Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Πανικός!!

Πρέπει να είμαστε το μοναδικό μέρος στον πλανήτη Γη, όπου το σύνολο σχεδόν των μέσων ενημέρωσης κάνουν αντιπολίτευση στην...
αντιπολίτευση. Και προσέξτε δε μιλάω για την κριτική που είναι θεμιτή έτσι κι αλλιώς, μιλάω για κανονική σκληρή αντιπολίτευση μ' όλα τα μέσα, θεμιτά κι αθέμιτα.


Για τα πάντα σ' αυτήν τη χώρα ευθύνεται η αξιωματική αντιπολίτευση λες κι αυτή διέλυσε την υγεία, τις εργασιακές σχέσεις, τους μισθούς, τις συντάξεις, την ακίνητη περιουσία,τη μεσαία τάξη, λες κι ο Σύριζα απέτυχε επί ενάμιση χρόνο να παρουσιάσει και να εφαρμόσει ένα απλό φορολογικό νομοσχέδιο, να κάνει τρεις τέσσερις σοβαρές αποκρατικοποιήσεις και να βάλει μία τάξη στο δημόσιο. Δεν έκλεισε ο Σύριζα την ΕΡΤ σε μία νύχτα χωρίς να υπάρχει εναλλακτικό άμεσα εφαρμόσιμο πλάνο, μ' αποτέλεσμα τον οικονομικό και εθνικό διασυρμό σ΄ όλον τον κόσμο.

Δε νομοθετεί ο Σύριζα σχεδόν αποκλειστικά με ΠΝΠ νύχτα στα μουλωχτά, και δεν είναι ο Τσίπρας αυτός που απαξιώνει τη Βουλή με τη διαρκή απουσία του. Φτάσαμε στο γελοίο σημείο να ασκεί η αντιπολίτευση συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά της και να εγκαλείται γι αυτό από την κυβέρνηση και τα φιλικά της μέσα.

Πρέπει πάντως να μάθουν κυβέρνηση και πρόθυμα μέσα ενημέρωσης ότι μ' αυτόν τον τρόπο περισσότερο καλό παρά κακό κάνουν στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα. Ειδικά ο ΔΟΛ με τις καθημερινές πρωτοφανείς επιθέσεις εναντίον του Σύριζα μέσω των Νέων και των άλλων μέσων έχει γίνει ο καλύτερος χορηγός επικοινωνίας του Σύριζα. Αν συνεχίσουν έτσι ίσως προσφέρουν και την... αυτοδυναμία στον Αλέξη.

Χθες διαβάσαμε ότι πλέον και με τις ευλογίες του αρμόδιου υπουργείου, κατοχυρώθηκε συλλογική σύμβαση εργασίας όπου ο εργοδότης δικαιούται να καθυστερεί επί 90 ημέρες τα δεδουλευμένα! Έτσι ένας εργαζόμενος σε περίπτωση που σταθεί άτυχος και πέσει σε εργοδότη αρπακτικό, θα πληρώνεται μόνο 4 μισθούς το χρόνο και οι υπόλοιποι θα ''μένουν μέσα'' κι όλα αυτά νόμιμα και με τις ευλογίες όχι του Σύριζα φυσικά αλλά της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά.

Επίσης διαβάσαμε δραματική ανακοίνωση εργαζομένων στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου ανάμεσα στ' άλλα τεράστια προβλήματα τα οποία καλούνται να υπερβούν οι ηρωικοί γιατροί για να κάνουν το καθήκον τους, έχουμε και το ουσιαστικό off  των αντιδραστηρίων που σημαίνει στοπ σε κρίσιμους για τη ζωή των ασθενών εργαστηριακούς ελέγχους. Κι αυτό δεν είναι έργο Τσίπρα, αλλά του αρμόδιου υπουργού που δεν προλαβαίνει φαίνεται να ασκήσει τα καθήκοντά του, γιατί εν τω μεταξύ είναι απασχολημένος με τις... τηλεοπτικές και ραδιοφονικές εμφανίσεις του (αμέτρητες) και την αδιάκοπη προσωπική (!!) παρουσία του στα social media.

Όλα αυτά ο πολίτης τα πληροφορείται από τα ανεξάρτητα μέσα τα οποία αναζητεί πλέον για την ενημέρωσή του και το κυριότερο τα βιώνει καθημερινά και δεν έχει ανάγκη τα κυβερνητικά μέσα για να του παρουσιάσουν το άσπρο ως μαύρο. Ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται την ενημέρωση φανερώνει ένα και μόνο πράγμα: ΠΑΝΙΚΟ..!

(Μπάμπης Νικόπουλος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου