Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Το Καθήκον.

Εν ονόματι της Πατρίδας. Της Δημοκρατίας.
Της Εθνικής Κυριαρχίας και Αξιοπρέπειας...


Εν ονόματι της Κοινωνίας. 
Εν ονόματι των Εξαθλιωμένων.
Των Ανέργων και Φτωχών.
Της Εργασίας και των Ανθρώπων.
Εν ονόματι της Ζωής. Του Μέλλοντος.
Των Νέων και Γερόντων.
Εν ονόματι της Ιστορίας.

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Να Ανατρέψουμε το Νεοφιλελευθερισμό.
Να Εξορίσουμε τους Προδότες.
Να Τιμωρήσουμε τους Τρισάθλιους.
Τον Ξενόδουλο πατριωτισμό τους.
Να Διαλύσουμε τους Υποκριτές.
Τα Διλήμματα και τους Εκβιασμούς τους.
Να Αποτρέψουμε το Ξεπούλημα.

Αυτή η Πατρίδα...η Δική μας Πατρίδα...
...Αξίζει και το Αίμα μας.
Αυτή η Δημοκρατία...η Δική μας Δημοκρατία...
...Αξίζει και τη Ζωή μας.

ΤΩΡΑ ή ΠΟΤΕ.
Στους Δρόμους και τις Πλατείες.
Αυτό είναι το Καθήκον.

3 σχόλια:

 1. "...... το νέο θεσμικό πλαίσιο του υπουργείου Ανάπτυξης συντελεί στο να αξιοποιηθούν τα δεσμευμένα εκκλησιαστικά ακίνητα: ένα ζήτημα που αποτελεί το «στοίχημα» του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος επιζητεί έσοδα προκειμένου να βοηθήσει τους πολίτες που υποφέρουν. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Ιερώνυμος δεν επιθυμεί εκποίηση ή πώληση, αλλά ενοικίαση και μακροχρόνια μίσθωση της εκκλησιαστικής περιουσίας." ΩΣTE ETΣI TA ΛEMAI TΩPA ;; "..να βοηθήσει τους πολίτες που υποφέρουν..."! ΓIA THΣ AYTOKTONIEΣ OYTE ΛEΞH !! "...αποτελεί το «στοίχημα» του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου", ΣTOIXHMA KAI EΣY ;;; EIΣAΣTAI TOY XPIΣTOY ή TOY MAMONA ;;;; TOY EΛΛHNIKOY ΛAOY ή TOY MANONA SATANA ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. «Εγώ τον Τσίπρα τον πάω. Εχει κάτι το φρέσκο..." φέρεται να έχει πει σε συνομιλητές του ο Κώστας Καραμανλής, εκφράζεται με πολύ θετικά λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα.
  Μάλιστα, φέρεται να έχει πει ότι δεν θα πρέπει να υποκύψει στα συμφέροντα και καλό θα ήταν για να ενδυναμωθεί να προχωρήσει σε δυο-τρεις διαγραφές !! EΓΩ KAΛA ΣAΣ TA EΛEΓA (KAI TA "EΓPAΠΣA") KAI TA AKOYΓATE ΠAPAΛOΓA KAI ANAΛOΓA, TΩPA ΘA BAΔIZETAI ... ANAΛOΓA !!! O ... TEΛEΣTHΣ ΣAΣ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. «Πρόσφατα η ελληνική κυβέρνηση ήλθε σε συμφωνία με τη διάδοχη εταιρεία της “Blackwater”, προκειμένου να προσλάβει μισθοφόρους για την προστασία του κοινοβουλίου. Στις δημοκρατίες ωστόσο, το Κοινοβούλιο δεν χρειάζεται προστασία» APAΓE ΣTA ΔEKEMBPIANA TOY 1944 TI ONOMA EIXE H ... “Blackwater” ;;;; OΛIKH EΠANA..(Ω)OPA !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή