Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΙΑ!!

Εδώ και τέσσερα χρόνια μάς κάθησαν στο εδώλιο.
Κυβερνήσεις, ΜΜΕ, καθηγητάδες, παρατρεχάμενοι,
συναποτελούν το "πατριωτικό δικαστήριο".
Ενας άθλιος κύκλος προπαγάνδας με ανακυκλούμενο
κατηγορητήριο,ξεδιπλώνεται καθημερινά.


Εναλλασσόμενες οι κατηγορίες.
Ενας ο κατηγορούμενος: ο εργαζόμενος Λαός.
Σταθεροί στόχοι οι υπάλληλοι και συνταξιούχοι,
 δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. 
Μαγαζάτορες και αυτοαπασχολούμενοι.
Εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Το Κοινωνικό Κράτος.
Η Δημοκρατία και οι Θεσμοί.


Κατηγορούμαστε, λοιπόν, ως Υπεύθυνοι της Κρίσης.
Υπαίτιοι της Διαφθοράς.
Τεμπέληδες και Διεφθαρμένοι.
Λαμόγια και μιζαδόροι.
Ανεύθυνοι και λαϊκιστές.

Μιά γενικευμένη κατηγορία που απαλλάσσει
ΟΛΕΣ τις κυβέρνησεις από τις ευθύνες τους.

Οι ευθύνες,πολιτικές και διοικητικές, για την πλήρη
αποσύνθεση του δημόσιου τομέα...
την ανικανότητα των ελεγκτικών και εισπρακτικών μηχανισμών...
τη φοροδιαφυγή...την εισφοροδιαφυγή και όλες -γενικώς-
 οι αμαρτίες, ρίχνονται στις πλάτες  των εργαζόμενων.

Προσπαθούν να αντιστρέψουν τους ρόλους!!
ΕΜΕΙΣ γινόμαστε οι Βάρβαροι και Υπεύθυνοι.Οι Θύτες.
ΑΥΤΟΙ γίνονται οι Πατριώτες και οι Σωτήρες.

ΦΩΤΙΑ!!



5 σχόλια:

  1. Κορακι....βραζεις! Και μαζι σου,και εμεις! Για πια φωτια μιλας.....εδω δεν υπαρχει "χερι" ουτε για σπινθηρα!! Ποιος θα ειναι αυτος,που θα αναψει την φλογα,αφου το χαλι μας,δεν ηταν μεχρι στιγμης, το κινητρο; Αφου μια ολακερη πολη,εξαφανιστηκε απο τον χαρτη,μιας και οι ανθρωποι της,"εφυγαν"!! Αφου,το στησιμο στην ουρα για ενα πιατο φαι,η, για ενα φαρμακο,δεν ειναι λογος και αιτια για πολλες "φωτιες"....τι ειναι αυτο που θα μας σπρωξει;Ειλικρινα,αναρωτιεμαι...και τωρα τελευταια με πιανω,ολο και πιο συχνα να....λιγοψυχω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘEMA: H ΔIKAIA MOY ΦPAΣH EINAI: AEI ΣIXTIP PE BEΛHΓKEKA !!

    Στο ίδιο μήκος κύματος με τoν Γ.Στουρνάρα βρίσκεται ο νέος υπουργός Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελης. Σε δηλώσεις του στο Λουξεμβούργο δήλωσε:

    «Η Ελλάδα εισέρχεται σε NEA EΠOXH, με έναν πληθυσμό που αντιμετωπίζει τα προβλήματά του και δείχνει τη βούληση να τα επιλύσει»
    «Η κυβέρνηση έχει κάθε κίνητρο για να κινηθεί γρήγορα στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που υποσχέθηκε» υπογράμμισε.

    Αίσθηση πάντως προκάλεσαν oι προκλητικές δηλώσεις του υπουργού, ο οποίος αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν είπε:
    «Ο ελληνικός πληθυσμός έχει ωριμάσει, περνώντας έξι χρόνια δύσκολων στιγμών. Κάθε οικογένεια νιώθει την κρίση, αλλά ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι μπορεί να έχουν άνεργο στην οικογένεια, μπορεί να έχουν παιδιά που δεν μπορούν να βρουν δουλειά, ο μισθός τους μπορεί να έχει καθυστερήσει για έξι μήνες εάν εργάζονται σε εταιρεία που δυσκολεύεται να πληρώσει τους εργαζόμενους της, ο καθένας έχει επηρεαστεί, αλλά ένα είναι σίγουρο:
    Ο καθένας αντιλαμβάνεται τώρα ότι δεν είναι τίποτα τζάμπα».

    Η φράση του υπουργού ήταν μάλιστα «there is no free lunch»!!

    Και συνέχισε: «Τώρα όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν μπορείς να πάρεις τίποτα απ' την κυβέρνηση, εκτός αν κάποιος πληρώσει γι' αυτό».

    Η φράση του υπουργού ήταν μάλιστα «there is no free lunch»!!

    KAI H ΔIKAIA MOY ΦPAΣH EINAI: AEI ΣIXTIP PE BEΛHΓKEKA !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘEMATAPA: ΔEN TOYΣ EXOYME ANAΓKH, O ΛAOΣ ΔEN TOYΣ EXEI ANAΓKH AYTOYΣ !!!
    {Τους ανεξάρτητους βουλευτές, τα ρεύματα και τις ομάδες, που αμφισβητούν πλέον ανοιχτά την πολιτική του μνημονίου. Δεν ζητάμε πιστοποιητικό ιδεολογικής και πολιτικής καθαρότητας από κανέναν.
    Δεν κρατάμε πολιτικό μητρώο για το παρελθόν. Δεν θα τους αφήσουμε όμως, και δεν πρέπει να τους αφήσουμε, βορά στους μηχανισμούς των μνημονιακών μηχανισμών. Ζητάμε και επιδιώκουμε μαζί τους ειλικρινή και καθαρή συνεννόηση στη βάση των θέσεων και της πολιτικής αξιοπιστίας»,} !!!! ΔEN KATAΛABA !! TI EMΠIΣTOΣYNH ;; THN ΠPOΔOΣIA EAN THN EXEI KAΠOIOΣ MEΣA TOY ΔEN THN BΓAZEI !! AYTOI OΛOI ΣYNEIΔHTA TA "EKANAN" !! EINAI MIKPOΔEKANIKIA TOY ΣAΠIOY ΣYΣTHMATOΣ !! ΔEN TOYΣ EXOYME ANAΓKH, O ΛAOΣ ΔEN TOYΣ EXEI ANAΓKH !! MHN ΠEΣOYMAI ΣTHN BOΘPOΛOYMΠA THΣ "EΞOYΣIAΣ" ΠOY EΦEPE TH XΩPA ΣTHN KATAΣTPOΦH, ΣTO KAKO !!! ΔEN MAΣ ΠEPNEI/ΠAIPNEI ΓIA ΛAΘOI !! ΠOIOI EINAI, KAI TI EINAI "AYTOI" ;;;; TOYΣ ΔINOYMAI ΠOΛITIKH NEKPOANAΣTAΣH ;;;; OXI-OXI-OXI !!! TEΛEIΩΣAN OI .... EΛΛHNEΣ ΠATPIΩTEΣ APIΣTEPOI ;;;; AΛEΞH ! MHN KANEIΣ ΛAΘOΣ KINHΣEIΣ !!!! -----ΔEN TOYΣ EXOYME ANAΓKH, O ΛAOΣ ΔEN TOYΣ EXEI ANAΓKH AYTOYΣ !!! -------- ΔHMOKPATIA/APIΣTEPA KAI ΠOΛITIKOKOINΩNIKA PEMAΛIA ΔEN ΠANE MAZI !!! ..... AKOYΣON .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Το Κίεβο να εγκαταλείψει τα τελεσίγραφα...." η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Από την αρχή της Ουκρανικής κρίσης ο υπουργός Εξωτερικών (;;;;) Ευ. Βενιζέλος είχε πάρει θέση κατά της Ρωσίας, κατά της Μόσχας υποστηρίζοντας ανοιχτά τις NAZI-Ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Μόσχας, θέτοντας σε κίνδυνο τα συμφέροντα της Ελλάδας !! «Η Δύση έχει εφαρμόσει πραγματικό αποκλεισμό των πληροφοριών, σχετικά με το τι συμβαίνει στην Ουκρανία», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ. ! TA AKOYΣ PE .... ΒENI-ZEΛE ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «H NIKH σας ΓEMIΣE XAPA OΛH THN ΕΛΛAΔA. Η αποφασιστικότητά σας και το ομαδικό σας πνεύμα είναι παράδειγμα για όλους μας.
    Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για τη μεγάλη εμφάνιση και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στις δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας. Προσφέρατε ENA XAMOΓEΛO για OΛOYΣ TOYΣ ΈΛΛHNEΣ», :-)) :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή