Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ο «αντιεθνικιστής» του Μπόμπολα!


«Κάποιοι ανεγκέφαλοι στήνουν σκηνικό έντασης Ελλάδας – Γερμανίας και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Η χώρα έχει ανάγκη από συμμάχους – δεν έχει ανάγκη από εχθρούς», είπε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στους βουλευτές – υπαλλήλους του κ. Μπόμπολα. «Η ελληνική σημαία δεν είναι λάβαρο ευκαιρίας», είπε ο αντιεθνικιστής Σταύρος. «Η αναζωπύρωση των εθνικισμών και των εθνολαϊκισμών είναι αυτή την στιγμή ό,τι απεύχεται η προοδευτική Ευρώπη», συμπλήρωσε ο διεθνιστής Θεοδωράκης.

Έχασε την ψυχραιμία του ο υπάλληλος του μεγαλοεπιχειρηματία, με όλους εκείνους που ξαναθυμήθηκαν την Κατοχή και θέλουν και αποζημιώσεις. «Ας πετύχαινε η ενοποίηση της Ευρώπης που επιδίωξε τότε το Ράιχ και θα σας έλεγα εγώ τι αποζημιώσεις θα ζητάγατε…», σκέφτεται ο Σταύρος στα γερμανικά.


(από τον Γ.Αλεξάτο)

1 σχόλιο:

  1. ΩPAIO EEE;;

    "Θα 'ρθει MIA MEPA, που η Aπληστία της Iδιοκτησίας, του Πλούτου και της Eπαρσης, θα Aποθηκευτεί στις Τράπεζες, στις Πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί μη κατέχοντες, θα ξεσπάσουν σαν ΘEOMHNIA που θα κάνει τη Zωή των Oλίγων Kατεχόντων .... KOΛAΣH"

    ΑπάντησηΔιαγραφή