Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ο Σταύρος θύμωσε.


Θέλω ο έρμος να χαρώ κι ο Σταύρος δεν μ' αφήνει.

Θύμωσε σφόδρα ο Σταύρος μου με τη νέα κυβέρνηση κι είπε λόγια βαριά. «Χωρίς αρχές συμμαχία του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο», «κακό κυβερνητικό σχήμα», «παλαιοκομματική συνταγή», «ανεπαρκείς κομματικοί υπάλληλοι» και άλλα χολερικά. Τον εκνεύρισε και η επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την προεδρία της Βουλής: «Αντί να  επιλεγεί ένα πρόσωπο  που μπορεί να συνθέσει, επιλέχθηκε η μόνιμη πρωταγωνίστρια των κοινοβουλευτικών καυγάδων», έγραψε ο Σταύρος, ο οποίος, λόγω έλλειψης χρημάτων, έχει τον ίδιο λογογράφο με τη Ν.Δ.: «Ενώ ο υποψήφιος πρόεδρος της Βουλής θα έπρεπε να σηματοδοτεί συναινέσεις και συνθέσεις ανάμεσα σε όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, προφανώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν διαθέτει τα χαρακτηριστικά αυτά». Ν.Δ. έφα.
Δικαίως θύμωσε ο Σταύρος. Δεν μπήκε στην κυβέρνηση και έχασε την ευκαιρία να προσφέρει στην πατρίδα τον αγωνιστή της Αριστεράς Σπύρο Λυκούδη (αν δηλώνεις αριστερός και καταφέρεις να περάσεις τα εξήντα, βαφτίζεσαι αυτομάτως αγωνιστής), τον αγωνιστή της Πλατείας Μαβίλη Γρηγόρη Ψαριανό, τον αγωνιστή του ΕΝΦΙΑ Χάρη Θεοχάρη, την αγωνίστρια του Στέφανου Μάνου Αντιγόνη Λυμπεράκη και είναι κρίμα που χάσαμε τον αγωνιστή του Φέισμπουκ Πέτρο Τατσόπουλο. Αυτή θα ήταν η Εθνική Ελλάδος που μας είχε υποσχεθεί ο Σταύρος. Σύνθεση φοβερή, ίδια, τηρουμένων των αναλογιών, με τη σύνθεση που έχασε με 0-1 από τα Νησιά Φερόε στο "Καραϊσκάκη".
Θύμωσε ο Σταύρος κι ακόμη περισσότερο θύμωσαν εκείνοι που τον έσπρωξαν στην πολιτική. Δύο αποστολές του ανέθεσαν του Σταύρου, απέτυχε παταγωδώς και στις δύο. Η πρώτη ήταν να κόψει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές για να βγει πρώτη η Ν.Δ. Το σχέδιο ναυάγησε, οπότε ο Σταύρος πέρασε αμέσως στο plan b. Έκανε τα αδύνατα δυνατά για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ώστε να παραμείνουν μέχρι τέλους ο Αντώνης και ο Βαγγέλης στην εξουσία. Πιο φανατικός κι από τους σαμαροβενιζέλους ήταν ο Σταύρος, παρόλο που ο ίδιος είχε συμφέρον να γίνουν εκλογές για να μπει στη Βουλή.
Ο Πρόεδρος δεν εξελέγη, οι εκλογές προκηρύχθηκαν κι ο Σταύρος ανέλαβε τη δεύτερη αποστολή του. Να κόψει την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και να πλασαριστεί ως κυβερνητικός εταίρος προκειμένου να ακυρώσει οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής. Δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, τα ομολογεί ο ίδιος ο Σταύρος: Να μην πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδυναμία, για να μπούμε στην κυβέρνηση και να εμποδίσουμε τις τρέλες. Όπου τρέλες, είναι η αποχώρηση της τρόικας, η επιστροφή του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, τα κουπόνια σίτισης για τις φτωχές οικογένειες.
Καλύτερα που δεν μπήκες στην κυβέρνηση, Σταύρο μου. Όπως είχες πει κι ο ίδιος, με το 6% θα ήσουνα το παιδί για τα τσιγάρα. Κρίμα θα ήταν να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο -εσύ, ένας πρώην τηλεαστέρας- στα περίπτερα, πότε για Κάμελ, πότε για Μάλμπορο, πότε για Σέρτικα Λαμίας.
 Ειδικά τα Σέρτικα Λαμίας δεν αντέχονται με τίποτα.

 ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΝΔΡΑΝΙΣΤΑΚΗ
(από την ΑΥΓΗ).

7 σχόλια:

  1. Αυτό πλέον δεν είναι κόμμα,ένα κανάλι με τοξικά λύματα είναι και ακόμη δε το είδαμε να χύνεται στη θάλασσα.Ήθελαν και να συγκυβερνήσουν!Ευτυχώς δε συνεργάστηκε η κυβέρνηση με αυτούς γιατί σήμερα θα είχε προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΣάββατο, Ιανουαρίου 31, 2015
    Μία φράση του Βλαντιμίρ Λένιν, ήταν το μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη στην κυβέρνηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter. Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη έγραψε: «Προς κυβέρνηση: "Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ πεισματάρα για να την αγνοεί κανείς". Β. Λένιν ΝΜ». ΣΩΣΤΑ ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ... Κυρία μου ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ! Γιαυτό ΣΚΑΣΜΟΣ Κυρία μου ! Αλέξη ΠΡΟΧΩΡΑ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλουν οι κακούργοι της Ευρώπης και δη οι Γερμανοί να στραγγαλίσουν τον ελληνικό λαό.Να μας υποτάξουν,όλοι οι άλλοι λαοί υποκύπτουν κάτω από τη μπότα τους,οι ηγεσίες τους,οι προδοτικές.Δηλαδή τί ακριβώς επιζητούν,να γίνουμε Μαυριτανία και Μπουρκίνα Φάσο για να πάρουμε εύσημα ευρωυποτέλειας?Μας καταστρέφουν σταδιακά,όποιος εθελοτυφλεί κακό του κεφαλιού του.Σταγόνα τη σταγόνα μέχρι να μας αποτελειώσουν.Τούτη την ώρα οφείλουμε να είμαστε σύσσωμοι μια γροθιά,αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση όλων των ελλήνων,Και τα 10.000.000 οφείλουμε να είμαστε ένα σώμα συμπαγές.Και όχι ειρωνικά σχόλια ανδρείκελων,εθελοδουλων και γερμανοτσολιάδων.Ας τολμήσουν να κάνουν κάτι-αν και υποπτεύομαι ότι θα επιδιώξουν να μας στραγγαλίσουν οικονομικά για να υποκύψουμε.Θα έχουν ένα ολόκληρο λαό απέναντί τους,και μάλιστα πολύ θυμωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Μας δένει η λαμπρή κοινή μας ιστορία και ένα ελπιδοφόρο μέλλον, ένα κοινό μέλλον ευρωπαϊκό και μεσογειακό με πολύ σημαντικές δυνατότητες», ΕΙΠΕ ο Αλέξης ΜΑΣ στην Κύπρο ! Ο Πρωθυπουργός ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΟΛΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τζορτζ Όσμπορν, ο υπουργός Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου, περιέγραψε την σύγκρουση ανάμεσα στην Ελλάδα και την ευρωζώνη ως τον «μεγαλύτερο κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία». !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Υ.Γ. Η ... Ομβάμας (ΗΠΑ) Πήραν απόφαση να στείλουν .... OΠΛΑ στο Κίεβο !! Η Γερμανία είναι ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΣ και ΚΑΘΕΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ (Dipl. Physiker Merkel) !!!!! Eλληνικό ΥΠΕΞ τι κάνουμε ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΦΟΡΟΥΝ ... ΓΡΑΒΑΝΤΑ ΓΙΑ ... ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ !!!!!
    "Λίγες ώρες μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι πέρασε τη θηλιά στον λαιμό της Ελλάδας, καθώς η ΕΚΤ ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι σταματά από την άλλη Τετάρτη (11 Φεβρουαρίου) να δέχεται ως εγγύηση τα ομόλογα που έχει εκδώσει ή έχει εγγυηθεί το ελληνικό δημόσιο, στέλνοντας τις ελληνικές τράπεζες για χρηματοδότηση στον μηχανισμό έκτακτης ρευστότητας (ELA) με υψηλότερο επιτόκιο (1,55% αντί του 0,05% της ΕΚΤ)."
    ΕΕΕ ΚΑΙ ;;;; Κάντε την Morphologie des Bruchs, και ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ την Morpfologie des Blocks ! Εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ για τα ΔΥΣΚΟΛΑ, τα εύκολα τα αφήνουμε για τους Ροκάδες/Ντιβανοκαρεκλάδες ! ή ΑΛΛΟΙΟΣ: φίλησε με και ΑΣ καούμε και ΑΣ .... (Όπως λέει και το άσμα) ! Αλλοιώς θα γράψω ένα τραγούδι να το λες ΟΤΑΝ θα κλαίς.... ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ... ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ( όπως λέει το άλλο άσμα) ! ΚΑΙ ΕΑΝ θέλετε ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΚΟΥΣΤΕ ... Μίκη Θ. ! Διότι ΔΕΝ ΣΥεμορφώθει εις (πρός) ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ! Μια Μανούλα ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΝ ΓΙΟ !!!

    Χαιρετώ !

    Υ.Γ. Δηλαδή ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ;; Εάν είναι ΑΥΤΟ καλώς να έρθετε να με ... Πάρετε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλοι μου καλοί ! Το Πρόγραμμα της "Θεσσαλονίκης" ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ σε "ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ" 9 (εννέα) ΜΗΝΩΝ (βλ. Υ.Γ.) ! Είπων και Ελάλησων !

    Υ.Γ. ΔΙΟΤΙ 9 μήνες χρειάζεται για να "ΒΓΕΙ" η ΖΩΗ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της .. ΖΩΗΣ ! (Στα "Ζώα" είναι άλλος ... Χρόνος. Είμασταν και Είμασται ... Ζώα ;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή