Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

«ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΤΕ κάθε ΕYΚΑΙΡIA" !!

Kατά τη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στην πόλη Γουανγκτσού στην Κίνα,ο ληστής φώναξε στους πελάτες:
 


- Μην κινηθείτε, τα λεφτά ανήκουν στο Κράτος!
«Η ζωή σας, όμως, ανήκει σε σας»!
Όλοι ξάπλωσαν κάτω ήσυχα.
Αυτή η μέθοδος ονομάζεται: «MIND CHANGING CONCEPT»!
Στα Ελληνικά: «ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ»!


Όταν οι ληστές γύρισαν σπίτι με τα εκατομμύρια που έκλεψαν, ο
μικρός αδερφός, με πτυχίο Master στα Οικονομικά, λέει στο μεγάλο αδερφό, απόφοιτο δημοτικού:
- Έλα να μετρήσουμε τα χρήματα που αρπάξαμε.
Ο μεγάλος αδελφός του Δημοτικού του λέει:
- Είσαι βλάκας! Είναι πολλά τα χρήματα και θα κάνουμε ώρες να τα μετρήσουμε. Το βράδυ στις ειδήσεις που θα ανακοινώσουν τη ληστεία, θα πουν και το ακριβές ποσό που εκλάπη!
Αυτή η συμπεριφορά ονομάζεται «EXPERIENCE» (ΕΜΠΕΙΡΙΑ) και είναι σαφέστατα χρησιμότερη στις μέρες μας από τα πτυχία Master.


Όμως στην Τράπεζα, μετά τη ληστεία, ο ταμίας φωνάζει στο Διευθυντή να καλέσει
 την αστυνομία.
Ο πτυχιούχος Διευθυντής, όμως, του λέει:
- Μην τηλεφωνήσεις ακόμα! Ευκαιρία είναι κοντά στα 20 εκατομμύρια που μας έκλεψαν, να πάρουμε άλλα 10 εμείς, συν τα 70 που έχουμε ήδη καταχραστεί, να πούμε ότι μας έκλεψαν 100!
Αυτή η μέθοδος στα Πανεπιστήμια ονομάζεται: «SWIM WITH THE TIDE»! Ελληνιστί σε παράφραση:
«ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ»!
Ο ταμίας λέει:
- Μακάρι δηλαδή να 'χουμε μια ληστεία κάθε μήνα!
Αυτό λέγεται: «ΚΙLLING BOREDOM» του λέει ο Διευθυντής.
Ελληνιστί σε παράφραση σημαίνει:
«Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ».
 

Το βράδυ, στις ειδήσεις ανακοινώθηκε ότι εκλάπη το ποσό των 100
εκατομμυρίων. Οι καημένοι οι ληστές μετρούσαν και ξαναμετρούσαν, αλλά το ποσό που είχαν στα χέρια τους ήταν 20 εκατομμύρια. Θυμωμένος λοιπόν ο ένας ληστής λέει:
- Ρισκάραμε τις ζωές μας για 20 εκατομμύρια, ενώ ο Διευθυντής με
το πάτημα ενός κουμπιού καθάρισε 80 εκατομμύρια! Φαίνεται τελικά ότι είναι πιο επικερδές και ακίνδυνο να είσαι Διευθυντής
Τράπεζας παρά ληστής!
Αυτό λέγεται: «KNOWLEDGE IS WORTH AS MUCH AS GOLD»!
Ελληνιστί: «Η ΓΝΩΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ Ο ΧΡΥΣΟΣ»!
Ο Διευθυντής ήταν πολύ χαρούμενος, που με τη ληστεία κάλυψε τις καταχρήσεις του.
Αυτό λέγεται: «SEIZING THE OPPORTUINITY and DARING TO TAKE RISKS»!
Ελληνιστί σημαίνει:
«ΑΡΠΑΖΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ και ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΡΙΣΚΟ»!
 

Συγγνώμη αν είστε πτυχιούχος Οικονομολόγος.
Κατά τα άλλα, φίλοι και φίλες ανησυχείτε!
Στις Βρυξέλλες ακόμη μας επαινούν, ώστε να προλάβουν να μας φορτώσουν και όλα τα δικά τους λάθη εν αναμονή μιας ευκαιρίας
για να μας αδειάσουν, που σημαίνει.....:
«EXPLOIT every OPPORTUNITY»!
Ελληνιστί: «ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΤΕ κάθε ΕYΚΑΙΡIA"
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ τώρα....;



(Σπύρος Στραβοπόδης)
 
 

37 σχόλια:

  1. Προς Κυβέρνηση: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΣΑ ΘΥΣΙΑ ΤΑ "Μεταλλεία Χρυσού" ! ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!! Η Κυβέρνηση της Αριστεράς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΛΗ El Dorado !!! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ για ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΜΕ ΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ "ΚΕΡΔΗΟΙ" !!! ΕΔΩ και ΤΩΡΑ: STOP Στα "ΔηλητήριοΜεταλλείαΧρυσού" !! S-T-O-P !!!

    Σημ. Τοις Προεκτάσεις της Οικολογικής και Ανθρώπινης ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ σε μια περιμετρική ακτίνα τουλάχιστον 200-250 χιλ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΞΕΡΕΤΑΙ και ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ (αλλά γενικά τι ξέρει και ποιος σαυτήν την Χώρα, σαυτόν τον Τόπο !) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ δώστε το κάτωθεν Σχόλιον στους Φίλους ΜΟΥ στην Κυβέρνηση της Χώρας ΜΟΥ !! Και Ιδιαίτερα στον Ν. Χουντή, με την ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Να μην Κουράζεται και Ξωδεύεται !!! Και όπως λέει και ο Πάνος Γαβαλάς στο τραγούδι: Εάν Έχεις Μάτια 4 στάσου στο 14 ! Και μετά στο 31 κ.ο.κ. !!!Καλημέρα στην Σκοτοδίνη Σας !

    ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Οικονομίας Συγκοινωνούντων Δοχείων - Για Ηλίθιους, Πανηλίθιους και Έξυπνους !

    1. O Richard Fuld, ο διευθύνων σύμβουλος της Lehman Brothers μέχρι την κατάρρευσή της το 2008, έχει εξαφανιστεί εδώ και επτά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει εντός του προσεχούς μήνα.

    2. Μετά από περίπου 3-4 μήνες, μετά την L.B., στην Γερμανία ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ α) Hypo Real Estate, β) Bayerische Landesbank, γ) West L.B. δ) και κάτι άλλα μικροτραπεζομαγαζα ! Η "ΖΗΜΙΑ" ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ είναι της Τάξεως περίπου ... Μεταξύ 180-190 ΔΙΣ. Ευρώπουλα !!

    3. Ακριβώς το ΙΔΙΟ χρονικό Δίαστημα στην Γαλλία έχουμε το ίδιο Ντελίριο, με "ΖΗΜΙΑ" περίπου της Τάξεως 140-150 ΔΙΣ Ευρουλάκια !!

    4. Τότε ... Δημιουργείται ο ΟΡΟΣ "Bad Banks" για να "ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ" τα ΤΟΞΙΚΑ τους ... Απόβλητα !! Ο Αυτός ΟΡΟΣ ισχύει μέχρι σήμερα, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ τα ΤΟΞΙΚΑ τους ΘΕΛΟΥΝ να τα ... ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ και να τα ξαναβάλουν στην ... Αγορά !!

    5. Τι Σχέση έχουν Γερμανία-Γαλλία με ΗΠΑ ;; Απλά: Στις Γερμανικές και Γαλλικές Τράπεζες ΥΠΑΡΧΟΥΝ τεράστια ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ Αμερικάνικα Κεφάλαια !!!

    6. Τι ΣΧΕΣΗ έχει η ΧΩΡΑ ΜΑΣ σαυτό το νταχτηρντί ;; Ξανά Και Απλά: ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ τα ΤΟΞΙΚΑ τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ, Ταείζοντας Γερμανικές Γαλλικές Τράπεζες και Αμερικάνικα Head Funds !! Γιαυτό το ΕΡΓΟ βρήκαν διότι ΕΙΧΑΝ το ΠΙΟ ΑΤΙΜΟ, ΒΡΩΜΙΚΟ, ΑΘΛΙΟ, ΒΟΘΡΟΔΕΣ και ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ Διακυβερνητικό Σύστημα στην Ευρώπη, ΤΑ "ΔΙΚΑ" ΜΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ τους Εφιάλτες του Ελληνικού Λαού, Διότι τους ΞΕΡΟΥΝ καλά τους ΔΙΚΟΥΣ τους, από το Κριμαικό Πόλεμο του 1916-17, που είχε ως Αποτέλεσμα την Εθνική μας καταστροφή το 1922, από την τριπλή Κατοχή 1941-44, Από το Εμφύλιο, από τον Πόλεμο της Κορέας, Από δολοφονία Λαμπράκη, Από την Αμερικάνικη Χούντα 1967-74, Από την Κατοχή της Κύπρου ... ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ η Πραγματικότητα της Χώρας ΜΑΣ !!

    7. ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΕΙΣΤΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ: Θυσιάζουν τον Ελληνικό Λαό και Το Ελληνικό Έθνος, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΕΜΠΟΔΙΟ (σε τι άραγε;;;;) !!!

    Y.Γ. O Νίκος Καζαντζάκης στην μνημειώδη ομιλία του στο BBC, το 1946: «Αν τα πήλινα Mάτια του Aνθρώπου μπορούσαν να δουν TA AOPATA, θα έβλεπαν στις πολιορκίες του Μεσολογγιού, της Ακρόπολης και της Πάτρας, στις ομηρικές μάχες της Τριπολιτσάς, των Δερβενακιών και του Φαλήρου ή στις ένδοξες ναυμαχίες του Αιγαίου, να πολεμούν πλάϊ πλάϊ ο Μιλτιάδης και ο Καραϊσκάκης, ο Οδυσσέας κι ο Κολοκοτρώνης, ο Θεμιστοκλής κι ο Μιαούλης. Όλη η ελληνική φυλή, σύσσωμη, σύψυχη, πήρε μέρος και πολέμησε στην Επανάσταση του 21».

    Tο Έπος του ’40, την Εθνική Αντίσταση, τους Λαϊκούς Αγώνες.

    Φιλικά και Ελληνικά !!! Πάμε να ποίουμαι απόψε το Κρασί μας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ 08/04/2015

    "Η Ελλάδα EINAI μια κυρίαρχη ΧΩΡΑ και το δικαίωμά της να ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ", ΤΟΝΙΣΕ, απευθυνόμενος στα όσα ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το ταξίδι του στη Μόσχα, προσθέτοντας πάντως πως η Ελλάδα σέβεται όλες τις δεσμεύσεις της στους διεθνείς οργανισμούς που συμμετέχει.

    Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωθυπουργός ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ανέφερε πως με τον Ρώσο πρόεδρο συζητήθηκε η ενίσχυση του εμπορίου, των οικονομικών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας και η προώθηση της ενεργειακής συνεργασίας.

    "Συζητήσαμε ένα κοινό πρόγραμμα δράσης για την επόμενη διετία αλλά και το πολιτιστικό έτος 2016, όπως και την κοινή διακήρυξη για τα 70 χρόνια από την ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ (ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ). Συζητήσαμε ακόμα τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία, τόνισα την ανησυχία μου για τους ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, να στηριχθούν οι συμφωνίες του Μινσκ, ώστε να ξεπεράσουμε την κατάσταση, τις αδιέξοδες κυρώσεις που οδηγούν πιο μακριά από την προάσπιση του διεθνούς δικαίου", ανέφερε ο πρωθυπουργός ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ !!

    «Καλωσόρισα επίσης την ΣΥΝΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ρωσίας καθ'όλη τη διάρκεια των τουρκικών προκλήσεων και επεσήμανα την ανάγκη επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό», είπε ο κύριος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ !!.

    "Η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΤΗΣ, ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ευρωπαϊκό και η ΛΥΣΗ θα βρεθεί μέσα στα Ευρωπαϊκά όργανα", ΤΟΝΙΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα των δημοσιογράφων.

    «Η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ, έχει ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΑΡΗ ΠΛΗΓΜΑ τα τελευταία χρόνια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ δεν έχει απωλέσει τη Γεωπολιτική της ΔΥΜΑΝΙΚΗ, που θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει την κρίση. Τέτοιου είδους συμφωνίες, με αναπτυξιακό προσανατολισμό ήρθαμε να κάνουμε εδώ» πρόσθεσε.

    Επίσης, ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ επεσήμανε πως η Ελλάδα ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ της Ρωσίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πως θέτει το ζήτημα εντός των οργάνων, με σκοπό να αναζητηθούν άλλοι τρόποι διαλόγου.

    Για το ίδιο θέμα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε τις καλές σχέσεις Ρωσίας - Ελλάδας και ΑΝΑΦΕΡΕ πως η Ελλάδα ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ της Ρωσίας, ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ να την συμπεριλάβουμε στο εμπάργκο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ για μία χώρα της ΕΕ !!!!!

    ΡΕΣΟΥΜΕ
    1. Τώρα αρχίζουν τα Δύσκολα, Γιαυτό Γουστάρο !! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ !!!
    2. Οπως ΕΙΠΑΤΕ, και έχεται δίκιο, ΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΑΙ !!! ΓΙΑΥΤΟ ... ΑΥΞΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (γραβατωμένο και Κουκουλοφόροι Μπλἐμπα στους δρόμους !!) ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ !!! ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!
    3. ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! Η ΩΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !!! ΓΙΝΕ ΦΑΡΟΣ !!! ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ και, για .... ΜΟΣΧΑ !!

    Ακόμη ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !!!

    Ακόμη ο Συρφετός τών Αναλυτών, Εγχώριων και Ξένων προσπαθεί να ... Συντονιστεί !! Η ''Εργοδοσία'' τους ... ΨΑΧΝΕΤΑΙ !!

    Τα πρώτα μηνύματα έρχονται ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ και ΑΓΡΙΩΣ !!! Ας αναφέρουμαι ορισμένα !!!

    α) Προτού την Συνέντευξη Τύπου στην Μόσχα, που την έδειξε μέρος της, το Γερμανικό κανάλι Ν24, Ξεκίνησε ΟΤΙ, δύο Κομουμιστές, ο νεαρός Ελληνας και ο πρώην αρχηγός της KGB, αντάλλαξαν θερμή χειραψία !!!! (Υπόψιν και η Καγκελάριος είτανε Επιστημονικό Στέλεχος στο Κομουνιστικό Κ. όταν σπούδαζε Φυσική στην D.D.R. !!!)

    β) Στο ίδιο κανάλι Ν24, ο ανταποκριτἠς τους δηλώνει ότι η συμφωνεία για το ΑΕΡΙΟ, παραβιάζει τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. για την ... ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ θέση του ... Ρωσικού Αερίου στην ... Ευρώπη !! ΕΙΠΕ, η Βρυξέλλες σίγουρα θα έχουν τον τελευταίο ... λόγοω !!! ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ η εκπομπή για το ΘΕΜΑ της επίσκεψεως του Α.Τ. στην Μόσχα ... ΤΗΝ ΔΙΕΚΟΨΑΝ, χωρίς καμμμιά αναφορά !!! Γιατί άραγε ;;;; Επεσε Σύρμα ΑΠΟ Βερολίνο ;;;;

    γ) Γερμανός Υπουργός Κρατηδίου της Ο.Δ.Γ., ΕΙΠΕ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Μόσχα, Οτι καλά θα κάνουν οι Ελληνες να μην παράγουν ... 'Χαρτιά', (... και εννοούσε της Συμφωνίες με τους Ρώσους !!!!)


    Δηλαδή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΩΣ ... ΜΟΝΟΜΕΡΗ ... ΕΝΕΡΓΕΙΑ !!! Αναμέναται, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 'ΔΙΚΑ ΜΑΣ' Βοθρολήμματα !!!
    Θα ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΞΟΥΔΙ !!! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΛΕΩ !!!

    Σημ. Στην απάνω γειτονίτσα μαγαπάνε δύο Κορἰτσια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ANOIXTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ
    Αξιωματ. Αντιπολήτευση και Αλλους της Ελλάδος


    ΠΡΟΣ: Ν.Δ., ΠΟΤΑΜΙΑ, ΡΥΑΚΙΑ, ΑΓΚΥΛΟΣΤΑΥΡΟΙ ΣΚΑΤΑΤΖΙΔΕΣ και ὋΛΕΣ" ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ !

    Κύριοι Κυρίες και Κεριά !

    Ακόμη δέν επέστρεψε ο Κυμπάρης Πρωθυπουργός και το επιτελείο του από την Μόσχα, ακόμη δεν έγινε επίσημη Πολιτική, Οικονομική και Γεωστρατηγική αποτήμηση της επισκέψεως, ακόμη και οι Ινστρούκτωρες μέχρι πρότεινος της Χώρας ΜΑΣ τόσο στο Ευρωπαικό όσο και κείθεν του Ατλαντικού ... ψάχνωνται, Εσεἰς ... ΑΜΕΣΩΣ αρχίσαται τον πολιτικό σας κιναιδισμό, αλλά πάντοτε την Πολιτική στην Χώρα μας την αναγάγαται σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΑΙΔΟΥ ! Γιαυτό η Χώρα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥΣ !), τό ΣΗΜΕΡΑ επιβεβαιώνει ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ, γιαυτό η Χώρα δέν έφτασε και δέν έπιασε ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ !!

    Κύριοι, Κυρίες και Κεριά, Τωρίνη και Χθεσινή, την Χώρα, το μέλλον του Ελληνικού Λαού, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΩΡΕΣ ΣΑΣ διαμέσου ΕΣΑΣ !! Το Χρέος ΣΑΣ ΑΣΗΚΩΤΟ ! Κάθε προσπάθεια δικαιολογίας είναι κιναιδία, και μάλιστα άτιμη κιναιδία ! Τό ότι είσασται ασυναίσθητοι και αναίσθητοι, το διατρανώνεται ακόμη και Τώρα ! Γιατροί δέν είμασται, αλλά το δηλητηρίο που κυκλοφορεί μέσας σας, πρέπει να είναι ραδιενεργό με χρόνο υποδιπλασισμού τουλἀχιστον 200.000 χρόνια ! Απλά είσασται Ασύμπτωτοι με την Ελληνική Ψυχή και Ελληνικό Πνεύμα ! Διότι και επειδή, οι επιβήτωρες σας, που δεν τους κατακρίνουμε εμείς, ΔΕΝ ΣΑΣ μύησαν σε τίποτα, σας είχαν στο ... έτσι, στο κάτσε ... σήκω !
    Και επείδη για Εμάς Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΖΑΛΗ, και επειδή όλα τα Ὁντα έχουν Ψυχή (ακόμη και οι Σκατόψυχοι), πάρτε τα Ψίχουλα της Ψυχούλα σας, ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΛΑΜΠΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ, και παγένεται σε κανάν Ιερέα, όχι παπατζίδες, να σας ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !! Ισως ο Θεός των Ελλήνων είναι ΕΛεήμΩΝ !! Ισως !! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΑΙ ΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ !!! ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ !


    Υπογραφή Από
    Το Σημείο ΤΟΥ Χθές/Σήμερα/Αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνώμη Φιλαράκια ! Αλλά ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ από Εσάς την Επίσκεψη, την Συνάντηση στην Μόσχα ! Φιλότιμες οι προσπάθειες σας για να τα ... ερμηνεύσεται, αλλά παραμένουν ... προσπάθειες !! Η Ελληνική Εξ. Πολιτική διέπεται από ΚΑΤΙ, το οποιίο για να καταλάβεται ΠΡΕΠΕΙ να Ανακτήσεται το ΣΗΜΕΙΟ, Το Αυτό όμως ΣΗΜΕΙΟ, μετρημένοι το έχουν προσεγγίσει και ακόμη λιγώτεροι το έχουν Κατανοήσηει ! Η Επιστημονικότητα, η Τόλμη και η Αντοχή (μαυτήν την σειρά), θα έχουν Αναγεννητικές Συνέπειες και Αποτελέσματα ! ΑΥΤΟ το Τρίπτυχο, Αυτό το Τριδιάστατο, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ! ΕΙΘΕ ΚΑΙ 'ΟΛΟ' ΤΟ ΥΠ.ΕΞ. της Χώρας ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ¨ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ¨, ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ !

    Στό κάτω Κείμενο/Σχόλιο ΤΟ: ΄Κύριοι, Κυρίες και Κεριά, Τωρίνη και Χθεσινή, την Χώρα¨....΄, τό Τωρινή ΕΙΝΑΙ οι ΕΝ Ενεργεία σημερινή ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ !!! ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Στους ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕΤΑ της 25/1/2015 !!!! ΞΕΚΑΘΑΡΑ !!!

    Anonymous9 Απριλίου 2015 - 10:28 μ.μ.


    ANOIXTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ
    Αξιωματ. Αντιπολήτευση και Αλλους της Ελλάδος


    ΠΡΟΣ: Ν.Δ., ΠΟΤΑΜΙΑ, ΡΥΑΚΙΑ, ΑΓΚΥΛΟΣΤΑΥΡΟΙ ΣΚΑΤΑΤΖΙΔΕΣ και ὋΛΕΣ" ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ !

    Κύριοι Κυρίες και Κεριά !

    Ακόμη δέν επέστρεψε ο Κιμπάρης Πρωθυπουργός και το επιτελείο του από την Μόσχα, ακόμη δεν έγινε επίσημη Πολιτική, Οικονομική και Γεωστρατηγική αποτίμηση της επισκέψεως, ακόμη και οι Ινστρούκτωρες μέχρι πρότεινος της Χώρας ΜΑΣ τόσο στο Ευρωπαικό όσο και κείθεν του Ατλαντικού ... ψάχνωνται, Εσεἰς ... ΑΜΕΣΩΣ αρχίσαται τον πολιτικό σας κιναιδισμό, αλλά πάντοτε την Πολιτική στην Χώρα μας την αναγάγαται σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΑΙΔΟΥ ! Γιαυτό η Χώρα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥΣ !), τό ΣΗΜΕΡΑ επιβεβαιώνει ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ, γιαυτό η Χώρα δέν έφτασε και δέν έπιασε ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ !!

    Κύριοι, Κυρίες και Κεριά, Τωρίνη και Χθεσινή, την Χώρα, το Μέλλον του Ελληνικού Λαού, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΩΡΕΣ ΣΑΣ διαμέσου ΕΣΑΣ !! Το Χρέος ΣΑΣ ΑΣΗΚΩΤΟ ! Κάθε προσπάθεια δικαιολογίας είναι κιναιδία, και μάλιστα άτιμη κιναιδία ! Τό ότι είσασται ασυναίσθητοι και αναίσθητοι, το διατρανώνεται ακόμη και Τώρα ! Γιατροί δέν είμασται, αλλά το δηλητηρίο που κυκλοφορεί μέσας σας, πρέπει να είναι ραδιενεργό με χρόνο υποδιπλασιασμού τουλἀχιστον 200.000 χρόνια ! Απλά είσασται Ασύμπτωτοι με την Ελληνική Ψυχή και Ελληνικό Πνεύμα ! Διότι και επειδή, οι επιβήτωρες σας, που δεν τους κατακρίνουμε εμείς, ΔΕΝ ΣΑΣ μύησαν σε τίποτα, σας Είχαν στο ... Ετσι, στο ... Κάτσε ... Σήκω !
    Και επείδη για Εμάς Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΖΑΛΗ, και επειδή όλα τα Ὁντα έχουν Ψυχή (ακόμη και οι Σκατόψυχοι), πάρτε τα Ψίχουλα της Ψυχούλα σας, ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΛΑΜΠΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ, και παγένεται σε κανάν Ιερέα, όχι σε παπατζίδες, να σας ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !! Ισως ο Θεός των Ελλήνων είναι ΕΛεήμΩΝ !! Ισως !! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΑΙ ΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ !!! ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ !


    Υπογραφή Από
    Το Σημείο ΤΟΥ Χθές/Σήμερα/Αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!
    (... και Θρησκευτικά και Κοινωνικά και Ελληνικά και Εθνικά)

    (ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΙΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

    Επειδή ΕΜΕΙΣ που πηγάζουμε από το ΕΓΩ, εργαζώμαστε σε 36ωράριο δίότι είμαστε ΑΧΡΟΝΟΙ, και ΑΥΤΟ το κάνουμε Αφιλοκερδός και Οικειοθελώς, διότι είμαστε Ταχμένοι και Υποχρεωμένοι (χωρίς εμπάθεια και Ζόρι) ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ, του Τόπου ΜΑΣ, της Χώρας ΜΑΣ, της Πατρίδας ΜΑΣ, στούς Ζωντανούς και Νεκρούς ¨Ελληνες, και στους ¨Ελληνες που ΔΕΝ έχουν γεννηθεί ακόμη (έχουν απαγορευτικό ;) !

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ώς γνώσιν (πρωτίστως για την Κυβέρνηση των Ελλήνων και ... τριτεύων για τους Λουλάδες των Πολιτικών Επιστημονικών Οικονομικών και Σαθρού Συρφετού !).

    ¨Εχουμε και λέμε:
    Το γνωρίζεται και το Αποκρύπτεται ; ή μήπως Σας Απαγορεύουν την Πολιτική Επιστημονική Οικονομική Συγκοινωνούντων Δοχείων Διαλεκτική Νόηση του Κεφαλαίου στην Οικονομία ;;

    Η Ελεγκτική Επιτροπή ΦοροΟικονομικών στην USA επέβαλε ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1,5 ΔΙΣ. Εωρώ στην Deutsche bank για μανιπουλάτσια στους ... Τόκους που ζητούσε στην USA ! Επιπλέον η Ελεγκτική ΦοροΟικονομική Επιτροπή της Αγγλίας επέβαλε ΠΡΟΣΤΙΜΟ ύψους 4 ΔΙΣ. Ευρώ στης τράπεζες Deutsche Bank, Barclays, Royal Bank Scotland, Robobank Ολλανδίας ! Επιπλέον η Ανάλογη Επιτροπή της Ευρωπ. Ενωσης επέβαλε για της ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΝ 1,8 ΔΙΣ. Ευρώ στα ¨Ανωθεν Τραπεζικά Ιδρ(ύ)ώματα/Ινστιτούτα, σαυτό το ΠΡΟΣΤΙΜΟΝ σχεδόν 800 Εκατ. Ευρώ ΕΙΝΑΙ στην Deutsche Bank ! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΝ ΕΤΟΣ 2015 !!! ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ... Libor bank !! Και ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ !! Οι ΕΡΕΥΝΕΣ των αντίστοιχων Επιτροπών ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ, δηλ. το 2010 !!!;;;!!! Ο Νοών Νοήτοω !! Ως μικροσημείωση η Deutsche Bank έχει ήδη πληρώση σχεδόν 3,5 ΔΙΣ. Ευρώ για το σκάνδαλο Libor bank το 2014, του 2015 ΕΙΝΑΙ ... καινούργια !! Η Υπόθεση ΣκανδαλοΑπάτης της Libor bank δημιουργείθηκε ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με την Υπόθεση Lehmann Broth., η ΔΙΑΦΟΡΑ είναι ότι η Libor Bank είτανε ΜΕΡΟΣ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, PSI κ.ο.κ. κ.α. !!! Τί ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ με τον Τόπο μας, τήν Χώρα μας, την Πατρίδα μας ;; Εάν ΕΣΕΙΣ είσαστε Γάτες, ΕΜΕΙΣ έχουμε Εξελιχθεί σε Λιοντάρια, και της ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΑΙ της Γάτες στο Αέρα ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ ;; Καταλάβαται το λεγώμενο ΄ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ΄ ;; ή ΜΗΠΩΣ θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ;; Εάν ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΄ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ΄, τότε φορέστε το τελευταίο ΣΑΣ ωραίο κουστούμι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΕΠΕΣ ! Διότι δεν χρειαζώσασται τσέπες, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕΣ !!
    Ο ¨Ελλην, Η Ελλας, ο Ελληνκός Λαός, το Ελληνικό ¨Εθνος, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ !!!

    Το Ανέκαθεν ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Supido από την Χώρα ή να Αυτοκτονήσουν ! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΑΥΤΟ, διότι τους ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ !! ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Στόν Ελληνικό Λαό, στο Ελληνικό Εθνος, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    Χαιρετούμαιε την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

    ΝΑ ΜΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AΣ AΦHΣOME TO TI ΛENE KAI ΓPAΦON OI AΛΛOI, ΞENA KAI NTOΠIA KAΘAPMATA, KAI NA AKOYME TI ΛEEI H KYBEPNHΣH MAΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ: Θεωρούμαι ΣΟΒΑΡΟ/ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΘΟΣ, οι πρασπάθεις,ακόμη και ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Εκκλησίας της Ελλάδος, πώληση ή αξιοποίηση για την ... αποπληρωμή του "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ" ! Και να γνωρίζουν ΟΛΟΙ, ότι το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ Programm, στα πλαίσια όχι ΜΟΝΟ ΤΗΣ Ευρώπης, αλλά και Παγκοσμοίως, είναι: Με ένα Σμπάρο πολλά Τριγώνια ! ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ και ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ !! ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ... "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ" ! Και πρός Αξιότιμη Αρχιεπισκοπή και Αρχιεπίσκοπο, ΕΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ είναι ο Αβραάμ, Η ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ... ΙΣΑΑΚ ! ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ... Η ΣΑΡΑ !! ΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ !!! Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ! ΕΙΝΑΙ ... ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΣΑΣ ;;; Στό ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ... να σται ΣΟΒΑΡΟΙ !!! ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ (Ανατολικής ΡΩΜΗΣ) ΚΑΝΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο Πάπας της Ρώμης, αναφορικά για ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, και ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ιδιαίτερα ΠΟΝΤΙΩΝ !!! ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ !!! ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ !!!

    Και η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ (συγνώμη, αλλά) ΕΙΝΑΙ ... ΑΠΟΛΥΤΗ


    Σημ. Πιστεύουμαι να ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ....... ΕΠΙΚΑΙΡΟ ...... ΕΠΙΚΑΙΡΟ ..... ΕΠΙΚΑΙΡΟ .....

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΒΛΑΞ (Κοινωνικό, Πολιτικό και Ανθρώπινο) ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !

    (Διότι ΕΧΟΥΜΑΙ ΣIΧΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΝΩΜΑΣΤΑΙ και ΙΣΤΟΡΙΚΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ -- ΤΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΤΗΣ El Dorado Gold ΣΤΗΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ !!!)

    Διαβάζουμαι:

    Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε στην πορεία των μεταλλωρύχων στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, φορώντας κι αυτός το χαρακτηριστικό κράνος.
    «Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε να σας κλείσουν τα σπίτια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στα μεταλλεία χρυσού (El Dorado Gold) στη Χαλκιδική/Σκουρίες !.

    Προς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΣΑ ΘΥΣΙΑ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ - ΤΑ "Μεταλλεία Χρυσού" ! ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!! Η Κυβέρνηση της Αριστεράς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΛΗ El Dorado !!! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ για ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΜΕ ΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ "ΚΕΡΔΗΟΙ" !!! ΕΔΩ και ΤΩΡΑ: STOP Στα "ΔηλητήριοΜεταλλείαΧρυσού" !! S-T-O-P !!!

    Σημ. Τοις Προεκτάσεις της Οικολογικής και Ανθρώπινης ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ σε μια περιμετρική ακτίνα τουλάχιστον 200-250 χλμ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΞΕΡΕΤΑΙ και ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ (αλλά γενικά τι ξέρει και ποιος σαυτήν την Χώρα, σαυτόν τον Τόπο ;;;-!!!) !!! ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΕΝΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ !!! STOP-STOP-STOP ΣΤΑ El Dorado ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!! ΤΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΤΗΣ El Dorado Gold ΣΤΗΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ !!!!


    Σημ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ με ΕΠΑΓΩΓΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ότι πέρα από ΒΛΑΞ είναι και ... πολιτικιά σε Κοινωνικά, Πολιτικά και Ανθρώπινα ΠΕΔΙΑ !! Οσο αναφορά τα Επιστημικά Πεδία, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ (το παραδέχεται ΚΑΙ ο ίδιος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ: "Μακάρι" να κυβερνουσε μια cosa nostra, μια μαφία ! Διότι ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΙΜΗΣ ! Ενώ οι "πολιτικιές" ΔΕΝ έχουν ούτε καν την αίσθηση της ΤΙΜΗΣ, αλλά είναι διαβόλια στίς ... ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ! Αλλωστε αυτή είναι και η ΟΥΣΙΑ του καπιταλισμού, άλλωστε αυτή είναι και η ΟΥΣΙΑ της εκμετάλλευσης του ανθρώπου, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ... ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, τόσο της ΦΥΣΗΣ (βλ. π.χ. ΣΚΟΥΡΙΕΣ), όσο και την ΚΟΡΥΦΗ της ΦΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (... και τα Χαιρετίσματα ΜΑΣ στην Εκκλησία της Ελλάδος για τον ..."ρόλο" ΤΗΣ !) !!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ τον Ισπανό Rato, ΣΑΥΤΟ ΤΟ club, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΟΤΡΩΓΟΝΤΑΙ σαν μικροδιαβόλια (... ξανά τα Χαιρετίσματα ΜΑΣ στην Εκκλησία της Χώρας ΜΑΣ) !!! Και στο Φινάλε Φινάλε/Finale, περιμένεται ΕΣΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ;;;; Περιμένεται ... Λύτρωση ;;; ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ... ΘΑΝΑΤΟΥ (... βαρεθήκαμε να ξαναστέλνουμαι τα Χαιρετίσματα ΜΑΣ στην Εκκλησία του Χριστού, την Εκκλησία της Χώρας ΜΑΣ !!!) !!! ΠΡΟΤΑΣΗ: ΔΙΑΦΩΤΙΖΟΥΜΕ ΔΥΜΑΝΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ - ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ ΜΑΣ - ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΖΩΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Ζητούν κατώτατη σύνταξη 320 ευρώ!" ! Οι ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών για νέες περικοπές !

    εεεε και !

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΟΥΜΕ¨... "ΑΚΡΟΑΣΗ ΘΕΟΥ" !!

    Ας αφήσουμαι τα φοβικά και τρομοκρατικά τερτίπια (ψυχολογία μάζας/μαζών) των Ξένων και Ντόπιων Ουροδοχείων (ΜΜΕ και κολασμένων των σαθρών και σάπιων δομών, και της γλώσσας μας !) !!

    Μαθαίνουμαι Ελληνικά (και εννοιολογικά):

    Η ΡΗΞΗ δεν προδίδει στην Ελληνική γλώσσα την ... καταστροφή !

    Και βέβαια ΠΡΕΠΕΙ να Υπάρξη Ρήξη, Ρήξη με το ψέμα, το Σαθρό, Σάπιο και Καταστροφικό σε όλες της Μορφές σύστημα του "ΧΡΕΟΥΣ" !!!

    Και να ξέρουμαι και να γνωρίζουμαι ένα πράγμα, ΟΣΟΙ ΕΙΤΑΝΕ ή ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ σαυτό το Σάπιο, Σαθρό, βορβορώδης και Φανατικά Πολεμικό Σύστημα εναντίων της Χώρας μας, (ΜΜΕ, πολιτικοί "πολιτικιές"), ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ούτε για ΕΜΑΣ αλλά και ούτε για το Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα !

    Γιαυτό ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ότι η σημερινή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούτε ΕΙΤΑΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ σαυτό το βοθρώδες βορβορώδης σατανικό σύστημα, όπως και ο ίδιος ο ΕΛΗΗΝΙΚΟ ΛΑΟΣ πρακτικά !

    Μπορεί ο νομπελίστας Κρούγκμαν να μην ζηλεύει στην θέση που είναι και βρίσκεται ο Αλέξης (αλλά τι σόι νομπελίστας είναι ;; του κεφαλαίου ; του Παγκόσμιου Σαθρού Οικονομικού Συστήματος ;;), ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΜΑΙ (όχι ζήλια) και τον χαιρώμασται γιαυτήν την ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ επειδή ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ !!

    Αυτά λοιπόν ...

    σημ.: Το "ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΟΥΜΕ¨... "ΑΚΡΟΑΣΗ ΘΕΟΥ"", η φράση αυτή του τραγουδιού .. εκλάπει από τον Διονυσίου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ Κατ' Εμάς, και με Απλά Απλοποιημένα Λόγια: Οποιος μιλά για "εθνικό" νόμισμα, επιστροφή σε δραχμή, μαλακό Ευρὠ κ.α., ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ή ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ του Ντόπιου και Ξένου Παράγωντα, την Αιτία του ΚΑΚΟΥ ΜΑΣ !! Και όλοι τους το βγάζουν από κάποιο "ιδεολογικό" άλλλοθι ! Το ότι η φασιστική ιδεολογία με "πατριωτικό" μανδύα παίζει και έπαιζε ανέκαθεν τον Ξένο και Ντόπιο Ανθελληνικό παράγωντα, το ξέρει ο κάθε αγγγράμματος Ελληνας, (άραγε ποίοι την ψηφίζουν ; οι άρρωστοι ;; οι ψεκασμένοι ;;), όσο αναφορά την "Αριστερή" ιδεολογία για το συγκεκριμένο θέμα, διερωτόμασται εμείς, και λέγουμαι σαυτούς, η Αριστερά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝΕ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ στα ΔΥΣΚΟΛΑ, μήπως σήμερα ο Διεθνισμός περνά μέσα από την ... Οικονομία ;;; Μήπως σήμερα τα ΟΠΛΑ είναι ΑΛΛΑ χωρίς να 'χουμαι πετάξει τα άλλα ΟΠΛΑ ;;; Θυμίζουμαι, ότι και ο Δημητρώφ, θα μπορούσε να έφευγε από την Ναζιστική Γερμανία (υπόθεση πυρκαγιάς Ραιχσταγ), αλλά έμεινε στην στημένη δίκη των Ναζί, πάλεψε και ΝΙΚΗΣΕ, είχε παράλληλα και όμως ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ MAZI TOY !!! Εσείς "ζείται" με τσιτάτα του Κάρολου,του Φριδερίκου, του Βλαδίμηρου ! Δεν βλέπεται ούτε το Συγκεκριμένο αλλά και ούτε το Αφηρημένο της Κινήσεως ! Δεν βλέπεται ούτε το Γενικό αλλά και ούτε το Ειδικό ! Πράγμα που αυτομάτως σας φέρνει σε αντίθεση με τους άνω τρείς !!! Βρίζεται την Σοσιαληδημοκρατία, ενώ δράται ακριβώς σαν αυτή ! Διαβάστε και αναλύσται την ιστορία της Σοσιαλιδημοκρατίας στην Γερμανία και την διάσπαση της (πότε ἀραγε ;), που εἰτανε μία από της αιτίες να έρθεί ο Ναζισμός στην Γερμανία (NSDAP, αναλύσται τα αρχικά αυτού του κόματος) δέσται την Αιτιότητα ! Φοβόσασται ;; Τί ;; ή μήπως ""γεννηθείκαται" γονατιστοί στην ψυχή και στο πνεύμα, μέσα από την κοιλία της Μάνας σας ;;(λόγο του μεταεμφυλιακού συστήματος)" ;; Πως συλλογάσται ;;; Ελεύθερα ;; Μάλλον όχι ! Μήπως ζείται με το Κισμέτ της κακομοιριάς, του κατατρεγμένου ;;; Η Αριστερά, οι Αριστεροί, και ειδικά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, το έδειξε η Ιστορία της Χώρας ΜΑΣ ! Εσείς τι είσασται ;; Των εύκολων/ευκόλων λύσεων ;; Ψάρια του γλυκού νερού;, του ενυδρείου ;; ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ !!! ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ !!! Δεν λέμαι να συμφωνείται με την σημερινή κυβέρνηση των Ελλήνων, αλοίμονο, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ !!! .... και αυτό ΜΑΣ πάει μποστά στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡTHΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ !!! .... ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ..... ΕΜΠΡΟΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγνώμη, χωρίς να είμαστε "κυβερνητική", θεωρούμαι ότι "Ασυνείδητα" σπονζάρεται την φράση του Σαμαρά για "Αριστερή παρένθεση" ! Διότι τουλάχιστόν λέχθηκε από επίσημες κυβερνητικές πηγές η φράση "έχουμαι την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία"! Τί περιμένεται την ... επανάσταση ; Σχεδόν 200 χρόνια η Χώρα μας είτανε υπό ΚΑΤΟΧΗ, (υλική και πνευματική), γιαυτό ΚΑΘΗΛΩΘΕΙΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ! Τί περιμένεται ; "ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ" ; Αυτό το σύνθημα του Κινήματος το .. είδαμε ! Μάλιστα μπορεί και εσείς (συγνώμη αλλά) να το υποστηρίξαται ! ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ! Εμείς έχουμαι μια αίσθηση εμπιστοσύνης, έχουμε κάππποια ενόραση σε καθαρή κοινωνικοπολιτική βάση με το επιστημονικό πρίσμα ! Οι πρώτοι που θα τους μουντζόσουν, οι πρώτοι που θα τους ρίξουν μούντζα θα είμαστε Εμείς, όχι .. Εσείς ! ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ, στους δημοκρατικούς χώρους ΜΑΣ, να υπάρχει επίμονα σε μια Εθνική, Απελευθερωτική Λαική κατεύθυνση, ΟΧΙ της εξίσωσεις με το σαθρό σύστημα που μας κυβερνούσε, ΝΑΙ, σχεδόν 200 ! Και ας το ξέρεται και γνωρίζεται και εσείς, και η κυβέρνηση, είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ! ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ! Και δεν είναι ... λόγια ! Δεν είναι συνθήματα ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΒΟΥΡΑ που, ΝΑΙ, ΜΑΣ κυβερνούσε σχεδόν 200 χρόνια (επανάληψη), ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΘΡΟΙ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΔΗΣ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ... για ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ... ΛΟΓΟΥΣ !!! Παράδειγμα ; Μικρασιατική καταστροφή του 1922, μετά την συμμετοχή μας μαζί με Αγγλους, Αμερικανούς, Γάλλους, Γερμανούς στον Κριμαικό πόλεμο ενάντια στο "ξεκίνημα" της Σοβιετικής Ενωσης (ΕΣΣΔ) !! Και όπως λέει το τραγούδι "μα μια κατάρα πάντα θα σε δέρνει του προδομένου ο πόνος της καρδιάς" ! ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ! (βλ. 1974 Κύπρος, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ του 1967, ΕΠΙΣΗΜΑ ... ΣΥΓΝΩΜΗ ! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ !) Και ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ... απὀλυτη ἀποψη ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΕΜΑ: Η ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΓΝΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑ (και ιδιαίτερα για την Πατριωτική Αριστερά),, ΚΑΙ Ο ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ (ΤΟΥ) ΜΟΡΦΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ .... «ελκυστικός» !!!!!!!!!!!!!!!

    Συγνώμη, χωρίς να είμαστε "κυβερνητική", θεωρούμαι ότι "Ασυνείδητα" σπονζάρεται την φράση του Σαμαρά για "Αριστερή παρένθεση" ! Διότι τουλάχιστόν λέχθηκε από επίσημες κυβερνητικές πηγές η φράση "έχουμαι την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία"! Τί περιμένεται την ... επανάσταση ; Σχεδόν 200 χρόνια η Χώρα μας είτανε υπό ΚΑΤΟΧΗ, (υλική και πνευματική), γιαυτό ΚΑΘΗΛΩΘΕΙΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ! Τί περιμένεται ; "ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ" ; Αυτό το σύνθημα του Κινήματος το .. είδαμε ! Μάλιστα μπορεί και εσείς (συγνώμη αλλά) να το υποστηρίξαται ! ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ! Εμείς έχουμαι μια αίσθηση εμπιστοσύνης, έχουμε κάππποια ενόραση σε καθαρή κοινωνικοπολιτική βάση με το επιστημονικό πρίσμα ! Οι πρώτοι που θα τους μουντζόσουν, οι πρώτοι που θα τους ρίξουν μούντζα θα είμαστε Εμείς, όχι .. Εσείς ! ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ, στους δημοκρατικούς χώρους ΜΑΣ, να υπάρχει επίμονα σε μια Εθνική, Απελευθερωτική Λαική κατεύθυνση, ΟΧΙ της εξίσωσεις με το σαθρό σύστημα που μας κυβερνούσε, ΝΑΙ, σχεδόν 200 χρόνια ! Και ας το ξέρεται και γνωρίζεται και εσείς, και η κυβέρνηση, είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ! ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ! Και δεν είναι ... λόγια ! Δεν είναι συνθήματα ! ΑΥΤΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ που, ΝΑΙ, ΜΑΣ κυβερνούσε σχεδόν 200 χρόνια (επανάληψη), ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΘΡΟΙ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΔΗΣ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ... για ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ... ΛΟΓΟΥΣ !!! Παράδειγμα ; Μικρασιατική καταστροφή του 1922, μετά την συμμετοχή μας μαζί με Αγγλους, Αμερικανούς, Γάλλους, Γερμανούς στον Κριμαικό πόλεμο ενάντια στο "ξεκίνημα" της Σοβιετικής Ενωσης (ΕΣΣΔ) !! Και όπως λέει το τραγούδι "μα μια κατάρα πάντα θα σε δέρνει του προδομένου ο πόνος της καρδιάς" ! ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ! (βλ. 1974 Κύπρος, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ του 1967, ΕΠΙΣΗΜΑ ... ΣΥΓΝΩΜΗ ! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ !) Και ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ... απὀλυτη η ἀποψη ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γηράσκοω αεί διδασκόμενος ! Γιαυτό θέλω να κάνω μια απλή και τεπεινώτατη ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί η Σοβιετική Ενωση στον Β¨ΠΠ ΚΑΛΟΥΣΕ (ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ), ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ (Αντίσταση) ;; Και ΟΧΙ για ... ΤΑΞΙΚΑ και άλλα Κομμουνιστικά συνθήματα ;;;; Παρακαλώ η απάντηση (εάν έχεται) χωρίς ... καμπύλες, διαφορικές εξισώσεις και .. ολοκληρώματα !!! Παρακαλώ απλά και λακωνικά ! Ευχαριστώ !

    σημ.: Σε περίπτωση αδυναμίας της απαντήσεως της απλής ερωτήσεως, δηλώνει κατ΄ΕΜΑΣ, μη κατανοήσεως τόσο του Καρόλου, του Βλαδίμηρου τόσο της ... ΖΩΗΣ όσο ... ΚΑΙ ....... ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καί βρήκαμαι ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ :

    Ο Γ.Χαρδούβελης που είχε βγάλει όλα τα λεφτά του στο εξωτερικό και μας έλεγε "Φερθείτε πατριωτικά και φέρτε τα λεφτά σας μέσα"!

    Κι αυτός τα έστελνε έξω !

    Είχαμε και το ΝΟΥΜΕΡΟ 1 σύμβουλο του Α.Σαμαρά, τον παραλίγο υπουργό Οικονομικών Σ.Παπασταύρου, που και αυτός είχε βγάλει τα λεφτά του έξω! Και διαπραγματευόντουσαν με τους πιστωτές που ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !.

    Τώρα προκύπτει ότι οι "άνθρωποι" που ήταν έτοιμοι να κατασχέσουν την ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τα έκαναν όλα αυτά με δανεικά και αγύριστα στα οποία ΕΓΓΥΗΤΕΣ είχαν μπει ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

    Αυτό είναι μια "μικρή" αναφορἀ στους αυτοαποκαλλούμενους πολιτικούς που ουσιαστικά είναι ... πολιτικιές ! Το πουλόβερ ξεκινά να ... ανοίγειη !!
    Σειρά έχουν τα αυτοαποκαλούμενα ΜΜΕ, που πραγματικά λέγονται ... σερβιέτες πολλών και πολλαπλών χρήσεων !!!

    Εμείς έχουμε και ξέρουμαι όλη την λίστα που θα ακολουθήσει !!

    Και να ξέραται, ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ... 3% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1. Το θέμα των "Μεταναστών" ή "Λαθρομεταναστών" ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ και έχει ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και τα φυσικά αδιέξοδα του Καπιταλισμού/Ιμπεριαλισμού (Πολεμοι) ! Τα ζητήματα είναι αλλού και ΟΧΙ στα δάκρυα και στοις δηλώσεις συμπόνιας, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ... ακόμη και με τα ... πτώματα τους !!! Δημιουργούν ΣΤΗΜΕΝΗ ΨΥΧΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ/ΝΑΖΙΣΜΟΥ ! Γνωστό το κόλπο των ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !! (βλ. Α΄Π.Π. και Β΄Π.Π. !!). Υπάρχουν ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΟΥ .... ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΠΡΟΤΟΥ .. ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ !!!!!

    2. Οποιος αποκαλεί τον Π. Καμμένο ακροδεξιό, ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ (συνειδητά ή ασυνείδητα) ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, και ΕΧΘΡΩΝ της Χώρας ! (Εχει σχέση με τα ... πολιτικά δίπολα ! Γιαυτό προωθούν το ... ΚΕΝΤΡΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΤΑΝΕ και η ... NSDAP !! ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ την ορολογία "ΚΕΝΤΡΟ" (Κεντροδεξιά ή Κεντροαριστερά) ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΑΙ ΤΟ ξεκάθαρα ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΒΗΜΑ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ/ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Tα λάθος συμπεράσματα ξεπληρώνονται την ώρα που πρέπει…"

    Του καθηγητή Δρ. Γ. Ζουγανέλη

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον καθηγητή Δρ. Γ. Ζουγανέλη:


    Γεία Σας !

    Μπορεί να ακούγονται ωραία αυτά που γράφει ο φίλος ο Ζουγανέλης, αλλά δεν παίρνει δύο (2) θεωρητικοπρακτικούς .. Κύωνες υπόψιν !

    1. Τόσο η Οικονομία,, όσο και η Πολιτική ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΡΗΤΕΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (είναι το ΕΝΑ και ΙΔΙΟ) ! Σας παραμπέμπουμαι στο Κλασικό Επιστημονικό Ευαγγέλιο Καπιταλιστικού Κεφαλαίου/Ιμπεριαλισμός/Παγκοσμοιοποίηση ! Με λείαν απλά λόγια είναι ο θεωρητικοπρακτικό νόμος των Συγκοινονούντων Δοχείων, άλλωστε το παραδεχόωσασται και εσείς ο ιδίος κυρ. Καθηγητά στο άρθρο σας, παρόλλα αυτά και ωστόσο πέφταιται και εσεις σε ... αντιφάσεις, και στο φινάλε σε ΕπιστημονικοΠολιτικά αδιέξοδα !

    2. "Οι τιτλοποιήσεις της ιδιωτικής, δημόσιας και εκλησιαστικής περιουσίας και η χρήση τους για νέα δάνεια μέσω SWAPS είναι το βασικό εργαλείο για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Όσοι ασχολούνται με το θέμα πρέπει να εστιάσουν μελλοντικά τη προσοχή τους: ..." Πέρα από το Ιδιωτικής και Δημόσιας τιτλοποιησεις (στο άνω σκεπτικό σας), Εμεις Εστιάζουμε το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ (τιτλοποιήσεις Εκκλησιαστικής περιουσίας) ! Το ότι αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ και ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τα ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ, αυτό σε Εμάς είναι γνωστό ! Αλλωστε είναι και ΑΥΤΟΙ τόσο ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, την Ανθελληνική διαπλόκη, ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ... ΣΩΠΑΙΝΟΝΤΑΣ (δεν Εχουν να που ΤΙΠΟΤΑ) ! Αλλωστε ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΞ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ !

    Θα Σας συνιστούσαμαι Κυρ. Καθηγητά, να μπορούσαται να βλέπεται ταυτόχρονα το Γενικό και Ειδικό, το Συγκεκριμένο και Αφηρημένο, και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !! Αλλά ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ... ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ για όλους ΣΑΣ !

    Μετά Τιμής Χαιρετώ

    Το Ακρον Αωτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ...και εμείς διερωτόμασται για τον ρόλο της αντιπολίτευσης, όλοις της αντιπολίτευσεις ; Οχι όλοις ! Διότι εκτός του ΚΚΕ, οι "υπόλοιποι" έχουν έναν συγκεκριμένο "ρόλο" ! Ο ρόλος τους είναι καθαρά Υποτακτικός, Ραγιάδικος, Εθνικά Ταπεινωτικός και απλά και κοινά Προδοτικός ! Αλλά το ΚΚΕ ;; Που είναι η Μαρξιστική/Λενινιστική Επιστημονική Του αντίληψη ;; Πού ΕΙΝΑΙ η Επιστημονικοπολιτική Του Διαλεκτική ;; ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΚΕ (;;;) (!!!) ΔΕΝ ΛΕΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ (Σας ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΚΜΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ), αλλά και όμως, από τα Σφάλματα, τα Ιστορικά Σφάλματα πρέπει να μαθαίνουν ΟΛΟΙ (κάπως έτσι το είχε διατυπώση ο Λένιν) !!! Διότι και δηλαδή, ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ;; ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ;; Εμείς Σας λέμε, Τίποτα δεν πάει Χαμένο στην Χαμένη ΜΑΣ ΖΩΗ !!! Μα ΤΙΠΟΤΑ .....


    Στην Χαρά μας


    ο Μικρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!

    Δώσται ΑΥΤΑ τα Σχόλια που βρήκαμε στον Ιστιότοπο, στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    Και ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΑΙ, να τα .... ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ με την ημερομηνιακή ιεραρχεία τους !!!

    Και ΟΤΑΝ αποφασίσουν ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, παρακαλούμαι να έχουν στην σκέψη τους μιά Πραγματική Πολιτική Επιστημονική Ολοκληρωμένη Στρατηγική !!! ΟΧΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΑ !!!

    ΕΧΟΥΜΑΙ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ !!!!

    ΠΡΩΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!! ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

    ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΑΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΣ (λεγώμενες) ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ !!!

    ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΗΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ... ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ !!!

    ΚΥΡΙΟΙ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ !!! ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ !!!

    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !!!
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΡΕΤΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ (= στο μηδέν/0, στην ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΖΩΗΣ) !!

    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ του ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ (μόνο ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΜΑΙ) !!!!!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ .....

    Anonymous26 Φεβρουαρίου 2015 - 9:40 μ.μ.
    Οι Περισσότεροι Συμπολίτες Mας Δεν Γνωρίζουν Oτι Aν Kαι Πέρασε Eνας Mήνας Aπό Tην Eκλογική NIKH του ΣΥΡΙΖΑ και την πλειοψηφία στη Βουλή της Αριστεράς (γενικά) στη χώρα μας, εξακολουθούν να ισχύουν οι παρακάτω προδοτικές δεσμεύσεις:

    1. Πρώτον: H Παράδοση της Eθνικής Mας Kυριαρχίας στους ξένους.

    2. Δεύτερον: η καθολική δέσμευση της δημόσιας περιουσίας της χώρας και

    3. Τρίτον: H Aπαγόρευση Aσκησης Eθνικής Oικονομικής και Eξωτερικής Πολιτικής.

    Δηλαδή όροι που ταιριάζουν σε λαούς ραγιάδων και δούλων και όχι σε περήφανους και ελεύθερους πολίτες όπως θέλουμε και παλεύουμε να είμαστε ο Λαός και η Πατρίδα μας.

    Ως ελεύθερος Έλληνας αισθάνομαι αγανάκτηση και ντροπή γιατί η καινούρια Βουλή ανέχεται ακόμα την ύπαρξη των Μνημονίων που μας ντροπιάζουν και μας εξευτελίζουν διεθνώς και προ παντός απέναντι σ’ αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι.

    Σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας είπε ένα στεντόρειο ΟΧΙ στους σημερινούς εχθρούς του Λαού μας, ντόπιους και ξένους.

    Χαίρομαι που ο Λαός μάς δείχνει ξανά το δρόμο του παλλαϊκού αγώνα επικεντρώνοντας τα πυρά του ενάντια στο πρώτο και κύριο στόχο - προϋπόθεση για να απαλλαγούμε από τον ξένο ζυγό: την κατάργηση των Μνημονίων μέσα στον ίδιο χώρο στον οποίο ψηφίστηκαν με εντολή των ξένων. Μέσα στη Βουλή των Ελλήνων.

    Απευθύνομαι προς πάσαν κατεύθυνση με την προγονική παραίνεση: «Ο TOΛMΩN NIKA».


    Y.Γ. AYTA EINAI EΛΛHNIKA - AΠΛA, KAΘAPA, KATANOHTA KAI EΛΛHNIKA !!!

    ..............................................................................................................

    Anonymous8 Φεβρουαρίου 2015 - 5:37 μ.μ.
    Φίλοι μου καλοί ! Το Πρόγραμμα της "Θεσσαλονίκης" ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ σε "ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ" 9 (εννέα) ΜΗΝΩΝ (βλ. Υ.Γ.) ! Είπων και Ελάλησων !

    Υ.Γ. ΔΙΟΤΙ 9 μήνες χρειάζεται για να "ΒΓΕΙ" η ΖΩΗ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της .. ΖΩΗΣ ! (Στα "Ζώα" είναι άλλος ... Χρόνος. Είμασταν και Είμασται ... Ζώα ;;)


    .................................


    Υ.Γ. Και όποιος φοβάται τον Γιάννη Β., ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΕΜΑΣ !!! Σχηματικά ;;; ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΓΥΦΤΟΙ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΦΙ !!!!! Διότι ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΟΙ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ !!!! ΟΙ ΣΤΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ...... ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!

    Απλά είναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Αφιερωμένος στον Μίκη Θεοδωράκη είναι ο φετινός τίτλος (42ο) του πρωταθλήματος του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" τιμούν τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, ο οποίος φέτος έκλεισε 90 χρόνια ζωής όσα και ο σύλλογος του Πειραιά."

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΙ ΛΕΜΕ: ΕΥΓΕ !!! Μπράβο στην διοίκηση !!! ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σιγά Σιγά θα ξεχάσω και αυτά τα λίγα ελληνικά που ξέρω !!! Η "ΡΗΞΗ" είναι μια κατάσταση, μια διααδικασία, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ με εντιμώτητα και ατιμώτητα !!! Αλλλλάζουμε ... έννννοιες ;;; εεεεεε ;;;;; Επειδή Μας τελείωσαν οι ιδέες, γιαυτό τώρα αλλλλλλλάζουμε της .... ένννννοιες ;;;;/!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "ΑΠΟ... 2 ΤΡΙΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ" !!!

    ΕΕΕ ! Αυτό δεν σας κάνει ... εντύπωση ;;; Και εμείς σας θεωρούσαμαι ... έξυπνους !!
    Δεν σας ... κόβει ;;

    Και κάνουν τόσο ντόρο για την Χώρα μας ;; Για "Χρέος" εικονικό, πλαστό και με ... "πολιτικιές" φτιαχμένο !!!

    Αρα "επιβεβαιώνομασται" και ΕπιστημονικοΠολιτικά τόσο στο διαχρονικό ΚοινωνικοΠολιτικό Τομέα/Επίπεδο, όσο και στο Φιλοσοφικό αντίστοιχο(α) ! Επιπλέον και Επίσης, η Μαρξιστική/Λενινιστική ΘεωρητικοΠρακτική ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΩΓΗ (στην πηγή του Είναι και Γίγνεσθαι), στο ΠρακτικοΦιλοσοφικό (στο π.και φ.) της ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, στην Σταθερά και την Μεταβλητή, και για καλύτερη διατύπωση, στο Σταθερό και της Μεταβλητές !!! Καλούμασται να "βρούμαι" το/τη "Σταθερό/ή" και της "Μεταβλητές", και για να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ το Τριδιάστατο, μας διαφεύγειη ο ... "Συντελεστής" ! Ποιός είναι ο "Συντελεστής" για να Ολοκληρωθεί το Τριδιάστατο, εφόσον έχουμε γνώση των άλλων δύο ;;;

    ΙΔΟΥ Η ΟΥΣΙΑ του "ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ" (του Εφέσιου) !!!


    ο Ετσι Ούτωσι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Δυστυχώς ο Βαρουφάκης απέτυχε"

    Το άρθρο του οικονομολόγου, συγγραφέα του βιβλίου "Επενδυτές χωρίς Σύνορα" (www.ependytes.com) κ. Βασίλη Παζόπουλου αναρτήθηκε στο capital.gr


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ)

    Οταν κάποιος ξεκινά από ιδεατή και "μερική" εκτίμηση, το αποτέλεσμα των εκτιμήσεων του τόσο στο "μερικό" όσο και στο "γενικό" θα είναι όχι μόνο λάθος, αλλά και ... ασυνάρτητο ! Διότι το λάθος, ώς λάθος μέσα τόσο στην πολιτική όσο και αλλού είναι μέρος προς τον δρόμο του σωστού, αλλά η επίτηδειότητα των παραλήψεων ΣΑΣ στην ανάλυση ΣΑΣ, δηλεί, στην καλύτερη περίπτωση, μωρίας έλλειψη !

    Τελείως επιγραμματικά:

    1. Γνωρίζεται την Δομή και Αντίληψη του λεγώμενου "Διευθυντηρίου" της Ε.Ε. ;; Γνωρίζεται ποιόν κοινό παρανομαστή έχουν (εκτός την κεφαλαιοκαπιταλιστική πολιτικη αντίληψη) ;; Ακόμη και ... "κακοί" πρώιν γερμανοί υπουργοί μετά την ... "συνταξιοδότηση" τους, χρησιμοποιούσαν και έκαναν κριτική για το "Διευθυντήριο" αυτό, με .... ακροαριστερή φρασεολογία !!!

    2. Διερωτηθείκατε γιατί λειτουργούν σε ... "διαδρομικά πολλαεπίπεδα" ;;; Μάλιστα το εντόπισαν για πρώτη φορά (;;) τα μέλοι της καινούργιας ελληνικής κυβέρνησης, και τους προκάλεσαν αυτά τα "διαδρομικά πολλαεπίπεδα" αρνητική εντύπωση !

    3. Θυμάσται για ποιόν λόγο και αιτία έφυγε ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν, πρόωρα από συνάντηση αρχηγών κρατών, στην Αυστραλία ;;; Ξερεται (;;), χρονικά πότε έγινε αυτό ;;; Για βοήθεια Σας, στο "φεύγα" του, είπε σχεδόν (ακριβώς) τα ίδια όπως ο Γιάννης Β. !!!

    4. Γνωρίζεται, πότε και πώς, τόσο η Γερμανία όσο και η Γαλλία, λύσαν για μικρό και σύντομο χρονικό διάστημα, τα ... ελλείματα τους που παραβίαζαν τους ... Ιδιους τους ... κανόνες τους (παραβίαζαν κατάφορά τις ίδιες τις συνθήκες τους) ;;; Οταν στην Χώρα μας, όλα είταν μέλι γάλα !!!

    5. .................

    6. ................

    7. .....................

    ν+1. .............................

    Από ότι βλέπεις υπάρχουν πάρα πάρα πολλά πράγματα που χρειάζεται κάποιος να ξέρει να γνωρίζει και να κατέχει !


    Ο Αιώνιος Φοιτητής



    Γηράσκω Αεί Διδασκ.......


    Υ.Γ. Ευτυχώς που Υπάρχουν Ιδιόρυθμοι στην ΖΩΗ ΜΑΣ και δεν είμαστε ΟΛΟΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. «Η Eλληνική Kυβέρνηση αναλαμβάνοντας το ιστορικό αυτό βάρος καλείται να εμψυχώσει τον Eλληνικό Λαό με την αταλάντευτη στάση της και να του μιλήσει απερίφραστα για τις εναλλακτικές επιλογές που διαθέτει η χώρα, μακριά από δαιμονοποιήσεις και αφορισμούς, που καταλήγουν να ρίχνουν νερό στο μύλο της εκβιαστικής κινδυνολογίας η οποία εκπορεύεται από τους πιο Αντιδραστικούς κύκλους του διεθνούς πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου και των εγχώριων εκπροσώπων του», αναφέρει το άρθρο του iskra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Alea iacta est ! ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΤΙ ΦΕΡΑΝ !!!

    «Κριτήριο της κάθε κίνησής μας είναι να διασφαλίσουμε την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και το ευρώ»,

    Οποιος και Οποιοι, κόμματα ή πρόσωπα ασπάζονται την άνωθεν φράση, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! ΕΙΝΑΙ και είτανε οι "γραβατομένοι" ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ κ. ΕΘΝΟΥΣ ! Προδίδουν το πραγματικό τους ρόλο και τί είδος κάλυμμα έχουν !! Τους καλλύπτουν οι Δυνάστες του Ελληνικου Λαού, ανέκαθεν και διαχρονικά ! Αυτοί οι "Ελληνες" είναι τόσο ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΟΣΟ είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !
    ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ! Δεν μιλάμαι για "κόκκινες γραμμές", "τεθλασμένες γραμμές και καμπύλες" !! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΒΗ ΤΩΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ - ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !!! Διότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ! Από ΕΜΑΣ περιμένουν την Λύτρωση τους, αλλοίως θα ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ, τόσο σαν Χώρα όσο και σαν Εθνος !! Και για να τελειώνουμαι, η φράση "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνειη", ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΑΣΗ που υπήρξε !!! Διότι είτανε ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ και ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ από το "1821" !!! Και εάν η @ΔΕΞΙΑ@ {θυμάσται το ΣκατοΧρονοντούλαπο ;;;;} έθαψε την Ελλάδα, την Χώρα μας, την Πατρίδα μας, ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ - ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ, θα έρθει η @ΑΡΙΣΤΕΡΑ@ να βάλει την ταφόπλακα ;; την ταφόπετρα ;; ΝΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ, ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ;;;;;;;; ΟΧΙ !!! Οι ΝΕΚΡΟΙ, ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΕΣ που δώσαν την ΖΩΗ ΤΟΥΣ για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, και ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ της ΧΩΡΑΣ και του ΓΕΝΝΟΥΣ από την εποχή του Θεμιστοκλή, Μιλτιάδη, Λεωνίδα έως το 1940-1949, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - Μέλλω !!!

    ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΛΜΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ !!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΟΛΕΣ (Ο-Λ-Ε-Σ) ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!! Η Ελληνική Αριστερά, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΛΟΣ, αυτός ο Υπέρωχος Λαός των Ελλήνων που έθεσε και έδωσε ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, που ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ την πρώτη "Αριστερη" Κυβέρνηση ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!! ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ !!! Κύριοι ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ ΧΑΛΚΕΟΙ (Κάλβος: Οσοι το Χάλκεον χέρι βαρύ του ΦΟΒΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ..... !!!!!) !!!!

    Vae victis !

    Fortes fortuna adiuvat !!

    Veni, vidi, vici !!!


    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτός ο .. Τύπος (Σταύρος Θ.-ΠΟΤΑΜΙ), ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !! ΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ;;; ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!! ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ (ΜΜΕ και λοιπά, βλ. "πρόσφατη εξέργεση στης Φυλακές !!!!!) ΤΗΣ "ΓΡΑΒΑΤΑΣ" !!!!!!

    ΔΙΑΛΥΣΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ !!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!! Προυτού ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!


    Υ.Γ. Στο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η .... ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εμένα αυτές οι φωτογραφίες (γέλια Αλέξη κ. Γιούνγερ) δέν μου αρέσουν καθόλου ! ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ! Ο Γιούνκερ είναι κοινός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ! Γνωρίζεται τι έκανε όταν είταν πρωθυπουργός στην χώρα του ; Είναι απατεώνας του Καπιταλιστικού Κεφαλαίου, άλλωστε όλοι τους είναι απατεώνες !

    Εκτός άν οι Φώτο αυτές είναι ... Μοντάζ !

    Δεν πάμαι καλά ! Καθόλου καλά !!

    ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Ο κύκλος της αβεβαιότητας πρέπει να κλείσει", υπογράμμισε ο υπουργός Γιάννης Βαρουφάκης !

    Δεν ξέρω τι εννοείται, αλλά σταμάτήσαμαι να προσπαθούμαι να καταλάβουμαι τι λέται !
    Και επειδή σταματήσαμαι να επικοινωνούμαι στην "Ελληνική", θα σας απαντούσαμαι εμείς στην ..."Λατινική" !

    Οσο αναφορά το: "Ο κύκλος της αβεβαιότητας πρέπει να κλείσει",

    Απαντούμαι: circulus vitiosus !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. «Εάν το δίλημμα είναι οι εξαγγελίες ή οι δεσμεύσεις της Αριστεράς και από την άλλη μεριά ο λαός, θα θυσιαστούν οι εξαγγελίες της Αριστεράς, δεν θα θυσιαστεί ο λαός, είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης και σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «Βήμα» πρόσθεσε ότι «προφανώς δεν μιλάμε για υποχωρήσεις που καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό ή καταστρέφουν τη δημοκρατία !!!!!



    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    Βρέ μεγάλε τι λές ;;

    Τί ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ (και Ιστορικά να το δούμαι από την λεγώμενη Βιομηχανική Επανάσταση) ;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ σε σχέση με την "Κοιλαράτη Εργοδοσία" ;;
    Μα σε Παγκόσμοια Κλίμακα η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ταυτίζεται με τον Λαό της εκάστοωτης Χώρας (Πέρα τους Απευλευθερετικούς Επαναστατικούς Αγώνες), έτσι δεν Είναι βρέ φίλε ;; Ακόμη και οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ στο Απάνθρωπο Οικονομικό Σύστημα του Ψέματος Χρησιμοποιούν "Αριστερή Φρασεολογία/ορόλογία ! Φίλε δεν Σου Ανακαλύπτω την ... Αμερική !!!

    Και όσο αναφορά την έννννοια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τί ορίζεται ετυμολογικά "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ;;
    Ποιός και τί είτανε το ... ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (όχι Υποκείμενο !!!) ;;; Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ;;;

    Και με ... λίγο ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ κ. ΕΠΑΓΩΓΕΣ) βγαίνει το ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ !!! ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και αντιστρόφως Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!

    Εάν διαφωνείς, και ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και Ελευθερία να διαφωνείς, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ότι απλά, Είσαι στο ΚΟΛΠΟ αυτού το ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ !

    Μην το ... κουράζουμαι λοιπόν !!!

    Και προς όλους: Μπορείται να κλέβεται τα πάντα, αλλά τοις ΙΔΕΕΣ δεν μπορείται να τοις κλέβεται και να τοις Αλλοιώνεται, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΜΕ ... ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ και ... Αλοίμονο και ΚΡΙΜΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ !!!

    Παρακαλούμαι για ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ κ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, κ. ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ κ. ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ (σε όλους τους τομείς της Κοινωνίας !)


    Ciao Amici !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ... ΖΩΗΣ !

    1ον. ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ! ΚΑΝΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΖΟΦΑΣΙΣΜΟ (ΤΟΝ ΑΗΤΗΤΟ .. ΑΞΩΝΑ !) ΤΟ 1940 (μας το κρατούν ... μανιάτικο ο ΚΑΠΙΤΑΛΟΝΑΖΙΖΟΦΑΣΙΣΜΟΣ μέχρι ΣΗΜΕΡΑ !!!) !!! ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ! ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΚΙ !! ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ !!!

    2ον. ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ που ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ "ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ" !!!

    3ον. ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !!!




    1. Υ.Γ. Οι ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!), ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ !!! ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ (ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ/ΡΩΣΙΑ) !!! Και ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ "ΘΕΣΜΟΙ" ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, .... ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ !!! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ !!!! ΣΚΑΤΑ (από το "1821" και μετά, ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!) !!!! ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΑΙ ΕΝΤΙΜΩΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!!!!!

    2. Υ.Γ. ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και το ..... ΥΠ.ΕΞ. !!!

    3. Υ.Γ. ΕΜΕΙΣ ... ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΑΙ !!!



    Και οι ΝΕΚΡΟΙ και οι ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ: ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΘΕΜΑ: ΚΑΤΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ


    Οσοι "ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ" όσοι "ΦΩΝΑΖΟΥΝ" προς την Κυβέρνηση, και "λέγουν" γρήγορα γρήγορα να ¨Κλειστή η Συμφωνία" έστω και μιά "Καλή κ. Μέτρια" Συμφωνία, να ... Τελειώνουμαι ! Οχι μόνο θα ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ που Αύριο θα ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ότι ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ κ. ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕΣ "Κυβερνήσεις" των Ξένων, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ κ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ κ. ΑΛΛΟΥ !

    Αυτή η ΚοινωνικοΠολιτική Ἁντίληψη του "Γρήγορα Γρήγορα να Τελειώνουμαι" είναι (μια μορφή ψυχικού ΣΟΚ, -Θεωρία ΣΟΚ - που είναι και τείνει στην ανώτερη κατάσταση της Μελαγχολίας !) το ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΝ για (ακόμη και για τον εαυτό τους) την Κοινωνία, ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΟΥΝ "χρησιμοποιόντας" την Πολιτική για τα Προσωπικά τους αδιέξοδα που οδηγούν στην Μελαγχολία και την Σχιζοφρένεια, ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ και ΣΥΝΑΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !! Είναι Μορφές Χειραγώγησεις Μαζών από το Κεφάλαιο, που τα ... Ελέγχουν μέχρι κάπποιο σημείο !! Αυτό το βρώμικο ρόλο "παίζουν" συνειδήτα ή ασυνείδητα ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ και Υποπτη Κύκλοι "της Αντιπολίτευσεις" !

    Αυτή η Μορφή, της Ψυχικής κ. Πνευματικής Σφοδρής Διαταραχής, τόσο σε Ατομικό επίπεδο αλλά και όσο σε Μαζικό Κοινωνικό Επίπεδο αποκαλείται "Ἁφηρημένη Αδιαφορία" !!

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ προς ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ, ΣΚΥΛΕΣ κ. ΣΚΥΛΙΑ !!

    Και ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΙ !
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ κ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ !!!!



    Φιλικά


    Τα Αλάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Και όμως η ΝΙΚΗ του ΟΧΙ είναι διπλή !! Διότι τώρα θα καταλάβουν στην πραγματικότητα, στην Πράξη, οι ψηφίσαντες ΝΑΙ, ότι Παραπλανήθηκαν Οικτρά, με Αντιδημοκρατικά και Τρομοκρατικά, Φοβηκά Επιχειρήματα !!! Εμεις Καλωσορίζουμε τους ΝΑΙ στο ΟΧΙ !!! Εμείς Ο Ελληνικός Λαός ΜΟΝΟ Κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε !!! Εδώ σαυτόν το Αγώνα Ζωής, Ανθρώπινης Ζωής του Ελληνικού ΛΑΟΥ και της Χώρας Συνολικά την Ευθύνη την Έχει η Κυβέρνηση και όλα της τα Επιτελεία της, ΑΣ ΤΟ Αναλογιστούν και το Συνειδητοποιήσουν μέχρι και τον τελευταίο !!! ΑΣ Ξέρουν Αυτό Το ΟΧΙ του (ΟΛΟΥ) Ελληνικού ΛΑΟΥ, Ακούστηκε Ως Τα Πέρατα Του Κόσμου, Ως Την Άκρεια Της Γής !!!

    Εμπρός Λοιπόν !!! ΔΥΝΑΤΑ, Να γίνουν Τα Αδύνατα ... ΔΥΝΑΤΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όλο Δικαιολογίες Εφ'υψηλού !!! Αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ !!!

    Αμφιβολίες Τρελές !!!!!!!

    Ο Σόιμπλερ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑ !!! Και Εσείς τον Αναγάγεται σε .... και Εμείς δεν ξέρουμε σε Τί !!!

    Άλλωστε Εσύ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΡΙΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ;;;
    Δήλ. Ο Σόιμπλερ σε ... Μπλόφαρε και Μπλόκαρε !!! Τράβηξες χαρτί από το ... 20 !!! Και Κάηκες ! Ενώ όταν άνηξε τα χαρτιά του ο Σόιμπλερ είδες ότι είχε μόνο το ... 13 !!!
    Δεν ανέχεστε και παραδεχώσαστε ότι υπάρχουν καλύτερα Χαρτόμουτρα από Εσάς !!! ΠΑΡΑΔΕΞΟΥΤΟ ΑΥΤΟ !!! ΠΑΙΞΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ Η ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ !!! Εσείς ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΑΣΑΤΕ, όπως δεν Έχασε ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ Σάπιο και Σαθρό Πολιτικό και Πολιτειακό Σύστημα !!!
    Αυτός που Έχασε ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, Η ΧΩΡΑ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ !!! ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ, ΝΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ !!!

    Όλα όσα ακούγονται είναι Φθηνές και ΑΠΟΛΙΤΙΚ Δικαιολογίες, ... Και εκ του πονηρού !!! Κύριοι του "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ", μάλλον Ντεμέκ Αριστερά !!!


    Υ.Γ. Εμείς "παίζουμε" ΜΟΝΟ ΣΚΑΚΙ/ΖΑΤΡΙΚΙΟΝ, διοτί σαυτό ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, μόνο οι ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !!! ΕΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ στην Τράπουλα Σας, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ !!! ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ... ΝΟΥΜΕΡΑ/ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞ ΕΠΑΓΩΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΣΚΕΨΗ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΕΙΣ !!!

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΑΙ ΑΠΛΑ ΚΕΝΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή