΑΛΕΞΗ !!! ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ !!! ΣΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΗΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ/ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ: ΣΤΑΜΑΤΑ-ΚΟΨΕ ΤΗΝ ... ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ !!!
    Και που σαι ! ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟ .... ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ !!! ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ - ΟΥΔΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ρε Στάθη ! Ασε Τα Μεσοβέζικα σου και της καλλιτέχνες Κουτοπονηριές της πένας σου ! Ούτε μάχη εχάθει, αλλά ούτε και ο πόλεμος ! Απλά και κοφτά: Εχάθει ο Τόπος, η Χώρα, η Πατρίδα ! Απλά Στάθη, ΕΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Αυτό ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΑΙ !!! ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ !!!

    ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΤΧΠ) ΕΙΝΑΙ ο Τόπος, η Χώρα, η Πατρίδα !!! Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. .... και η Παραμύθα συνεχίζεται ακάθεκτα ! Το "Καινούργιο" το "Νέο" πολιτικάντικο επιχείρημα τον Υποτακτικών και Υποτελών Αυτοαποκαλούμενων "Ελληνικών" κυβερνήσεων, το τρομοκρατικό επιχείρημα (τρομοκρατικό για το Ίδιο το σάπιο και βοθρόδες Σύστημα, ντόπιων και ξένων) είναι .. Το Greexit !!!

    Το ότι ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ, το αποκρύπτουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!

    Ως επιβεβαίωση είναι και η ... ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ... ΗΠΑ Στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ διαμέσου του ΔΝΤ, που ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ διαμέσου του ΓΑΠ !!!

    Πράγματι γιατί η ΗΠΑ ενδιαφέρεται ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ;;;
    Αλλά όποιος γνωρίζει από Πολιτική, όποιος γνωρίζει από Ιστορία, όποιος γνωρίζει από φιλοσοφία, όποιος γνωρίζει από Επιστημονική Ανάλυση του Είναι και Του Γίγνεσθαι του Σήμερα του Αύριου του Τώρα, πέρα ότι θα Διαφωτίση τα Πάντα, παράλληλα θα δείτε ξεκάθαρα το Ανελεύθερο, το Αναξιοπρεπέστατο, το Ατιμωτικό, το Ανθελληνικό των "Ελληνικών Κυβερνήσεων", μάλιστα Αναδρομικά !

    Θυμίζω, το ΟΧΙ ΤΟΥ 40, το είπαν τα ίδια ξενόφερτα Ανθελληνικά στοιχεία, έτσι για τον ... Τύπο !!! ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ !!! Ο Παραλληλισμός με το σήμερα είναι οφθαλμοφανής (ΟΧΙ- 5/7/15) !!!

    Αλλά σαυτήν την Χώρα, της Δημιουργίας της Επιστήμης, η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ !!! Αυτό που βλέπουμε ΕΙΝΑΙ ένα Σκιαγράφημα μιας τάχατες Καρικατούρας κάποιου τάχατες ζωγράφου !!!

    1ον. Δεν υπάρχη "ΧΡΕΟΣ", είναι εικονικό και Νουμερική Απάτη !

    2ον. Ανατροπή κ. Παραβίαση του Συντάγματος των Ελλήνων, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!! Και ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΑΥΤΗ Η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΗ ΤΡΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Hello Boys !

    Όταν στην "Εσωτερική" ΠΟΛΙΤΙΚΗ της Χώρας γίνονται ΑΥΤΕΣ οι Πεντακάθαρες Προδοσίες στον Ελληνικό Λαό, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ με την Εξωτερική ΠΟΛΙΤΙΚΗ της Χώρας !

    Αλλά είναι "Ευτυχία" να ξέρουμε ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ όπως και είτανε σφιχτά στα χέρια του Διαόλου, συγνώμη των ΗΠΑ εννοούμε !

    Αλλά πάντοτε το λέγαμε: α) Στην Ελλάδα Ζείς Δεν Υπάρχει Ελπίς ! β) Εν τέλη, η Ελλάδα Είναι μόνο Ζατζίκι, Ζουβλάκι και Συρτάκι !

    Φτούσου !! Ξανά Δικαιωθείκαμε για ν-οστή φορά !!!

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΘΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ .... ΝΕΑΝΤΑΡΤΑΛ !!!

    Δυστυχός !

    ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ !!! (Τραγούδι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Hello Boys !

    Όταν στην "Εσωτερική" ΠΟΛΙΤΙΚΗ της Χώρας γίνονται ΑΥΤΕΣ οι Πεντακάθαρες Προδοσίες στον Ελληνικό Λαό, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ με την Εξωτερική ΠΟΛΙΤΙΚΗ της Χώρας !

    Αλλά είναι "Ευτυχία" να ξέρουμε ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ όπως και είτανε σφιχτά στα χέρια του Διαόλου, συγνώμη των ΗΠΑ εννοούμε !

    Αλλά πάντοτε το λέγαμε: α) Στην Ελλάδα Ζείς Δεν Υπάρχει Ελπίς ! β) Εν τέλη, η Ελλάδα Είναι μόνο Σατζίκι, Σουβλάκι και Συρτάκι !

    Φτούσου !! Ξανά Δικαιωθείκαμε για ν-οστή φορά !!!

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΘΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ .... ΝΕΑΝΤΑΡΤΑΛ !!!

    Δυστυχός !

    ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ !!! (Τραγούδι)


    Σημ.: Αφήστε τα Τρομοκρατικά Σενάρια για Γ' Πόλεμο και Greexit !! Ότι δεν πιάνει η Αλεπού τα κάνει ... Άπιαστα ! Μια ζωή στον φόβο και στην ξεφτίλα ! Σαυτά και στης Αναλύσεις μας είμαστε ... Δεν μας πιάνει ΟΥΔΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Συστήματος από το "21" (Βρετανικοί Οικονομική Αποικεία, ασχέτως αν "Βασίλευε" ο Βαυαρός Όθωνας !), ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΞΑΡΤΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΙΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ... ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!! Δηλαδή: ΔΥΟ (2) Αποικείας της Νέας Τάξης Πραγμάτων Ελλάδα και Γερμανία ... Τσακώνονται !! Αυτό μπορείται να το δείτε μέσα από τα Οικονομικά Συγκοινωνούντα Δοχεία !!! Αλλά ποιός να το καταλάβει στην Ελλάδα που ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΒΟΘΡΟΣΚΑΤΑ ;;) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Hello Boys !

    Όταν στην "Εσωτερική" ΠΟΛΙΤΙΚΗ της Χώρας γίνονται ΑΥΤΕΣ οι Πεντακάθαρες Προδοσίες στον Ελληνικό Λαό, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ με την Εξωτερική ΠΟΛΙΤΙΚΗ της Χώρας !

    Αλλά είναι "Ευτυχία" να ξέρουμε ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ όπως και είτανε σφιχτά στα χέρια του Διαόλου, συγνώμη των ΗΠΑ εννοούμε !

    Αλλά πάντοτε το λέγαμε: α) Στην Ελλάδα Ζείς Δεν Υπάρχει Ελπίς ! β) Εν τέλη, η Ελλάδα Είναι μόνο Σατζίκι, Σουβλάκι και Συρτάκι !

    Φτούσου !! Ξανά Δικαιωθείκαμε για ν-οστή φορά !!!

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΘΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ .... ΝΕΑΝΤΑΡΤΑΛ !!!

    Δυστυχός !

    ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ !!! (Τραγούδι)


    Σημ.: Αφήστε τα Τρομοκρατικά Σενάρια για Γ' Πόλεμο και Greexit !! Ότι δεν πιάνει η Αλεπού τα κάνει ... Άπιαστα ! Μια ζωή στον φόβο και στην ξεφτίλα ! Σαυτά και στης Αναλύσεις μας είμαστε ... Δεν μας πιάνει ΟΥΔΕΙΣ !!!

    Σημ. 2. Ο ... Καροτσάκιας Σας Δουλεύει ψιλό γαζί, επειδή ξέρει την ΑγγλοΑμερικάνικη σας ρουφιανιά του "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ" Συστήματος από το "21" (Βρετανική Οικονομική Αποικεία, ασχέτως αν "Βασίλευε" ο Βαυαρός Όθωνας !), ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΞΑΡΤΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΙΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ... ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!! Δηλαδή: ΔΥΟ (2) Αποικείας της Νέας Τάξης Πραγμάτων Ελλάδα και Γερμανία ... Τσακώνονται !! Αυτό μπορείται να το δείτε μέσα από τα Οικονομικά Συγκοινωνούντα Δοχεία !!! Αλλά ποιός να το καταλάβει στην Ελλάδα που ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΒΟΘΡΟΣΚΑΤΑ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΘΕΜΑ: Φωτιά στης Καρδιές ...

    Φωτιές φωτιές μες στα φύλλα της καρδιάς
    πονάς πονάς κανακάρη μου.
    Φωτιές φωτιές γιατί ξέρεις να μιλάς
    πονάς πονάς παλικάρι μου.

    Σε πηγαίνουν για ταξίδι
    το καράβι βούλιαξε
    σε πηγαίνουν στα πελάγη
    κι η θάλασσα μαράθηκε.

    Ήσουν ήλιος ήσουν μέρα
    ήσουν γλυκοχάραμα
    τώρα τά 'σκιασ' η φοβέρα
    και τ' άσπρο μαύρο γίνηκε.

    Τα πουλάκια με ρωτούνε
    τι να δω και τι να πω
    μόνο συ παιδί μου ξέρεις
    της καρδιάς μου τον καημό.


    Σημ. Το καράβι δεν πήγε στα ... Βράχια ! Αλλά βούλιαξε στην μαραμένη θάλασσα !!! Είναι το καράβι η Ελλάδα ; Διότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΜΑΣ" μέχρι σήμερα μιλούσαν για την Χώρα ως καράβι ! Ακόμη και η Αριστερή Παρένθεση που είτανε Δεξιά καμουφλαρισμένη "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ! Του συστήματος προϊόντα είναι !! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !
    Πάντως το Παληκάρι στον στοίχο ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ/ΕΜΕΙΣ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ κ. ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΣΙΓΟΥΡΟ !!! Εσείς τι και ποίοι είσαστε ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Εντάξη εντάξη ! Διάβασα το κείμενο ! Με άσχετους, ανίδεους και πρωτάριδες ποτέ δεν ασχολιώμαστε για τέτοια παγκόσμια θέματα ! Το ότι η κυβέρνηση είχε αυτά τα χαρακτηριστικά είτανε δεδομένα και προτού πάρει ... Ξανά με απάτη την Εξουσία Κυβέρνηση στην Χώρα ! Φαινόταν από ένα και μόνο πράγμα το οποίο ΔΕΝ είχε σχέση με ... Πολιτική ! Αλλά Αλοίμονο εάν σας λέμε και τα ... Κλειδιά μας, πως ξεκλειδώνουμε το ψέμα των άλλων !! Αλλά ας τα αφήσουμε αυτό !

    Εμάς μας ενδιαφέρουν μετά το ΟΧΙ που έγινε ... ΟΧΙΑ, δηλ. ΝΑΙ, δύο τεινά !

    α) Οι συναντήσεις που έχουν οι "Κυβερνητική" των .. ΞΕΝΩΝ, με ότι πιό Ελιτοφασιστικό υπάρχει παγκοσμίως ! Εννοούμε τους .... "Νομπελίστες" ! Γιατί άραγε συναντιούνται ; Το περιεχώμενο μας είναι ... Αδιάφορο διότι το ξέρουμε, αλλά η .. Συνάντηση ως Συνάντηση είναι το ενδιαφέρον !! ΕΣΕΙΣ τι λέτε ;;

    και το δεύτερο είναι ...

    β) Εχωοντας μπροστά μας την κάτι παραπάνω από ΣΚΑΤΑ αποτυχεία των προεκλογικών προγραμμάτων της 25/1/15 και την μετασχημάτισει του ΟΧΙ σε ΟΧΙΑ δηλ. ΝΑΙ στης .. 5/7/15, ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ !!!
    Τι ΣΚΑΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙ από το ΠΡΑΤΤΩ ΤΟΥ, ως ΥΠΕΞ ;; Θα ξεπεράσει τον Άλεχ. σε Αποτυχία και Προδοσία ;;
    ΕΔΩ το ΚΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ !! Σε τι ποσοστά το παίζεται ;; 1 προς 10 ή 3 προς 5 ;;

    Εσείς Τί λέται ; Από ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ θα Μας έρθει η Νέα Προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ διαμέσου του ΥΠΕΞ του ;; Ξανά παίζουμε ... Στοίχημα !!
    Εμείς ξέρουμε !!! Εσείς ;;; Ρωτήστε και κανέναν Ελιτοφασίστα Νομπελίστα !!! (πάει και ως στοίχος: Ελιτοφασίστα Νομπελίστα !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Χάχάχάχά !!!

    Μέχρι και οι Νομπελίστες μας αντιγράφουν Εμάς ! Οι Υποφαινόμενοι !
    Με μόνο μια μικρή μικρούλα διαφορά ! Μας τα ... Διαστρεβλώνουν !!

    Θα γράψω ένα τραγούδι να το λές όταν θα κλαίς ! Ελιτοφασίστα Νομπελίστα ανέβα πάνω στην Πίστα, πάρε και τον Κοτζιά και όλοι μαζί σας ψάξτετα και ξύστα ! Και άμα βρείτε την μεταβλητή χώστε την στο κ..ω..λ...ί, διότι κάνατε το κ...ω..λ...ί ..... Μνί !

    Γιαυτό τρέχεται Σαν της Άδικες Κατάρες εδώ και εκεί και ερωτάται τους .... Ξένους, βοήθεια βοήθεια τι να κάνουμε ;;;

    Και Αυτοί σας ΓΜαν πρωΐ βράδυ μέσα στο σκοτάδι (μάλλον θα ξαναγράψω και άλλο τραγούδι !)

    Ενώ ο Ελληνικός Λαός σας Έδωσε μια ΥΦΗ στο Ερώτημα Σας (ΟΧΙ - 5/7/15), Εσείς προτιμάται το βαθύ σκοτάδι και το Βατσίνωμα πρωί βράδυ (μάλλον θα γίνω στιχουργός !), Μαζόχες Μπόχες !!

    Εν τέλη σαυτήν την Χώρα η Αποικειοκρατία ξεκινά ή μάλλον ξεκίνησε πρώτα από την Διαστροφή, την συσκότιση του Πνεύματος του Λαού της, τα υπόλοιπα τα της Αποικείας, τα καθημερινά δηλ. Διακυβέρνησης της είτανε .... Άνετα και Χωρίς δυσκολία !!

    Αυτό το βλέπουμε μεταξύ των άλλων ότι ΔΕΝ υπάρχει Ένας, μια Επιστημονική Αντίληψη, μια Επιστημονική Ομάδα, τόσο στον πολιτικό όσο και στον γενικό χώρο, όχι μόνο να Διαφωτίση αλλά και να λύση τα εικονικά "προβλήματα" ! Και έτσι, διαυτού φαίνεται πλέον ξεκάθαρα και πεντακάθαρα, ότι στην Χώρα που Γεννήθηκε - Δημιουργήθηκε η Φιλοσοφία, Δεν Υπάρχει ούτε Ίχνος Της !!

    Καί ο Λόγος ;;

    Διότι τα σκιάζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά !!!

    Ciao babini διότι τίποτα δεν θα μείνει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 1ον. Ξεκινά Άριστα το σποτάκι της ΚΝΕ με Μπουζούκι και διεισδυτικά λόγια/στοίχους !! Μπράβο στους ΚΝΙΤΕΣ !

    2ον. Τα κάνουν ΜΝΙ Καπέλο κλείνοντας το σποτάκι με ηλεκτρική κιθάρα ασυναρτησίας, θόρυβος καμμιά Αρμονία συχνοτήτων !! Θα μπορούσαν να βάλουν π.χ. ηλεκτρική κιθάρα από Πινκ Φλόϊντ, Σκόρπιονς, Σούπερ Τράμπ, Κονφιούσιον !! Λάθος επιλογή !

    3ον. Πολλές φορές οι Λάθος Επιλογές και στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, προδίδουν ασυνείδητα τα ... Ελλείματα που Υπάρχουν ! Και ιδιαίτερα όταν κάνεις κάτι από Εξαναγκασμό !!! ΚΝΙΤΗΣ είτανε και ο Αλέξης !!! Αλλά άλλη η ΚΝΕ του 70 και 80 και άλλη η ΚΝΕ του 90 και 2000 !!! Ασύμπτωτες ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ (Εξαιρούνται οι Πουλημένοι ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΝΙΤΕΣ !!!) !!!

    4ον. ... και κάτι ακόμη ! ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΙΣΘΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΔΕΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΡΚΟ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ !!!
    Εσύ Αλέξη το έκανες .... Μάρκετινγκ ! Το έκανες Μαρκετία !!!

    ΔΕΝ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

    Για να το ξέρεις !!! Ετσι Απλά να το ξέρεις ! Θα στο πουν και Αυτό οι Ίδιοι οι Εκτελεσμένοι όταν έρθουν στην Συνείδηση σου και στα Όνειρα σου !!! Για να ξέρεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Σε τελική ανάλυση, Ο Μοναδικός σαυτήν την Χώρα που Είναι Πολιτικοποιημένος, με Πάθος και με Φιλότιμο είναι ΜΟΝΟ ... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ! ΟΧΙ γενικά και Αόριστα, αλλά Συγκεκριμένα !

    Όλοι οι Άλλοι έχουν Αναγάγει το Ψέμα, την Ανηθικότητα, την Ιεροδουλεία, την Υποτέλεια, την Υποταγή, την Αναξιοπρέπεια, την Προδοσία, την Αλητεία, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΣΕ .... Πολιτική ! Σε Πολιτική Εθνική και Λαϊκή και ... Υπερήφανη !! ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ! Και μάλιστα Έχουν την ... Συνείδηση τους ... Ήσυχη, διότι τους Ορκίζουν στο ... Ευαγγέλιο ! Άλλη μια ξεφτίλα επιπλέον της Εκκλησίας της Ελλάδος σαυτό τον Σατανικό ρόλο που παίζει και Αυτή !

    ΟΛΟΙ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣΜΕΝΟΙ !!

    Και έρχονται κάποιοι να τα ... Αναλύσουν Αυτά ... Ταξικά και και και ! Χαμένα Λόγια και Χαμένος Χρόνος ! Εδώ πλέον μιλάμε για την Χειρότερη Απολίτικη Αλητεία, εάν ΟΧΙ όλου του κόσμου, τουλάχιστον του μισού Πλανήτη !! Εδώ μιλάμε για την Αντιστροφή της Απλής Λογικής, μιλάμε για την Αντιστροφή της ίδιας της Ζωής ! Η Μαφία είχε και έναν κώδικα τιμής, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ! ΕΙΝΑΙ ... ΚΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΙ ! ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ !!

    Πως τους ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΛΑΟΣ - ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ! ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ (ακόμη) ΓΛΙΤΩΝΕΙ !
    Άκου εκεί ... ΠτΔ ! Σχόλια περιττά !
    Άκου εκεί ... Πρωθυπουργός ! Φτού Σου !
    Άκου εκεί .... Αντιπολίτευση ! Ροχάλα !
    Άκου εκεί ... Εκκλησία της Ελλάδος ! Πίσω μου σε χώ Σατανά Φτού Φτού Φτού !

    Και ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ! Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ !!! Μπράβο στο κουράγιο του, μπράβο στην αντοχή του που δεν έστειλε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ-ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ !

    Μόνο ο Μαρξ ή ο Λένιν (το ξέχασα) έδωσε την Ακριβή ποιοτική Ταυτότητα αυτών των Εμμετικών Ξερασμάτων μαζί με της Παραφυάδες τους !

    Αλλά που θα πάει ! Θα έρθει εκείνη η Ώρα η τιμημένη, εκείνη η Ώρα της Λευτεριάς και του καθαρίσματος τους Σταύλους του Αυγεία !

    Και εκεί τα λέμε .... ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Και εσύ Λαπαβίτσα στο ίδιο πλαίσιο κινήσε όπως όλο το σαθρό πολιτειακό και κυβερνητικό και αντιπολιτευτικό σύστημα !
    Και Αυτό το πλαίσιο ορίζεται από:

    α) Αντιεπιστημονική λογική
    β) Έλλειψη πραγματικών στοιχείων και δεδομένων
    γ) Έλλειψη Φιλοσοφίας
    δ) Έλλειψη Εθνικής Πολιτικής Αντίληψης
    ε) Έλλειψη Μαχητικότητας
    ζ) Έλλειψη Πάθους
    η) Εύκολες Λύσεις (που είναι μιγαδικές κ. μοναδικές)
    θ) Έλλειψη Ενόρασης

    Ενώ ΕΧΕΙΣ όλα τα θεμελιακά χαρακτηριστικά Του Αυτού Συστήματος που θέλεις να ... Διαμορφώσεις ! Δηλ. Υποτέλεια, Υποταγή, Εξάρτηση και την Αυτοδιατήρηση Του !

    Απλά φίλε ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΥΣΗ ! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ !
    Διότι Δεν ΕΙΣΑΙ Αυτεξούσιος στο Πολιτικό Γιγνεσθαι, αλλά έχεις μια ελαφρώς τροποποιημένη Μορφή της Εξάρτησης από Ντόπια/Ξένα καθιερωμένα και μουχλιασμένα κέντρα !

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ !

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΑΙ ΤΗΝ ... ΡΗΞΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ... ΤΟΜΗ !!!

    Εσείς Όλοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Όλο το Πολιτικό Φάσμα της Αριστεράς και της Κουμουνιστικής Αριστεράς (ηλίθιος όρος, αλλά λόγω συντομία του σχόλιου), Ξεκίνησαν Από ΕΝΑ λάθος, ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΣΚΕΨΗ/ΕΚΤΙΜΗΣΗ/ΑΝΤΙΛΗΨΗ δεν μπορούμε να βρούμε τον πιο σωστό πολιτικό όρο !

    ΑΠΟΛΕΣΑΝ, " ΞΕΧΑΣΑΝ", τους ... "Ξέφυγαν" ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" να Οικοιοποιούνται !!!! ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΕΞΩΡΙΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ !

    ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ !!!
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΑΟ !!!

    Και σαυτό το Αυτονόητο μέσα από την ίδια την πραγματικότητα της ίδιας της Ζωής, της ίδιας της Ιστορίας, που ΑΝΗΚΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ, σαυτό το κενό που "άφησαν" ως προανέφερα, είρθαν και το "Γέμισαν" οι ΕΧΘΡΟΙ της Χώρας, είρθαν και το "Γέμισαν" τα στοιχεία εκείνα, Ντόπια και Ξένα, που είναι ότι πιο βρώμικο, Άτιμο, Πρόστυχο, Προδοτικό ΕΧΕΙ βγάλει η Υφήλιος !!!

    Διότι η Ελληνική ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (που θέλουν να ... Αλλάξουν οι ΝτοπιοΞένοι), ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !

    Η Αριστερά Ξέχασε ότι η Ελληνική Φιλοσοφία ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ με όλες της γλαμουράτες και αστραφτερές μορφές του ΣΚΟΤΟΥΣ !!!

    Άλλωστε ΔΕΝ ΕΙΤΑΝΕ ΤΥΧΑΙΟ τόσο ο Μάρξ, Ενγέλς και Λένιν (ως Κλασικοί), δημιούργησαν, ανέλυσαν, μετασχημάτισαν την συγκεκριμένη Στιγμή, τον Συγκεκριμένο Χρόνο, Το Συγκεκριμένο Αναγκαίο της Κοινωνίας των Ανθρώπων, και ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΤΑΝΕ ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ !!! Άλλωστε η Διαλεκτική είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ !

    Και ερχόμενη στο κοντινό παρελθόν, Ακόμη και ο ΦΙΝΤΕΛ, πρόσθεσε στο Όνομα του το όνομα ... ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Fidel Alexander Castro (FAC) !!!

    Ανέκαθεν ! ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ Να θέλεις να ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ και να μην τρέχει στο Αίμα Σου Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιστημονικό Φιλοσοφικό Πνεύμα !

    Αυτά το "ΛΑΘΟΣ", το έκανε η Αριστερά/Κουμουνιστική από ... απλά .... αμέλεια και παιδική άκακη βλακεία !

    Και βλέπουμε ανέκαθεν ότι πιο βρόμικο, γλοιώδεις, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ να μιλάει για .... ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    Ακριβώς στο ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ είτανε και ο Ανδρέας Παπανδρέου "η Ελλάδα Ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ", γιαυτό πολλά ιδρυτικά μέλοι της ΠΑΚ των αποκαλούσαν Σοσιαλοφασίστα ! Και με το πολιτικό και ιδεολογικό δίκαιο τους ! Γιαυτό και το ΠΑΣΟΚ είτανε κίνημα στα αρχικά πρότυπα της NSDAP !!!!

    Επιβεβαίωση το .... ΣΗΜΕΡΑ !!!

    Συγνώμη που σας κούρασα "Πηδώντας" από εδώ και από εκεί !
    Αλλά ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ !!! Συγκοινωνούντα Δοχεία (ΟΧΙ Δοχεία Υδονής όπως το σημερινό ΠΟΛΙΤΙΚΟ κ. ΠΟΛΙΤΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ) !!!

    ΜΦΧ
    ΤΧΠ (Τα Χρωματισμένα Παιδιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Θέμα: Όταν πίνεις στην Ταβέρνα ...

    «Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
    σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες, είτε είναι αντιδραστικές». (Λένιν)

    Αχ Ρε Λένιν ... Κλέφτη ! Και αυτό και το άλλο και τούτο και κείνο, όλα δικά μου είναι, μου τα έκλεψες !!! Με άφησες γυμνό χωρίς παλτό θα σε καταγγέλλω συνέχεια στον Ελληνικό Λαό !!

    Αχ αχ αχ έρημα μου νιάτα μου που περάσατε και γεράσατε και το μυαλό σας χάσατε !

    Δεν πιστεύω η ... "Αριστερή" κυβέρνηση να πήγε να το παίξει ...... ΛΕΝΙΝ στάς Ευρωπαϊκάς Ενωσας ;;; Τί θέλατε να αλλάξει ο .... Καπιταλισμός στην Ευρώπη ;; Ετσι με χωρίς ... γραβάτα και τα πουκάμισα έξω ;;
    Καλά από που πέρνεται το Μπάφο σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Το τι ΖΗΜΙΑ με τρομακτικές τρομερές προεκτάσεις έκανε ο Αλέξης "ΜΑΣ", ακόμη δεν μπορείτε να διανοηθείται ! Πέρα που έγραψε στο αποχωρητήριο του το τουλάχιστον 62%+ του Ελληνικού Λαού, πρωτόγνωρο και προτωφανές για όλα τα πολιτικά δεδομένα παγκοσμίως, πέρα που το Δημοψήφισμα ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ/ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (που στο διάολο είναι τα συνταγματολογικά Μου..Ν...ΠΑΝΑ, που ναι ο ΠτΔ;;;;; - ρωτάω σαν άβγαλτος βλάκας !), η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ εφάμιλλη της πολιτικής ζημιάς που έκανε η Σοσιαλοδημοκρατία SPD πρίν το 33 στην Γερμανία !

    Ο Αλέξης ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΦΥΓΗ !! Το 62%+ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !!! Δεν υπάρχει άλλη επιλογή άλλη λύση !
    Βασική ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο Αλέξης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΗ !!!

    Ολα τα άλλα είναι ακαδημαϊκές φιλολογικές ατέρμονες κουβεντούλες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Θέμα: Μάμ Κακά και Ύπνο ....

    Και ξέρεται πόσες τέτοιες υποθέσεις με οικονομικές Απάτες των καθαρμάτων υπάρχουν ;; Εκατοντάδες μπορεί και χιλιάδες !!

    Αλλά ΕΜΑΣ μας κάνει εντύπωση, ύποπτη εντύπωση συμπεριφορά, που ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑ για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !! Το ότι ΚΑΤΑΝΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Η ΘΕΛΗΣΗ-ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ !! Ως προς τα άλλα γίνεται και κάνουμε είτε Κυβερνητική πολιτική είτε Αντιπολίτευτική ... Πολιτική !!! Και Σαυτό μας φταίνε οι Νταβάδες μας που μας .... Εκβιάζουν !! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ !!!! Το να είσαι Μαριονέτας και να μην το ... Ξέρεις, είσαι αφελής και βλάκας, το να είσαι Μαριονέτας και να το ξέρεις τι είσαι τότε ;;;
    Σε τελική ανάλυση ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΚΑΤΟΝΑΖΙ ΕΙΣΑΣΤΕ !!! Απλά είσαστε και ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, Κουκλάκια Μπίμπο !

    Το Οτι δεν παρετούνται τόσο ο ΠτΔ, όσο και η Κυβέρνηση, είναι περιττό να το ζητάμε και απαιτούμε, διότι οι Μαριονέτες άλλους Εντολοδόχους ΕΧΟΥΝ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΩΣ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ - και όποιον πάρει ο Χάρος, διότι ο Χάρος βγήκε παγανιά, θέλει να μαζέψει στην συλλογή του για πρώτη φορά Μαριονέτες !!!

    Εν τέλη μήπως είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ (και Εμείς) Μάμ Κακά και Ύπνο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Treuhand

    Αποκάλυψη "βόμβα" έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης με άρθρο του στην ιστοσελίδα Project Syndicate, λέγοντας ότι στις 19 Ιουνίου πρότεινε στους δανειστές τη δημιουργία ταμείου ιδιωτικοποιήσεων, ως μέρους εγγράφου του με τίτλο «Τερματίζοντας την ελληνική κρίση».

    Ο κ. Βαρουφάκης επισημαίνει ότι η πρόταση του "αντιμετωπίστηκε με εκκωφαντική σιωπή". Αντίθετα, σημειώνει, "όταν οι δυνάμεις συνειδητοποίησαν ότι η ελληνική κυβέρνηση ήταν έτοιμη να συνθηκολογήσει πλήρως με τις απαιτήσεις της τρόικας, έκριναν σκόπιμο να επιβάλουν στην Ελλάδα το μειωτικό, αφάνταστο και ολέθριο μοντέλο Treuhand" που εφαρμόστηκε στη Γερμανία μετά την πτώση του Βερολίνου.

    Οι ηγέτες της ευρωζώνης ζήτησαν να μεταφερθούν τα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία σε ένα τύπου Treuhand ταμείο- ένα όχημα παρόμοιο με αυτό που είχε χρησιμοποιηθεί μετά από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου για γρήγορες ιδιωτικοποιήσεις, με μεγάλη οικονομική ζημία και καταστροφικές συνέπειες για την απασχόληση όλης της εξαφανιζόμενης δημόσιας περιουσίας της Ανατολικής Γερμανίας."

    ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ Treuhand ;
    Μερικά Στοιχεία !

    Η Treuhand κάνοντας αυτά που ανέφερε ο Γιάννης Β. Κατέστρεψε το ενσωματωμένο μέρος στην Γερμανία (DDR) ! Η οικονομική ζημιά - λεηλασία - επίσημα είναι περίπου 300 Δισσεκατομύρια Μάρκα κατά άλλους 350 Δισσεκ. Μάρκα ! Ο κόσμος μετακόμισε στο Δυτικό Μέρος της Γερμανίας τρομερής ανεργίας, σήμερα η πρώιν Αν. Γερμανία είναι μια περιοχή ... Αραιωκατοικούνενη, η Άκρα ΔΕΞΙΑ/ΝΑΖΙ έχουν σε πολλές περιοχές το πάνω χέρι, υπάρχουν περιοχές που η Αστυνομία είναι .... Ανεπιθύμητη, έχουν ... Απαγορευτικό !! Η πρώιν DDR, έχει άλλο οικονομικό Στάτους σημαντικά χαμηλότερο από την "ΑΛΛΗ Γερμανία" ! Υπάρχει ΕΝΑ κοινωνικό Τείχος και Πολιτισμικό μεταξύ "Ανατολικής κ. Δυτ. Γερμανίας" !

    Επίσης ο πρόεδρος της Treuhand, ο Detlev Rohwedder (SPD), δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 91, από ... ελεύθερο σκοπευτής ! Μια παράξενη και ύποπτη πράξη ανεξιχνίαστη ! Την Truhand την ... Κλείσανε το 94/95, εφόσον ξεπούλησαν ότι υπήρχε στην πρώιν DDR !! Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι την Truehand την έλεγχαν Πολιτικά και Οικονομικά ποιός άλλος ;;; Η ΗΠΑ !!
    Επίσης και μάλιστα πολλοί φέρνουν σε συνδυασμό την δολοφονία του Rohwedder το 4/91 με την δολοφονία του προέδρου της Deutsche Bank το ... 89, ο οποιός κοντραριστικε με τους .... Αμερικανούς για το ξεπούλημα της DDR ! Μάλιστα ο Α. Herrhausen που σκότωσαν το 89, ως πρόεδρος της D.Bank, ζητούσε .... Ακύρωση των ΧΡΕΩΝ για της λεγώμενες "Τριτοκοσμικές χώρες" !!
    Στα ίδια πλαίσια με την Treuhand ορισμένοι τοποθετούν την απόπειρα δολοφονίας του ..... δικού μας .... Schläuble το 90 ... Ξανά !!!

    Και ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ .... ΠΙΑΤΣΑ !!!

    ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ (ΙΣΩΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ..... και η Ζωή Χαρισάμενων όπως λέμε στην Ανάσταση !!


    Σημ. Ο Αλέξης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. .... Αφήστε τα της Γερμανίας ΝΑΙΝΑΙΚΟΙ !!! Αποπροσανατολιζεται απο ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ !!!!!!

    Αλλού παίζουν τα Αμερικάνικα Νταούλια, "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" της πλάκας και της φάπας !!!

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ:

    Συγνώμη ! Αλλά ΟΥΔΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ !!!
    Η Αντίστροφη του ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΩΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΡΙΒΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΔΩΜΕΝΑ !!!

    Ρωτήστε ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΠτΔ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ... ΚΩΣΤΑΚΗ !!!

    Χωρίς ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ !!!

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΤΟΥ Η ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ (Η Αποφάσεις ερρίφθησαν), ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ !!!
    Οι Νεκροί Είναι ... Προγραμματισμένοι !!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ β.λ. Πλατεία στην Ουκρανία ... ΚΑΙ το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ... 44 !!!!!!

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ !!! ΤΟΥΣ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ .... ΚΑΣΑ !!!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ !!!!!

    σημ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ .... ΜΕΤΕΡΝΙΧ όπως προσπάθεισε το .... 1814 στην Βιέννη !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ακούμε την ... Συζήτηση στην ... ΒΟΛΗ !!!

    Απλά και χωρίς περιστροφές, ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, (θα το πούμε με τα ΛΟΓΙΑ του ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ) ..... ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ... ΜΠΟΥΝΤΖΟ (στα "Αρχαία" Ελληνικά σημαίνει ... ΠΕΟΣ), ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ .... ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΞΕΝΟΙ" !!! ΞΑΝΑ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΩΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ .... Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ !!! ΠΟΥ (ξανά με Μαθηματική Επαγωγή - μην σας κουράζω) ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (114) 120 !!!

    &&@/}?#^]]>,?£¥•£*+}%#=;<{]!'~{£<*=¥[_}]*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανώνυμος3 Ιουνίου 2015 - 2:06 π.μ.
    ΘΕΜΑ: Αλέξη, για κοίτα με στα ΜΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ ...


    ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

    "Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ."

    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ: Ταπεινή Αλλά Απόλυτη !

    1. Ο J.C.Junger είναι πιο βρώμικος και από το αποχωρητήριο μας (τουλάχιστον το δικό μου Αλεξ.) !
    2. Σε ενημέρωσαν οι ΣκατοΚΥΠατζίδες σου, για το ποιόν του ; (Πολιτικό, Κοινωνικό και ¨Ανθρώπινο") ;
    3. Οταν είχες "αγκαλίτσες και χαμόγελα" μαζί του, εμείς κάναμε αποστροφή του βλέμματος μας !
    4. Οταν τον αποκάλεσες .."ΘΕΣΜΟ", αισθανθήκαμε και μας έγινε προσβολή μέχρι το μεδούλι μας !
    5. Οταν σε καλεί ο σάπιος, και Εσύ .. πας, αισθανόμαστε εμείς ντροπή και απέχθεια !
    6. Οταν το σάπιο κρέας, Σου έκανε ... πλάκα με χαμόγελα για και με την γραβάτα, ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ πάσα ΙΔΕΑ για Εσέ !
    7. Τουλάχιστον Φίλε, εφόσον πας, ΡΙΞΤΟΥ ΤΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΚΑΘΑΡΑ κ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ώστε να σε ακούσει ο ... Γαλαξίας μας, και γύρνα
    στην Αγκαλιά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

    και

    8. Πάρε ΜΑΖΙ ΣΟΥ και μια Πέτρα, έστω και μαύρη, και όταν "μιλάς" μαζί του έχετε την στο βρωμοτράπεζο του, και πές του στο τέλος "ΤΩΡΑ ΦΑΕ ΠΕΤΡΑ" !


    ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ !

    Ανώνυμος30 Ιουνίου 2015 - 6:34 μ.μ.
    Quod Scripsi, Scripsi !
    Quousque tandem ?
    Quod erat demonstrandum !
    Qui tacet, consentrive videtur !

    Vae Victis !


    Ανώνυμος1 Ιουλίου 2015 - 2:40 μ.μ.
    ΕΛΛΗΝΙΚΕ (ΝΙΚΕ) ΛΑΕ !

    Η Χώρα έχει πέσει σε μια θανάσιμη παγίδα του διεθνές κεφαλαίου (μετά Lehman Bros. USA, και Hypo Real Estate Germany) το 2009 !

    2. Και μόλις τόλμησε η Ελληνική Νόμιμη Εξουσία της 25/1 και τώρα της 5/7 με την ετυμηγορία και Δημοκρατική Βούληση του Ελληνικού Λαού να το μικροαμφισβητήση, ΠΕΣΑΝ οι Διεθνείς Τρομοκράτες του Παγκοσμιοποιημένου ΕσωτερικοΝαζιστοκοΦασιστικού Κεφαλαίου μαζί με τα ντόπια τους Σκουλίκια ΠΑΝΩ στην Νόμιμη Κυβέρνηση να την φάνε ! Μεγάλη η Κατάρα, ΑΡΑ στην Πατρίδα μας που δεν δώσαμε το αίμα των Εφιαλτών στα γουρούνια να το φάνε ! Δεν είναι πολλά τα σκουπίδια στην χώρα μας, μόνο 3% είναι τα σάπια κρέατα η φύρα !

    3. Εάν είμαστε ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ των Ελλήνων, έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ με δύο (2) μορφές ! Πρώτα τα Ξύλινα Τείχη και ΜΕΤΑ το Γόρδιο Δεσμό ! Η Πύκνωση και η Τομή ! Διότι την Λύση του Ουρειου Ίππου δεν την κατέχουμε λόγω ...

    4. Σε περίπτωση που χάσουμε αυτή την τελευταία Μάχη της 5/7 η Χώρα ΜΑΣ, η Πατρίδα ΜΑΣ καταστράφηκε, σε dt-1 !

    5. Εάν ΘΕΛΟΥΜΕ την Αυτοχειρία ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ λέμε ΝΑΙ στης 5/7 !! Αλλά Επειδή είμαστε και βγαίνουμε από τα Κόκαλα των Ελλήνων, λέμε ΟΧΙ ! ΟΧΙ στο ΨΕΜΑ ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ πλέον Καταστροφή της Χώρας ΜΑΣ !

    6. Η Ελληνική Ψυχή, το Ελληνικό Πνεύμα, ο Ελληνικός Λαός ΛΕΕΙ στης 5/7 Ενα τρανών ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !
    ΟΧΙ !!




    Ανώνυμος30 Ιουνίου 2015 - 10:29 μ.μ.
    Ασχέτως Τί Ακούγεται, τόσο από τα Ξένα Αφεντικά όσο και από τα Ντόπια τους Καθάρματα=Σκουπίδια !

    1ον. Alea lacta est ή Lacta alea est !

    2ον. Το Δημοψήφισμα της Κυριακής του Ελληνικού Λαού, θα γίνει η Συνεφιασμένη Κυριακή ΟΛΩΝ Τους ! In nuce Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ το ΟΧΙ ΤΟΥ !!

    3ον. Όποιος "Κάνει Πίσω" για και στο Αναφερώμενο Δημοψήφισμα του λέμε μόνο ΕΝΑ: Vae Victis ! Στην Πολιτική Βούληση !

    4ον. Και in medias res, in hoc Vince του Ελληνικού Λαού, λέμε μόνο ... in vino veritas in nuce Του ΕΙΝΑΙ και Του ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΜΑΣ !

    Ιτε Παίδες Ελλήνων ! (Ιται;)



    Σημ.: ΑΥΤΑ είναι μια μικροί .... Γεύση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΘΕΜΑ: Vae Victis ....

    Ανώνυμος3 Ιουνίου 2015 - 2:06 π.μ.
    ΘΕΜΑ: Αλέξη, για κοίτα με στα ΜΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ ...


    ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

    "Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ."

    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ: Ταπεινή Αλλά Απόλυτη !

    1. Ο J.C.Junger είναι πιο βρώμικος και από το αποχωρητήριο μας (τουλάχιστον το δικό μου Αλεξ.) !
    2. Σε ενημέρωσαν οι ΣκατοΚΥΠατζίδες σου, για το ποιόν του ; (Πολιτικό, Κοινωνικό και ¨Ανθρώπινο") ;
    3. Οταν είχες "αγκαλίτσες και χαμόγελα" μαζί του, εμείς κάναμε αποστροφή του βλέμματος μας !
    4. Οταν τον αποκάλεσες .."ΘΕΣΜΟ", αισθανθήκαμε και μας έγινε προσβολή μέχρι το μεδούλι μας !
    5. Οταν σε καλεί ο σάπιος, και Εσύ .. πας, αισθανόμαστε εμείς ντροπή και απέχθεια !
    6. Οταν το σάπιο κρέας, Σου έκανε ... πλάκα με χαμόγελα για και με την γραβάτα, ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ πάσα ΙΔΕΑ για Εσέ !
    7. Τουλάχιστον Φίλε, εφόσον πας, ΡΙΞΤΟΥ ΤΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΚΑΘΑΡΑ κ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ώστε να σε ακούσει ο ... Γαλαξίας μας, και γύρνα
    στην Αγκαλιά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

    και

    8. Πάρε ΜΑΖΙ ΣΟΥ και μια Πέτρα, έστω και μαύρη, και όταν "μιλάς" μαζί του έχετε την στο βρωμοτράπεζο του, και πές του στο τέλος "ΤΩΡΑ ΦΑΕ ΠΕΤΡΑ" !


    ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ !

    Ανώνυμος30 Ιουνίου 2015 - 6:34 μ.μ.
    Quod Scripsi, Scripsi !
    Quousque tandem ?
    Quod erat demonstrandum !
    Qui tacet, consentrive videtur !

    Vae Victis !


    Ανώνυμος1 Ιουλίου 2015 - 2:40 μ.μ.
    ΕΛΛΗΝΙΚΕ (ΝΙΚΕ) ΛΑΕ !

    Η Χώρα έχει πέσει σε μια θανάσιμη παγίδα του διεθνές κεφαλαίου (μετά Lehman Bros. USA, και Hypo Real Estate Germany) το 2009 !

    2. Και μόλις τόλμησε η Ελληνική Νόμιμη Εξουσία της 25/1 και τώρα της 5/7 με την ετυμηγορία και Δημοκρατική Βούληση του Ελληνικού Λαού να το μικροαμφισβητήση, ΠΕΣΑΝ οι Διεθνείς Τρομοκράτες του Παγκοσμιοποιημένου ΕσωτερικοΝαζιστοκοΦασιστικού Κεφαλαίου μαζί με τα ντόπια τους Σκουλίκια ΠΑΝΩ στην Νόμιμη Κυβέρνηση να την φάνε ! Μεγάλη η Κατάρα, ΑΡΑ στην Πατρίδα μας που δεν δώσαμε το αίμα των Εφιαλτών στα γουρούνια να το φάνε ! Δεν είναι πολλά τα σκουπίδια στην χώρα μας, μόνο 3% είναι τα σάπια κρέατα η φύρα !

    3. Εάν είμαστε ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ των Ελλήνων, έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ με δύο (2) μορφές ! Πρώτα τα Ξύλινα Τείχη και ΜΕΤΑ το Γόρδιο Δεσμό ! Η Πύκνωση και η Τομή ! Διότι την Λύση του Ουρειου Ίππου δεν την κατέχουμε λόγω ...

    4. Σε περίπτωση που χάσουμε αυτή την τελευταία Μάχη της 5/7 η Χώρα ΜΑΣ, η Πατρίδα ΜΑΣ καταστράφηκε, σε dt-1 !

    5. Εάν ΘΕΛΟΥΜΕ την Αυτοχειρία ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ λέμε ΝΑΙ στης 5/7 !! Αλλά Επειδή είμαστε και βγαίνουμε από τα Κόκαλα των Ελλήνων, λέμε ΟΧΙ ! ΟΧΙ στο ΨΕΜΑ ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ πλέον Καταστροφή της Χώρας ΜΑΣ !

    6. Η Ελληνική Ψυχή, το Ελληνικό Πνεύμα, ο Ελληνικός Λαός ΛΕΕΙ στης 5/7 Ενα τρανών ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !
    ΟΧΙ !!




    Ανώνυμος30 Ιουνίου 2015 - 10:29 μ.μ.
    Ασχέτως Τί Ακούγεται, τόσο από τα Ξένα Αφεντικά όσο και από τα Ντόπια τους Καθάρματα=Σκουπίδια !

    1ον. Alea lacta est ή Lacta alea est !

    2ον. Το Δημοψήφισμα της Κυριακής του Ελληνικού Λαού, θα γίνει η Συνεφιασμένη Κυριακή ΟΛΩΝ Τους ! In nuce Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ το ΟΧΙ ΤΟΥ !!

    3ον. Όποιος "Κάνει Πίσω" για και στο Αναφερώμενο Δημοψήφισμα του λέμε μόνο ΕΝΑ: Vae Victis ! Στην Πολιτική Βούληση !

    4ον. Και in medias res, in hoc Vince του Ελληνικού Λαού, λέμε μόνο ... in vino veritas in nuce Του ΕΙΝΑΙ και Του ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΜΑΣ !

    Ιτε Παίδες Ελλήνων ! (Ιται;)



    Σημ.: ΑΥΤΑ είναι μια μικρή μικρούλα ..... Γεύση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΘΕΜΑ: Vae Victis

    Ανώνυμος3 Ιουνίου 2015 - 2:06 π.μ.
    ΘΕΜΑ: Αλέξη, για κοίτα με στα ΜΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

    "Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ."

    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ: Ταπεινή Αλλά Απόλυτη !

    1. Ο J.C.Junger είναι πιο βρώμικος και από το αποχωρητήριο μας (τουλάχιστον το δικό μου Αλεξ.) !
    2. Σε ενημέρωσαν οι ΣκατοΚΥΠατζίδες σου, για το ποιόν του ; (Πολιτικό, Κοινωνικό και ¨Ανθρώπινο") ;
    3. Οταν είχες "αγκαλίτσες και χαμόγελα" μαζί του, εμείς κάναμε αποστροφή του βλέμματος μας !
    4. Οταν τον αποκάλεσες .."ΘΕΣΜΟ", αισθανθήκαμε και μας έγινε προσβολή μέχρι το μεδούλι μας !
    5. Οταν σε καλεί ο σάπιος, και Εσύ .. πας, αισθανόμαστε εμείς ντροπή και απέχθεια !
    6. Οταν το σάπιο κρέας, Σου έκανε ... πλάκα με χαμόγελα για και με την γραβάτα, ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ πάσα ΙΔΕΑ για Εσέ !
    7. Τουλάχιστον Φίλε, εφόσον πας, ΡΙΞΤΟΥ ΤΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΚΑΘΑΡΑ κ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ώστε να σε ακούσει ο ... Γαλαξίας μας, και γύρνα
    στην Αγκαλιά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

    και

    8. Πάρε ΜΑΖΙ ΣΟΥ και μια Πέτρα, έστω και μαύρη, και όταν "μιλάς" μαζί του έχετε την στο βρωμοτράπεζο του, και πές του στο τέλος "ΤΩΡΑ ΦΑΕ ΠΕΤΡΑ" !


    ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ !

    Ανώνυμος30 Ιουνίου 2015 - 6:34 μ.μ.
    Quod Scripsi, Scripsi !
    Quousque tandem ?
    Quod erat demonstrandum !
    Qui tacet, consentrive videtur !

    Vae Victis !

    Ανώνυμος1 Ιουλίου 2015 - 2:40 μ.μ.
    ΕΛΛΗΝΙΚΕ (ΝΙΚΕ) ΛΑΕ !

    Η Χώρα έχει πέσει σε μια θανάσιμη παγίδα του διεθνές κεφαλαίου (μετά Lehman Bros. USA, και Hypo Real Estate Germany) το 2009 !

    2. Και μόλις τόλμησε η Ελληνική Νόμιμη Εξουσία της 25/1 και τώρα της 5/7 με την ετυμηγορία και Δημοκρατική Βούληση του Ελληνικού Λαού να το μικροαμφισβητήση, ΠΕΣΑΝ οι Διεθνείς Τρομοκράτες του Παγκοσμιοποιημένου ΕσωτερικοΝαζιστοκοΦασιστικού Κεφαλαίου μαζί με τα ντόπια τους Σκουλίκια ΠΑΝΩ στην Νόμιμη Κυβέρνηση να την φάνε ! Μεγάλη η Κατάρα, ΑΡΑ στην Πατρίδα μας που δεν δώσαμε το αίμα των Εφιαλτών στα γουρούνια να το φάνε ! Δεν είναι πολλά τα σκουπίδια στην χώρα μας, μόνο 3% είναι τα σάπια κρέατα η φύρα !

    3. Εάν είμαστε ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ των Ελλήνων, έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ με δύο (2) μορφές ! Πρώτα τα Ξύλινα Τείχη και ΜΕΤΑ το Γόρδιο Δεσμό ! Η Πύκνωση και η Τομή ! Διότι την Λύση του Ουρειου Ίππου δεν την κατέχουμε λόγω ..

    4. Σε περίπτωση που χάσουμε αυτή την τελευταία Μάχη της 5/7 η Χώρα ΜΑΣ, η Πατρίδα ΜΑΣ καταστράφηκε, σε dt-1 !

    5. Εάν ΘΕΛΟΥΜΕ την Αυτοχειρία ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ λέμε ΝΑΙ στης 5/7 !! Αλλά Επειδή είμαστε και βγαίνουμε από τα Κόκαλα των Ελλήνων, λέμε ΟΧΙ ! ΟΧΙ στο ΨΕΜΑ ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ πλέον Καταστροφή της Χώρας ΜΑΣ !

    6. Η Ελληνική Ψυχή, το Ελληνικό Πνεύμα, ο Ελληνικός Λαός ΛΕΕΙ στης 5/7 Ενα τρανών ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !
    ΟΧΙ !!

    Ανώνυμος30 Ιουνίου 2015 - 10:29 μ.μ.
    Ασχέτως Τί Ακούγεται, τόσο από τα Ξένα Αφεντικά όσο και από τα Ντόπια τους Καθάρματα=Σκουπίδια !

    1ον. Alea lacta est ή Lacta alea est !

    2ον. Το Δημοψήφισμα της Κυριακής του Ελληνικού Λαού, θα γίνει η Συνεφιασμένη Κυριακή ΟΛΩΝ Τους ! In nuce Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ το ΟΧΙ ΤΟΥ !!

    3ον. Όποιος "Κάνει Πίσω" για και στο Αναφερώμενο Δημοψήφισμα του λέμε μόνο ΕΝΑ: Vae Victis ! Στην Πολιτική Βούληση !

    4ον. Και in medias res, in hoc Vince του Ελληνικού Λαού, λέμε μόνο ... in vino veritas in nuce Του ΕΙΝΑΙ και Του ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΜΑΣ !

    Ιτε Παίδες Ελλήνων ! (Ιται;)



    Σημ.: ΑΥΤΑ είναι μια μικρή μικρούλα ..Γεύση !!

    .. ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΜΕ ΤΑ .. ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ! ΑΝΟΥΣΙΑ ΑΝΩΦΕΛΑ ΑΤΕΡΜΟΝΑ !

    Φίλοι

    Δεν Είναι Δικτατορία του Ευρώ !
    Λάθος Πολιτική, Κοινωνική, Επιστημονική και .. Φιλοσοφική εκτίμηση κάνεται !
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΑΙ (από φόβο ;;) να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !

    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ !


    Υ.Γ. ΕΥΓΕ ΜΙΚΗ ! ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ! Θέλουμε Φωτιά στης Καρδιές ! Φωτιές-Φωτιές μές στα φύλλα της Καρδιάς, Φωτιές-Φωτιές γιατί ξέρεις να μιλάς και να Αγαπάς !
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Θέμα: Η Iskra της Prawda !!!


    Το Τρομοκρατικό βομβιστικιό που έγινε στην Μπολόνια το 1980, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ... ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΣ 26/9/1980 ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ (OktoberFest) Γιορτή Μπύρας, με 13 Νεκρούς και πάνω από 200 ως επί το πλείστον βαριά Τραυματίες !!!

    Ο Λόγος ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ;;;
    .... ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ (ΝΑΤΟΪΚΩΝ χάχάχά) Persching II ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ !!!

    Απλά και Συνοπτικά: Βάλαν τους ΠεμπτοΦαλαγγίτες τους (Ναζιστοφασίστες) με .... ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ, να ... Σκοτώσουν Κόσμο για Αποπροσανατολισμό και Τρομοκρατία, ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΝΑΤΟ !!!

    Το Σήμερα είναι μια Εξελιγμένη Απεικόνισης του ΤΟΤΕ (Χθές) !!!


    Οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΣΚΑΤΑ, ΝΑΙ ΣΚΑΤΑ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !! Ο λόγος ;; ΤΟ ΨΕΜΑ ! Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ! Ακόμη και η Εκκλησία της "Ελλαδος" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ..."ΚΟΛΠΟ" !!!

    ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝΕ ΟΛΑ (χωρίς Να, Θα, Οταν !!!) !!! ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΙΧΘΥΣ !!!

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ (ΣΑΣ) ΔΙΝΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Α Ρέ Τί κάνει η Μαστούρα !!!
    Ο καπιταλισμός με την ΠολιτικοΙδεολογική του Διάσταση έχει Άπειρα κόλπα !!!
    Ενα από Αυτά βλέπουμε στην Χώρα μας !!!

    ΩΩΩ !!! ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ !!! Το ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ (5/7) ΕΓΙΝΕ ... ΝΑΙ !!!

    ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ !!!

    Μέχρι και η ... Εκκλησία Της Ελλάδος, κάλεσε Έκτακτη Ιερά Σύνοδο για να ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ 5/7 !!!!

    Δηλαδή την Μετατροπή του ΚΡΑΣΙΟΥ (του 21 και 40) ΤΟΥ ΟΧΙ σε .... ΝΕΡΟ του ΝΑΙ !!!

    Και Η ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !!!
    Και γύρα φέρνει ο Λουλάς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Όλο Δικαιολογίες Εφ'υψηλού !!! Αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ !!!

    Αμφιβολίες Τρελές !!!!!!!

    Ο Σόιμπλερ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑ !!! Και Εσείς τον Αναγάγεται σε .... και Εμείς δεν ξέρουμε σε Τί !!!

    Άλλωστε Εσύ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΡΙΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ;;;
    Δήλ. Ο Σόιμπλερ σε ... Μπλόφαρε και Μπλόκαρε !!! Τράβηξες χαρτί από το ... 20 !!! Και Κάηκες ! Ενώ όταν άνηξε τα χαρτιά του ο Σόιμπλερ είδες ότι είχε μόνο το ... 13 !!!
    Δεν ανέχεστε και παραδεχώσαστε ότι υπάρχουν καλύτερα Χαρτόμουτρα από Εσάς !!! ΠΑΡΑΔΕΞΟΥΤΟ ΑΥΤΟ !!! ΠΑΙΞΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ Η ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ !!! Εσείς ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΑΣΑΤΕ, όπως δεν Έχασε ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ Σάπιο και Σαθρό Πολιτικό και Πολιτειακό Σύστημα !!!
    Αυτός που Έχασε ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, Η ΧΩΡΑ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ !!! ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ, ΝΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ !!!

    Όλα όσα ακούγονται είναι Φθηνές και ΑΠΟΛΙΤΙΚ Δικαιολογίες, ... Και εκ του πονηρού !!! Κύριοι του "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ", μάλλον Ντεμέκ Αριστερά !!!


    Υ.Γ. Εμείς "παίζουμε" ΜΟΝΟ ΣΚΑΚΙ/ΖΑΤΡΙΚΙΟΝ, διοτί σαυτό ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, μόνο οι ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !!! ΕΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ στην Τράπουλα Σας, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ !!! ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ... ΝΟΥΜΕΡΑ/ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞ ΕΠΑΓΩΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΣΚΕΨΗ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΕΙΣ !!!

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΑΙ ΑΠΛΑ ΚΕΝΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Στην ζωή υπάρχει Χρόνος για Διάλογο και υπάρχει Χρόνος για Πράξη / Δράση !!!

    Πρέπει πλέον όλοι Να Καταλάβουμε ότι ο Χρόνος του Διαλόγου Ετελείωσεν ! Δεν Καρποφόρησε Τίποτες !!! Αντιθέτως Είτανε Χονδρό Ψέμα ο "Διάλογος" είτανε ωμή και Πεντακάθαρη Προδοσία Ονείρων, Ελπίδων, Ανθρώπων !!!

    Τώρα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ-ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ !!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ !!!

    (όλα τα άλλα που ακούγονται και λέγονται είναι απλώς ... Σαχλά και Σαχλαμάρες, είναι για Αγρίους και Κανίβαλους !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Φίλοι Μου Καλοί !!!

    Χωρίς Εμέ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

    "Εγώ" ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ !!!

    Αυτοί που Πρέπει να το Ξέρουν το Ξέρουν ! Οι Υπόλοιποι Που Αμφιβάλουν ... ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ .... ΠΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ !!!

    "Είναι" ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΝΑ ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ, Και στο ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΕΙ ΒΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙ !!!

    Εσείς Ξέρεται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Το ότι ΟΥΔΕΙΣ κάνει λόγο για το ΠΕΡΙΦΑΝΟ "ΟΧΙ" του Ελληνικού Λαού, δείχνει ΟΛΟΝΩΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ - ΜΑ ΟΛΟΝΩΝ !!!
    Και ύστερα μου λέται για Δημοκρατία και Αριστερά και Πατριωτισμό !!!
    ΣΚΑΤΑ στην Μούρη Σας - ΟΛΟΝΩΝ !!!

    ΟΛΟΙ ΜΒΙΜΒΟ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ !!!
    ΟΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΜΑ ΟΛΟΙ !!!

    Πολιτικές και Ανθρώπινης ΜΟΥΧΛΕΣ !!!

    Ο-Λ-Ο-Ι. ΤΟΥΣ !!!

    Το ΟΧΙ Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Το Αληθινό Το Πραγματικό Το Ζωντανό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Όσοι μιλούν για Εθνικό Νόμισμα δηλ. Οι Δραχμάτοι ! Παίζουν:

    1. Ξένων Παιχνίδια και Στρατηγικές (ΑγγλοΑμερικάνων), Άθελα Τους ή Ηθελημένα ;; Είναι Αδιάφορο !!!

    2. Είναι ΨευδευΕπίγραφοι Πολιτικοί Πολιτικάντες !!

    3. Είναι Άσχετοι με την Δυναμική της Κίνησης !!!

    4. Είναι Περιορισμένης Επιστημονικής, Φιλοσοφικής και Κοινωνικής Αντίληψης !!!

    5. Είναι Διάτονες Αστέρες και Κομήτες της Κακιάς Ώρας Της Χώρας !!!

    6. Είναι ... Φοβιτσάριδες, και Σαν Άτομα στο Προσωπικό Τους Περίγυρο και Επίπεδο !!!

    7. Ψάχνουν της Εύκολες Σαθρές και Νοθρές "Λύσεις" που στην Ουσία είναι στην καλύτερη περίπτωση .. Διδιάστατες !!! Άρα Δεν Είναι Λύσεις αλλά ... Ψευδαισθήσεις που πηγάζουν από της Προσωπικές Ψυχικές και Πνευματικές Ατέλειες Τους, Τους Υπαρξιακούς Τους Φόβους Τους !!!

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ...... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, Που Μόνο ο Έλλην, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ θα μπορούσε Και ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ !!!
    Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ Των Πάντων σε Παγκόσμιο Επίπεδο, Σε Παγκόσμια Διάσταση !!! Το ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!! Ως ... Εργαλείο ;;; Το ΕΥΡΩ !!! (Ακόμη και η λέξη ΕΥΡΩ, φτιάχτηκε για πάρτι ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ) !!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ (Ηρακλή-Αρετή-Κακία) !!! Τα Εύκολα τα Αφήνουμε Στους Δραχμάτους και Ευρωλιγούριδες !!!

    Εμείς Είμαστε Ελληνες Επαναστάτες (Ε.Ε.Ε.Ε.) !!! Σύμπτωση Δεν ... ΝΟΜΙΖΩ !!!


    ΜΦΧ

    Ο Αρχηγός !!! (Όλοι Με Φωνάζαν Αρχηγό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. 1ον. Το Άρθρο Αυτό έχει πολλά Ιστορικά/Πολιτικά λάθοι ! (δεν είναι η δουλεία μας να σας διορθώνουμε τα (εσκεμμένα;;;) λάθοι σας !!

    2ον Οι Αναφορές σε Ξένους, όπως κάνεται στο Άρθρο σας, δηλώνει Απερίφραστα το "Φτώχεια Καταραμένη" ! Στην Ουσία, ούτε ο αρθρογράφος έχει Αντίληψη των Πολιτικών Τεκτενωμένων και Ανατρέχει στους Ξένους για Επιβεβαίωση-Βοήθεια ! Είναι η κλασική ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ που μας επέβαλαν οι Αποικιοκράτες με τα Ντόπια Εμμετικά Ξεράσματα ! Το Άρθρο σας Είναι η Επιβαιβέωση της Διαιώνησης αυτής της Καταραμένης Ετεροπροσδιοριζώνενης Μιζέριας της Χώρας και Του Ελληνικού Λαού !

    3ον (Το Τρίτο σημείο επειδή Είναι Προσβλητικό Ουσίας για την Αριστερά, διότι με την Δεξιά δεν ασχολιώμαστε διότι Δεν Ασχολίσε ποτέ με σάπιες, πεθαμένες και Ανθελληνικές-Προδοτικές Αντιλήψεις, γιαυτό το Αφαιρούμε ΕΜΕΙΣ μόνοι μας το 3ον !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. 1ον Χτύπησε Το Καμπανάκι ... Μάγκα Μου Σχολάς !!!!!!!!!

    2ον Ακόμη ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

    3ον Να προσέξετε τα Στατιστικά Των ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 Χρόνια !!! (Αλλά Θα Είναι Πλέον Αργά για Τους Σημερινούς Υγιείς και Αυριανούς ΚαρκινοΠροσβλημένους !!!) Υπάρχουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ/Στατιστικές Για ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ "Βιομηχανίες Παραγωγής Θανάτου" !!! Αλλά Οταν ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΛΥΓΔΕΣ, Τι μπορεί να περιμένει ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ;;;,!!!!

    4ον Με ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΩΜΕΝΑ ΣΤΗΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ !!! ΔΙΟΤΙ ΘΑ .... ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ 150-200 Χλμ !!!!
    Η Καταστροφή Της Φύσης Είναι και Η Καταστροφή Του Ανθρώπου Της Ανθρώπινης Κοινωνίας !!! Και Οι Καταστροφή Των Κοινωνικών Ιστών Συνεπάγεται ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Της Φύσης !!!

    Και Τουνάπαλιν !!! Τόσο ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ !!!

    Πρέπει να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ !!!

    Μόνο Οι Πεθαμένοι Δεν μπορούν να ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ !!;

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ;;;
    Εάν ΟΧΙ, .... ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ STOP ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ !!!


    Υ.Γ. Και Εάν "Ανοιήξη" καμμιά Μύτη, σιγά το πράγμα !!! ΑΛΛΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    ]}%>£+'@)(:/:&"\~<>%#*++ ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥΣ !!!

    ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!



    Σημ.: Για σένα Φίλε !!! ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ !!! ΝΑΙ ΜΙΣΟΣ !!! ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ !!! ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ !!! Τί θέλεις Τώρα Εσύ ;;; Την Χριστιανική Ηθική ;;; ΚΑΙ Ο ΙΧΘΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ/ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ !!!! Το κατάλαβες Αυτό ;;; ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!

    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ !!!

    ΙΣΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΓΑΠΗ ΜΙΣΟΣ, ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ (Καζαντίδης) !!!

    Τί θέλεις και ΕΣΥ τα Ρέστα ;; Είσαι Φαρισσαίος Στην Ηθική και στην Ζωή Σου ;;; Για Είσαι του ... Βατοπεδίου ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Για να τελειώνουμε ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ !

    ΤΟ .... ΟΧΙ ... ΕΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ:

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΤΑΒΑΝΤΗΖΗΛΙΚΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΤΡΙΩΝ
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ (Κάθε Μορφής)
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ .... ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    Αυτό Είναι Το ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


    Υ.Γ. Φίλοι Μου ! Το Ευρώ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ .... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ !!!
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ - ΙΣΤΟΡΙΚΑ - ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. .... ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΝ !!!

    «Η Αριστερά δεν έχει την παραμικρή γαμημένη ιδέα για τον κόσμο στον οποίο ζει»

    ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ .....

    Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε..”.
    Privatizem a puta que vos pariu
    Ζοζέ Σαραμάγκου (Νόμπελ Λογοτεχνίας 1998)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Το Ερώτημα ΠΡΕΠΕΙ να Είναι:

    ΠΩΣ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ;;;

    ΠΩΣ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ - ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ (Ψυχικά, Πνευματικά, Σωμαδικά) "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ" ΝΤΟΠΙΟΥΣ ή ΞΕΝΟΥΣ ;;;

    ΠΩΣ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΥΧΙΚΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟΙ ΡΑΚΟΙ, ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ;;;


    ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ !!!
    ΔΙΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΦΥΣΗ" των "ΝΟΥΜΕΡΩΝ" με ή χωρίς γραβάτα, ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ !! ΜΙΑ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΨΥΧΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΡΑΚΟ !!!

    Το Μοναδικό Φαρμακό ΣΑΥΤΗΝ την "ΑΦΥΣΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ/ΛΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΩΣ "ΦΑΡΜΑΚΟ" για ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Στις Γειτονιές του Καραϊσκάκη, στα Ταμπούρια, Κερατσίνι Δραπετσώνα ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, να ξαναπατήσουν !!!
    ΤΑ ΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ !!! (Το μόνο κρίμα θα ναι τα Παιδιά της .... "φρουράς" Τους !!!)

    Αλλά Τί να κάνουμε ;;; ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ !!!


    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ (26/1/2015 αποτέλεσμα Βούληση ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και 5/7/2015 ΤΟ ΠΕΡΙΦΑΝΟ ΟΧΙ) ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ..... ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ .... ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ !!!

    Εκεί που πήγαμε να ΠΟΥΜΕ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΛΕΜΕ ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ !!!

    Σημ.: Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ της "ΕΛΛΑΔΟΣ" δεν ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ !!! Απλά είναι Βογιάροι και Φαρισσαίοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" Έχει ήδη ΠΕΣΕΙ !!!
    Αλλά για ΝΟΜΟΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ "ΖΩΝΤΑΝΗ" ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ! ΟΙ ΞΕΝΟΙ ! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ... ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ !!!
    Τώρα Τί είδους "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" υπάρχει στην Χώρα μας, το Ξέρουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ !!! ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΗΡΞΕ (ΑΥΤΗ Η ΕΝΔΟΞΗ), Στην ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΣΚΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ" μέχρι ΣΗΜΕΡΑ (Μαζί και ο Αλέξης Τους), Τους Εκτέλεσαν, Τους Φυλακίσαν Τους Εξανδραπόδησαν !!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ! Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
    Αυτό ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ... ΚΚΕ και ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΟΡΟΠΙΟΥ !!!
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΝΑΖΙ (ΟΧΙ οι Ψηφοφόροι Τους !!!) !!!

    Γιαυτό Αφήστε τα Λούσα Σας και πιάστε την .... ΠΤΣΑ ΣΑΣ !!!


    Σημ.: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ... ΑΛΛΗ !
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ... ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ο ΠτΔ Επίτημος .... Δημότης ;;; Ας Το Καλό !!!

    ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΛΕΜΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΑΔΟΣ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ !! Αλλά με Κάποια .... "€λλάδα€" της Υποτέλειας, Υποταγής Αναξιοπρέπειας και Αποικείας !!!
    Σαυτήν ΕΙΝΑΙ ΠτΔ ο ..... Επίτημος Δημότης !!!! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!
    Και Όσο Αναφορά την "Διάλεξη" Του, για Ευρώπη και Ελλάδα (Ρωμαϊκά, Χριστιανισμός και Ελληνισμός), ΕΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΑΙ: ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΑΦΙΛΟΣΟΦΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ !!!!
    ΚΟΙΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ !!!
    Διότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ! ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!
    "Κύριε" ΠτΔ !

    1ον. ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (σε όλα της τα επίπεδα !!!)

    2ον. ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ (ίσως δικαιολογίσε διότι θεωρείς τους Βογιάρους της "Ελληνικής" Εκκλησίας .... Χριστιανούς ! Αλλά και ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ, διότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο .... Τζέφρι Μας !!!)

    3ον. ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!! Τον .... Λερώνεις !!!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ !!! Κατάλαβες ;;; Εντάξη ;;; ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΥΨΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ !!! Νούμερα ! Συμφορές της Ελλάδος του Ελληνικού Λαού/Εθνους/Γέννους !!!

    Αι Σιχτίρ Σε Όλους Σας ! Μπίμπο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Πάντως μπορεί να ξεγέλασες ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ !!!

    Διότι Τα Χάδια Του Νεκρόφιλου στο Πρωσοπάκι Σου, στην Πλατούλα Σου και στο ΚΛΤΡΠΚΗ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ !!!
    Μόνο μετρημένοι ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Το .... ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΣΟΥ !!!

    Εχε Χάριν που στην Χώρα Δεν Υπάρχουν Επιστήμονες, Ιδεάλως δεν θα σε ήξερε ούτε η Μάνα σου !!!

    Δεν Είσαι Τίποτα Περισσότερο ούτε Τίποτα Λιγώτερο Από ΕΝΑ ΜΠΙΜΠΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Συγνώμη ! Δεν Είναι ΩΡΑ ΓΙΑ ... ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΗ/ΔΡΑΣΗ !!!

    ΔΙΟΤΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΚΥΛΩΤΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΧΩΡΙΣ .... ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!!

    ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ;;;
    ΣΤΟ ΚΛΑΣΜΑ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ !!! ΜΟΝΟ Ο ΑΡΙΘΜΗΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ !!!
    ΑΛΛΑ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΑΣΜΑ !!! ΟΧΙ Ο ΑΡΙΘΜΗΤΗΣ (Απλά Μαθηματικά !)

    ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ, ΣΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

    ΟΠΟΥ ΑΡΙΘΜΗΤΗΣ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ" !!!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΜΑ !!!
    ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ (ΟΧΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ) ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΜΗ !!!

    (Morphologie des Bruchs/Bruches)

    ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
    Αλλοιώς ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Εσάς ΟΛΟΥΣ θα σας φάει η Θεωρειτικολογία ! Κουβέντα να γίνεται ! Αναλύσεις κόντρα Αναλύσεις ! Αούα δηλαδή ! Τα κλασικά της .... Αυτοαποκαλούμενης Αριστεράς ! Και Από Πράξη ; ... Θεωρεία ξανά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ -ΤΣΙΠΡΑ/ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ !!!

    ΤΕΡΜΑ ! ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ !
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ - ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ !!!

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !!!

    5/7/15 ΕΙΠΕΣ ΜΕ 62% ΟΧΙ !!!

    ΣΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΕΙ 1962% ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΘΡΟΣΑΠΙΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Και όταν Φίλε Αλέξη Πολιτευτώ ΕΓΩ, ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΣΑΘΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ !

    Αυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ !!!
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΙ !!!

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΜΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Να ΞΕΡΑΤΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ !!!
    Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΕΓΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ - ΑΝΕΚΑΘΕΝ !
    ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΙΑΡΙΑΝΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΑΙ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ (ΔΕΞΙΑ/ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ), ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ;;; ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ !!! ΝΑ ΞΕΡΑΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ !!!

    Αυτή τήν Φορά ούτε οι Φίλοι Σας τα Σκυλιά οι ΑγγλοΑμερικάνοι (όπως ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ) ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ !!!

    Το Αίμα Κυλάει ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ !!!


    Τα Χρωματισμένα Παιδιά (ΤαΧειΠει)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΡΕ ΣΕΙΣ !!!

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΤΗΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ !!!
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΜΑΣ !!!
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΤΕΥΟΥΜΑΙΕ !!!

    ΚΑΙ Κάτι για την Ιστορία !

    Όταν την δεκαετία του 70 ήθελε να φτιάξη το Λόμπυ της Μαφίας των Ατομικών/Πυρινικών, ΑΠΟΘΗΚΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΥΑΡΙΑ στο Wackerstorf, Ο ΝΤΟΠΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΤΟΣΟ (ΞΥΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΑΤ - Αγρότες/Φοιτητές/Επιστήμονες/Άνδρες Γυναίκες ΠΑΙΔΙΑ !!) ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ/ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ/ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!

    Και Εμείς ;;;
    ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ;;;;;;;;;;

    ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !!

    ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΝΤΑΙ !!!

    Και ύστερα μιλάμε για τους .... Γερμανούς !


    Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ !!!

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ !!!
    ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ !!!
    ΑΠΟ ΤΗΣ "ΣΚΟΥΡΙΕΣ" ΝΑ ΑΡΧΙΣΗ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΚΑΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ !!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!!
    Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!!

    Γιατί δέν παίρνει "Μέρος" και η Εκκλησία της .... Ελλάδος σαυτήν την ΔΙΑΜΑΧΗ ;;;
    Συμφωνεί ;;; Διαφωνεί ;;; Δεν Ασχολείται με τους .... Θνητούς ;;;
    Ο ΙΧΘΥΣ ΕΙΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ !!!
    Η Εκκλησία (Ηγεσία !! Τρομάρα Της !) με ποιούς Είναι ;;; Με το ΨΕΜΑ ;; ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ;;; ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΜΟΝΑ ;;; ή ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ; ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ; ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ;;;

    Ας Αποφασίσει ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Όταν Ρέ Μούργο Καμμένε μαζί με τον Τζίφρα τον Μήτρου, λέγατε "Στα Τέσσερα", ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ .... ΤΕΣΣΕΡΑ (Μέτρα/Βήματα ) !

    Αυτήν Την Χάριν θα Σας Την ΚΑΝΟΥΜΕ !
    Είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, και Τα Μέτρα/Βήματα Του Εκτελεστικού Αποσπάσματος (που θα ναι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ), ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ θέλεται ;;; Ούτε χιλιοστό περισσότερο ούτε Λιγώτερο ! ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Και Εσύ Λαέ ..... ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ !!!

    Την Χώρα ΜΑΣ Την Πατρίδα ΜΑΣ Την ΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ .... ΩΡΩΠΟ !!!

    ..... να ναί καλά ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !!! Οι Φίλοι Μας Τα Σκυλιά Οι ΑγγλοΑμερικάνοι !!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΗΣΟΣ ΚΥΠΡΟΥ !!!


    Σημ.: ... Καί εάν "Χάσαμε" Με ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ (ΙΩΝΕΣ) ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ" της Χώρας Μας στο Επιθετικό Καπιταλιστικό Πόλεμο στην Κριμαία ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΤΣΕΒΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΟΒ. ΕΝΩΣΗΣ ( Άλλωστε γιαυτόν τον λόγω την Δεκαετία το 20 ΜΕΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΒ. ΕΝΩΣΗΣ, ... ήθελαν ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΙΜΑΪΚΟ ΠΟΛΕΜΟ - ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ !!!) .

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ !!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ !!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑΥΤΟ !!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ !!!

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ:

    1. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ !!!

    2. ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!

    3. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΓΡΟΘΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Εμείς ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΩΠΑ ;;;;

    Το Ανθελληνικό Προδοτικό και Ξενόφερτο "Πολιτικό κ. Πολιτειακό" Μουτζούρικο ΒοθροΣύστημα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ .... "ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ" όπως λέει και το τραγούδι ! .... Μπάμ και Κάτο ! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ !!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!!! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ - ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΟ !!!

    ΒΑΡΕΘΕΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΧΑΘΕΙΚΑΜΕ ΤΗΣ ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΨΕΥΤΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΑΤΑ !!!

    ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΗΛΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΟΤΑΝΑΠΤΥΧΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ π.χ. 15ου Αιώνα !!!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΕΣ ΕΛΕΩ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:
    1. Ανθέλληνες
    2. Ακοινώνιτοι
    3. Αστοιχείωτοι
    4. Α-Μόρφωτοι
    5. Α-Φιλότιμοι

    Και Εμείς Τι Περιμένουμε από Δαύτους ;;;
    Περιμένουμε των Θάνατο μας και το Θάνατο της Χώρας ΜΑΣ ;;; Και μόνο που κάνουμε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ !!!!

    Γιαυτό .... Μπάμ και Κάτο !!! Και ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ... ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ !!!
    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ (Επίσημα) ΕΓΙΝΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗΜΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΡΙΤΗ 7/7 !!!

    1. Σημ.: Η Προδοσία ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ 88 (ΑΚΡΙΒΩΣ) χρόνια μετά του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΙΑ !

    2. Σημ.: Και όπως ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ (Μπιθικώτσης !) !!! (Κατεδαφίζεται Το Σπίτι Πωλούνται και Τα Υλικά .....!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. AΠO .... Εν Αθήναις τη 28η Σεπτεμβρίου 1941 ....

    Προκειμένου να γίνει δεκτή εις το ΕΑΜ Oιαδήποτε Oργάνωσις, δεν εξετάζεται το Παρελθόν ή AI Aντιλήψεις των σχετικώς με την Mελλοντικήν Aνασυγκρότησιν της Eλευθέρας και Aνεξαρτήτου Ελλάδος, αλλά η Πίστις των εις την Aνάγκην του Εθνικού Απελευθερωτικού Αγώνος, η Tιμιότης των Aπέναντι AYTOY και η Aποδοχή των Aρχών του ΕΑΜ !!!

    A. Σκοπός του Εθνικού Μετώπου είναι: α) Η Aπελευθέρωσις του Έθνους μας από τον σημερινόν ξένον ζυγόν και η Aπόκτησις της Πλήρους Aνεξαρτησίας της Xώρας μας. β) Ο σχηματισμός Προσωρινής Kυβερνήσεως του ΕΑΜ αμέσως META την Eκδίωξιν των ξένων KATAκτητών, μοναδικός σκοπός της οποίας θα είναι η Προκήρυξις Eκλογών δια συντακτικήν Eθνοσυνέλευσιν, με βάσιν την Aναλογικήν ίνα ο λαός αποφανθή κυριαρχικώς επί του τρόπου της διακυβερνήσεώς του. γ) Η κατοχύρωσις του Kυριαρχικού τούτου δικαιώματος του Ελληνικού Λαού, όπως αποφανθή περί του τρόπου της διακυβερνήσεώς του, AΠO Πάσαν Aντιδραστικήν απόπειραν, ήτις θα τείνη να επιβάλη εις τον λαόν λύσεις αντιθέτους προς τας επιθυμίας του και η εκμηδένισις δι’ όλων των μέσων του ΕΑΜ και των οργάνων που το αποτελούν, πάσης τοιαύτης αποπείρας.

    B. Δια την Πραγματοποίησιν των ως άνω σκοπών του το ΕΑΜ θα ασχοληθή: α) Με όλα τα Zητήματα που απασχολούν καθημερινώς τον Ελληνικόν Λαόν υπό τας συνθήκας της ξενικής Kατοχής και με την καθοδήγησιν του αγώνος του Ελληνικού Λαού εις την διεκδίκησιν των πάσης φύσεως αιτημάτων του, καθώς και την αντιμετώπισιν της εις βάρος του ασκούμενης ληστείας από τους ξένους κατακτητάς. β) Με την διατήρησιν ακμαίου του Aπελευθερωτικού Πνεύματος του Ελληνικού Λαού. γ) Με την συνεχή αποκάλυψην του ρόλου της σημερινής "κυβερνήσεως" Tων Προδοτών ή κάθε άλλης αντιστοίχου εις το μέλλον. δ) Με την εξασφάλισιν κατά το δυνατόν μιας συνεργασίας με τους άλλους λαούς, οι οποίοι αγωνίζονται κατά των δυνάμεων του Άξονος και του συντονισμού του αγώνος του Ελληνικού Λαού με τον αγώνα των άλλων ως άνω Λαών. ε) Με την οργάνωσιν των λαϊκών δυνάμεων επί τη βάσει του εσωτερικού οργανισμού-κανονισμού, ο οποίος αποτελεί παράρτημα του παρόντος ιδρυτικού. στ) Με την ενέργειαν εράνων, είσπραξιν συνδρομών κλπ. από τους Έλληνας Πατριώτας προς τον σκοπόν να εξασφαλίση τα Aναγκαία δια την διεξαγωγήν του EθνικοAπελευθερωτικού Aγώνος μέσα.


    ... ΣE... Εν Αθήναις τη 11η Σεπτεμβρίου 2015 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. EINAI Eέγκλημα KATA της Aνθρωπότητας από την πλευρά των δανειστών και πράξη Eσχάτης Προδοσίας από τους "έλληνες" "πολιτικούς" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Σε ένα ουζερί στην καρδιά της παλαιάς Κοκκινιάς θα βρεθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της προεκλογικής μάχης ............


    ΔHΛAΔH ΣTOY MΠEΛAMH TO .... OYZEPI ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Οι πρεσβείες (OI NTABATZHIΔEΣ TOY ΛAOY MAΣ !) των δυτικών στην Αθήνα "βλέπουν" ΣΥΡΙΖΑ πρώτο με διαφορά 2-5 μονάδων και ΑΝΕΛ στην Βουλή !

    ΠPOΣ MNHMONIAKOYΣ AΛHTHPIOYΣ ..."ΠOΛHTIKOYΣ": ΠOYΛHMENOI-ΠOYΛHMENOI KAΣA ΣAΣ ΠPOΣMENOI !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. KAI .... «Από Δευτέρα πάλι πίκρα KAI σκοτάδι…»


    «…...... AX NATAN η Zωή μας Σαββατόβραδο»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Μα Μιά ΚΑΤΑΡΑ ΠΑΝΤΑ θα ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΩΝ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ !!!
    Και η ΚΑΤΑΡΑ θα γίνει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - Απόλυτη - μετά την Κατάθεση Στεφάνου στους Εκτελεσμένους της ΚΑΙΣΙΑΡΙΑΝΗΣ από το ... Αμερικανάκι ! Τον Άσπρο ..... Μπίμβο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  132. "Το να πετύχεις τέτοιες χαμηλές εκπομπές ρύπων με βάση τους αυστηρούς κανονισμούς είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει με χαμηλό κόστος (εδώ η καθηγήτρια δίνει και το κίνητρο της εταιρείας, που είναι το κέρδος). και είναι ακόμα δυσκολότερο να τα πετύχεις αυτά παίζοντας με τους νόμους της Φυσικής επιδιώκοντας την ισορροπία μεταξύ της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων, προσπαθώντας να βρούμε νέες λύσεις που να εκφράζουν μια καλύτερη ισορροπία, αλλά στο τέλος πρόκειται για μια πολύ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΞΙΣΩΣΗ και πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός (δηλαδή να συμβιβαστεί κάποιος ότι το κόστος δεν μπορεί να πέσει άλλο) !!!

    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "Ελληνική Πολιτική" και τους Ντεμέκ Πολιτικούς !
    Είναι όπως οι ... Ρύποι ! Στα "Αρχαία" Ελληνικά λέγονται .... ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ = ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!
    Όσο Αναφορά Εξισώσεις ; Ας Το Αφήσουμε Καλύτερα !!! Εσείς ... Ξέρεται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Εντέλει ορισμένοι Εχούν ένα κακό ελάττωμα ! Μήπως από Άγνοια της Επιστημονικής Γνώσης ; ή Μήπως από ΑγγλοΑμερικάνικη ... Εντολή ;; Μάλλον ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝ !
    Πάντως η Χώρα Μας ΕΧΕΙ πιό πολλά ΣκατοΑγγλοΑμερικανάκια σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ από ότι η Γερμανία !
    Το "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" Με τους ΡΥΠΟΥΣ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!
    Γιατί Άραγε ;;
    Επίσης ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ π.χ. 400 χρόνια ;;; Απάντηση: ΟΥΔΕΙΣ από Εσάς ! Ούτε τα Γερμανοτσογλάνια οι Δοσιλόγοι οι Γερμανοφορεμένοι την Γνωρίζούν ! Άλλωστε η Χώρα ΜΑΣ είτανε ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑγγλοΑμερικάνικο Προτεκτοράτο ! Ανέκαθεν ! Από την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΙΚΟ, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΓΛΟΑΠΟΚΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ !!! ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !! Δηλ. Η Ελληνική Πολιτεία, Το Ελληνικό Κοινοβούλιο, Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΜΠΙΜΠΟ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣΜΩΝ !!!
    Πως το έλεγε ο Χάριν Κλήν ; Ότι είμαστε οι .... !!! Πράγματι που στο διάολο χάθηκε και Αυτός ; Έφαγε Αμάσητο το 3ο Μνημόνιον ;;; Αλλά ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ (ΙΩΝΕΣ) είτε ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ είτε ... Τωμάρυα !!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ Τα Χρωματισμένα Παιδιά (Τα.Χι.Πι.) ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΩΜΑΡΥΑ !!! Γιαυτό ρωτήστε τους .... Ειδικούς π.χ. Χάρη Κλήνν, Κοτζία, Alex και άλλα Μούσμουλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Εντέλει ορισμένοι Εχούν ένα κακό ελάττωμα ! Μήπως από Άγνοια της Επιστημονικής Γνώσης ; ή Μήπως από ΑγγλοΑμερικάνικη ... Εντολή ;; Μάλλον ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝ !
    Πάντως η Χώρα Μας ΕΧΕΙ πιό πολλά ΣκατοΑγγλοΑμερικανάκια σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ από ότι η Γερμανία !
    Το "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" Με τους ΡΥΠΟΥΣ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!
    Γιατί Άραγε ;;
    Επίσης ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ π.χ. 400 χρόνια ;;; Απάντηση: ΟΥΔΕΙΣ από Εσάς ! Ούτε τα Γερμανοτσογλάνια οι Δοσιλόγοι οι Γερμανοφορεμένοι την Γνωρίζούν ! Άλλωστε η Χώρα ΜΑΣ είτανε ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑγγλοΑμερικάνικο Προτεκτοράτο ! Ανέκαθεν ! Από την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΙΚΟ, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΓΛΟΑΠΟΚΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ !!! ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !! Δηλ. Η Ελληνική Πολιτεία, Το Ελληνικό Κοινοβούλιο, Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΜΠΙΜΠΟ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣΜΩΝ !!!
    Πως το έλεγε ο Χάριν Κλήν ; Ότι είμαστε οι .... !!! Πράγματι που στο διάολο χάθηκε και Αυτός ; Έφαγε Αμάσητο το 3ο Μνημόνιον ;;; Αλλά ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ (ΙΩΝΕΣ) είτε ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ είτε ... Τωμάρυα !!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ Τα Χρωματισμένα Παιδιά (Τα.Χι.Πι.) ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΩΜΑΡΥΑ !!! Γιαυτό ρωτήστε τους .... Ειδικούς π.χ. Χάρη Κλήνν, Κοτζία, Alex και άλλα Μούσμουλα !!!

    Σημ. Εσείς ΟΛΟΙ, όχι μόνο δεν ξέρεται και γνωρίζεται την Γερμανική Πολιτική, αλλά ούτε την Πολιτική των Φονιάδων των Λαών και Πολιτισμών (USA) ! Πράγματι Τί στο διάολο γνωρίζεται και ξέρεται ; Μάλλον Τίποτες ! Λόγω Έλλειψη Πολιτικής Επιστημονικής Αντίληψης ! Μιλάμε για Λευκά ..... Μπίμπο ! ΑγγλοΑμερικανοφορεμένα Ναζιστοφασιστάκια με και χωρίς Γραβάντα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Σταθάκης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και θα παραμείνει κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς"
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΤΑ... ΜΠΙΜΠΟ !
    Με το ελληνικό χρέος να φτάνει σε ασύλληπτα νούμερα ο ... Alex στις ΗΠΑ !

    1ον. Σταθάκη ! Εμείς δεν είμαστε Λευκή "Ιθαγεννννείς" ! Αυτά που λές τα Μπιμποϊδές να τα λές Αλλού !
    2ον. Σταθάκη ! Το ... "Πρόγραμμα" Σου ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ .... ALLIANZ and ERGO ! Και όπως θέλουν Αυτές οι "Θυγατέρες" του Φόβου και Θανάτου, θέλεις να το εφαρμόζεις στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !
    3ον. Σταθάκη ! Εσύ και οι Κυβερνητική Κουστοδία ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ .... ΤΕΛΕΤΩΝ !!!!

    .... και Τέλος ..... ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ! ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΡΧΕΣΤΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ..... μα δέν έγινε ποτέ Μεταπολίτευση ! Εσείς που το είδατε ή νιόσαται αυτό ; Είναι δυνατόν να υπήρχε κάτι Τέτοιο και να μου διέφυγε και ξέφυγε ; Για μήπως θεωρείται την ανασκευή και μετασκευή της εξωτερικής εμφάνισης του Τάφου ... Μεταπολίτευση ; Το αισθησιακό περίβλημα βλέπετε, την Μούχλα, Σαπύλα και Πτωμαΐλα του Πολιτικού και Πολιτειακού Αποικιοκρατικού ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ δεν βλέπεται και οσφρύζεσται ;;
    ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ! Αυτό είναι Παγκόσμιο Αξίωμα ! ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. THEMA: "Der Böse und Schlechte Märchen -und Lügen Erzähler der Hellenen !"

    Herr Alex, Sie können nicht zugleich bzw gleichzeitig das 3 Todes Mnimonium/Memorantum für das Hellenisches Volk Unterschreiben, und zugleich den starken Mann spielen und machen gegenüber FYROM bzw USA !
    Das ist SCHÄBIG gegenüber des Hellenischen Volkes/Nation !

    Alle die, die FYROM als "Makedonien" Annerkannt haben, müssen Sie die Diplomatischen Beziehungen abbrechen ! Vorab mit der USA ! Deine Auftraggeber und Zuhälter deines Landes und zugleich Weltzuhälter ! Wir erinnern Sie an die Militärhunta 1967-1974, und nicht nur !

    Wir hoffen es wird richtig übersetz diese Text in der Hellenische Sprache von Ihrem Tänzer den Herrn Kotzias, wir hoffen Er kann so gut übersetzen wie Er Tanzt !

    Herr Alex, Du bist keine Politiker der Linke, sondern eine Linke Hund !

    Schade um das Linke-Demokratische Patriotische Hellenische Spektrum !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ΑPNOYMAI NA αποδεχθώ οποιονδήποτε NOMO έχει μπει σε Iσχύ από την ώρα που προδότες METAτρέψανε την χώρα MOY σε Xρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας Tράπεζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. KAI TO ΨEMA ΠAEI ΣYNEΦO !

    ΔIABAZOYMAI:

    "Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο ίδιος ο Αρχηγός ΓΕΣ Aντιστράτηγος Β.Τελλίδης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την κατάσταση του στρατεύματος, μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας, είπε τόσα όσα πρέπει να πει ένας υπεύθυνος Αρχηγός, κτυπώντας το"καμπανάκι" στην πολιτική ηγεσία." ..... KAI ΔIAΦOPA !


    ANAΛYOYMAI:

    1ον. H "πολιτική ηγεσία" KYPIE ΣTPATHΓΕ ΣTHN XΩPA ΣOY/MAΣ EINAI OI TPOIKANOI ! TEΛEIA KAI ΠAYΛA ! ΓIA THN ENHMEPΩΣH ΣOY !

    2ον. ΔEN YΠARXEI "...γλώσσα της αλήθειας ..." ! H ΓΛΩΣΣA TΩN EΛΛHNΩN EINAI MIA ! ΠPAΓMATIKH-EΠIΣTHMONIKH-AΛHΘEIINH-ZΩNTANH !!!

    3ον. ..... "κτυπώντας το"καμπανάκι"" ! ... OΠΩΣ O ΓYΦTOΣ TO NTEΦI !!-;;



    O APXHΓOΣ ΣOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Die Sonntagsthematik: Juncker, Alexis und Konsorten Onanananieren auf uns.


    Meine Herren, liebes Volk !

    Es wird viel geschrieben über die Freundschaft zwischen den great Alexis, den big Bimbo der Hellenen und den alten knacker, den alten sag Jean Claude ! Die Frage ist ob Es überhaupt einen richtige Freundschaft ist wie z.B. Damon und Fintias ?
    Wir haben sämtliche Videos und Fotos zwischen Alex und Jean gesehen und Analisiert !
    Richtig haben Sie gelesen, Analisiert ! Weil unsere Analysis hat ergeben daß die Freundschaft zwischen denn beiden hat eins und eines gemeinsam, die Wurzel des Anfangs des Wortes ! "Anal" ! Als Bestätigung können wir und Sie Herr Nikos den Kotsias zu Rate ziehen ! Weil die Opportunisten, wie N.K. wiesen sehr gut und haben großen Sachverständnis über Anal (Latinum) !

    Und nebenbei wollen wir eine rhetorische frage stellen, wußte Sie, meine Herren, das Herr J.C.J. als Ministerpräsident, vor lange lange Jahren, mehrere Gesetze gemacht hat, wobei große Internationale Monopolen/Firmen keine Steuern zahlen müssen bei den Länder wo sie agieren, wenn die einen Haupt Firmen Sitz in Luxemburg haben ? Wir sind sicher sowohl auch Alexis und der Darwinistische Opportunist Kotsias wiesen es ... nicht ! Hiermit setze wir die beide (Ale. Ko.) in Kenntnisstand !

    Paar Beispiele ? Soll bitte der Deutschsprechende Darwinistische Opportunist, der Außenminister, denn Busenfreund des alten faulen Sackes, über Deutschland mehrere firmen sagen ! Aber dass die Darwinistische Opportunisten niemals die Wahrheit sagen, führen wir paar firmen die in Deutschland per Gesetz fast keine Steuern zahlen ! a) EON, b) Starbucks Coffee Restaurant, die Anderen wird Ihnen sagen der Deutschsprechende Darwinistische Opportunist, der Herr Außenminister von Hellas, der Ehrenwerter Herr (graue) Eminenz Nik. der Kotsias !

    Übrigens, vor fast eine Woche, muß Starbucks in Deutschland, per Gerichtsbeschluß, die erste Rate als Strafe von 30 (Dreißig) Mil. Euro an Steurn zurückzahlen ! Bitte sagen Sie es weiter an das Hellenische Volk, weil die Herrschenden Vasalen in Hellas machen es nicht publik, aus verständliche gründe !


    Resume:

    Warum muß das Hellenische Volk Steurn zahlen wenn die Monopolen per Junger Gesetze in der EU nichts zahlen bzw zahlen paar Taler an Luxemburg ? Fragen Sie den Alexis den Freund von Juncker !

    Warum muß das Hellenische Volk alles erleiden ? Damit Juncker und Konsorten in ruhe Onanieren ?

    Warum schweigt die ganze Opposition ? Und Sie schweigt beharrlich seit Jahren !


    Das Hellenische Volk und Nation ist zu niemanden etwas verpflichtet ! (Alexis und Nikos sind aber Juncker und Konsorten verpflichtet !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή