Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Κορακοπαπαριές!!



Πρωθυπουργό τεχνοκράτη θέλατε;; Εθνικοπατριώτη;;
Λιτό και μετρημένο;; 
Τίποτα απ΄αυτά δεν είναι.
Απλός εκπρόσωπος τύπου τρόϊκας και πλουτοκρατίας είναι!!


ΟΛΑ τα θέλουν!! Εφ΄άπαξ ή σε δόσεις δεν έχει σημασία.
Κατάσχεσαν τους μισούς μισθούς.
Σειρά παίρνουν 13-14ος. Τριετίες. Επιδόματα.
Σιγά το πράμα!!
Μέχρι να φτάσουμε τη...Ρουμανία έχουμε...λίπος!! 

Υπέρ Papaδήμου τάχτηκαν Στεφανόπουλος και Παπούλιας.
Ο Σαρτζετάκης πού είναι;; Τον λέγαμε γραφικό!!

Κύριε Καψή,σαχλοεκπρόσωπε...
Μπορείς να προσδιορίσεις τις επιχειρηματικές και πολιτικές δυνάμεις
που επιθυμούν...επιστροφή στη δραχμή;;

Χάσαμε τον Αυτιά. Μας έμεινε ο Κουτρουμάνης.

Αν εξαφανιστούν τα ψυχοφάρμακα εγώ πού θα βρίσκω
 τη δόση μου;;

Στη Νίκαια πίνει τα ουζάκια του ο Καπελέρης;;
Με τον πρίγκηπα Νικόλαο Παπανδρέου;;

Εμπάργκο στο Ιράν. Μέσα κι η Ελλάς.
Αντε παιδιά...
"Κόψαμε" τους Αραβες...θα μας κόψουν την πίστωση.
Γκαζόλαμπες άκυρο.
Χτίστε ιγκλού. Χωρίς δάνειο.

Ψηφίζω Πετσάλνικο.

Σαμαράς προσδιόρισε εκλογές τέλη Μαρτίου.
Ζήτω η 25η Μαρτίου 2012.
Είτε στις κάλπες πάμε...είτε στις παρελάσεις...
θα σας κυνηγήσουμε...κουφάλες!!

5 σχόλια:

  1. ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΥΠΟΠΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!! ΜΗΠΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ... ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ (ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ)!!
    Ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ζητά "εξέγερση των πολιτών" πριν να είναι αργά και ξεπουληθεί ολόκληρη η χώρα.
    Μιλώντας σήμερα στο κανάλι 1 του Πειραιά ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή και πολύ πριν τις εκλογές γιατί οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα".
    Συμπλήρωσε ότι "όλα είναι ένα παραμύθι το οποίο παίζεται, βάζουμε δήθεν στόχους τις εκλογές, δεν υπάρχουν καν εκλογές. Οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία, αν φτάσουμε σε σημείο να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση η οποία ουσιαστικά παραχωρεί τα δικαιώματα του εθνικά κυρίαρχου ελληνικού κράτους και παράλληλα πηγαίνει στο αγγλικό δίκαιο τη νέα δανειακή σύμβαση και ουσιαστικά νομιμοποιεί την παράνομη πρώτη δανειακή σύμβαση η οποία δεν υφίσταται γιατί δεν έχει τα 2/3 της Βουλής μπορούμε να αρνηθούμε ανά πάσα να πληρώσουμε την πρώτη σύμβαση.
    Αν λοιπόν δεν γίνουν όλα αυτά και υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση η Ελλάδα έχει τελειώσει. Και δεν έχει καμία σημασία αν γίνουν νέα κόμματα, αν υπάρχουν πολιτικοί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όπως έγραφα και στο facebook,

    Δεν ξέρεις πόσο μου τη δίνει ο όρος "μισθολογικό κόστος". Δηλαδή η εργασία, η ανταμοιβή έχουν καταντήσει να χαρακτηρίζονται κόστος; Ο μόχθος του εργαζόμενου είναι κόστος; Αυτή την πολιτική πρεσβεύετε; Οι μεσαιοαστοί επιχειρηματίες που θίγονται περισσότερο από τα βάρη των εισφορών κλπ, αντιλαμβάνονται βαθύτερα τη σημασία που έχει ο μισθός. Δεμένοι με τους εργαζόμενους (σχεδόν οικογενειακά) βιώνουν το "μισθολογικό κόστος", αλλά το θέλουν, επειδή χάρη σε αυτό υπάρχει κατανάλωση. Ποιος κερδίζει; Μα φυσικά οι μεγάλες επιχειρήσεις. Τα τόσα βάρη πνίγουν ως θηλιά τη μεσαία επιχειρηματική τάξη και σκοτώνουν την κατανάλωση και τη μεσαία ανάπτυξη. Αντίθετα, οι μεγαλοεπιχειρηματίες αντέχουν εύκολα σε κάθε δύσκολη συνθήκη.

    Ο όρος μισθολογικό κόστος ουσιαστικά παραπέμπει στη μείωση της τιμής της εργατικής δύναμης ως κεντρικό στόχο της μετανεωτερικής "δημοκρατίας". Όταν λένε αυτό, εννοούν αύξηση της απλήρωτης εργασίας (μισθός, ασφάλιση, παροχές, σύνταξη) που ωστόσο αποτελούν δικαιώματα ως αποτέλεσμα της δουλειάς, τα οποία στο πλαίσιο της "δημοκρατίας" είναι ασφαλώς αναντίστοιχα των αναγκών. Στη συγκεκριμένη περίοδο της κρίσης είναι σε τέτοιο βαθμό συρρικνωμένα που τίθεται πλέον ζήτημα επιβίωσης. Όσο πέφτουν οι μισθοί, μειώνονται οι εργοδοτικές εισφορές, οι παροχές Υγείας, κ.λπ., τόσο μεγαλώνει η απλήρωτη δουλειά, γίνεται φθηνότερη η εργατική δύναμη, αυξάνεται η κερδοφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΖΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ 6, 7, 8 ΔΟΣΗ .......
    «...Το μέγεθος της ψευτιάς είναι ένας παράγοντας για να γίνει πιστευτή. Με την πρωτόγονη αφέλεια των μαζών, ένα μεγάλο ψέμα είναι πιο αποτελεσματικό από ένα μικρό (...). Δεν θα συμβεί ποτέ η μεγάλη μάζα να υποπτευθεί ένα τόσο μεγάλο ψέμα, και η μάζα θα σταθεί τέλεια ανίκανη να πιστέψει πως θα μπορούσε να είχε κανείς τη σατανική ξετσιπωσιά να διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση». (Αδόλφος Χίτλερ, «Ο Αγών μου»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πιστεύω ο Καψής να εννοεί εμένα που έχω φυλάξει για ενθύμιο ένα χιλιάρικο και ένα πεντακοσάρικο;

    "Αγαπούλα" στη δραχμούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ατιμε" Κλεισθένη...
    Εξασφάλισες...ένα πακέτο τσιγάρα από τώρα!!
    Εναν σκέτο...μια γκαζόζα!!
    Εύγε σου,πάντως,που τα φύλαξες και δεν τάστειλες...Ελβετία!!
    (άργησα σήμερα...ένεκα έκτακτο ταξιδάκι!!).
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή