Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Άι στο διάολο κύριε Σόιμπλε !



Στην αρχή μάς σκυλόβρισαν .
Μάς ταπείνωσαν .

Μάς γέμισαν ενοχές .
'Αλλες δικαίως και άλλες αδίκως .
Μετά άρχισαν οι σφαλιάρες .
Κι οι εκβιασμοί , οι απειλές .
Τις υπομείναμε με σκυφτό κεφάλι .
Κάτσαμε τιμωρία 5 ολόκληρα χρόνια .
Γογγύσαμε .
Αναστενάξαμε .
Νιώσαμε τα γόνατά μας να τα χτυπάει βαριοπούλα .
Χάσαμε το χαμόγελό μας .
Είδαμε να μην υπάρχουν ασθενοφόρα .
Να μην μπορούμε να πάρουμε φάρμακα .
Να στερούνται τα παιδιά μας ως και τα βασικά .
Αλλά κάτσαμε υποφέροντας σ ένα είδος κάθαρσης .
Σε μια τραγωδία χωρίς τέλος .
 
Είδαμε αυτοκτονίες .
Φίλους να γκρεμίζονται .
Τους πατεράδες μας να ψάχνουν το φθηνό μακαρόνι .
Τους γείτονές μας να ψάχνουν κάδους .
Ανθρώπους ανέργους, φίλους ν απολύονται, άλλους να βάζουν λουκέτο .
Τη ζήσαμε την απελπισία ως το τελευταίο μας κύτταρο .
Την είδαμε σε μάτια .
 
Το ένα μέτρο μετά το άλλο .
Τρομάξαμε .
Δεν ξέραμε για πού πάμε, τι θ απογίνουμε, πού θα πάει όλο αυτό .
Μάς κύκλωσε ο τρόμος .
Μάς εξόντωσε .
 
Και είπαμε να πιαστούμε από ένα κλαράκι , από το τίποτε
να σηκώσουμε  λίγο κεφάλι , να σταματήσουμε τ αδιέξοδο .
Χαζό ;
Χαζό .
Απάτη ;
Ίσως .
Ανάγκη μεγάλη όμως, να μη μείνουμε άλλο ακίνητοι .
Να κάνουμε κάτι .
Έστω ελάχιστο .
 
Και θα μάς πει ο Σόιμπλε τώρα πως μάς λυπάται ;
Τώρα ;
Τόσα χρόνια ποιος λυπήθηκε που γίναμε ένα τεράστιο εργασιακό κάτεργο
 που σφίγγαμε ζωνάρι και βλέπαμε κάθε βασικό δικαίωμα και κάθε έννοια δημοκρατίας να ευτελίζεται και να απαξιώνεται ;
Ποιος ;
Άι στο διάολο Σόιμπλε !
Κι εσύ και το ευρώ σου !
Στο διάολο !
Μπουκώσαμε .
Τ Ε Λ Ο Σ


 (της φίλης Αριστέας Σερεμέτη).

10 σχόλια:

  1. "Τ ην ρωμιοσυνη μην την κλαις...." κυριε Σοιμπλε!! Και καλο θα ηταν ,απο ολους αυτους ,που πηγαινουν και ερχονται στας Ευρωπας,να του κανουν εναν δωρο του αχαρου ,ενα βιβλιο και τον δισκο,μπας και καταλαβει τον στοιχο. Αλλα,ουτε και εσας, λυπαμαι κ.Σοιμπλε,μου θυμισατε κατι που λεει ενας φιλος...."ο εαυτος σας,ειναι και το πεπρωμενο σας "!!!! Καλα τα λεει το Κορακι μας. Αντε μου,και στο διαολο, βαρυγδουπε Σοιμπλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε (σικ) Σουμπλιμέ αι σιχτιρ.... (Αληθεια μπορει κανεις να το στειλη στο μπλογκ του? Θα του ημουν ευγνωμων.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. YΠOΘEΣH EPΓAΣIAΣ: ΣKEΦΘHKATE KAΘOΛOY, OTI ΠIΣΩ AΠO OPIΣMENOYΣ "ΓEPMANIKOYΣ" KYKΛOYΣ MΠOPEI NA "KPYBONTAI" ... KAΘAPOAIMOI ... AMEPIKANIKHOI KYKΛOI ;;;#

    EINAI AΠΛA MIA ΠOΛITIKH YΠOΘEΣH EPΓAΣIAΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν υπάρχουν άτομα -όπως κάνεις τώρα κι εσύ εσύ-, που βλέπουν τόσο καλά πίσω από τα παραβάν όλους τους ξένους "κύκλους", αλλά αδυνατούν να δουν τους "ελληνικούς" τότε δεν υπάρχει σωτηρία φίλε μου. Τους εθνοπροδότες δεν τους βλέπεις; Οι αμερικανικοί κύκλοι φαίνονται μόνο;

      Διαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της 1ης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (εδώ και σχεδόν 200 χρόνια) ! Όσα ακούγονται είναι για ΕΜΑΣ ... Πολιτικές Προβοκάτσιες !! ΕΜΕΙΣ Τα Χρωματισμένα Παιδιά (Τα.Χει.Πει.), ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΑΙ την ΔΗΛΩΣΗ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ των ΕΛΛΗΝΩΝ ! Ουεί Και Αλοίμονον ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της 1ης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (εδώ και σχεδόν 200 χρόνια) ! Όσα ακούγονται είναι για ΕΜΑΣ ... Πολιτικές Προβοκάτσιες !! ΕΜΕΙΣ Τα Χρωματισμένα Παιδιά (Τα.Χει.Πει.), ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΑΙ την ΔΗΛΩΣΗ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ των ΕΛΛΗΝΩΝ ! Ουεί Και Αλοίμονον ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ !! ΚΑΙ ΕΝΝΟΥΜΑΙ ... Ο-Λ-Ο-Υ-Σ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τί έγινε λοιπόν ; Μην πνιγόμαστε σε .. μισή κουταλιά νερό ! Μην συρόμαστε σε εικονικά και Νουμερικά/Αριθμούς πεδία. Το πεδίο μας ΕΙΝΑΙ η πολιτική και η κοινωνία των Ανθρώπων, και δή η Ελληνική Κοινωνία και ο Ελληνικός Λαός ! Δεν επικοινωνούμε με ... e-mail, διότι αυτά έρχονται από τα .. lapto, και εμείς απεχθανόμασταν ανέκαθεν τα ... laptop ! Στο σημερινό πολιτικό πεδίο με τους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, που ουδείς τους ξέρει και γνωρίζει (εμείς βλέπουμε μόνο της ανθρώπινες καρικατούρες του Ευρωπαϊκού Διευθυντηρίου !), θα πρέπει να εφαρμόσουμε .. εφαρμοσμένη αριθμητική, διότι δεν κατέχουμε ακόμη τα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά ! Τί σημαίνει ΑΥΤΟ ;; ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ !!! Αυτό είναι η βάση της εφαρμοσμένης αριθμητικής ! Εφόσον κάναμε το Ελληνικό Πρόβλημα Ευρωπαϊκό-Παγκόσμιο, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ τους ΠΡΟΒΛΗΜΑ (που είναι το εικονικό) και ΑΥΤΟ ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ! Δηλαδή θα διαλύσουμε την Χώρα μας, τον Ελληνικό Λαό/Έθνος, την Γεωγραφική, την Εδαφική Ακεραιότητα της Χώρας ΜΑΣ, επειδή ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ οι "Άλλοι", και ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ τους ..... ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ;;;; Φοβόμαστε την Μορφολογία της Τομής ;; Επειδή στην Τομή δεν υπάρχουν γιοφύρια ; Γιαυτό καθόμαστε και χιλιοπολυγράφουμε και παρατηρούμε την Μορφολογία του Μπλόκ μέσα στην Σαπίλα του μυαλού τους ;; Η Ζωή, Η Αξιοπρέπεια, Η Υπερηφάνεια και Η Δόξα ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ και ΑΞΙΩΜΑΤΑ Παγκόσμια !!! Οι Έλληνες Πρώτοι τα Όρισαν ! Ας τους τα ΞΑΝΑΡΙΞΟΥΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ !! Αυτοί ΟΛΟΙ τους είναι ΚΕΝΟΙ !! ΕΜΕΙΣ ;;;;;;;;;;-!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Περισσότεροι Συμπολίτες Mας Δεν Γνωρίζουν Oτι Aν Kαι Πέρασε Eνας Mήνας Aπό Tην Eκλογική NIKH του ΣΥΡΙΖΑ και την πλειοψηφία στη Βουλή της Αριστεράς (γενικά) στη χώρα μας, εξακολουθούν να ισχύουν οι παρακάτω προδοτικές δεσμεύσεις:

    1. Πρώτον: H Παράδοση της Eθνικής Mας Kυριαρχίας στους ξένους.

    2. Δεύτερον: η καθολική δέσμευση της δημόσιας περιουσίας της χώρας και

    3. Τρίτον: H Aπαγόρευση Aσκησης Eθνικής Oικονομικής και Eξωτερικής Πολιτικής.

    Δηλαδή όροι που ταιριάζουν σε λαούς ραγιάδων και δούλων και όχι σε περήφανους και ελεύθερους πολίτες όπως θέλουμε και παλεύουμε να είμαστε ο Λαός και η Πατρίδα μας.

    Ως ελεύθερος Έλληνας αισθάνομαι αγανάκτηση και ντροπή γιατί η καινούρια Βουλή ανέχεται ακόμα την ύπαρξη των Μνημονίων που μας ντροπιάζουν και μας εξευτελίζουν διεθνώς και προ παντός απέναντι σ’ αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι.

    Σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας είπε ένα στεντόρειο ΟΧΙ στους σημερινούς εχθρούς του Λαού μας, ντόπιους και ξένους.

    Χαίρομαι που ο Λαός μάς δείχνει ξανά το δρόμο του παλλαϊκού αγώνα επικεντρώνοντας τα πυρά του ενάντια στο πρώτο και κύριο στόχο - προϋπόθεση για να απαλλαγούμε από τον ξένο ζυγό: την κατάργηση των Μνημονίων μέσα στον ίδιο χώρο στον οποίο ψηφίστηκαν με εντολή των ξένων. Μέσα στη Βουλή των Ελλήνων.

    Απευθύνομαι προς πάσαν κατεύθυνση με την προγονική παραίνεση: «Ο TOΛMΩN NIKA».

    ----------------------------------------------------------------------------------------------

    Y.Γ. AYTA EINAI EΛΛHNIKA - AΠΛA, KAΘAPA, KATANOHTA KAI EΛΛHNIKA !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυσκολο,να διαφωνησει καποιος,στις γενικες γραμμες. Ομως ,ειναι ευνοητο,πως δημιουργουνται ερωτηματα,του τυπου
    - γνωριζετε πολλους ελληνες,αυτην την στιγμη,που ειναι διατεθιμενοι να σηκωσουν το λαβαρο,της επαναστασης,και ακομη πιο πολυ,να θελουν να συμπαραταχθουν με τετοιες δυναμεις;
    -Υπαρχει διαφωνια,στο γεγονος,οτι αν υπηρχαν τετοιες "τασεις",στην ελληνικη κοινωνια,θα ειχαν εκδηλωθει ,και πριν τις εκλογες; Δηλαδη,περιμεναν και τον καλο ανεμο του Συριζα,για να ξεκινησουν;Μεχρι στιγμης,δεν ειχαμε λογους,για να ξεσηκωθουμε;

    Επαναλαμβανω,δεν διαφωνω,με τα λεγομενα σας,αλλα πιο πολυ τα διαβαζω ,ως ευσεβεις ποθους,τους οποιους σεβομαι,και εχω και εγω,παρα ως ρεαλιστικη λυση. Για αυτο ,και τρεχουμε ,απο τον ενα σωτηρα στον αλλο. Εγω,δεν ειδα πουθενα,καμια τολμη του ελληνικου λαου,μετα απο την εκδηλη προτιμηση του,οτι γινει,να γινει παντα μεσα στα πλαισια της παραμονης μας,στην Ευρωπη. Δηλαδη,πρεπει και εμεις ως λαος,καποια στιγμη να ενηλικιωθουμε,και να αποφασισουμε,τι θελουμε,και πως θελουμε να το εχουμε!!! Δεν καταφερομαι,εναντια στον λαο,διοτι και εμεις ,μερος του,ειμαστε,αντιλαμβανομαι,οτι οι δυσκολες καθημερινες συνθηκες,εκαμψαν,το οποιο αντιδραστικο σθενος,αλλα.......πικρη αληθεια!
    "Θελει αρετην και τολμην η ελευθερια".Την εχουμε αγαπητε μου,σε αρκετο ποσοστο,μεσα στην ελληνικη κοινωνια; Το αμφισβητω. Σε αυτην την χωρα,ειναι πολλες δεκαετιες,που γινονται εγκληματα κατα του λαου,αλλα και με την αποδοχη του!!Λογοι πολλοι,εγκληματιες πολλοι. Η ιστορια ακριβως μας διδασκει,οτι δεν υπαρχει περιπτωση, απο μονος του,ενας ηγετης,η, ενα κομμα να σηκωσει στην πλατη του,μια επανασταση. Παντα,ξεκινα,απο την βαση,ειτε απο ηθος,ειτε απο την πραγματικη απογνωση της μαζας,να επιβιωσει. Της μαζας ομως. Οχι ,σποραδικα,καποιων ποσοστων. Αυτη την στιγμη,η ελληνικη κοινωνια,και μεγαλος μερος της ευρωπαικης,δεν εχει ερθει στο σημειο αυτο.Ειμαστε σε μεταβατικο σταδιο.Φυσικα,τα πραγματα σφιγγουν γυρο μας. Ας ελπισουμε,οτι αργα μεν,και βασανιστηκα,θα αρχισουν οι διεργασιες να αποδιδουν. Υγειαν ,και δυναμη σε ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή