Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Αρχιξεφτιλισμένη Ν.Δ.

 Απολαύστε μιά κατάπτυστη και ανατριχιαστική 
"διαφήμιση" ανθρωποφάγων.
"Διαφήμιση" άρρωστων εγκεφάλων.
 Τιποτένιων. Αδίστακτων. Σάπιων.
Πωλητικών που εκποιούν την Παιδεία.
Που εμπορεύονται τη Γνώση.
Που καταδικάζουν τα παιδιά μας στην Ανεργία.




Ας απαντήσουν τα Καθάρματα:
1) Πόσα από αυτά τα παιδιά σιτίζονται στο σχολείο.
2) Πόσεις γονείς είναι άνεργοι ή "ζουν" με 700 ευρώ.
3) Σε ποιό σχολειό υπάρχει τμήμα 10-12 παιδιών.
4) Πότε πήραν τις φωτοτυπίες.

ΟΧΙ...
Αληταράδες.
Μόνο κρεμάλα σας αξίζει.

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ διαδικτυακέ φίλε Δημήτριε, επειδή έχω μεγάλη ευαισθησία σε ότι αφορά παιδιά, επίτρεψέ μου να σχολιάσω κάπως ανορθόδοξα.
    Πιθανόν να είσαι ηλικιακά μικρότερος από 'μένα.
    Τα μάτια μου στα περίπου εξήντα μου χρόνια έχουν δει και πολύ χειρότερα. Είναι δύσκολο σε λίγες γραμμές να μεταφέρεις τις εμπειρίες μιας ολάκερης ζωής.
    Αν ρωτήσεις κάποιον που πήγαινε σχολείο την δεκαετία του '50 τότε ίσως δεν θα σου φαίνεται αρχιξεφτυλισμένη η ΝΔ αλλά κάτι πολύ χειρότερο που δεν μπορεί να γραφτεί ή να λεχτεί.
    Στην Ελλάδα για κακή μας τύχη κυβερνηθήκαμε επί δεκαετίες όχι από δεξιούς αλλά από προδότες.
    Ο έρμος αυτός λαός ποτέ του δεν αφέθηκε να καθορίσει μόνος του την μοίρα του.
    Ακόμη και σήμερα, μετά από όλη αυτή την καταστροφή θα μείνουν ατιμώρητοι οι υπεύθυνοι και μάλιστα πολλοί απ' αυτούς θα καμαρώνουν σε βουλευτικά ή υπουργικά έδρανα.
    Δυστυχώς ακόμη και ο στρατός στερήθηκε του αναμενόμενου πατριωτισμού, η εκκλησία παραμένει κολλημένη στα πλούτια της, ο συνδικαλισμός κατάντησε βρισιά, η δικαιοσύνη εθελοτυφλούσα κόρη που παριστάνει την παρθένα ενώ έχει πολλαπλά βιαστεί. Ο λαός προδόθηκε και εξακολουθεί να προδίδεται. Ανήμπορος να αντιδράσει γιατί γαλουχήθηκε με στερεότυπα που τον υποδουλώνουν μην αφήνοντάς τον να σκεφτεί, να προβληματιστεί. Ψάχνω εναγωνίως να βρω ελπίδα αλλά παριστάνω μάλλον τον Διογένη.
    Είμαι απαισιόδοξος; Θα δείξει.

    Πολιτικός γεροσυγκινημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την είδα κι εγώ, χθες το βράδυ. Πράγματι κατάπτυστη. Βέβαια, οφείλω να πω πως η ΝΔ μπορεί και να μην φταίει για τον φασισμό του εκάστοτε διαφημιστή. Τέλος πάντων, αυτό το κόμμα υπό την φωτισμένη ηγεσία του κ. Σαμαρά, πάλι δεύτερο θα βγει, πάλι λάθος προεκλογική στρατηγική επέλεξε: Άξιοι της μοίρας τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τι είναι τούτο; Το έχασα. Μήπως και για τα άλλα "γουρουνάκια" ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ; Αλλά είπαμε για την παιδεία φταίνε οι συνδικαλιστές, οι γονείς, οι δάσκαλοι, οι μαθητές, οι δήμαρχοι... Ο ΣΥΡΙΖΑ φυσικά. Αλλά σίγουρα όχι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή