Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Μέρες απελπισίας και υποκρισίας.

Τα δηλητηριασμένα από τις αναθυμιάσεις των μνημονίων παιδιά,
τούτη τη βδομάδα -βία την άλλη- θάχουν ξεχαστεί.
Οπως ξεχάστηκαν και τα καμμένα αδέρφια της Καβάλας, όπως
ξεχάστηκε και ο Περήφανος Γέροντας του Συντάγματος,
 όπως ξεχάστηκαν τόσοι και τόσοι άλλοι.

Η Βία και η Καταστολή της αυταρχικής συγκυβέρνησης
στις Σκουριές θα ξεχαστεί.
Οπως ξεχάστηκε η Χαλυβουργία, η επιστράτευση στο μετρό, 
στους ναυτικούς. 

Ο δήμαρχος Κοζάνης, θυμωμένος από το ρίξιμο που
έφαγε από τους Αρβανιτόπουλο/Κουκουλόπουλο
και την "Αθηνά", βγήκε στο μεϊντάνι.
Επικεφαλής αντικυβερνητικών κινητοποιήσεων,
"έσπασε" τη σιωπή των τελευταίων χρόνων,
ελπίζοντας σε άφεση αμαρτιών, ενόψει εκλογών.

Ο πρωθυπουργεύων Χασάπης, μετά το κόκκινο χαλί
που έστρωσε στους διεθνείς πλιατσικολόγους, στράφηκε
στους νέους εγχώριους επιχειρηματίες, ακολουθώντας
την επικοινωνιακή και αναποτελεσματική πεπατημένη
του Γιωργάκη, του Χρυσοχοίδη, του Βενιζέλου κ.ά.

Ο Γενίτσαρος Φώτης εξέπεμψε το εκατοστό δήθεν ΣΟΣ,
που πάντα καταλήγει θυσία συναινέσεως και εξουσιομανίας. 

Η τρικομματική "ανθίσταται" στις υπογεγραμμένες και
συμφωνημένες από παλιά "απαιτήσεις" της
τρόϊκας εξωτερικού, υποσχόμενη επικαιροποίηση της 
αφανισμένης προγραμματικής συμφωνίας-ευαγγέλιο
του καλοκαιριού.

Οι αντιπολιτευόμενες πολιτικές δυνάμεις, ιδιαίτερα
της Αριστεράς -όταν δεν πλακώνονται μεταξύ τους-
βολοδέρνουν μεταξύ "τελεσιγράφων" και δηλώσεων
κατανόησης, σκορπίζοντας Απορίες και Επιφυλάξεις
στη σοκαρισμένη Κοινωνία.
 ........................................................

Μέρες Φτώχειας για τον Λαό. 
Μέρες Εξαθλίωσης και Ντροπής.
Απελπισίας και Υποκρισίας.


4 σχόλια:

  1. αντί σχολίου http://kakoskeimena.net/2013/03/05/fire/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1ον: "Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ακροδεξιά. Η Χρυσή Αυγή είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η μονή πολιτική δύναμη που ενισχύεται ραγδαία και σύντομα θα είναι κυρίαρχη. Ο Σαμαράς και η συγκυβέρνησή του Μετέτρεψαν τη χώρα σε προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων και ισοπέδωσαν τη λαϊκή ετυμηγορία εφαρμόζοντας τα προδοτικά μνημόνια. Ο Ερντογάν bla-bla-bla .. και η Μέρκελ την αφαίμαξη του ελληνικού λαού για να αρπάζει τους παράνομους τόκους της." ΔEN ΔIAΦEPOYN OYTE ΣTO EΛAXIΣTON AΠO TON ΠNEYMATIKO TOYΣ MENTOPA TON X.A. (XITΛEP ANTOΛΦ), OΠOY KAI AΛΛΩΣTE ΦEPOYN KAΛYMENA TA APXIKA TOY: X.A. (XPYΣH AYΓH)

    2ον: Σαμαράς: "Η ακροαριστερά λέει όχι στην πατρίδα και ναι στη δημοκρατία. Η ακροδεξιά ναι στην πατρίδα αλλά όχι στη δημοκρατία. Και τα 2 βλάπτουν τη χώρα". AYTOI OI ΔIAΣAΛEMENOI KANOYN ENΔOΦΛEBIEΣ ENEΣEIΣ AΠEYΘEIAΣ ΠΛEON KAI TAYTOXPONA ΣTON APIΣTEPO KAI ΔEξIO ΛOBO TOY EΓΓEΦAΛOY TOYΣ !!! AYTO EINAI ΠΛEON KAI ΦYΣIKOMAΘHMATIKA TEKMHPIOMENON !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1ον: "Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ακροδεξιά. Η Χρυσή Αυγή είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η μονή πολιτική δύναμη που ενισχύεται ραγδαία και σύντομα θα είναι κυρίαρχη. Ο Σαμαράς και η συγκυβέρνησή του Μετέτρεψαν τη χώρα σε προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων και ισοπέδωσαν τη λαϊκή ετυμηγορία εφαρμόζοντας τα προδοτικά μνημόνια. Ο Ερντογάν bla-bla-bla .. και η Μέρκελ την αφαίμαξη του ελληνικού λαού για να αρπάζει τους παράνομους τόκους της." ΔEN ΔIAΦEPOYN OYTE ΣTO EΛAXIΣTON AΠO TON ΠNEYMATIKO TOYΣ MENTOPA TON X.A. (XITΛEP ANTOΛΦ), OΠOY KAI AΛΛΩΣTE ΦEPOYN KAΛYMENA TA APXIKA TOY: X.A. (XPYΣH AYΓH) !!! ΘA MEIΩΣETAI KAI EΣEIΣ EΔAΦIKA THN EΛΛAΔA OΠΩΣ EKANE O ΠNEYMATIKOΣ MENTΩP ΣAΣ, o X.A. ME THN ΓEPMANIA ;;; ΔIOTI MIA XOYΦTA ΣKATA ΔEN MΠOPOYN NA KANOYN TA IΔIA ΠOY EKANE O MENTΩPAΣ ΣAΣ !!! TI POΛO EXETAI KAI ΠAIZETAI ;;; AMEPIKANAKIA EEE AMEPIKANAKIA !!! KAI TOYBΛA ΣYN TOIΣ AΛΛOIΣ !!!

    2ον: Σαμαράς: "Η ακροαριστερά λέει όχι στην πατρίδα και ναι στη δημοκρατία. Η ακροδεξιά ναι στην πατρίδα αλλά όχι στη δημοκρατία. Και τα 2 βλάπτουν τη χώρα". AYTOI OI ΔIAΣAΛEMENOI KANOYN ENΔOΦΛEBIEΣ ENEΣEIΣ AΠEYΘEIAΣ ΠΛEON KAI TAYTOXPONA ΣTON APIΣTEPO KAI ΔEξIO ΛOBO TOY EΓΓEΦAΛOY TOYΣ !!! AYTO EINAI ΠΛEON KAI ΦYΣIKOMAΘHMATIKA TEKMHPIΩMENON !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Πριν από κάμποσο καιρό, ένας πολύ καλός ΦIΛOΣ, μέσα σε μία ουσιαστική συζήτηση για το τι είναι Eλληνας και τι (EΣTI) Eλληνισμός, μου είπε ότι η Ελλάδα, δεν είναι Aρεστή στους Δυτικούς, καθ΄οτι η Ελλάδα δεν είναι ούτε Aνατολή ούτε Δύση. Είναι Ελλάδα. (H EΛΛAΔA ANHKEI ΣTON EAYTO THΣ !!!)
    Και αν δεν υπήρχαν οι αρχαίοι έλληνες μέχρι το 1000 π.χ., να μετατρέψουν την φιλοσοφία σε σοφία και να απαντήσουν όλα τα βασικά ερωτήματα της ανθρώπινης ύπαρξης, μέχρι και να βάλουν τις βάσεις για την λογική και όλες τις σημερινές βασικές επιστήμες, ο πολιτισμός της Ευρώπης θα ξεκινούσε μετά από 25 αιώνες, δηλαδή γύρω στο 1600 μ.χ. Στον σκοτεινό μεσαίωνα.

    Και η απόδειξη για την τεράστια κληρονομιά που μας άφησαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι, υπάρχει σε αυτούς τους σημερινούς ανθρώπους και δημιουργούς που δεν απαρνήθηκαν την καταγωγή τους, αλλά την γνώρισαν, την μελέτησαν και την διέδωσαν. Και συνέχισαν να αυξάνουν την σοφία και να αρνούνται την φιλοσοφία.

    Να λοιπόν, πως ο μεγάλος Μάνος Χατζηδάκις, περιέγραψε, με τέλεια AφAIPETIKOTHTA και εύστοχο στοχασμό, το τι είναι τα πολιτικά κόμματα και πως συνδέονται στην πραγματικότητα με τον καθημερινό Aνθρωπο.

    Θα διαπιστώσετε, ότι όχι μόνο είναι ένα διαχρονικό σχόλιο, αλλά ...." ---- TI ΣXEΣH EXOYN OΛA AYTA TA AΛHΘEINA ME THN ΣHMEPINH "AφEIPHMENH AΔIAφOPIA" (MOPφH APPΩΣTEIAΣ) MAΣ, KAI THN EΠAΓΩΓIKH KATAΣTAΣH MAΣ (XΩPAΣ=ΛAOY) ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή